Σάββατο, 25 Νοέμβριος 2017

Ο Δίας σε Τετράγωνο με την Σελήνη και κάποιοι Υδάτινοι και Γήινοι του 1ου δεκαημέρου, ίσως γίνουν λίγο παραπάνω απαιτητικοί και άπληστοι! Κι όσοι δεν γίνουν, ίσως επενδύσουν συναισθηματικά σε σχέσεις ή ανθρώπους που δεν πρέπει! Προσγειωνόμαστε λοιπόν!.....

Ο Δίας σε Τετράγωνο με την Σελήνη και κάποιοι Υδάτινοι και Γήινοι του 1ου δεκαημέρου, ίσως γίνουν λίγο παραπάνω απαιτητικοί και άπληστοι! Κι όσοι δεν γίνουν, ίσως επενδύσουν συναισθηματικά σε σχέσεις ή ανθρώπους που δεν πρέπει! Προσγειωνόμαστε λοιπόν!......

Ο χθεσινός ερωτισμός του Εξαγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα, συνεχίζεται και σήμερα για τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 2ου δεκαημέρου! Πέρα όμως από το πάθος και τον συναισθηματισμό, τους γεμίζει ταυτόχρονα και το πορτοφόλι! Χρήμα και Έρωτας, στα καλύτερα τους!.....

Πάθος και Συναίσθημα, σημειώσατε Χ! Αφροδίτη Εξάγωνο με Πλούτωνα και έρχονται καυτές ερωτικές στιγμές, μεγάλοι έρωτες, ζήλια που κολακεύει, κτητικότητα και εξομολογήσεις πάθους και συναισθήματος....

Δυστυχώς η επιρροή για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο, συνεχίζεται και σήμερα. Λέμε όχι σε κακίες, κάθε είδους βιαιότητα, πολεμική συμπεριφορά, λάθος καταστροφικές ερωτικές ιστορίες αλλά και σε σκοτεινές προθέσεις ή δραστηριότητεςΨυχραιμία και λογική πρέπει να επιστρατευτούν αυτές τις μέρες!......

Εξάγωνο Άρη-Ερμή σήμερα και οι στόχοι μας γίνονται πραγματικότητα, αρκεί να τους διεκδικήσουμε με ορμή, ειλικρίνεια, ταχύτητα, ζωντάνια, εξυπνάδα, αποφασιστικότητα και επικοινωνιακή δράση!....
«Γι’αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου, για να σε συναντήσω…». Ο έρωτας γίνεται ποιητικός με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα! Ρομαντισμός, συναίσθημα, ευαισθησία αλλά και εξιδανίκευση,......
Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του Νοέμβρη και σίγουρα αρκετοί από εμάς έχουν καταλάβει την ερωτική εύνοια του μήνα αυτού! Επιπλέον σήμερα, με την Σελήνη στο Ζυγό, το «Εμείς» είναι η προτεραιότητα μας και απολαμβάνουμε συντροφικότητα και γαλήνη!.....
Η επιρροή του χθεσινού Τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα, φέρνει ουτοπίες, παρανοήσεις, ψεύτικες υποσχέσεις ή ακόμα και απάτες,......

Η Αφροδίτη περνά στο Ζώδιο του Σκορπιού, μία όχι και τόσο ιδανική θέση, που όμως σίγουρα θα προσφέρει σεξουαλικότηταχρήμα, διορατικότητα και βαθύ συναίσθημα στην ζωή των Ζωδίων της Γης και του Νερού! Προσοχή μόνο στην τάση για ζήλια και χειριστικότητα στον έρωτα!.......

