Χρήστος Βερώνης και σχολεία: έργα μακράς πνοής για την νεολαία του νησιού μας

«Πιο πολλά παιδιά, σε πιο όμορφες συνθήκες μαθαίνουν καλύτερα γράμματα» Ο Χρήστος Βερώνης θεμελίωσε την εικόνα της Ισχυρής Μυκόνου. Με στρατ

Χρήστος Βερώνης και σχολεία: έργα μακράς πνοής για την νεολαία του νησιού μας
Χρήστος Βερώνης και σχολεία: έργα μακράς πνοής για την νεολαία του νησιού μας

«Πιο πολλά παιδιά, σε πιο όμορφες συνθήκες μαθαίνουν καλύτερα γράμματα»

Ο Χρήστος Βερώνης θεμελίωσε την εικόνα της Ισχυρής Μυκόνου. Με στρατηγικό σχέδιο, καινοτόμες προτάσεις και μεγάλα έργα υποδομής με τα οποία «ζει» ακόμα το νησί μας......

Πολύ και σκληρή δουλειά, προσήλωση στο στόχο, και έγνοια για την καθημερινότητα του πολίτη ήταν τα τρία στοιχεία που έκαναν την περίοδο Βερώνη ξεχωριστή.

Η Μύκονος που σήμερα ξέρουμε οφείλετε εν πολλοίς στα μεγάλα έργα εκείνης της περιόδου.

Με ευθύνη του σημερινού Δημάρχου το νησί μας έχει μετατραπεί από πρωταγωνιστής σε ουραγός στην μελέτη και εκτέλεση είτε νέων, πρωτοποριακών έργων υποδομής, είτε εκσυγχρονισμού των παλαιότερων.

Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι, σας παραθέτουμε εικόνες από τα μεγάλα έργα της δημαρχίας Βερώνη.

       Γιατί στην ζωή τίποτα δεν είναι αυτονόητο!

 Έτσι και στην παιδεία, σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν πολλά έργα, μικρά αλλά και μεγάλα. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Λύκειο Πετεινάρος-120.000.000 δρχ.
  • Δημοτικό Πετεινάρο-1.800.000 ευρώ.
  • Δημοτικό Σχολείο Άνω Μεράς-1.361.000 ευρώ. Η δωρεά του όλου οικοπέδου, τόσο εκεί πού έγινε η επέκταση του Δημοτικού Σχολείου όσο και τα 14 στέμματα εκεί πού κατασκευάζεται το Γυμνάσιο από την οικογένεια Γεωργίου Δακτυλίδη, είναι δωρεά της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Δωροθέου Β' .
  • Νηπιαγωγείο Άνω Μερά- 710.000 ευρώ.

και πολλά ακόμα……

Τα οποία ταχύτητα θα συνεχιστούν την επαύριον των εκλογών γιατί τα παιδιά μας δεν μπορούν να περιμένουν. Γιατί ότι λέμε το κάνουμε!