Μακιγιάζ Apotheosis, Le Mat De Chanel αποθεώνει τις ματ υφές!!

[vc_row][vc_column][vc_column_text] «Η ομορφιά ξεκινά τη στιγμή που αποφασίζεις να είσαι ο εαυτός σου» Gabrielle Chanel Για την φθινοπωρ

Μακιγιάζ Apotheosis, Le Mat De Chanel αποθεώνει τις ματ υφές!!
Μακιγιάζ Apotheosis, Le Mat De Chanel αποθεώνει τις ματ υφές!!

«Η ομορφιά ξεκινά τη στιγμή που αποφασίζεις να είσαι ο εαυτός σου» Gabrielle Chanel

Για την φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ της Chanel, η Lucia Pica θέλησε να δώσει έμφαση στην υφή.........

Πατώντας το συναισθηματικό βάθος και την οπτική ένταση που προσφέρουν οι ματ επιφάνειες, η επιλογή στα χρώματα των ματιών και των χειλιών στη συλλογή Apotheosis, Le Mat de Chanel προκαλεί μια μοναδική γυναικεία ευαισθησία – βγαλμένη από την εσωτερική ησυχία, την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση. Η αρμονία μεταξύ του εσωτερικού και εξωτερικού κόσμου μιας γυναίκας συλλαμβάνεται σε μια παλέτα χρωμάτων που φέρνει γήινες, φθινοπωρινές αποχρώσεις σμιλεμένες μαζί με υποβλητικούς χρωματικούς τόνους, για να εφαρμοστούν σε στρώματα όπως τα ζωντανά έλαια. Οι συνθέσεις που απορροφούν το φως μοιάζει να ελέγχουν και να απαλύνουν τη δύναμη του περιβάλλοντα χώρου Ταυτόχρονα, οι τεχνικές καινοτομίες παρέχουν άνεση, ενώ ανυψώνουν τα ματ προϊόντα σε ένα βελούδινο στρώμα επιτρέποντάς τους να διατηρήσουν την υγρασία τους καθώς γίνονται ένα με το δέρμα. Όπως πάντα, τα signature κόκκινα της Pica δρουν ταυτόχρονα ως αρμονία και πρόκληση, πιο ζωντανά από ποτέ στην ματ εκδοχή τους.

Η Lucia Pica για την συλλογή

Σε καθεμία από τις συλλογές της, η Lucia Pica προσηλώνεται σε μια νέα περιοχή στο γλωσσάρι της ομορφιάς, προσδιορίζει μια αναπάντεχη, αναξιοποίητη πτυχή για εξερεύνηση και τότε αναθεωρεί και εξευγενίζει αυτή την ιδέα στα όριά της.

Στην φθινοπωρινή συλλογή για το 2018/19, οι ακραίες μορφές της υφής και του χρώματος συγκρούονται σε μια σειρά ματ προϊόντων για τα μάτια και τα χείλη που πηγαίνουν κατ ‘ευθείαν στην καρδιά της γυναίκας, με την οποία η ευγενής και έξυπνη νοοτροπία τη Pica αντηχεί περισσότερο.

«Ξεκινώντας να δουλεύω με μια τέτοια αφηρημένη έννοια όπως τα ματ, πήγα απευθείας στη γυναίκα που θα φορούσε αυτό το φινίρισμα και στο πώς αυτό θα την έκανε να σκέφτεται και να αισθάνεται», εξηγεί η Pica.

«Τη φαντάζομαι σίγουρη, εκλεπτυσμένη και κομψή. Διανοούμενη αλλά και τολμηρή. Δεν απολογείται ποτέ -το αγαπημένο μου είδος γυναίκας».

Η δυαδικότητα αποτελεί το θεμέλιο της κάθε συλλογής της Lucia Pica, της οποίας η στρατηγική συνδυασμού προϊόντων με αντίθετα οπτικά εφέ χρησιμεύει για να δώσει βάθος, συγκίνηση και μοντέρνο ύφος στο πρόσωπο.

Στη συλλογή FALL / WINTER 2018-19, μια νέα διατύπωση της αντίληψης του ματ εκφράζεται μέσα από ημιδιάφανα υγρά φινιρίσματα που θρέφουν το δέρμα και δεν σχηματίζουν «μάσκα».

Η λεπτότητα και ευαισθησία τους ενθαρρύνεται από μια πλούσια παλέτα γήινων αποχρώσεων, έγχρωμων τόνων και ζωντανών κόκκινων, που γίνονται ακόμα πιο έντονα καθώς οι υφές απορροφούν το φως.

«Καθώς το φως σκουραίνει προς τα έξω, χρειάζεστε λίγη επιπλέον βοήθεια από το χρώμα», λέει η Pica.

«Ο χειμώνας έρχεται, το δέρμα σας γίνεται πιο ωχρό και έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε πιο δυνατά λουκ». Έχοντας ισχυρό αντίκτυπο και ούσα, τολμηρά μοντέρνα, η κορυφαία πινελιά αυτής της συλλογής είναι η ματιά της κλασικής μαύρης συσκευασίας CHANEL, η οποία έρχεται σε κομψό ματ όπως το περιεχόμενο.

Τα μάτια

«Με την υφή, μπορείτε πραγματικά να εξερευνήσετε τα συναισθήματα. Αυτό το ματ είναι σαν μια αύρα χρώματος που εμπνέει μια εκλεπτυσμένη διάθεση σε όποια το φορά. Είναι λίγο μυστηριώδες και δείχνει απαλό σε αυτόν που το βλέπει».

