Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2019
16.3 C
Mykonos

 • Mykonos
More

  Απάντηση Δημάρχου Μυκόνου στην ΚΕΠΟΜ για το άρθρο «Σπέρνουμε ανέμους, θερίζουμε θύελλες»

  Post date:

  Category:

  Και λέω με μεγάλη έκπληξη, γιατί τη συγκεκριμένη παράταξη την έχω ικανή για όλα, προκειμένου να εξασφαλίσει μικροπολιτικά οφέλη. Ποτέ όμως δεν περίμενα να φτάσει στο σημείο η αντιπολίτευση να χαϊδεύει τα αυτιά των δραστών με εκφράσεις «σπέρνουμε ανέμους, θερίζουμε θύελλες», αφήνοντας αισχρά και συκοφαντικά υπονοούμενα, αντί να καταδικάσει απερίφραστα και σύσσωμη την πρωτοφανή αυτή επίθεση κατά εκλεγμένου εκπρόσωπου του νησιού μας.

  Τέτοιες εγκληματικές ενέργειες πρέπει να μας βρίσκουν όλους απέναντι. Καθολικά. Όχι δηλαδή μόνο τους απλούς δημότες, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έδειξαν τα αντανακλαστικά τους και στάθηκαν δίπλα μας καταδικάζοντας την βία, αλλά και τους πολιτικούς εκπροσώπους του νησιού και δη της αντιπολίτευσης, οι οποίοι όπως προανέφερα προς μεγάλη μας κατάπληξη, όχι μόνο απέφυγαν εσκεμμένως να καταδικάσουν απερίφραστα το γεγονός αυτό, αλλά αντιθέτως κάποιοι δυστυχώς προσπάθησαν ανερυθρίαστα να το εκμεταλλευτούν πολιτικά με κορωνίδα την επίμαχη επιστολή της ΚΕΠΟΜ. Τούτη, όμως, η πολιτική στάση εκτός από απαράδεκτη, είναι και πρωτόγνωρη, αφού δεν έχει προηγούμενο στα δημοκρατικά χρονικά της χώρας μας και του νησιού μας.

  Μεταξύ άλλων στην κατάπτυστη αυτή επιστολή της ΚΕΠΟΜ, σημειώνεται με βεβαιότητα, ότι η βίαιη και άνανδρη επίθεση προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μιλτιάδη Ατζαμόγλου, δεν αφορά απλά σε υπόθεση ληστείας ή ξυλοδαρμού, αλλά σε κάτι άλλο… το οποίο δεν αναφέρεται ξεκάθαρα.

  Σε αυτό το σημείο θα πω και κάτι παραπάνω. Ειδικά για τον Μιλτιάδη Ατζαμόγλου τέτοια αισχρά και χυδαία υπονοούμενα δεν έπρεπε να διατυπωθούν από την ΚΕΠΟΜ. Εκ χαρακτήρος και μόνο, γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, ότι ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου ό,τι έχει να πει το λέει έξω από τα δόντια. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον λοιπόν!

  Ντροπή σας, να αφήνετε τέτοια υπονοούμενα για το Μιλτιάδη!!! Τέτοιες πολιτικές επιστολές που περιέχουν τέτοιου είδους ακραίες τοποθετήσεις και ερμηνείες είναι εντελώς ανεύθυνες, επικίνδυνες, αντιδημοκρατικές και κατακριτέες.

  Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει πλέον η ΚΕΠΟΜ είναι να ζητήσει μία συγγνώμη για τα όσα ανερυθρίαστα ξεστόμισε και να καταδικάσει απερίφραστα την επίθεση, χωρίς «ναι μεν, αλλά».

  Όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης, το λόγο τώρα έχει η Δικαιοσύνη, μιας και συνελήφθησαν οι δυο εκ των τριών εμπλεκομένων στην υπόθεση, με τον έναν μάλιστα να κρίνεται προφυλακιστέος.

  Έχουμε – τόσο εγώ όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου – απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και είμαστε βέβαιοι, ότι πολύ σύντομα θα λάμψει η αλήθεια.

