22.4 C
Mykonos
20/05/2019

Web Radio

Leading News Source For Mykonos & The Region

22.4 C
Mykonos
22.3 C
Athens

 • Mykonos
 • Mayorial Elections 2019
More

  Υποψήφιοι - Candidates

  Στέλιος Μπρίγγος του Δημητρίου

  Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

  Ατζαμόγλου Μιλτιάδης (Μίλτος) του Κωνσταντίνου

  Πιστεύω στη Μύκονο και στην αρχοντιά των κατοίκων της. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη Μύκονο αντάξια του ονόματός της και της παγκόσμιας φήμης της.

  Αντιδήμαρχος Μυκόνου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Κουκά

  Χανιώτη Μαρσούλα του Νικολάου (Παχή)

  Με Υπευθυνότητα και Όραμα για το Μέλλον

  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

  Αλέξανδρος Βαμβακούρης (Κορνίβας) του Δημητρίου

  Ελειψα ποτέ από κοντά σας;

  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

  Κοντιζάς Δημήτρης του Νικολάου

  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

  Γρύμπλας Σταύρος του Δημητρίου

  Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να καταφέρουμε τα ΠΑΝΤΑ.

  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

  Κουκάς Αλέξανδρος (Αλεκάρας) του Δημητρίου

  Πάντα αθόρυβα - Πάντα δίπλα σας. Με έμπρακτη αγάπη για το Νησί μου.

  Αντιδήμαρχος Μυκόνου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Κουκά

  Ομάδας Αλήθειας, στήριξης Χρήστου Βερώνη: Πρόοδος ή συντήρηση;

  Post date:

  Category:

  «Το ελληνικό νησί του παραλόγου»

  – «Premiere» από την «Ομάδα Αλήθειας» υποστήριξης του πολυετούς έργου και της υποψηφιότητας του Χρήστου Βερώνη
  – «όσα δεν κάμει ο καιρός τ’ αποτελεύει ο άνθρωπος». «…..έσπειραν ανέμους και τώρα θερίζουν θύελλες…..».
  Επιλέξαμε λίγες μόλις μέρες πριν το γύρισμα του χρόνου να δώσουμε στη δημοσιότητα, την δική μας απάντηση στα καθοδηγούμενα, εδώ και πολλούς μήνες, δημοσιεύματα φιλικών προς αυτή τη δημοτική αρχή Μέσων, που επιμένουν θρασύτατα και χωρίς ίχνος σεβασμού σε Εσάς, να κάνουν το «μαύρο-άσπρο»………

  Αν και πιστεύουμε ότι ο Μυκονιάτης αναμένει από Εμάς μόνο θετικές προτάσεις για την διόρθωση των αδιόρθωτων που τα τελευταία 5 χρόνια έχουν πέσει στην πλάτη του, ως ομάδα υποστήριξης του έργου του Χρήστου Βερώνη, είμαστε αναγκασμένοι να απαντάμε με ντοκουμέντα στην «μαύρη» προπαγάνδα, της κατ’ άλλα «αντικειμενικής» και «αδέσμευτης» δημοσιογραφίας.

  Με μόνο μας σύμμαχο την αλήθεια των ντοκουμέντων, από σήμερα και μέχρι τις εκλογές, δεν θα αφήσουμε τίποτα ασχολίαστο. Δεν θα αφήσουμε κανένα περιθώριο για τη διαστρέβλωση των αληθινών γεγονότων. Δεν θα επιτρέψουμε στο παραμύθιασμα του Μυκονιάτη μέσα από συνειδητά ψέματα, παραποιημένα γεγονότα, «στημένες» συνεντεύξεις με προκαθορισμένες ερωτήσεις και βολικές απαντήσεις.

  Γι’ αυτό σε πρώτη φάση μέσα από το βήμα ενημερωτικών Sites, Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (FB κ.λπ), ιστοσελίδων υποψηφίων, του συνδυασμού, και της «Ομάδας Αλήθειας», θα πούμε τα πράγματα απλά αλλά όχι απλοϊκά. Χωρίς περιστροφές και στρογγυλέματα, διότι αισθανόμαστε το βάρος της ευθύνης που κουβαλάμε, προκειμένου να αποκαταστήσουμε τη αξιοπρέπεια του τόπου μας, αλλά και να υπερασπιστούμε το έργο του Χρήστου Βερώνη που για 18 ολόκληρα χρόνια αυτός και οι συνεργάτες του, συνέβαλλαν ώστε να γίνει η Μύκονος ένα νησί «πρότυπο».

  Μήπως ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν;

  Aφού όπως κάποιοι ισχυρίζονται, η πρότασή μας για τη Μύκονο της αξιοπρέπειας είναι «παρωχημένη, συντηρητική, οπισθοδρομική, φοβική και αντι-αναπτυξιακή», παραθέτουμε μια σειρά φωτογραφικών ντοκουμέντων από blogs και εφημερίδες, που δείχνουν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο ποιος είναι ο «προοδευτικός» και ποιος ο «συντηρητικός».
  Στο αρχείο μας έχουμε δεκάδες παραδείγματα που δείχνουν την έκπτωση των αξιών, του κοινωνικού ήθους, της αναξιοπρεπούς πολιτικής πρακτικής. Δεν μπορεί παρά να ακούν δυσάρεστα μα τόσο αληθινά τα λόγια του συγγραφέα όταν γράφει γι’ αυτό το «εμπάτε, σκύλοι, αλέστε…». Αυτό το πουθενά τάξη, μέτρο, φραγμός των τελευταίων χρόνων που κυριάρχησε και έκανε τους Μυκονιάτες ξένους στον τόπο τους.