Η επιρροή από την χθεσινή Ταυρίσια Πανσέληνο συνεχίζεται και σήμερα! Απολαμβάνουμε τον αισθησιασμό και το συναίσθημα των ημερών, χωρίς να παρασυρόμαστε σε διατροφικές υπερβολές, καυγάδες, απαιτήσεις και κτητικότητα, ιδίως αν ανήκουμε σε Σταθερό Ζώδιο του 2ου δεκαημέρου!
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Ζυγό σου δίνει πολύ δυναμισμό. Εσύ από σήμερα αναλαμβάνεις δράση, λύνοντας προβλήματα που προϋπήρχαν καιρό στη ζωή σου. Θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά ενώ θα δεις και σχέδια που είχες στο μυαλό σου να αρχίζουν να υλοποιούνται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφο σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου για να περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής από τον Σκορπιό σου ανεβάζει την κοινωνικότητα σου. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου ή φιλικά σου πρόσωπα να περάσεις χαλαρά και όμορφα και να κάνεις συζητήσεις που θα σε κάνουν να ξεχαστείς από την καθημερινότητα σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Καλό είναι με χαμηλούς τόνους να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις η κούραση σου είναι αρκετή. Παράλληλα, σήμερα θα έχεις το θάρρος να δεις κάποιες αλήθειες όπως είναι και θα μπορείς να κινηθείς πιο ξεκάθαρα. Θα δεις κάποιες καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και θα κάνεις πράγματα που αφορούν μόνο εσένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου σε σχέση με τον σύντροφό σου. Θα υπάρχουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα ελέγχεις όλα και πας καλά. Σήμερα μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Έχεις την ανάγκη του έλεγχου των καταστάσεων γιατί θέλεις να δεις κατά πόσο μερικά πράγματα γίνονται σωστά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις από την καθημερινότητα, κάνοντας την μέρα σου ευχάριστη κάνοντας παρέα με άτομα που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να βάλετε την σχέση σας σε νέες βάσεις ώστε να περάσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι γιατί η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα σε ευνοήσει να κάνεις πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή άφησε λίγο τα θέματα της δουλειάς γιατί εκεί τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις στα οικονομικά και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν.
ΛΕΩΝ
Γενικά
Η δυναμικότητα σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις ανάλογα αλλά χωρίς να κουραστείς. Το βεβαρημένο πρόγραμμα που έχεις μέσα στην εβδομάδα σε κουράζει αρκετά. Σήμερα φρόντισε να δεις το σώμα σου και τον εαυτό σου γιατί την τελευταία περίοδο τα έχεις παραμελήσει αρκετά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται να υπάρχουν αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα που και τα έσοδα σου θα αυξηθούν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα διαθέτεις έντονη ακτινοβολία, που σου επιτρέπει να κερδίζεις τις εντυπώσεις, όπου και αν βρίσκεσαι. Φρόντισε να περάσεις την Κυριακή σου ξεκούραστα χωρίς να κάνεις σκέψεις για μελλοντικά σχέδια και στόχους. Μπορείς να περάσεις με οικογενειακά ή φιλικά σου άτομα που θα σου δώσουν χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της εργασίας σου. Σήμερα που είναι Κυριακή μπορείς να ξεχάσεις αυτά τα θέματα και να περάσεις καλά. Αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου και από σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να προσαρμόσεις την τύχη σου έτσι ακριβώς όπως την θέλεις. Φρόντισε να ξεκουραστείς, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου γιατί οι ευκαιρίες που θα έρθουν πρέπει να σε βρουν με πολύ ξεκάθαρο μυαλό αλλά και ξεκούραστο σώμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με τον σύντροφό σου, αν βγάλεις την συναισθηματικότητα που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δίνει όλη της την καλή ενέργεια ώστε να σου έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασες στην δουλειά σου ήταν πολύ πιεστική. Φρόντισε σήμερα να ηρεμήσεις για την εβδομάδα που έρχεται. Θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα που είναι Κυριακή και με τον Ερμή που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί φρόντισε να επιστρατεύσεις τις κοινωνικές σου ικανότητες. Μία αναπάντεχη πρόταση προβλέπεται, γεγονός που θα σε κάνει να δεις κάποιες καταστάσεις από άλλη οπτική γωνία και θα σου δώσει ένα αίσθημα ικανοποίησης.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Κοίταξε το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, γιατί έχει κάποια παράπονα από εσένα που δεν σου τα λέει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Σήμερα που είναι Κυριακή μπορείς να περάσεις χαλαρά ώστε να νιώσεις καλύτερα. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η στασιμότητα που βιώνεις το τελευταίο διάστημα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σε ρίχνει ψυχολογικά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις και να ανασυνταχτείς. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές για αυτό τον λόγο μην σε ανησυχεί τίποτε και ότι θέλεις να πετύχεις θα το καταφέρει με πολύ ευκολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σχέσεις οι οποίες είναι γερές, να ξέρεις ότι θα κρατήσουν. Θα γίνουν συζητήσεις σε έντονους τόνους. Πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις για να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασε είχε αρκετό φόρτος εργασίας αλλά και αρκετή ένταση. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα. Θα αρχίσουν και θα ισορροπούν με σταθερό τρόπο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις καλή διάθεση και η οικογένεια σου μια που είναι Κυριακή, θα μπορέσει να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Φρόντισε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχεις στην καθημερινότητα σου και μπορεί να σε ρίξουν ψυχικά γιατί θα χαλάσεις και την διάθεση των δικών σου ατόμων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα μπορείς από εδώ και στο μέλλον να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες αλλά όλα αυτά άφησε τα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου. Σήμερα που είναι Κυριακή χρησιμοποίησε αυτή την θετική πλανητική επιρροή ώστε να κάνεις τις δημόσιες σχέσεις σου γιατί θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις και πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα θέματα της δουλειάς σου πηγαίνουν καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες που θα σου δώσουν περισσότερη χαρά. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Δες με σοβαρότητα μερικές καταστάσεις για να μπορέσεις να πας καλά στο μέλλον.
ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα που είναι Κυριακή μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά με κάποια άτομα της οικογένειας σου που μπορεί στο παρελθόν να είχε υπάρξει κάποια μικροπαρεξήγηση. Κάποια μικρή εκδρομή θα σου έκανε πολύ καλό ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι κόντρες που είχες με τον σύντροφό σου έχουν περάσει. Καλό θα είναι το να κάνετε μια εκδρομή θα σας κάνει καλό και στους δύο. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Πηγή:oroskopos
NewsRoom Mykonos Ticker
Μία γλυκιά και παθιασμένη Πανσέληνος η σημερινή, στον αισθησιακό ΤαύροΣυναίσθημα και ερωτισμός για όλα τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου! Ωστόσο προσοχή στην κτητικότητα αλλά και στα νεύρα ή τις υπερβολές......