  Προκειμένου, όμως,  να εξακριβωθούν και οι σοβαρές καταγγελίες της ΚΕΠΟΜ, διαβιβάζω άμεσα στην Εισαγγελία Σύρου την εν λόγω επιστολή, καθώς πρέπει να κληθεί άμεσα η επικεφαλής της ΚΕΠΟΜ, που όπως φαίνεται γνωρίζει περισσότερες πτυχές για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά και για άλλες υποθέσεις, τις οποίες δε μας αναφέρει φυσικά!

  Έτι περαιτέρω, με αφορμή το περιστατικό της επίθεσης, στην ίδια επιστολή η ΚΕΠΟΜ καταγγέλλει ότι στη Μύκονο γίνονται σημεία και τέρατα, ότι υπάρχει ελλιπής αστυνόμευση, ότι επικρατεί ο νόμος της νύχτας, ότι επικρατεί η ανομία και η παραβατικότητα, ότι τα συμφέροντα διαφεντεύουν το νησί, ότι απειλείται το ίδιο το Δημοκρατικό Πολίτευμα!

  Και ποιος παρακαλώ τα καταγγέλλει όλα αυτά; Το παρακλάδι του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί της Μυκόνου, το παρακλάδι της παρούσας κυβέρνησης, η ΚΕΠΟΜ.

  Είναι πασίδηλο άλλωστε, ότι ιδρυτικό στέλεχος της ΚΕΠΟΜ διατελεί υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με παρουσία σε σημαντικά Υπουργεία και τα στελέχη της ΚΕΠΟΜ έχουν στενή πολιτική επαφή με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, αλλά και την παρούσα Κυβέρνηση.

  Γι’ αυτό και καμμία κριτική της ΚΕΠΟΜ όλα αυτά τα χρόνια στην Κυβέρνηση, τις πολιτικές της και την απουσία της από το νησί μας;

  Γι’ αυτό και η ΚΕΠΟΜ με τη στάση της απαλλάσσει την Κυβέρνηση από οιαδήποτε ευθύνη, επικεντρώνοντας την κριτική της μόνο στη Δημοτική Αρχή;

  Έτσι εξαργυρώνει η ΚΕΠΟΜ τις σχέσεις και τις φιλίες με την απούσα Κυβέρνηση;

  Πόσο πιο προφανές μπορεί να γίνει, ότι η ΚΕΠΟΜ θυσιάζει τη Μύκονο στο βωμό προστασίας της εικόνας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ως Κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για την ελλιπή αστυνόμευση του νησιού και τα επακόλουθα αυτής; Μιας κυβέρνησης η οποία όχι μόνο έχει φανεί παντελώς ανίκανη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθεί στις ανάγκες της Μυκόνου, κυρίως σε επίπεδο δημόσιας τάξης και ασφάλειας, αλλά αντίθετα έχει σταθεί εχθρικά διακείμενη και προκατειλημμένη προς το νησί μας, όπου το αντιμετωπίζει, ως την χρυσοοτόκο όρνιθα, από την οποία ξέρει μόνο πως να επικαρπώνεται  τα οφέλη της από τους φόρους και το ΦΠΑ που αποδίδουν στο κράτος οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι του νησιού μας.

  Η Κυβέρνηση αγνοεί τις συνεχείς επίσημες εκκλήσεις μας για πρόσθετη αστυνόμευση, στις οποίες έχει προβεί ο Δήμος μας με δεκάδες επιστολές καταγγελίες και μηνύσεις. Αντ αυτού παρέχει στο νησί μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες,  όπου φιλοξενούμε συνολικά 2 εκ τουρίστες, τον ίδιο αριθμό αστυνομικών που διατίθενται από την κυβέρνηση για να φυλάνε έναν Υπουργό της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Μιας κυβέρνησης που αν έστελνε στο νησί μας κάθε καλοκαίρι μόνο τους μισούς αστυνομικούς σε σχέση με τα κλιμάκια των εκατοντάδων εφοριακών που στέλνει για φοροεπιδρομές, θα είχαμε αντιμετωπίσει το πρόβλημα της παραβατικότητας από την ρίζα του.