Η εστίαση στην υφή οδήγησε τη Lucia Pica να εξετάσει πώς στη ζωγραφική, οι ματ χρωστικές χρησιμοποιούνται για την ενεργοποίηση συγκεκριμένων συναισθημάτων. Στην APOTHEOSIS, LE MAT DE CHANEL, τα πλούσια taupes, τα βαθιά καφέ, τα ελαφριά μοβ και τα ισχυρά μπλε των LES 4 OMBRES αντανακλούν μια αίσθηση δύναμης και ικανοποίησης, ενώ το βελούδινο φινίρισμά τους έχει ένα όμορφο watercolor αποτέλεσμα.

«Υπάρχουν σίγουρα οι γήινες, βαθιές αποχρώσεις που θα περίμενε κανείς από μια φθινοπωρινή συλλογή αλλά είναι τοποθετημένες ενάντια στα χρώματα της ερήμου και τα βαθιά μοβ και ισχυρά μπλε. Είναι σαν ένα δυνατό όραμα που βλέπεις από μακριά».

Το μαύρο, μπεζ και μπλε γκρι των STYLO OMBRE ET CONTOUR στιλό φέρουν τη δική τους βαθύτητα. Επιπλέον, με τις ματ υφές, η τεχνική πάντα μπαίνει στο παιχνίδι. Οι κρεμώδεις συνθέσεις των στιλό προσθέτουν ορισμό και ζωή – ιδανικό για απαλό sculpting. Απλώς εφαρμόστε τις σκιές στις κρεμώδεις βάσεις τους για περισσότερους βαθμούς έντασης.

«Η κρεμώδης υφή των στιλό τα κάνει πιο ζωντανά».

Τα χείλη

«Τα χαρακτηριστικά σας μπορούν να ενισχυθούν και να καθοριστούν καλύτερα το φθινόπωρο. Έντονα, σούπερ ματ χείλη φαίνονται εντελώς φυσικά». Πουθενά η υφή δεν είναι πιο αισθητή από ό, τι στο στόμα και με την APOTHEOSIS, LE MAT DE CHANEL, η Lucia Pica ανεβάζει το βελούδινο χρώμα στα χείλη σε πρωτοφανή ύψη. Αυτό το πανέμορφο αποτέλεσμα ματ προσφέρει επιπλέον μεθόδους εφαρμογής καθώς η συλλογή APOTHEOSIS χτίζεται. Με το LE ROUGE CRAYON DE COULEUR MAT, η πρακτικότητα ενός στυλό συναντά την έμφυτη γοητεία του κραγιόν. Μεγάλου μεγέθους και μεγέθους και αναιρέσιμα, οι έξι έντονες νέες αποχρώσεις των κραγιόν ενισχύονται από την κρεμώδη υφή που απορροφά φως, γλιστρώντας με μια κίνηση τόσο ενστικτώδη όπως η υπογραφή σας.

Στο άλλο άκρο του φάσματος, έρχεται η διάφανη κάλυψη όλων καθώς το υγρό ROUGE ALLURE INK λιώνει στα χείλη, αφήνοντας ένα φρέσκο, μοβ-ροζ ίχνος.

Τo πρόσωπο

«Μου αρέσουν οι αντιθέσεις στο μακιγιάζ – φαίνεται ότι αντιπροσωπεύουν τις πολλαπλές πλευρές μιας γυναίκας. Το Matte που εφαρμόζεται σε ένα λαμπερό πρόσωπο δημιουργεί μια αίσθηση βάθους».

Η αγάπη της Lucia Pica για τις αντιθέσεις μπαίνει στο παιχνίδι στην επιδερμίδα με την APOTHEOSIS, LE MAT DE CHANEL, που θέλει τα ματ μάτια και χείλη ενάντια στο λαμπερό δέρμα.

Το απαλό μοβ του JOUES CONTRASTE προσφέρει μια εκπληκτική εκτροπή από την κατά τα άλλα μελαγχολική παλέτα της συλλογής. Η φρέσκια ροζ ζέστη προκαλεί την έξαψη ενός φυσικού συναισθήματος κόντρα στο ισχυρότερο, πιο δομημένο λουκ στα μάτια και χείλη.

Τα νύχια

«Οι ευκαιρίες για ματ φινιρίσματα είναι ατελείωτες. Στην APOTHEOSIS, LE MAT DE CHANEL υπάρχουν και ματ βερνίκια νυχιών». Η glam πλευρά της ηρεμίας έρχεται με δύο νέες ματ αποχρώσεις για τα νύχια – ένα τολμηρό, αινιγματικό κόκκινο και πλούσιο μπορντό.

Η εντυπωσιακή υφή που απορροφά φως, καλύπτει τα νύχια με μυστήριο, ενώ η επιφάνειά τους σαγηνεύει και κινεί την περιέργεια.

«Τα ματ χρώματα του LE VERNIS δεν αποκαλύπτονται αμέσως. Εχουν μια ιδιαίτερη ποιότητα, σαν να κοιτάζει κανείς μέσα από το φίλτρο ενός φακού Polaroid».

Αυτή η μυστηριώδης ευαισθησία συνεχίζεται στο duo της συλλογής των ματ αποχρώσεων. Το κομψό, στιλπνό τελείωμα αποδίδει μια παλέτα από κόκκινο και μπορντό.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]