Κυριακή, 22 Οκτώβριος 2017
Παρασκευή, 03 Μάρτιος 2017 16:07

Νομικού-Θεοδωρίδης: Το «Save the date 10.6.2017 Μύκονος Wedding of Dimitris & Doukissa» μήνυμα για τον γάμο τους!!

Μια εξαιρετικά πρωτότυπη και ευφάνταστη ειδοποίηση για το γάμο τους, έστειλαν ηλεκτρονικά στους καλεσμένους τους, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης...... 
H Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, μετά από 3 χρόνια σχέσης, ετοιμάζονται να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου και οι προετοιμασίες για το Μυστήριο έχουν ξεκινήει. Η εφημερίδα «Ειδήσεις» εξασφάλισαν την ειδοποίηση και τη δημοσιεύουν κατ’ αποκλειστικότητα.
 
Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών του πιο λαμπερού γάμου του φετινού καλοκαιριού, έχουν μπει η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού και ο γοητευτικός Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Ανάμεσα στις προτεραιότητές τους ήταν να ενημερώσουν συγγενείς και φίλους με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που… έκλεψε την παράσταση.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε μια φωτογραφία του ενός από τα δύο αγαπημένα του σκυλιά, του Χουτς, τραβηγμένη σε μια από τις αγαπημένες του παραλίες της Μυκόνου. 

 
Στην εικόνα, αναγράφονται τα ονόματά τους και το μήνυμα «Save the date 10.6.2017 Μύκονος Wedding of Dimitris & Doukissa», ενώ ευρηματική ήταν η ιδέα τους να βάλουν σε συννεφάκι πάνω από το κεφάλι του Χουτς το μήνυμα «I do too» (δέχομαι κι εγώ).

Translate

 

Ροή Ειδήσεων - Newsfeed

Ο φόρος διαμονής στην Ελλάδα και στις ανταγωνίστριες χώρες της Μεσογείου

«Στις ξενοδοχειακές τιμές έχει σημασία ακόμη και το...ευρώ. Το ξενοδοχειακό προϊόν είναι πλέον...

Πρόσκληση Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα Μυκόνου (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού...

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/10/2017

Ήρθε η στιγμή να… συνέλθουμε λίγο από τις αρνητικές πλανητικές όψεις και αυτό με την βοήθεια του...

Follow Mykonos Ticker

Πρωτοσέλιδα