  Δεν εθελοτυφλούμε λοιπόν. Αντιθέτως παλεύουμε και αγωνιζόμαστε. Σαφώς και αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα αστυνόμευσης και ως εκ τούτου παρεπόμενης ανομίας και παραβατικότητας και είμαστε οι πρώτοι που το εντοπίσαμε και κινηθήκαμε θεσμικά και όχι μόνο, προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση από την κυβέρνηση. Όσο έχει κουράσει τον κόσμο η έλλειψη αστυνόμευσης άλλο τόσο έχει εξοργίσει και την Δημοτική Αρχή. Όμως ο κόσμος έχει εξίσου κουραστεί και από τα βαριά λόγια και τις μεγαλοστομίες των επίδοξων τιμητών των πάντων, οι οποίοι ξέρουν μόνο να ασκούν κριτική επί παντός επιστητού αλλά και να υπόσχονται.

  Συγκεκριμένα, αντιπολιτευόμενοι σύμβουλοι του νησιού αλλά εσχάτως και νέα πρόσωπα αυτοαποκαλούμενοι ως ευεργέτες, έχουν καταλάβει ότι ο λαϊκισμός στην Ελλάδα βρίσκει εύκολα ακροατές και ακόλουθους. Έλα όμως που κανέναν από αυτούς δεν τους έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια στο δημαρχείο να προτείνουν λύσεις ή να συνδράμουν στις επίμονες προσπάθειες μας να βρούμε λύσεις στα προβλήματα του νησιού. Αποδεχόμαστε την κριτική και επιζητούμε την συνεργασία, την συκοφαντία, όμως, δεν θα την ανεχτούμε.

  Πάμε τώρα στην ουσία των δήθεν καταγγελιών της ΚΕΠΟΜ:

  1. Φωτογραφίζει δήθεν εγκλήματα και εγκληματίες χωρίς να αναφέρει ή να κατονομάζει όλα εκείνα τα σκοτεινά συμφέροντα που δήθεν έχουν μετατρέψει το νησί σε «άνδρο ανομίας»! Αφού δεν τα έπραξαν στην ανακοίνωσή τους, ας το κάνουν τουλάχιστον με τα στοιχεία που έχουν στον Εισαγγελέα.

  2. Κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή ότι δεν έχει πράξει τίποτα για να προστατεύσει το νησί και τους πολίτες, χωρίς να αναφέρει τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η ΚΕΠΟΜ, πολύ απλά γιατί δεν έχει πράξει το παραμικρό!

  3. Αρκείται σε καφενειακού τύπου συζητήσεις, χωρίς να προτείνει – ως συνήθως – καμία λύση για τα ζητήματα που αναφέρει.

  4. Δεν ασκεί την παραμικρή κριτική και δε διεκδικεί τίποτα από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει αφήσει το νησί «γυμνό» από αστυνομικούς.

  Δεν είναι ώρα για αόριστες και γενικόλογες καταγγελίες αλλά για διαπιστώσεις. Είναι η ώρα των πράξεων και των ουσιαστικών λύσεων.

  Για αυτό το λόγο και εμείς, ως Δημοτική Αρχή, προχωρήσαμε σε συγκεκριμένες πράξεις και προτείναμε συγκεκριμένες λύσεις στο Κεντρικό Κράτος, τα συναρμόδια Υπουργεία και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, με κατ’ ιδίαν συναντήσεις, ήδη από το 2015, φτάνοντας ακόμη και με ενημέρωση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υπουργό Επικρατείας στις 28.02.2018.

  Για τα ζητήματα ασφαλείας του  νησιού, εκτός από τις  επίσημες συναντήσεις, ενημερώσαμε και μέσω των παρακάτω εγγράφων, όλους τους συναρμόδιους κρατικούς-θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους.

  Ενδεικτικά, κατά τα έτη 2017 και 2018 με αποδέκτες τα αρμόδια Υπουργεία, τον Πρωθυπουργό, τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και του Βουλευτές Κυκλάδων κ. Νικόλαο Μανιό, Αντώνιο Συρίγο, Νικόλαο Συρμαλένιο και Ιωάννη Βρούτση:

  1. Η με αριθμ. πρωτ. 1140/16-02-2017 επιστολή με θέμα «Άμεση ανάγκη στελέχωσης Α.Τ. Μυκόνου, ιδίως για την τουριστική περίοδο».

  2. Η με αριθμ. πρωτ. 5332/13-06-2017 επιστολή με θέμα «Άμεση ανάγκη για απόσπαση αστυνομικών (καθήκοντα τροχαίας) στο Α.Τ. Μυκόνου – Παροχή διαμονής».

