Κυριακή, 25 Ιούνιος 2017
Κυριακή, 18 Ιούνιος 2017 22:04

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/6/2017

Καλή Εβδομάδα σε όλους! Η εβδομάδα μας ξεκινά δυναμικά και με χαμόγελο, αφού η Σελήνη είναι στο Ζώδιο του φλογερού Κριού! Σήμερα δεν θα λείψει ούτε η ορμητικότητα, ούτε το πάθος αλλά ούτε και οι εγωιστικές συμπεριφορές! Προσοχή μόνο στις γκάφες λόγω παρορμητικότητας!......

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις για το ζώδιό σου, που σου ήταν άγνωστες μέχρι σήμερα. Διατήρησε τις επιφυλάξεις σου και μην βιαστείς να ενθουσιαστείς για τις νέες καταστάσεις. Ο χρόνος θα δείξει την πραγματική τους διάσταση και θα καταφέρεις να προσαρμοστείς ανάλογα. Προς το παρόν δείξε ψυχραιμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν πλέον τελειώσει και να δεις το μέλλον της σχέσης σου με μεγάλη αισιοδοξία. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα στα αισθηματικά σου και είσαι σε καλό δρόμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν μια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Οι ανάγκες της καθημερινότητας διαρκώς αυξάνονται, αγαπητέ Ταύρε, με αποτέλεσμα η πίεση να μεγαλώνει. Βάλε προτεραιότητες, ούτως ώστε να αποφύγεις την αφόρητη πίεση που βιώνεις και ταυτόχρονα να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που παρουσιάζονται. Η βοήθεια της οικογένειας θα είναι σημαντική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στενοχωρήσει στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Οικονομικά, δεν βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η αποκάλυψη ενός μυστικού θα σε εντυπωσιάσει, αγαπητέ Δίδυμε, και θα σε γεμίσει δημιουργικές ιδέες. Πριν όμως βιαστείς να τις βάλεις σε εφαρμογή, αναλογίσου αν πραγματικά θα σε ικανοποιούσε η ολοκλήρωσή τους ή είναι ένα απλό καπρίτσιο. Η διαίσθησή σου σε κατευθύνει σωστά - συνέχισε να την ακολουθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου και απόφυγε συζητήσεις για το παρελθόν. Αν δεν έχεις ταίρι, απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα πρέπει να λύσεις επαγγελματικά προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι να τις σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά θέματα σε προβληματίζουν αρκετά. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε σπατάλες, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένα πρόσωπα σε πικραίνουν, αγαπητέ Καρκίνε, με κουτσομπολιά και παρανοήσεις. Απόφυγε τυχόν σχόλια ώσπου να περάσει η μπόρα και σύντομα όλα θα ισορροπήσουν πάλι. Οι απόψεις σου μπορούν να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να εκφραστούν. Προς το παρόν κράτα αποστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς, χωρίς να κάνεις αρνητικές σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου, με πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες. Εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα, δίνοντας έμφαση σε λεπτομέρειες που θα σε καθοδηγήσουν σωστά. Οι αποφάσεις σου δεν θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα καμίας πίεσης, αλλά σοβαρής περισυλλογής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή μέρα είναι καλή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου. Αν δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες σού δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλούς επαγγελματικούς στόχους που έχεις βάλει θα τους δεις να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν δεχτείς καινούργιες προτάσεις, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά κατά πόσο θα έχουν επιτυχία. Οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η οικογένειά σου σε στηρίζει σε κάθε προσπάθεια, αλλά ταυτόχρονα επεμβαίνει στην προσωπική σου ζωή με επιτακτικό τρόπο. Οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου σε κάθε δυναμική παρέμβαση που θα δώσει τέλος σε αυτό το φαινόμενο και θα αποκαταστήσει τις ισορροπίες. Βάλε όρια με ήρεμο αλλά αυστηρό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει για κάποια άλλα θέματα. