Κυριακή, 25 Ιούνιος 2017
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 20:55

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/6/2017

Καλό Σαββατοκύριακο! Η Σελήνη σήμερα στους Ιχθείς εντείνουν την διαίσθηση μας, την φαντασία, τον ρομαντισμό και την δημιουργικότητα μας. Παράλληλα όμως, μας καθιστά αφηρημένους, ξεχασιάρηδες και ολίγον… παραμυθάδες........

Δυναμικότητα και ειλικρίνεια από αύριο λοιπόν, με τη Σελήνη στον Κριό!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Τα άστρα σε φέρνουν πάλι σε επαφή, αγαπητέ Κριέ, με πρόσωπα από το παρελθόν. Κράτα χαμηλούς τόνους και μην αφεθείς σε καμία έπαρση που μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν, αλλά η αποφυγή περιττών εξόδων θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Η συνεννόηση με ανωτέρους θα βελτιωθεί αισθητά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις στα αισθηματικά σου. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, γιατί αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Προσπάθησε σήμερα να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα οικονομικά, καλό θα είναι να αποφύγεις για άλλη μια φορά να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια καταστάσεις που το φιλικό σου περιβάλλον προσπάθησε πολύ να κρύψει. Το διάστημα αυτό δεν είναι το πιο εύκολο για το ζώδιό σου, αλλά με ψυχραιμία και θετική σκέψη τα πράγματα θα ισορροπήσουν. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου και φρόντισε να σκέφτεσαι αισιόδοξα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε καλό σημείο και έχεις πάρει αρκετή ικανοποίηση. Σήμερα φρόντισε να βάλεις λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και να ηρεμήσεις από όλα αυτά που μπορεί να σε φορτίζουν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Μην πιστεύεις τόσο εύκολα όσα σου λένε οι γύρω σου. Εξέτασε προσεκτικά προτάσεις και προσφορές που μπορεί να αποδειχτούν σκέτος αέρας και μην απογοητεύεσαι. Θα υπάρξουν σύντομα πραγματικές ευκαιρίες για το ζώδιό σου - μην χάνεις την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλήσεις περισσότερο με το ταίρι σου, ώστε να περάσεις τη μέρα σου πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα διώξε τις αγωνίες που μπορεί να έχεις για τα επαγγελματικά σου. Φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και είναι βέβαιο ότι όλα θα τα καταφέρεις μια χαρά. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Οι αποφάσεις σου τώρα θα είναι καθοριστικές, αγαπητέ Καρκίνε, και από αυτές θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Μην χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου, τώρα που ο νέος τρόπος δράσης οδηγεί σε επιτυχία και μάλιστα με μεγαλύτερη ευκολία. Μην βιαστείς να αποφασίσεις οριστικά αλλά και μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Σήμερα θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα και δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς σήμερα για οτιδήποτε. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά με τις κινήσεις που κάνεις θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η κατάσταση για το ζώδιό σου είναι αρκετά καλή, σε αντίθεση με τους οικείους σου που αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα. Δεν χρειάζεται να νιώθεις ενοχές γι’ αυτό - στήριξέ τους όσο μπορείς, αλλά σε λογικά πλαίσια, και φρόντισε για τα δικά σου πρακτικά ζητήματα που απαιτούν τακτοποίηση και καλύτερη οργάνωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για πολύ καλές καταστάσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα γίνουν αλλαγές στον αισθηματικό τομέα που δεν τις περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε καλά επίπεδα, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις προβληματισμούς. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και να αφήσεις στην άκρη όλα τα θέματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε πολλές υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Οι ευκαιρίες που έρχονται τώρα για το ζώδιό σου θα είναι σημαντικές και θα σε βοηθήσουν να ξεδιαλύνεις ζητήματα μπερδεμένα εδώ και καιρό. Μία σοβαρή εκκρεμότητα θα πρέπει να λυθεί, γιατί θα δημιουργήσει σοβαρό εμπόδιο στις εξελίξεις. Μην την αγνοήσεις, αλλά φρόντισε για αυτήν το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν φροντίσεις να χαλαρώσεις λίγο από την καθημερινότητα που σε αγχώνει αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου έχουν πολύ καλές βάσεις και έχεις καταφέρει πάρα πολλά. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και να μην αγχωθείς με θέματα που μπορεί να σου χαλάνε την ψυχολογία. