12.7 C
Mykonos
Παρασκευή, Μάρτιος 22, 2019

Ημερήσιες προβλέψεις σε όλα τα ζώδια για την Σάββατο 06/10

Post date:

Category:

Living Mag Horoscope Ημερήσιες προβλέψεις σε όλα τα ζώδια για την Σάββατο 06/10
 

Κριός

Γενικά

Σήμερα, Κριέ μου, για ό,τι σου συμβαίνει, θα έχεις την τάση να επιρρίπτεις τις ευθύνες στους άλλους. Στα λάθη και τις παραλείψεις θα σου φταίει κάποιος τρίτος κι εσύ δε θα έχεις την παραμικρή ευθύνη. Κάνε με σοβαρότητα την αυτοκριτική σου και παραδέξου τα λάθη σου, αφού μόνο έτσι θα καταλάβεις τον εαυτό σου και να δουλέψεις μεθοδικά για την αυτοβελτίωση σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Κριέ, να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να περάσεις όμορφα εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Μην κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, θα τα πας πολύ καλά. Σταμάτα, λοιπόν, να αγχώνεσαι. Οι δυνατότητες που έχεις, είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιάνεσαι, γνωρίζεις επιτυχία. Αν θέλεις να κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να επιλέξεις μια άλλη μέρα.

Ταύρος

Γενικά

Η μεγάλη αυτοπεποίθηση που έχεις, Ταύρε, σ’ έχει βοηθήσει πολλές φορές να πετύχεις πράγματα που όλοι τα θεωρούσαν ακατόρθωτα. Πιστεύεις πολύ στις ικανότητες και τα προσόντα σου, ενώ φροντίζεις συνεχώς να βελτιώνεις και να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου. Αν γίνεις άτομο πιο οργανωτικό και δεν αφήνεις κάτι στην τύχη, οι επιτυχίες σου σε όλους τους τομείς θα είναι ακόμη μεγαλύτερες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου. Μην αναφερθείς καθόλου σε υποθέσεις που μπορεί να έχεις στην υπόλοιπη καθημερινότητά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Ταύρε, θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να προχωρήσεις και καθυστερούν. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι στα τόσο βαριά έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σ’ έχουν φέρει εκτός προγραμματισμού.

Δίδυμος

Γενικά

Οι επιθυμίες σου, Δίδυμε, σήμερα είναι πολύ έντονες και η ανάγκη σου να τις πραγματοποιήσεις, θα σε οδηγεί πολλές φορές σε απερίσκεπτες ενέργειες. Όταν θέλεις να πετύχεις κάτι, γίνεσαι άτομο πολύ επίμονο κι αυτό κουράζει τους άλλους. Πρέπει να ελέγξεις τις επιθυμίες σου και να ζητάς με πιο σωστό τρόπο αυτά που θέλεις, αφού έχεις καλό χαρακτήρα κι είναι κρίμα να κουράζεσαι ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να μιλήσεις με το ταίρι σου και μαζί να κάνετε ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να περάσεις όμορφα εσύ, αλλά κι εκείνο. Ο ερωτισμός σου κι η ευχάριστή σου διάθεση θα έχουν πρωτεύοντα ρόλο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Δίδυμε, σε πολύ καλό σημείο και συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς, για να προχωρήσεις και σε περαιτέρω αλλαγές. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει να τακτοποιήσεις. Μην παρασυρθείς σήμερα σε πολλά έξοδα.

Καρκίνος

Γενικά

Είσαι άτομο φιλήσυχο, Καρκίνε, και σου αρέσουν οι γαλήνιες καταστάσεις και οι αισιόδοξοι άνθρωποι. Πάντα αναζητάς την ποιότητα στις ανθρώπινες σχέσεις και επιδιώκεις συνεχώς τη δική σου κοινωνική και πνευματική βελτίωση. Σήμερα, θα πετύχεις αυτά που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, Καρκίνε, αλλά κι ο ερωτισμός σου, θα κάνουν το ταίρι σου να περνάει υπέροχα μαζί σου. Ακολουθείστε ένα πολύ καλό πρόγραμμα που θα σας ευχαριστήσει ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Καρκίνε. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να τις προσέξεις αρκετά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα. Δες με σοβαρότητα κάποιες σκέψεις που θα σου παρουσιάσουν.

