Κυριακή, 22 Οκτώβριος 2017
Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 18:33

Ποιμαντικές επισκέψεις των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Καρπενησίου κ. Γεωργίου & Σύρου κ. Δωροθέου Β΄ στις σχολικές μονάδες Γαυρίου Άνδρου

Αμέσως μετά την άφιξή τους στην Άνδρο, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεώργιο, τον οποίο φιλοξενεί από σήμερα στην Άνδρο, για την Πανανδριακή Εορτή της Παναγίας Θεοσκεπάστου, μετέβησαν στις Σχολικές Μονάδες της περιοχής Γαυρίου,......

κατά πρώτον στο Γυμνάσιο, με τάξεις Λυκείου και στη συνέχεια στο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο, όπου έγιναν δεκτοί με εγκάρδιες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού από τους Διευθυντές, τους Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.


Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ παρουσίασε σε κάθε Σχολείο τον Σεβασμιώτατο κ. Γεώργιο, ο οποίος απηύθυνε λόγους παραινετικούς προς τους μαθητές, προς τους οποίους, όπως πάντοτε, διενεμήθησαν δώρα και ευλογίες.


Ακολούθως, οι Σεβασμιώτατοι κ.κ. Δωρόθεος Β΄ και Γεώργιος επεσκέφθησαν προσκυνηματικώς τις Ιερές Μονές Αγίου Νικολάου και Αγίας Μαρίνης, φιλοξενηθέντες προφρόνως από τους Ηγουμένους και τους Πατἐρες.

Translate

 

Ροή Ειδήσεων - Newsfeed

Ο φόρος διαμονής στην Ελλάδα και στις ανταγωνίστριες χώρες της Μεσογείου

«Στις ξενοδοχειακές τιμές έχει σημασία ακόμη και το...ευρώ. Το ξενοδοχειακό προϊόν είναι πλέον...

Πρόσκληση Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα Μυκόνου (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού...

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/10/2017

Ήρθε η στιγμή να… συνέλθουμε λίγο από τις αρνητικές πλανητικές όψεις και αυτό με την βοήθεια του...

Follow Mykonos Ticker

Πρωτοσέλιδα