  3. Η με αριθμ. πρωτ. 7565/11-08-2017 επιστολή με θέμα «Άμεση ανάγκη για απόσπαση αστυνομικών στο Α.Τ. Μυκόνου ενόψει κορύφωσης τουριστικής σεζόν – Παροχή διαμονής».

  4. Η με αριθμ. πρωτ. 7873/22-08-2017 επιστολή του Δημάρχων Μυκόνου με θέμα «Πρόταση φοροαπαλλαγής/φοροελάφρυνσης για εκμίσθωση κατοικιών σε δημοσίους υπαλλήλους» με αποδέκτη τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργο Πιτσιλή, συγκοινοποιούμενη σε Υπουργό Οικονομικών, Υπουργό Τουρισμού, Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Βουλευτές Ν. Κυκλάδων, Πρόεδρο ΚΕΔΕ.

  5. Η με αριθμ. πρωτ. 12006/06-12-2017 επιστολή με θέμα «Άμεση ανάγκη για απόσπαση αστυνομικών στο Α.Τ. Μυκόνου – Παροχή διαμονής».

  6. Η με αριθμ. πρωτ. 232/11-01-2018 επιστολή με θέμα «Άμεση ανάγκη για απόσπαση αστυνομικών στο Α.Τ. Μυκόνου – Παροχή διαμονής», η οποία έγινε και αναφορά στη Βουλή των Ελλήνων.

  7. Η με αριθμ. πρωτ. 884/05-02-2018 επιστολή με θέμα «Άμεση ανάγκη στελέχωσης του Α.Τ. Μυκόνου, ιδίως για την τουριστική περίοδο».

  8. Η με αριθμ. πρωτ. 4632/16-05-2018 επιστολή με θέμα «Αυξημένες ανάγκες πεζής και εποχούμενης περιπολίας για την τουριστική σεζόν 2018».

  9. Η με αριθμ. πρωτ. 5483/12-06-2018 επιστολή με θέμα «Άμεση ανάγκη για απόσπαση αστυνομικών στο Α.Τ. Μυκόνου – Παροχή διαμονής».

  10. Η με αριθμ. πρωτ. 5772/19-06-2018 επιστολή με θέμα «Αυξημένες ανάγκες πεζής και εποχούμενης περιπολίας για τη θερινή σεζόν 2018».

  11. Η με αριθμ. πρωτ. 6218/29-06-2018 επιστολή με θέμα «Άμεση ανάγκη για απόσπαση αστυνομικών με εμπειρία στα εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας στο Α.Τ. Μυκόνου – Παροχή διαμονής – Α’ ΥΠΟΜΝΗΣΗ».

  12. Η με αριθμ. πρωτ. 7142/30-07-2018 επιστολή με θέμα «Αυξημένη άμεση ανάγκη για ρύθμιση της κυκλοφορίας στη διασταύρωση Μαούνα – Φάμπρικα».

  13. Η με αριθμ. πρωτ. 7156/30-07-2018 επιστολή με θέμα «Αυξημένη άμεση ανάγκη για ρύθμιση της κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της παραλιακής οδού αρμοδιότητάς σας από τον Τούρλο προς τη Χώρα».

  14. Η από 31/07/2018 αναφορά του Δημάρχου Μυκόνου ενώπιον της κυρίας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Σύρου περί επανειλημμένης και αδιάκοπης διενέργειας αξιόποινων πράξεων, συγκοινοποιούμενη στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ..

  15. Η με αριθμ. πρωτ. 7194/31-07-2018 κοινή επιστολή των Δημάρχων Μυκόνου και Θήρας με θέμα «Κατεπείγοντα ζητήματα σε Μύκονο και Θήρα – έκκληση για στελέχωση σωμάτων ασφαλείας» με αποδέκτη τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, συγκοινοποιούμενη σε Αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα, Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Υπουργό Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Υπουργό Τουρισμού, Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, Βουλευτές Ν. Κυκλάδων, η οποία έγινε και αναφορά στη Βουλή των Ελλήνων.

  16. Η με αριθμ. πρωτ. 7195/31-07-2018 κοινή επιστολή των Δημάρχων Μυκόνου και Θήρας με θέμα «Πρόταση φοροαπαλλαγής/φοροελάφρυνσης για εκμίσθωση κατοικιών σε δημοσίους υπαλλήλους» με αποδέκτη τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργο Πιτσιλή, συγκοινοποιούμενη σε Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Υπουργό Οικονομικών, Υπουργό Τουρισμού, Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Βουλευτές Ν. Κυκλάδων.