Λέων

Γενικά

Με δεδομένο τον κάπως… άστατο χαρακτήρα σου, Λέων μου, η ζωή σου εξελίσσεται χωρίς σταθερά δεδομένα και τα σκαμπανεβάσματα είναι συνεχή. Τις εξελίξεις όμως δεν ορίζεις πάντα εσύ, οπότε πρέπει να συντονιστείς με τα γεγονότα. Για να δημιουργήσεις ένα πιο σταθερό για σένα περιβάλλον, εμπιστεύσου τις συμβουλές ενός πολύ καλού φίλου σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και να μη βάζεις το μυαλό σου σε διαδικασίες να σκέφτεται καταστάσεις, που έχουν γίνει στη σχέση σου κι έχουν περάσει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, Λέων, κι επειδή τα πράγματα γενικώς είναι στάσιμα, δεν προχωράς. Μην αγχώνεσαι κι όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Παρθένος

Γενικά

Έχεις καταλάβει εδώ και πολύ καιρό, Παρθένε, ότι όλα σου πάνε καλά και σου συμβαίνουν ευχάριστες καταστάσεις από εκεί που δεν περιμένεις. Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, την εύνοια της τύχης, για να πραγματοποιήσεις πράγματα που πάντα ήθελες να κάνεις, αλλά δεν έβρισκες το τελικό κίνητρο
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε, πηγαίνει αρκετά καλά κι εσύ νιώθεις ικανοποίηση. Φρόντισε σήμερα να κάνεις κάτι ευχάριστο με το ταίρι σου, που θα σε αποφορτίσει από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητά σου. Αν ακόμη δεν έχεις κάποιο ταίρι στη ζωή σου, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ευνοείσαι για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Παρθένε. Η περίοδος είναι ευνοϊκή, για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά ακόμη έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Κινήσου με αρκετή σύνεση.

Ζυγός

Γενικά

Κάποιες απανωτές καταστάσεις και γεγονότα, Ζυγέ μου, σ’ έχουν κάνει να παραιτηθείς από την προσπάθεια και να μην μπορείς να βρεις λύση. Δες τα πράγματα με ηρεμία και ψυχραιμία. Απόβαλε τους συναισθηματισμούς, ανάλυσε τις καταστάσεις και θα διαπιστώσεις, ότι εστιάζοντας στις λεπτομέρειες θα βρεις εκείνα τα σημεία, που θα σε οδηγήσουν στη λύση των προβλημάτων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος πλανητικά, Ζυγέ μου, είναι πολύ καλή, ώστε να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Σήμερα θα περάσεις όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Σκορπιός

Γενικά

Η κοινωνικότητά σου, Σκορπιέ, είναι πολύ μεγάλη κι ο φιλικός σου περίγυρος αποτελείται από πολλά άτομα. Ουσιαστικά όμως, έχεις λίγους στενούς φίλους μαζί με ένα… ετερόκλητο πλήθος, με το οποίο περνάς ευχάριστα κάποιες ώρες. Νιώθεις ότι δεν υπάρχει κάποιος να συζητήσεις μαζί του τους βαθύτερους προβληματισμούς σου, οπότε αυτό που χρειάζεσαι, είναι ένα καλό ξεκαθάρισμα για να βρεις αυτό που ψάχνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα δείξεις διορατικότητα και θα φτάσεις γρήγορα στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει σιγά – σιγά ν’ αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες, διαφορετικά στο μέλλον δε θα μπορείς να καλύψεις όλα τα θέματα.

