Μύκονος: Θυελλώδεις Βόρειους Ανέμους, Παγωνιά, Βροχές φέρνει και αύριο Πέμπτη η «Χιόνη»

Παγωνιά, βροχές, χιονοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους φέρνει το νέο κύμα κακοκαιρίας «Χιόνη», που ήδη γίνεται αισθητό σε πολλές περιοχές της χώ

Μύκονος: Θυελλώδεις Βόρειους Ανέμους, Παγωνιά, Βροχές φέρνει και αύριο Πέμπτη η «Χιόνη»
Μύκονος: Θυελλώδεις Βόρειους Ανέμους, Παγωνιά, Βροχές φέρνει και αύριο Πέμπτη η «Χιόνη»
Παγωνιά, βροχές, χιονοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους φέρνει το νέο κύμα κακοκαιρίας «Χιόνη», που ήδη γίνεται αισθητό σε πολλές περιοχές της χώρας........
Αισθητή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία, από τα βόρεια. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης. Ανεμοι: Στα ανατολικά, νότιοι 4-6 μποφόρ και στα δυτικά βόρειοι 7-9 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 10 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 12 βαθμούς Κέλσιου.

Μύκονος

Βροχή προβλέπεται για την Μύκονο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις βόρειους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Για αύριο Πέμπτη 14/2, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 10 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις βόρειους ανέμους ως 8 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 8 μποφόρ.