  17. Η με αριθμ. πρωτ. 7628/14-08-2018 επιστολή με θέμα «Άμεση ανάγκη για απόσπαση αστυνομικών στο Α.Τ. Μυκόνου ενόψει κορύφωσης τουριστικής σεζόν – παροχή διαμονής».

  Τα ανωτέρω έγγραφα εστάλησαν επανειλημμένα μάλιστα, προκειμένου να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργείται στην τοπική κοινωνία της Μυκόνου αλλά και το μέγεθος της δυσφήμισης της πατρίδας μας εν μέσω τουριστικής περιόδου.

  Δεν αρκεστήκαμε στις καταγγελίες και στις συναντήσεις στα Υπουργεία όμως!

  Προσλάβαμε ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών φύλαξης, ήδη από το 2015, για να συνδράμουμε το έργο της αστυνομίας, υποκαθιστώντας για άλλη μια φορά το κράτος.

  Φιλοξενούμε δωρεάν στο δημοτικό ξενώνα ήδη 20 αποσπασμένους αστυνομικούς, ενώ δηλώσαμε ξεκάθαρα εξαρχής τόσο στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη όσο και στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, ότι έχουμε στη διάθεση της αστυνομίας ανά πάσα στιγμή στέγη για εκατό (100) και πλέον αστυνομικούς που θα αποσπαστούν στο νησί, γεγονός που καταδεικνύει ότι η έλλειψη αστυνόμευσης, δεν οφείλεται σε ελλιπείς εγκαταστάσεις φιλοξενίας αστυνομικών, αλλά στην άρνηση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να στελεχώσει το ΑΤ Μυκόνου με επαρκές προσωπικό.

  Παρέχουμε ειδικό επίδομα στους Δημόσιους Υπαλλήλους που υπηρετούν στη Μύκονο και φυσικά στους αποσπασμένους αστυνομικούς.

  Καλύψαμε, όποτε χρειάστηκε, με καύσιμα του Δήμου τα περιπολικά.

  Αφού με όλα τα προηγούμενα δεν καταφέραμε όσα διεκδικήσαμε, κατέθεσα αυτοπροσώπως μήνυση κατά παντός υπευθύνου στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και ενημέρωσα εκ νέου τον τ. Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη (αποχώρησε μετά τον ανασχηματισμό), προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις και να δοθεί επιτέλους μια λύση.

  Καλώ λοιπόν την επικεφαλής της ΚΕΠΟΜ να αφήσει τις γνωστές της κορώνες και τις αόριστες καταγγελίες και από κοινού να αναλάβουμε επιπλέον πρωτοβουλίες, προκειμένου να προστατεύσουμε τόσο τους ίδιους τους πολίτες μας όσο και την εικόνα του νησιού μας και της πατρίδας μας διεθνώς.

  Η Μύκονος αποτελεί τη βιτρίνα του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό και έχουμε όλοι χρέος – Κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμος – να παρέχουμε το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους και τους επισκέπτες και να διαφυλάξουμε το διεθνές brand της Μυκόνου που χτίστηκε και χτίζεται με κόπους, θυσίες και αγώνα, από έντιμους και αξιοπρεπείς Μυκονιάτες επιχειρηματίες, οι οποίοι και αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία στο νησί μας.

  ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

  ***Το κείμενο του Δημάρχου Μυκόνου που φιλοξενείται στο mykonosticker, δημοσιεύεται αυτούσιο και απηχεί απαραίτητα τις απόψεις του Δημάρχου Μυκόνου και όχι του mykonosticker.

   

  Translate This Page

  GreekEnglishFrenchItalianGermanSpanishTurkishRussianArabicChinese (Simplified)Portuguese

  Follow Us

  3,673ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  309ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  286ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

  Stories for You

  Weather in Mykonos

  Mykonos
  clear sky
  16.3 ° C
  17 °
  16 °
  59 %
  5.7kmh
  0 %
  Τε
  18 °
  Πε
  18 °
  Πα
  18 °
  Σα
  18 °
  Κυ
  18 °

  Exclusive Videos

  Μύκονος Πρώτη Ξανά

  What to Read Next...

