Κυριακή, 25 Ιούνιος 2017
Σάββατο, 17 Ιούνιος 2017 20:56

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/6/2017

Ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα και καταστάσεις μπορούν να περιμένουν σήμερα τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 3ου δεκαημέρου, λόγω του Εξαγώνου Ήλιου-Ουρανού.....

Παράλληλα όμως τα ίδια Ζώδια του ίδιου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέχουν τους σκληρούς τους τρόπους και την απολυτότητα σου, αφού θα πρέπει να αντιμετωπίσουν σημαντικές ρήξεις, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Κρόνου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μην δείχνεις δογματισμό, αγαπητέ Κριέ, γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αποφάσισε σήμερα να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα με το ταίρι σου και να περάσεις τη μέρα σου έτσι ώστε να ευχαριστηθείτε κι οι δυο σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η περίοδος σε ευνοεί αισθηματικά, για να έρθει η γνωριμία που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην σκεφτείς σήμερα που είναι Κυριακή δυσάρεστα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Όλα τα έχεις φέρει σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλύτερα και στην πορεία θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Να ξέρεις, αγαπητέ Ταύρε, ότι όταν βιάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, στο τέλος κάνεις λάθη και τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Βάλε ένα πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Δεν χρειάζεται να στενοχωριέσαι και να καταπιέζεσαι. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, ώστε να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν και θα δεις ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου δίνει τόσο καλές επιρροές αισθηματικά, που θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις μεγάλο δυναμισμό. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να πάρεις δυνάμεις. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις σπατάλες ή να ξοδέψεις αλόγιστα χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αξιοποίησε τις δυνατότητές σου, ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τις πολλές υποχρεώσεις και τα προβλήματα. Αυτή είναι μια πολύ καλή μέρα για το ζώδιό σου, για κοινωνικές επαφές. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σήμερα μπορούν να πάρουν μία τροπή που θα σε κάνει να χαρείς πάρα πολύ. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να τα βάλεις λίγο στην άκρη, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις προβληματιστεί και αγχωθεί πάρα πολύ. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στην πορεία θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα θα μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε κάνουν να αμελήσεις βασικές υποχρεώσεις. Να ξέρεις ότι μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πάρε τα πάνω σου, γιατί τώρα που ο Άρης είναι στο ζώδιό σου, ευνοείσαι αισθηματικά για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις πολλές κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες στα επαγγελματικά σου. Σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να χαλαρώσεις λίγο και να κοιτάξεις τον εαυτό σου. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα γιατί ο προϋπολογισμός σου δεν σηκώνει και πολλά.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό, αγαπητέ Λέων, και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις όποιες εκκρεμότητες έχεις. Μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα που σε αγχώνουν. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις και θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Μην ξεχνάς ότι η υπερκόπωση καραδοκεί. Πάρε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου που αφορούν το παρελθόν. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς το ωραίο κλίμα στα αισθηματικά σου και να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη σού χαρίζει αυτά που θέλεις για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, έχεις κάνει πολλές κινήσεις για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Σήμερα μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεχαστείς από όλα αυτά. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και στο μέλλον θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα θα μπορέσεις να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατεύθυνση και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, ώστε να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα όσα θέλεις να κάνεις αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την καλή διάθεση που θα έχει το ταίρι σου και να περάσεις έτσι όπως θα ήθελες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα έχεις έντονη γοητεία που αν την εκμεταλλευτείς θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις πολλές δραστηριότητες στην καθημερινότητα. