Εταιρεία «φάντασμα» διενήργησε δημοσκοπήσεις σε Δήμους και στο Δήμο Μυκόνου

Τη δημοσκόπηση μιας νέας και εντελώς άγνωστης εταιρείας παρουσίασε η γνωστή εφημερίδα «Παραπολιτικά»........ και βιάστηκαν να πανηγυρίσουν

Εταιρεία «φάντασμα» διενήργησε δημοσκοπήσεις σε Δήμους και στο Δήμο Μυκόνου
Εταιρεία «φάντασμα» διενήργησε δημοσκοπήσεις σε Δήμους και στο Δήμο Μυκόνου

Τη δημοσκόπηση μιας νέας και εντελώς άγνωστης εταιρείας παρουσίασε η γνωστή εφημερίδα «Παραπολιτικά»........

και βιάστηκαν να πανηγυρίσουν οι «αυλοκόλακες» του Δήμαρχου Φυλής Χρήστου Παππού στα τοπικά ΜΜΕ, επειδή βγάζει αυτόν «ψηλά» και εξαφανίζει του άλλους υποψήφιους.

Ουσιαστικά παραμυθιάζονται μεταξύ τους για την δημοσκόπηση από μια εταιρεία «φάντασμα» χωρίς κανένα κύρος (τουλάχιστον αυτό δείχνει η μέχρι τώρα πορεία της).  Λέμε εταιρεία «φάντασμα» επειδή, πως αλλιώς μπορείς να την χαρακτηρίσεις, όταν ανοίγει, μετά από είκοσι μέρες κλείνει και μετά από δέκα μέρες ξανανοίγει για να κάνει πάλι νέα δημοσκόπηση και δεν μπορείς να βρεις κάποιον υπεύθυνο; (δείτε παρακάτω).

Ο λόγος, για την  «μεγάλη δημοσκόπηση» που αφορά τον Δήμο Φυλής της νεοσύστατης εταιρείας «φάντασμα» υπό την επωνυμία «INNOVATION METRISIS POLL».

Μια δημοσκόπηση εντελώς παραπλανητική και «fake», που μόνο σκοπό έχει, να χειραγωγήσει τους ψηφοφόρους και την κοινή γνώμη με ψευδή αποτελέσματα κατά παραγγελία. Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι έδωσαν εντολή και κάποιοι πλήρωσαν την συγκεκριμένη δημοσκόπηση και μην πει κανείς ότι ένα πρωί αποφάσισαν οι τύποι της εταιρείας να ασχοληθούν ξαφνικά με το τι γίνεται στο Δήμο Φυλής;

Είναι πασιφανές ότι πίσω από τις στημένες δημοσκοπήσεις κρύβονται συμφέροντα που έχουν να κάνουν με την περιοχή και πληρώνουν καλά γι αυτό.

Φυσικά δεν έχουν τα κότσια οι «εγκέφαλοι» που έχουν σκαρφιστεί αυτές τις «fake» δημοσκοπήσεις, να αποταθούν για δημοσκόπηση σε μια σοβαρή εταιρεία όπως είναι οι MARC, MRB κλπ, γιατί αν το κάνουν, θα δουν…άλλα αποτελέσματα και δεν θα αρέσουν.

Ποια είναι η INNOVATION METRISIS POLL;

Μια εταιρεία λοιπόν, που ιδρύθηκε στις 22/1/2019, δεν την γνωρίζει κανείς, όσο και αν ψάξαμε, δεν ανήκει στον κλάδο  όπως ανήκουν οι γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο και ως εκ τούτου η συγκεκριμένη εταιρεία, δεν υπόκειται σε κανένα κανόνα δεοντολογίας, δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει την βάση δεδομένων σε πιθανό έλεγχο και πολύ περισσότερο, δεν είναι υποχρεωμένη να τηρεί τους κανόνες επιστημονικής μέτρησης,. Παρ όλα αυτά σε 6 ημέρες από την ίδρυση της, έκανε την πρώτη δημοσκόπηση και στις 11/2/2019 έκλεισε (έκανε διαγραφή) για να ξανανοίξει μετά από 10 ημέρες με την ίδια ονομασία, ενώ παράλληλα προχώρησε σε νέα δημοσκόπηση με τα γνωστά αποτελέσματα. Αν ψάξει κάποιος για την εν λόγω εταιρεία, τα μόνα που θα βρει, είναι μια διεύθυνση στη Γλυφάδα, που όσες φορές πήγαμε στο συγκεκριμένο σημείο, δεν βρήκαμε κανέναν, αλλά και όσους ρωτήσαμε στη περιοχή δεν γνώριζε κανείς κάτι. Επίσης δεν υπάρχει τηλέφωνο για να επικοινωνήσει κάποιος μαζί τους, υπάρχει όμως μια  ιστοσελίδα που γράφει ότι είναι υπό κατασκευή, τελείως κενή και φυσικά χωρίς να αναγράφονται πουθενά στοιχεία της εταιρείας.

Όσο για το καταστατικό της εταιρείας, απαρτίζεται από ένα ΔΣ τριών ατόμων (μια γυναίκα και δυο άνδρες) οι οποίοι δηλώνουν απλά ελεύθεροι επαγγελματίες χωρίς κανένα βιογραφικό και χωρίς να γνωρίζει κανείς, αν έχουν γνώσεις  και  εμπειρία στο σοβαρό θέμα που λέγεται δημοσκόπηση.

Επειδή το ψάχνουμε και δεν το αφήνουμε στη τύχη του, θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία, γιατί το θέμα των δημοσκοπήσεων για τον Δήμο Φυλής και όχι μόνο, εξελίσσεται σε ένα τεράστιο σκάνδαλο.

Αντίστοιχη δημοσκόπηση της νέας και εντελώς άγνωστης εταιρείας «INNOVATION METRISIS POLL» (τηλεφωνική σε 832 νοικοκυριά λένε) παρουσιάστηκε σε τοπικά ΜΜΕ της Καλλιθέας, που στηρίζουν τον Δήμαρχο κ Κάρναβο, με βαρύγδουπους μάλιστα τίτλους.

Παρόμοια δημοσκόπηση της εταιρείας «INNOVATION METRISIS POLL» διενεργήθηκε και στην Μύκονο, τηλεφωνικά σε 519 νοικοκυριά.......

Επίσης ο κ. Πατούλης προηγείται με ποσοστό 38,6%, έναντι μόλις 20,7% της Ρένας Δούρου, στη δημοσκόπηση που έκανε η Innovation Metrisis για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Τα συμπεράσματα δικά σας… 

[arve url="https://www.youtube.com/watch?v=KMvCx4l1smQ&feature=youtu.be" autoplay="yes" /]