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα στα αισθηματικά σου, για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την καριέρα σου σε σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, προσπαθείς να καλύψεις τις υποχρεώσεις και τα έσοδα που έχεις δεν είναι ικανοποιητικά. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο χαμένος χρόνος που πέρασε άσκοπα αφήνοντας τις υποχρεώσεις σου στην τύχη τους έλαβε τέλος, αγαπητέ Ζυγέ. Η κατάσταση απαιτεί άμεση λύση και καλή οργάνωση, με σκοπό να τακτοποιηθεί το συντομότερο. Μην χρονοτριβείς – αντιθέτως, συγκεντρώσου και δείξε την απαραίτητη σοβαρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Θα αναθεωρήσεις πολλές από τις σκέψεις που είχες μέχρι τώρα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, καθώς οι πλανήτες σε ευνοούν, αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς, γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα δεν ευνοούνται σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Κάποιες υποθέσεις που θέλεις να τελειώσεις, θα αναβληθούν για άλλη μια φορά, αλλά μην απελπιστείς. Αυτή τη φορά η κατάσταση θα έχει θετική εξέλιξη και η αναβολή δεν θα είναι μεγάλης διάρκειας. Μην χαλαρώσεις την προσοχή σου και φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα για την αναμέτρηση δυνάμεων που προβλέπεται πολύ σύντομα για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μπορεί το πλανητικό σκηνικό να σου φέρει στασιμότητα στον αισθηματικό τομέα, αλλά εσύ μην σταματήσεις τις προσπάθειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και η επιτυχία είναι κοντά σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η περίοδος χάριτος έχει παρέλθει. Τώρα πλέον οφείλεις με σοβαρότητα, συγκέντρωση και σύνεση να προχωρήσεις οργανωμένα και μεθοδικά τις υποθέσεις σου στην ολοκλήρωσή τους. Η βοήθεια των πλανητών στο ζώδιό σου θα είναι καθοριστική και αξίζει να είσαι σε ετοιμότητα για να την αξιοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δώσε περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα βρεις το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που σε αφορούν άμεσα. Οικονομικά, μπαίνεις σε μια περίοδο βελτίωσης. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η επιτυχία πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς πλέον για το ζώδιό σου, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στασιμότητας. Διατήρησε τη συγκέντρωσή σου και μην χάσεις χρόνο σε άσκοπες δραστηριότητες που θα σε αποπροσανατολίσουν από τον στόχο. Πιθανά εμπόδια θα ξεπεραστούν με ευκολία, αρκεί να υπάρξει θετική διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του άμεσα. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι, δεν θα μείνεις για πολύ έτσι, γιατί θα κάνεις σύντομα μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα που ίσως εκκρεμούν. Θα δεχτείς προτάσεις και δεν θα πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η προσωπική σου ζωή σε αγχώνει, αγαπητέ Υδροχόε, καθώς πιέζεσαι από συγγενικά πρόσωπα να πάρεις αποφάσεις. Βάλε τέλος σε κάθε είδους παρέμβαση, με ήρεμο τρόπο και αποσύρσου για να σκεφτείς το μέλλον σου. Οι συνέπειες αφορούν αποκλειστικά εσένα - μην βιαστείς, για να μην μετανιώσεις αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άσε τους εγωισμούς και μίλα ανοιχτά με το ταίρι σου. Αν αλλάξεις συμπεριφορά, τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν πολύ στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν θα σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η καλοσύνη σου κερδίζει τις εντυπώσεις και το κοινωνικό σκηνικό διαμορφώνεται σε ένα πέλαγος ευκαιριών για το ζώδιό σου. Ανάμεσά τους, μπορείς να διαλέξεις αυτό που σε εκφράζει περισσότερο και να αξιοποιήσεις επάνω σε αυτή τη βάση κάθε δυνατότητα εξέλιξης. Μην φοβηθείς να πλησιάσεις άτομα κύρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικές φορές βρίσκεις τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψεις χωρίς άλλες αναβολές.

Πηγή:oroskopos 

NewsRoom Mykonos Ticker

Ροή Ειδήσεων - Newsfeed

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων 25 Ιουνΐου 2017

Διαβάστε τα 15 πρώτα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων (η ανάρτηση ανανεώνεται...