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεκουραστείς και να πάρεις δυνάμεις, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις κουραστεί αρκετά. Τα οικονομικά σου έχουν μια ισορροπία και με τις κινήσεις που κάνεις θα μπορέσεις να τα ενισχύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα θα νιώσεις αρκετή κούραση, αγαπητέ Ζυγέ, λόγω των διαφόρων υποχρεώσεων που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι καταπίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην εκνευριστείς – ειδικά με το φιλικό σου περιβάλλον - γιατί μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για ρομαντικές και ερωτικές καταστάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με τις καλές επιρροές των πλανητών μπορείς να περιμένεις και την καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ καλές. Σήμερα φρόντισε να αφήσεις τα σχέδια που έχεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα κάποια γεγονότα θα σε εκνευρίσουν αρκετά και θα έχεις πολύ άγχος για καταστάσεις που δεν θα έπρεπε να σε αγχώνουν. Η σημερινή μέρα είναι δύσκολη για το ζώδιό σου, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Ξεκίνα από σήμερα και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα πάρεις πρωτοβουλίες και με το πρόγραμμα που θα κάνεις θα δώσεις πολύ μεγάλη χαρά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι σε περιμένουν τόσο καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου που δεν θα τις περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν πάνε άσχημα και θα καταφέρεις ακόμη περισσότερα πράγματα. Σήμερα φρόντισε να περάσεις την Κυριακή σου όσο καλύτερα μπορείς. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα μπεις στη διαδικασία να αξιολογήσεις το περιβάλλον σου και ό,τι αυτό σου προσφέρει. Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος. Μην αφήσεις τις καταστάσεις να σε πάρουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να φροντίσεις να χαλαρώνεις όταν χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αρκεί να τα αντιληφθεί και το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να περάσεις ιδανικά και όμορφα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τη γοητεία που θα έχεις σίγουρα κάτι καλό θα έρθει στον δρόμο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέχρι και σήμερα που είναι Κυριακή μπορεί να σε απασχολούν τα επαγγελματικά θέματα. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην έχεις αγωνίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που σε ευχαριστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα πρέπει να κινηθείς με καλύτερο προγραμματισμό. Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση που έρχεται από το παρελθόν σου και έχει να κάνει με την αυτοεκτίμησή σου. Είτε πρόκειται για καινούργιες ιδέες που θα πρέπει να υιοθετήσεις είτε για γεγονότα που συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν, θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου γιατί μόνο το ένστικτο δεν φτάνει. Αυτή τη στιγμή μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην σταθείς σε καταστάσεις που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Άρης από τον Καρκίνο σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να σου έρθουν πολύ καλές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα – άλλωστε και αύριο μέρα είναι. Τα οικονομικά σου ακόμη δεν είναι στο σημείο που θέλεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Πολύ καλές εξελίξεις προβλέπονται, αγαπητέ Υδροχόε, σχετικά με κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη, αλλά εσύ θα μπεις σε σκέψεις, γιατί γίνονται μερικά πράγματα που δεν σου αρέσουν και τόσο. Μην εξωτερικεύσεις τίποτα σήμερα. Άσε τις καταστάσεις να δείξουν από μόνες τους, γιατί θα έχεις εκνευρισμό και μπορεί να έρθουν αντίθετα αποτελέσματα. Κινήσου με προγραμματισμό, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και να είσαι βέβαιος ότι θα φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ ερωτική και ρομαντική. Φρόντισε να εξωτερικευτείς, να κάνεις το πρόγραμμά σου με το ταίρι σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης στα αισθηματικά σου, θα έρθει μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δυνατότητες που έχεις επαγγελματικά, είναι πολλές. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις από όλα όσα σε αγχώνουν στην καθημερινότητα. Στα οικονομικά, μην συνεχίσεις να κάνεις έξοδα, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Κάνεις πολλές προσπάθειες, αγαπητέ Ιχθύ, για να βελτιώσεις πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Εσύ όμως για άλλη μια φορά θα προβληματιστείς με τον εαυτό σου και για το αν είναι σωστά πολλά πράγματα που κάνεις. Να ξέρεις πάντως ότι οι στόχοι που έχεις βάλει θα σε οδηγήσουν σε μεγάλη επιτυχία. Μπορείς να διευθετήσεις οικογενειακά θέματα και να τακτοποιήσεις ενδεχόμενες εκκρεμότητες που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα απόφυγε να φορτίσεις τον σύντροφό σου με άσχετα ζητήματα. Περάστε τη μέρα μαζί και είναι σίγουρο ότι θα μείνετε κι οι δύο πολύ ευχαριστημένοι. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στα αισθηματικά σου, και πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα. Θα πρέπει σήμερα να ηρεμήσεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Πηγή:oroskopos 

NewsRoom Mykonos Ticker

Ροή Ειδήσεων - Newsfeed

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων 25 Ιουνΐου 2017

Διαβάστε τα 15 πρώτα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων (η ανάρτηση ανανεώνεται...

