11.6 C
Mykonos

Web Radio

Weather

11.6 C
Mykonos
9.1 C
Athens

Περιφερειακές εκλογές 2019: Κλείνουν οι υποψήφιοι της ΝΔ – Όλα τα ονόματα

της aftodioikisi.gr από την Πειραιώς όπου αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας (σ.σ. πιθανή ημερομηνία η 21η Αυγούστου) να συνεδριάσει η αρμόδια, υπό τον Νικήτα Κακλαμάνη, Εκλογική Επιτροπή για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ΝΔ πρόκειται να δώσει επίσημο «χρίσμα» μόνο στις περιφέρειες και ίσως σε κάποιους μεγάλους δήμους (σ.σ. αν και η υπόθεση «κολλάει» στον δήμο Αθηναίων, όπου ο Κ. Μπακογιάννης, δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να είναι επίσημος υποψήφιος κόμματος, στα πρότυπα της υποψηφιότητας του και το 2014 στην Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας) και γι’ αυτό η αναζήτηση και επιλογή των υποψηφίων έχει ξεκινήσει από τις 13 περιφέρειες. Σε ορισμένες, μάλιστα, περιπτώσεις πρόκειται για εύκολη διαδικασία, καθώς η ΝΔ έχει εκλεγμένους περιφερειάρχες που έχουν καλές επιδόσεις.

Αναλυτικά:

Περιφέρεια Αττικής

Στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την Αττική, την οποία αυτή τη στιγμή έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Ρένα Δούρου, φαίνεται ότι έχει «κλείσει» η υποψηφιότητα του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ο οποίος σε πρόσφατη συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΝΔ  Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσε πρόθυμος να διευκολύνει το κόμμα του, αποσύροντας την υποψηφιότητα του από το δήμο Αθηναίων, ενόψει τη ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη. Πληροφορίες της aftodioikisi αναφέρουν ότι η υποψηφιότητα Πατούλη έκλεισε μετά και την απόσυρση του βασικού του αντιπάλου για τη θέση αυτή, δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, αλλά και την απόφαση του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη να είναι υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα. Γι’ αυτό το λόγο, για τους επαΐοντες θα αποτελέσει έκπληξη αν προχωρήσουν παλαιότερες συζητήσεις μεταξύ ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για κοινή στήριξη της υποψηφιότητας του πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, ο οποίος, πάντως, είναι πιθανόν να στηριχθεί από στελέχη της Πειραιώς και «γαλάζιους» αιρετούς που βρίσκονται απέναντι από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, τουλάχιστον υπογείως.

Κεντρικής Μακεδονίας

Η ΝΔ δεν πρόκειται να επαναλάβει το λάθος του 2014 με τις δύο υποψηφιότητες (Απόστολος Τζιτζικώστας, Γιάννης Ιωαννίδης) και μετά και την αποκατάσταση των σχέσεων Τζιτζικώστα-Μητσοτάκη, έχει ήδη επιλέξει ως υποψήφιο τον νυν περιφερειάρχη.

Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Μετά τον θάνατο του Γιώργου Παυλίδη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας επέλεξαν, με την στήριξη της Πειραιώς, τον «μητσοτακικό» Χρήστο Μέτιο για περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Ο κ. Μέτιος αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιος, αν και ορισμένοι από τους αντιπεριφερειάρχες του που ήταν αντίπαλοί του στις ενδοπαραταξιακές εκλογές, όπως ο Δ. Πέτροβιτς, επιχειρούν να βγουν, χωρίς επιτυχία προς το παρόν, μπροστά.

Δυτικής Μακεδονίας

Η ΝΔ έχασε το 2014 την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που κατείχε με τον Γιώργο Δακή, από τον υποψήφιο των ΑΝΕΛ Θόδωρο Καρυπίδη. Ο κ. Καρυπίδης αναμένεται να κατέβει αυτή τη φορά και με την (ανεπίσημη) στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και απέναντί του είναι πιθανό να βρει τον νυν βουλευτή Κοζάνης της ΝΔ Γιώργο Κασαπίδη, αν και ο ίδιος δείχνει να προτιμά την κεντρική πολιτική σκηνή. Ωστόσο, πρόκειται για μια υποψηφιότητα που δεν έχει ακόμη κλείσει, καθώς, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη θέση φλερτάρουν ακόμη οι πρώην δήμαρχοι Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης και Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιουμάρης. Όσο για τον πρώην περιφερειάρχη Γιώργο Δακή, δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πιθανότητες να είναι εκ νέου υποψήφιος της ΝΔ.

Ηπείρου

Μετά την εξομάλυνση αλλά όχι αποκατάσταση των σχέσεων του προέδρου της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη και περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη, ο τελευταίος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο εκλεκτός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την Περιφέρεια Ηπείρου. Βεβαίως, από τον χώρο της κεντροδεξιάς, έχει ανακοινώσει την κάθοδό του και ο επικοινωνιολόγος Σπύρος Ριζόπουλος, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με στελέχη της Πειραιώς και παλαιότερα το όνομά του «έπαιξε» ως επίσημου υποψηφίου της ΝΔ. Μάλιστα, πληροφορίες της aftodioikisi.gr, αναφέρουν ότι είναι πιθανόν να στηριχθεί υπογείως από στελέχη του λεγόμενου «μητσοτακικού» μπλοκ.