Τοξότης

Γενικά

Τα τελευταία γεγονότα, Τοξότη μου, σ’ έχουν ταρακουνήσει κι έχουν ξυπνήσει τις παλιές ανασφάλειες του χαρακτήρα σου, που τόσο πολύ αγωνίστηκες για να ξεπεράσεις. Μην αφήνεις τα πράγματα να επηρεάσουν την ψυχική σου ισορροπία. Πρέπει να σκεφτείς με ψυχραιμία, βάζοντας μπροστά την λογική σου κι όχι τα συναισθήματα σου. Μετά, όλα θα βρουν τη λύση τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα, Τοξότη, θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και φρόντισε να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και σήμερα θα αρχίσουν να υλοποιούνται κάποια σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

Αιγόκερως

Γενικά

Τα άγχη κι οι ευθύνες που τελευταία σου έχουν φορτώσει, Αιγόκερέ μου, σε κάνουν να εγκλωβιστείς και να νιώθεις σαν να έχει παγώσει ο χρόνος, με τα πάντα να έχουν μείνει σε μια ατελείωτη εκκρεμότητα. Αυτό, λοιπόν, που πρέπει να κάνεις είναι, να αναζητήσεις την αρχική αιτία όλων αυτών των καταστάσεων και να τελειώνεις με άτομα από το παρελθόν, από τα οποία προέρχονται οι πρόσφατες δυσκολίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου κι είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν πολλά στη σχέση σας, ικανοποιώντας και τους δύο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα νιώθεις πολύ άγχος, για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου, θα γνωρίσεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Υδροχόος

Γενικά

Κάποια ζητήματα από το παρελθόν, Υδροχόε, που σου έχουν αφήσει μεγάλη πικρία, έχουν έρθει πάλι στην επιφάνεια και σε κάνουν να νιώθεις αποπνικτικά. Μην κάνεις το λάθος να εγκλωβιστείς, βρες τις εναλλακτικές σου κι απομακρύνσου από αυτά. Ένα ταξίδι με καλούς φίλους θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από όλα τα άσχημα γεγονότα και θα σε κάνει να ανασάνεις ελεύθερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να ξεχαστείς από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητά σου. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα κάνεις το ταίρι σου πολύ χαρούμενο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Υδροχόε, αλλά, πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

Ιχθύς

Γενικά

Βρίσκεσαι σε μια φάση της ζωής σου, Ιχθύ, που ακόμη κι εσύ απορείς με την εύνοια της τύχης. Όλα προκύπτουν πιο βολικά απ’ όσο ήλπιζες και τα οφέλη έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις. Αυτό σε κάνει πολύ αισιόδοξο και σε παρακινεί σε σχέδια με υψηλό ποσοστό ρίσκου. Μελέτησε όμως καλά τα πλάνα σου και μετά προχώρα στην υλοποίησή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ, σήμερα θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και κάποια γεγονότα που θα γίνουν, θα ανεβάσουν πολύ τον ερωτισμό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να θυμάσαι ότι η παρούσα περίοδος είναι πολύ καλή για να προκύψει μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις.

Πηγή:oroskopos

Translate This Page

GreekEnglishFrenchItalianGermanSpanishTurkishRussianArabicChinese (Simplified)Portuguese

Follow Us

3,663ΥποστηρικτέςΚάντε Like
307ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
261ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Stories for You

Weather in Mykonos

Mykonos
light rain
12.7 ° C
13 °
12 °
76 %
9.3kmh
0 %
Πα
16 °
Σα
16 °
Κυ
14 °
Δε
14 °
Τρ
15 °

Exclusive Videos

Μύκονος Πρώτη Ξανά

What to Read Next...

Related stories You May Like

«Βουλιάζει» από τουρίστες η Ισπανία

δίνοντας πολύ σημαντική ώθηση και στην απασχόληση.

Το Νότιο Αιγαίο «κατακτά» τις τουριστικές αγορές τις Ευρώπης

ησιωτικό της στίγμα στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις στο Λονδίνο, το Βερολίνο και τη Μόσχα, η ΠΝΑΙ  

Travel Agents See Changes In The Face Of Wellness Travel

a professional guidance.

Γάμος πολλών καρατίων στη Μύκονο!

