Π. Καμμένος: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Καλώ τον Τσίπρα να κάνει δημοψήφισμα!

Ο πρόεδρος των  ΑΝΕΛ έκανε γνωστό κατά την συνέντευξη Τύπου «πως τη δεδομένη στιγμή που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στην Κυβνέρν

Π. Καμμένος: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Καλώ τον Τσίπρα να κάνει δημοψήφισμα!
Π. Καμμένος: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Καλώ τον Τσίπρα να κάνει δημοψήφισμα!

Ο πρόεδρος των  ΑΝΕΛ έκανε γνωστό κατά την συνέντευξη Τύπου «πως τη δεδομένη στιγμή που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στην Κυβνέρνηση, εμείς λέμε όχι. Κι όσοι μείνουμε».

Δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση οι ΑΝΕΛ δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό δήλωσε «αποχωρούν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση» και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τη συνεγασία συμπληρώνοντας ότι "για το θέμα το εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ, αποχωρούν από την κυβέρνηση»

Ιστορική χαρακτήρισε την σημερινή μέρα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος τονίζοντας ότι ανακοίνωσε στον Πρωθυπουργό την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση για το Μακεδονικό και την διαφωνία του με την Συμφωνία των Πρεσπών. Μια κυβέρνηση που την πονάμε αλλά δεν μπορούμε να να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης.

Εκτελούμαι την λαϊκή εντολή που λάβαμε. Κάθε φορά που λένε ότι διαλυόμαστε αυξανόμαστε. Τη δεδομένη στιγμή που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση θα πούμε όχι με πολύ βάρος στην καρδιά μας. Όσοι μείνουμε σε αυτή την προσπάθεια. H μόνη διαφωνία στην Κ.Ο. για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι του κ. Παπαχριστόπουλου.

Αν κάποιοι ανταλλάξουν την κυβερνητική τους θέση με την ψήφο εμπιστοσύνης θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ τόνισε ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου.

Δεν υπάρχει άλλη πολιτική δύναμη πλην της Ένωσης Κεντρώων που να έχει σαφή θέση. Εμείς δεν συμφωνούμε στο όνομα Μακεδονία.