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Μεγάλες ανατροπές προβλέπονται στη ζωή σου, οι οποίες δεν θα σε βρουν σε ετοιμότητα. Οι δοκιμασίες θα είναι σκληρές, αλλά θα καταφέρεις να τις ξεπεράσεις με επιτυχία. Η εγκράτεια και η σοβαρότητά σου θα επαινεθούν και θα δεχτείς σημαντική βοήθεια, από εκεί που δεν θα το περιμένεις. Οι προοπτικές διαγράφονται θετικές για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θέλεις να κάνεις πολλά σχέδια και αλλαγές. Σήμερα φρόντισε να ηρεμήσεις λίγο και να διώξεις το άγχος που μπορεί να έχεις. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Μία αποκάλυψη προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε αναστατώσει και θα χάσεις την εμπιστοσύνη σου σε κάποιο φιλικό πρόσωπο. Μην βιαστείς να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου. Κράτα χαμηλούς τόνους και όλα θα αποκατασταθούν, χωρίς τη δική σου παρέμβαση, πολύ σύντομα και χωρίς επιπτώσεις. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ξαφνικά έξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, θα μπορέσεις σύντομα να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο και θέλεις να κάνεις και άλλες κινήσεις. Σήμερα μπορείς να ξεκουραστείς και να είσαι βέβαιος ότι σε περιμένουν καλές εξελίξεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η διέλευση των πλανητών οδηγούν σε χάος αρκετές καταστάσεις στη ζωή σου, αγαπητέ Τοξότη. Θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να διατηρήσεις τις ισορροπίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να αποφύγεις εντάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον. Περιορίσου στις απαραίτητες συζητήσεις και απόφυγε σχόλια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις, να δεις πολλές καταστάσεις στα αισθηματικά σου θετικά και να αφοσιωθείς στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις κάνει πολλά, και σκέφτεσαι συνεχώς πώς θα τα πας ακόμη καλύτερα. Σήμερα η μέρα επιβάλλει να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς λίγο και με τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε αρκετά καλό σημείο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Οι προβληματισμοί σου είναι απόλυτα δικαιολογημένοι, αγαπητέ Αιγόκερε, και βρίσκεσαι σε κρίσιμο σημείο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Απόφυγε συζητήσεις που θα σε μπερδέψουν ακόμα περισσότερο και μην βιάζεσαι. Αντιθέτως, σκέψου με κάθε λεπτομέρεια ό,τι σε ενδιαφέρει, ώστε να δώσεις τη σωστή λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα δώσεις μεγάλη χαρά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ήρεμα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος. Στα οικονομικά φρόντισε σήμερα να μην παρασυρθείς και κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Επανεξέτασε την υπόθεση που σε απασχολεί, τώρα που οι πλανήτες ευνοούν την πρόοδο και την εξέλιξη του ζωδίου σου. Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Μην μπερδεύεις μέσα σου τα πράγματα - βάλε τάξη και ιεράρχησε τις ανάγκες σου, ώστε να επιτύχεις την ολοκλήρωση με πιο εύκολο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά μπορούν να πάνε καλύτερα χάρη στην καλή συμπεριφορά και στη διαλλακτικότητα που θα δείξεις στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι, γιατί τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ταύρο, μπορείς να βρεις το ταίρι που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορεί να παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο, αλλά σήμερα προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα οικονομικά, τα θέματα που σε απασχολούν είναι πολλά. Φρόντισε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Οι επιρροές των πλανητών είναι πολύ δυνατές απέναντι στο ζώδιό σου και σε ξαφνιάζουν οι αλλαγές που δημιουργούν. Μην αγχώνεσαι και προσπάθησε να εναρμονιστείς με το περιβάλλον το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου χωρίς μεγάλο κόστος και κούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, γιατί είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η υπευθυνότητα που σε διακρίνει φέρνει και την επαγγελματική σου επιτυχία. Σήμερα φρόντισε να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα και να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό σημείο, αλλά απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

Πηγή:oroskopos 

NewsRoom Mykonos Ticker

Ροή Ειδήσεων - Newsfeed

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων 25 Ιουνΐου 2017

Διαβάστε τα 15 πρώτα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων (η ανάρτηση ανανεώνεται...