το περασμένο Σάββατο στην Αλεόμανδρα της Μυκόνου, όπου δύο οικογένειες-κολοσσοί στον χώρο των κατασκευών και των ξενοδοχειακών

In Case You Missed It

ΦιλόΔημος : Επιδότηση Δήμων για κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων

Ενεργοποιήθηκε η πρόσκληση που αφορά την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων, ύψους 50 εκατ. Ευρώ..... Άνοιξε...

Vice Governor Stelios Brigos Helps Aegean Islands Open Up Brazil’s Tourism

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει το πρότζεκτ της vogue Βραζιλίας στην Μύκονο.

Οι συνεχείς δηλώσεις Μοσκοβισί για τον ΦΠΑ στα νησιά, πλήρης δικαίωση...

Γιώργος Χατζημάρκος: “Περιμένω από την κυβέρνηση να μας αποδείξει πότε και πως έδωσε τη μάχη για τον

Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα : Το δίλημμα είναι αν θα...

«Ο Π.Καμμένος θα πρέπει να πει αν στηρίζει την κυβέρνηση, αν δεν τη στηρίζει θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης» σημείωσε ο πρωθυπουργός προσθέτοντας...

Best of Mykonos Ticker

Ραδιοφωνική συνέντευξη-ποταμός του Χρήστου Βερώνη στην Ραδιοφωνία Κυκλάδων (ηχητικό)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυκόνου και επικεφαλής του συνδυασμού "Μύκονος. Πρώτη ξανά!", φιλοξενούμενος της ρ/φ Κυκλάδων και του δημοσιογράφου Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη, σε μια σχεδόν ώρα...

More from Mykonos Ticker

περισσότερο

  Δημοτικοί και Περιφερειακοί συνδυασμοί: Χορήγηση ΑΦΜ και τήρηση βιβλίου εσόδων – εξόδων (Εγκύκλιοι)

  Για τους Δημοτικούς και Περιφερειακούς συνδυασμούς προβλέπεται η χορήγηση ΑΦΜ και τήρηση βιβλίου εσόδων-εξόδων..... Σύμφωνα με την εγκύκλιο 20221/20-03-2019 του Υπ. Εσωτερικών και τις διατάξεις...

  Με απογευματινά δρομολόγια θα δρομολογηθεί το Aqua Blue από Ραφήνα

  Το ενδιαφέρον της Seajets να δρομολογήσει το μεγάλο φέρι της Ε/Γ-Ο/Γ «Aqua Blue» στη γραμμή της Ανδροτηνομυκονίας με επέκταση στην Ικαροσαμία από τη Ραφήνα...

  Τι αλλάζει στις επερχόμενες εκλογές για τις Δημοτικές Κοινοτήτες

  Κατάργηση του επικεφαλής στις Τοπικές Κοινότητες, εκλογές των Δημοτικών Κοινοτήτων σε χωριστή κάλπη και ξεχωριστά ψηφοδέλτια και τελειώνουν την πρώτη Κυριακή....... Ο αριθμός των υποψηφίων...

  21η Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

  Τον εορτασμό εισηγήθηκε στην Εταιρεία Συγγραφέων το 1997 ο ποιητής Μιχαήλ Μήτρας.

  O ΕΟΦ ανακαλεί 20 γνωστά καλλυντικά προϊόντα – Ποια είναι η λίστα

  Σαμπουάν, κρέμες χεριών και αρωματικά μπάνιου μέχρι ορό ανάπτυξης βλεφαρίδων, περιλαμβάνει η λίστα ...... Στην ανάκληση 20 γνωστών καλλυντικών προϊόντων προχώρησε ο ΕΟΦ ως προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της...

  Στρατιωτική θητεία: Τι αλλάζει για πολύτεκνους, ανυπότακτους, αντιρρησίες συνείδησης

  Συνέντευξη Τύπου για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αφορά σε θέματα θητείας κατηγοριών οπλιτών, το στρατιωτικό ποινικό κώδικα..... και άλλες ρυθμίσεις που αφορούν...