Θετικά τα μηνύματα από την συμμετοχή της Πάρου στην τουριστική έκθεση της Αυστρίας

Σειρά εποικοδομητικών συναντήσεων πραγματοποιήθηκαν στη Βιέννη στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Πάρου στην έκθεση FERRIEN MESSE που έλαβε

Θετικά τα μηνύματα από την συμμετοχή της Πάρου στην τουριστική έκθεση της Αυστρίας
Θετικά τα μηνύματα από την συμμετοχή της Πάρου στην τουριστική έκθεση της Αυστρίας

Σειρά εποικοδομητικών συναντήσεων πραγματοποιήθηκαν στη Βιέννη στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Πάρου στην έκθεση FERRIEN MESSE που έλαβε χώρα από 10 έως 13 Ιανουαρίου.

Στην έκθεση συμμετείχε και η  Ένωση Ξενοδόχων, ο Πρόεδρος της οποίας  κ. Γιώργος Μπαφίτης ,εκπροσωπώντας και το Δήμο, μετέφερε το μήνυμα του ζωηρού ενδιαφέροντος της ταξιδιωτικής αγοράς της χώρας αυτής  για το νησί.

Δημοσιογράφοι από έγκριτα Μέσα Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων το εκδοτικό συγκρότημα AXEL SPRINGER  με εμβέλεια σε 40 χώρες πέραν της Αυστρίας, ταξιδιωτικοί bloggers και εκπρόσωποι μεγάλων τουριστικών οργανισμών εξέφρασαν την επιθυμία προβολής  του προορισμού και συνεργασίας με τους επαγγελματίες.

Συγκεκριμένα, εκφράστηκε το ενδιαφέρον αποστολής στο νησί ομάδας Αυστριακών για την ετοιμασία video  προβολής της Πάρου καθώς και ξενοδοχείων. Το υλικό που θα προκύψει  θα μπορεί να παρουσιάζεται μέσα από την ηλεκτρονική  τους σελίδα καθώς και από το 3 κανάλι της Αυστριακής τηλεόρασης.

Επίσης σε συνεννόηση  με το γραφείο του Ε.Ο.Τ της Αυστρίας αποφασίστηκε, σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο SPRINGER REISEN που έχει απευθείας πτήσεις από την Αυστρία με την Πάρο, η αποστολή Αυστριακών δημοσιογράφων την περίοδο της Πεντηκοστής.  Αντίστοιχο ήταν το ενδιαφέρον για προβολή του νησιού και από άλλους δημοσιογράφους.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υποδειγματική συνεργασία του Δήμου με τους επαγγελματίες του νησιού και την εταιρία συμβούλων  του «που μέσα από μια καλά προετοιμασμένη εκθεσιακή συμμετοχή διασφαλίστηκαν σημαντικά οφέλη από μια αγορά ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την Πάρο αφού διαθέτει τα ποιοτικά εκείνα χαρακτηριστικά στα οποία και στοχεύουμε».