Αφροδίτη Εξάγωνο με Κρόνο και το «πρέπει» με το «θέλω» σε έρωτα και χρήμα, συνεργάζονται! Πολλές σχέσεις θα κάνουν ή θα αποφασίσουν το μεγάλο βήμα σήμερα και άλλες νέες ουσιαστικές σχέσεις θα ξεκινήσουν!......

Σελήνη Τετράγωνο με Πλούτωνα σήμερα και ίσως πέσουμε λίγο ψυχολογικά, ιδίως αν ανήκουμε στο 2ο δεκαήμερο Παρορμητικού Ζωδίου. Το ίδιο πεσμένοι αλλά και κουρασμένοι ψυχολογικά, θα είναι......

Ο Πλούτωνας και οι όψεις του συνεχίζει να μας μπερδεύει και σήμερα αφού από την μία χαρίζει πραγματοποίηση των ερωτικών και οικονομικών «θέλω» μας αλλά ταυτόχρονα μας παρασύρει σε λάθος επιλογές, κινήσεις και συμπεριφορές.....
Ήρθε η στιγμή να… συνέλθουμε λίγο από τις αρνητικές πλανητικές όψεις και αυτό με την βοήθεια του σημερινού Εξαγώνου Ερμή-Κρόνου, που μας δίνει λογική, εξυπνάδα, αποφασιστικότητα, ιδέες, λύσεις και σοφία!....
Ήρθε η στιγμή να… συνέλθουμε λίγο από τις αρνητικές πλανητικές όψεις και αυτό με την βοήθεια του σημερινού Εξαγώνου Ερμή-Κρόνου, που μας δίνει λογική, εξυπνάδα, αποφασιστικότητα, ιδέες, λύσεις και σοφία!....

Τα παιχνίδια εξουσίας, η σκληρότητα, η απαιτητική διάθεση και η δυσαρέσκεια σε έρωτα και χρήμα, συνεχίζουν και σήμερα, αφού ο Ήλιος και ο Πλούτωνας έρχονται σε κόντρα μεταξύ τους, σχηματίζοντας ένα επικίνδυνο Τετράγωνο μεταξύ τους,....

Προσέχουμε για να έχουμε στον Έρωτα αλλά και στις οικονομικές μας συναλλαγές. Έρχεται Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και «τιμωρεί» ερωτικές επιπολαιότητες, λάθος αποφάσεις και κινήσεις οικονομικές και μπορεί να φέρει οριστικές ρήξεις που θα μας πληγώσουν.....

Και οι μέρες συνεχίζουν να γιορτάζουν τον Έρωτα και να… γεμίζουν το πορτοφόλι μας! Η χθεσινή Σύνοδος Άρη-Αφροδίτης, συνεχίζει να μας δίνει την εύνοια της, για έρωτα, πάθος, γοητεία και οικονομικά κέρδη,....

Translate