Με εννιά αθλητές ο ΑΟ Μυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων

(Μαρία Νάζου) Στα Τρίκαλα βρίσκεται από χτες η ομάδα στίβου του ΑΟΜυκόνου, της κατηγορίας...

Χωρίς στήριξη ΕΚΤ, η

Η δοκιμαστική επιστροφή στις αγορές, θα πρέπει να γίνει με όρους που πραγματικά θα "δοκιμάζεται” η...

Follow Mykonos Ticker

Πρωτοσέλιδα

Best of Mykonos Ticker

Πώς να ανανεώσετε τη σχέση σας στις διακοπές!!

Κάθε ζευγάρι δικαιούται ένα τριήμερο πραγματικής απόδρασης, χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις - μια ευκαιρία να αναθερμανθεί o γάμος!! Βασικά γνωρίσματα των διακοπών είναι..........

Το στρες των καλοκαιρινών διακοπών. Κι όμως!! Υπάρχει κι αυτό...

Η Ελπίδα Μ. Παναγιωτουνάκου, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, κατανοεί το άγχος του καλοκαιριού και προσπαθεί να μας βάλει στο σωστό δρόμο...

Δεν έχετε παγωμένη μπίρα; Σπουδαίο Τρικ!!

Καλοκαίρι και δεν έχετε παγωμένη μπίρα; Σπουδαίο και αποτελεσματικό Τρικ, σας λύνει το πρόβλημα!!....

Έρωτες του καλοκαιριού: Η μεγάλη ευκαιρία ή απλά μια περιπέτεια;

Ζήσης Παπαθανασίου - Επ. Καθηγητής Γυναικολογίας, Σεξολόγος Διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου Αν και οι υψηλές θερμοκρασίες στο περιβάλλον κάνουν τη ζωή δύσκολη, οι «υψηλές...

Η νοημοσύνη του Σώματος!! Mαθήματα ζωής από τις… διακοπές!!

Dr. Med. Gabi Hoffbauer - Παθολόγος, Ειδικός σε Θέματα Ψυχοσωματικής Υγείας Τι είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε τόσο καλά στις διακοπές και να τις αναζητούμε πάλι και πάλι, σχεδόν αμέσως...

Παραγράφονται αδικήματα με ποινές έως δύο χρόνια

Χιλιάδες φάκελοι στο αρχείο. Για ολέθρια πρακτική κάνουν λόγο δικαστικοί και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Με νόμο που ψηφίστηκε το περασμένο καλοκαίρι, παραμονές του Δεκαπεντάγουστου, στο...

Πανελλαδικές 2017: Πόσο πέφτουν οι βάσεις και σε ποιες σχολές

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τη βαθμολόγηση των γραπτών - Πανωλεθρία στα Μαθηματικά με αποτέλεσμα Πολυτεχνεία και Σχολές Πληροφορικής να πέσουν - Διατήρηση βάσεων στις Ιατρικές……..

Κώστας Γαβρόγλου «Οι θεσμοί πιέζουν για αλλαγές στον νόμο»

«Η ζωή χωρίς πιέσεις θα ήταν βαρετή. Υπάρχουν πιέσεις και εδράζονται σε διαφορετικές αντιλήψεις που έχουν οι θεσμοί ως προς τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα των δικών μας θεσμών....

Πανελλήνιες 2017: Θέματα και Απαντήσεις στα Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής και στην Ιστορία για τους μαθητές των ΓΕΛ

Με την εξέταση στα θέματα της Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία, πέφτει η «αυλαία» για την «πρώτη πράξη» των Πανελληνίων 2017 των υποψηφίων των ΓΕΛ......

Εξονυχιστικοί έλεγχοι στο Πόθεν Έσχες υπαλλήλων των Δήμων, Περιφερειών,  Υπουργείων (Ολόκληρη η Τροπολογία)

Εξονυχιστικούς ελέγχους πόθεν έσχες σε όλους τους Δημοσίους υπαλλήλους σε Υπουργεία, Περιφέρειες, Δήμους, Δημόσιες Επιχειρήσεις, ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ για τον εντοπισμό φαινομένων διαφθοράς,......