Με εννιά αθλητές ο ΑΟ Μυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων

(Μαρία Νάζου) Στα Τρίκαλα βρίσκεται από χτες η ομάδα στίβου του ΑΟΜυκόνου, της κατηγορίας...

Χωρίς στήριξη ΕΚΤ, η

Η δοκιμαστική επιστροφή στις αγορές, θα πρέπει να γίνει με όρους που πραγματικά θα "δοκιμάζεται” η...

Follow Mykonos Ticker

Πρωτοσέλιδα

Best of Mykonos Ticker

Πώς να ανανεώσετε τη σχέση σας στις διακοπές!!

Κάθε ζευγάρι δικαιούται ένα τριήμερο πραγματικής απόδρασης, χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις - μια ευκαιρία να αναθερμανθεί o γάμος!! Βασικά γνωρίσματα των διακοπών είναι..........

Το στρες των καλοκαιρινών διακοπών. Κι όμως!! Υπάρχει κι αυτό...

Η Ελπίδα Μ. Παναγιωτουνάκου, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, κατανοεί το άγχος του καλοκαιριού και προσπαθεί να μας βάλει στο σωστό δρόμο...

Δεν έχετε παγωμένη μπίρα; Σπουδαίο Τρικ!!

Καλοκαίρι και δεν έχετε παγωμένη μπίρα; Σπουδαίο και αποτελεσματικό Τρικ, σας λύνει το πρόβλημα!!....

Έρωτες του καλοκαιριού: Η μεγάλη ευκαιρία ή απλά μια περιπέτεια;

Ζήσης Παπαθανασίου - Επ. Καθηγητής Γυναικολογίας, Σεξολόγος Διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου Αν και οι υψηλές θερμοκρασίες στο περιβάλλον κάνουν τη ζωή δύσκολη, οι «υψηλές...

Η νοημοσύνη του Σώματος!! Mαθήματα ζωής από τις… διακοπές!!

Dr. Med. Gabi Hoffbauer - Παθολόγος, Ειδικός σε Θέματα Ψυχοσωματικής Υγείας Τι είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε τόσο καλά στις διακοπές και να τις αναζητούμε πάλι και πάλι, σχεδόν αμέσως...

Παραγράφονται αδικήματα με ποινές έως δύο χρόνια

Χιλιάδες φάκελοι στο αρχείο. Για ολέθρια πρακτική κάνουν λόγο δικαστικοί και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Με νόμο που ψηφίστηκε το περασμένο καλοκαίρι, παραμονές του Δεκαπεντάγουστου, στο...

Πανελλαδικές 2017: Πόσο πέφτουν οι βάσεις και σε ποιες σχολές

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τη βαθμολόγηση των γραπτών - Πανωλεθρία στα Μαθηματικά με αποτέλεσμα Πολυτεχνεία και Σχολές Πληροφορικής να πέσουν - Διατήρηση βάσεων στις Ιατρικές……..

Κώστας Γαβρόγλου «Οι θεσμοί πιέζουν για αλλαγές στον νόμο»

«Η ζωή χωρίς πιέσεις θα ήταν βαρετή. Υπάρχουν πιέσεις και εδράζονται σε διαφορετικές αντιλήψεις που έχουν οι θεσμοί ως προς τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα των δικών μας θεσμών....

Πανελλήνιες 2017: Θέματα και Απαντήσεις στα Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής και στην Ιστορία για τους μαθητές των ΓΕΛ

Με την εξέταση στα θέματα της Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία, πέφτει η «αυλαία» για την «πρώτη πράξη» των Πανελληνίων 2017 των υποψηφίων των ΓΕΛ......

Εξονυχιστικοί έλεγχοι στο Πόθεν Έσχες υπαλλήλων των Δήμων, Περιφερειών,  Υπουργείων (Ολόκληρη η Τροπολογία)

Εξονυχιστικούς ελέγχους πόθεν έσχες σε όλους τους Δημοσίους υπαλλήλους σε Υπουργεία, Περιφέρειες, Δήμους, Δημόσιες Επιχειρήσεις, ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ για τον εντοπισμό φαινομένων διαφθοράς,......