  Related stories You May Like

  Με αστερίσκους το φετινό ρεκόρ στον τουρισμό

  για διακοπές και ποιοι οι Έλληνες μόνιμοι κάτοικοι του εξωτερικού– και στον ρυθμό αύξησης των εισπράξεων επιμένει

  Ταξιδιωτικού ύμνοι Spiegel για τις διακοπές στην Ελλάδα

  «O oυρανός σου, η θάλασσά σου, ο πολιτισμός σου, αχ Ελλάδα!

  Προθεσμία 28 ημερών για συμφωνία ή διαφορετικά… Plan B

  από σήμερα η κυβέρνηση.

  Έρχεται το μεγαλύτερο φεγγάρι των τελευταίων 150 χρόνων: Σούπερ «μπλε ματωμένο»,...

  Συμβαίνει μία φορά κάθε 150 χρόνια και θα έχουν ευκαιρία να το απολαύσουν κυρίως οι κάτοικοι

  In Case You Missed It

  ΦιλόΔημος : Επιδότηση Δήμων για κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων

  Ενεργοποιήθηκε η πρόσκληση που αφορά την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων, ύψους 50 εκατ. Ευρώ..... Άνοιξε...

  Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα : Το δίλημμα είναι αν θα...

  «Ο Π.Καμμένος θα πρέπει να πει αν στηρίζει την κυβέρνηση, αν δεν τη στηρίζει θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης» σημείωσε ο πρωθυπουργός προσθέτοντας...

  Vice Governor Stelios Brigos Helps Aegean Islands Open Up Brazil’s Tourism

  Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει το πρότζεκτ της vogue Βραζιλίας στην Μύκονο.

  Οι συνεχείς δηλώσεις Μοσκοβισί για τον ΦΠΑ στα νησιά, πλήρης δικαίωση...

  Γιώργος Χατζημάρκος: “Περιμένω από την κυβέρνηση να μας αποδείξει πότε και πως έδωσε τη μάχη για τον

  Best of Mykonos Ticker

  More from Mykonos Ticker

  περισσότερο

   «Έξυπνο» παρκινγκ σε Δήμους όλης της χώρας, με άμεση ενημέρωση για τις κενές θέσεις – Πώς θα λειτουργεί

   Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη του έργου με προϋπολογισμό 20 εκατομμυρίων ευρώ Είκοσι χιλιάδες θέσεις «έξυπνης» στάθμευσης σε δήμους όλης της χώρας θα παραδοθούν στους πολίτες με...

   Μη σκοτώνετε τις ελληνικές θάλασσες!! Το 50% των απορριμμάτων των ελληνικών θαλασσών είναι κουτιά αλουμινίου, πλαστικά μπουκάλια και σακούλες

   6.909 μαθητές από 56 σχολεία σε 6 περιοχές απο Μύκονο, Σύρο, Πάρο, Νάξο, Αττική και Θεσσαλονίκη, παρακολούθησαν τις εκπαιδευτικές παρουσιάσεις. Το 50% των απορριμμάτων που...

   Αυθαίρετα: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών των περιπτώσεων υπαγωγής αυθαίρετων κατασκευών και χρήσεων

   Στο σχέδιο νόμου «Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πειραματικά σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις.», με τη νέα τροπολογία...

   Στο ΦΕΚ η απόφαση για Κατάτμηση των καλπών σε διαφορετικές αίθουσες (το ΦΕΚ)

   Η Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών για τον τρόπο κατάτμησης των εκλογικών τμημάτων στις Εκλογές του Μαΐου, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ. Β’ 1366/19.4.2019). Υπενθυμίζεται...

   Το 35% των Ελλήνων, οδηγεί έχοντας καταναλώσει πάνω από το επιτρεπόμενο όριο αλκοόλ

   Αλκοόλ και τιμόνι, ένας συνδυασμός που σκοτώνει - Με αφορμή την έξοδο για το Πάσχα, η Ελληνική Ιατροδικαστική Εταιρία, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου...

   Τα Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής 21 Απριλίου 2019

   Τι γράφει ο Κυριακάτικος Τύπος  Διαβάστε τα 18 πρώτα Πρωτοσέλιδα και τα Οπισθόφυλλα των Κυριακάτικων Εφημερίδων (η ανάρτηση ανανεώνεται συνεχώς!!)......  Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα σε λίγο…….. NewsRoom Mykonos...
   error: Content is protected !!