Με εννιά αθλητές ο ΑΟ Μυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων

(Μαρία Νάζου) Στα Τρίκαλα βρίσκεται από χτες η ομάδα στίβου του ΑΟΜυκόνου, της κατηγορίας...

Χωρίς στήριξη ΕΚΤ, η

Η δοκιμαστική επιστροφή στις αγορές, θα πρέπει να γίνει με όρους που πραγματικά θα "δοκιμάζεται” η...

Follow Mykonos Ticker

Πρωτοσέλιδα

Best of Mykonos Ticker

Πώς να ανανεώσετε τη σχέση σας στις διακοπές!!

Κάθε ζευγάρι δικαιούται ένα τριήμερο πραγματικής απόδρασης, χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις - μια ευκαιρία να αναθερμανθεί o γάμος!! Βασικά γνωρίσματα των διακοπών είναι..........

Το στρες των καλοκαιρινών διακοπών. Κι όμως!! Υπάρχει κι αυτό...

Η Ελπίδα Μ. Παναγιωτουνάκου, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, κατανοεί το άγχος του καλοκαιριού και προσπαθεί να μας βάλει στο σωστό δρόμο...

Δεν έχετε παγωμένη μπίρα; Σπουδαίο Τρικ!!

Καλοκαίρι και δεν έχετε παγωμένη μπίρα; Σπουδαίο και αποτελεσματικό Τρικ, σας λύνει το πρόβλημα!!....

Έρωτες του καλοκαιριού: Η μεγάλη ευκαιρία ή απλά μια περιπέτεια;

Ζήσης Παπαθανασίου - Επ. Καθηγητής Γυναικολογίας, Σεξολόγος Διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου Αν και οι υψηλές θερμοκρασίες στο περιβάλλον κάνουν τη ζωή δύσκολη, οι «υψηλές...

Η νοημοσύνη του Σώματος!! Mαθήματα ζωής από τις… διακοπές!!

Dr. Med. Gabi Hoffbauer - Παθολόγος, Ειδικός σε Θέματα Ψυχοσωματικής Υγείας Τι είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε τόσο καλά στις διακοπές και να τις αναζητούμε πάλι και πάλι, σχεδόν αμέσως...

Παραγράφονται αδικήματα με ποινές έως δύο χρόνια

Χιλιάδες φάκελοι στο αρχείο. Για ολέθρια πρακτική κάνουν λόγο δικαστικοί και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Με νόμο που ψηφίστηκε το περασμένο καλοκαίρι, παραμονές του Δεκαπεντάγουστου, στο...

Πανελλαδικές 2017: Πόσο πέφτουν οι βάσεις και σε ποιες σχολές

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τη βαθμολόγηση των γραπτών - Πανωλεθρία στα Μαθηματικά με αποτέλεσμα Πολυτεχνεία και Σχολές Πληροφορικής να πέσουν - Διατήρηση βάσεων στις Ιατρικές……..

Κώστας Γαβρόγλου «Οι θεσμοί πιέζουν για αλλαγές στον νόμο»

«Η ζωή χωρίς πιέσεις θα ήταν βαρετή. Υπάρχουν πιέσεις και εδράζονται σε διαφορετικές αντιλήψεις που έχουν οι θεσμοί ως προς τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα των δικών μας θεσμών....

Πανελλήνιες 2017: Θέματα και Απαντήσεις στα Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής και στην Ιστορία για τους μαθητές των ΓΕΛ

Με την εξέταση στα θέματα της Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία, πέφτει η «αυλαία» για την «πρώτη πράξη» των Πανελληνίων 2017 των υποψηφίων των ΓΕΛ......

Εξονυχιστικοί έλεγχοι στο Πόθεν Έσχες υπαλλήλων των Δήμων, Περιφερειών,  Υπουργείων (Ολόκληρη η Τροπολογία)

Εξονυχιστικούς ελέγχους πόθεν έσχες σε όλους τους Δημοσίους υπαλλήλους σε Υπουργεία, Περιφέρειες, Δήμους, Δημόσιες Επιχειρήσεις, ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ για τον εντοπισμό φαινομένων διαφθοράς,......