Θεσσαλίας

Αν και ο νυν «γαλάζιος» περιφερειάρχης και πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός, καθώς οι επιδόσεις του στην Περιφέρεια δεν καταγράφονται ως θετικές, φλέρταρε το προηγούμενο διάστημα με μία υποψηφιότητα στο δήμο Λαρισαίων απέναντι στον νυν δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολο Καλογιάννη, δεύτερες σκέψεις τον επανέφεραν στην… πραγματικότητα και σε μία νέα υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πάντως, οι σχέσεις του κ. Αγοραστού με την Πειραιώς, παρότι έχουν κάπως εξομαλυνθεί,  συνεχίζουν να μην είναι και οι καλύτερες, καθώς κατηγορείται συχνά-πυκνά από «συντρόφους» του ότι κάνει (ευκαιριακό) «παιχνίδι» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στερεάς Ελλάδας

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Μπακογιάννη για το δήμο Αθηναίων, η ΝΔ αναζητά έναν ισχυρό υποψήφιο για να κοντράρει τον δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο που ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ως υπερκομματικός αλλά και τους δήμαρχο Σκύρου Μίλτο Χατζηγιαννάκη και γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη που επιχειρούν να είναι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ. Για το λόγο αυτό ακούγονται τα ονόματα του βουλευτή Εύβοιας και πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, που, όμως, προτιμά την κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά και του πρώην υπουργού Κώστα Μαρκόπουλου.

Δυτικής Ελλάδας

Ο υποψήφιος της ΝΔ το 2014 Ανδρέας Κατσανιώτης που είχε χάσει για μόλις 3.000 ψήφους (50,5 έναντι 49,5%) από τον νυν περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφιος. Ωστόσο, από την Πειραιώς φαίνεται να προκρίνουν τον πρώην βουλευτή Ηλείας, στενό συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη και υπεύθυνο επαρχιακού Τύπου, Γιώργο Κοντογιάννη, ο οποίος έχει επίσης εκφράσει την επιθυμία του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Πελοπόννησος

Μία δύσκολη περιφέρεια για τη ΝΔ μετά την οριστική ρήξη των σχέσεων του Κυρ.Μητσοτάκη με τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, ο οποίος είχε επανεκλεγεί το 2014 ως ανεξάρτητος και έχει ανακοινώσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος και το 2019. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η υποψηφιότητα που προκρίνεται από την Πειραιώς μετά την εξομάλυνση των σχέσεων του με τον Αντώνη Σαμαρά, είναι αυτή του νυν δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος μοιάζει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.  Αν τελικώς, δεν προχωρήσει η περίπτωση του κ. Νίκα, εναλλακτικά εξετάζονται οι υποψηφιότητες του πρώην νομάρχη Κορινθίας και πρώην αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, Νίκου Ταγαρά αλλά και της πρώην βουλευτού, Φεβρωνίας Πατριανάκου. Μάλιστα, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι, τελικώς, ο Π. Τατούλης που το 2019 θα είναι 66 ετών και έχει μακρά θητεία τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (δύο θητείες), θα κάνει τελικώς πίσω, προκειμένου να είναι εκ νέου υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Αρκαδία, η κόρη του Εύη Τατούλη, με αποτέλεσμα να διευκονύλει το έργο του υποψήφιου της ΝΔ.

Ιονίων Νήσων

Η Νέα Δημοκρατία έχασε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων το 2014 από τον σημερινό περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο (ΣΥΡΙΖΑ) λόγω αφενός του κλίματος νίκης του σημερινού κυβερνώντος κόμματος και αφετέρου της αρνητικής θητείας του πρώην περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου. Ο κ. Σπύρου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης αλλά στην Πειραιώς φαίνεται ότι βρίσκονται κοντά σε άλλη υποψηφιότητα γνωστού αυτοδιοικητικού του νησιού: Του πρώην δημάρχου Κερκυραίων Γιάννη Τρεπεκλή, ο οποίος είχε κατέβει το 2014 υποψήφιος δήμαρχος στην Κέρκυρα, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση με σχεδόν 22%. Με αυτό τον τρόπο αφενός ενοποιούνται οι δυνάμεις της ΝΔ στο δήμο υπό την Μερόπη Υδραίου, που ήταν διασπασμένες το 2014 (Υδραίου, Τρεπεκλής), ενώ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατεβάζει έναν ισχυρό υποψήφιο απέναντι στον «φθαρμένο» Θ.Γαλιατσάτο.

Περιφέρεια Κρήτης

Μπερδεμένη είναι προς το παρόν η κατάσταση με τον υποψήφιο της ΝΔ στην Περιφέρεια Κρήτης. Κι αυτό γιατί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσω του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, υπήρξε φλερτ που ακόμη δεν έχει τελειώσει με τον νυν περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη. Ωστόσο, όπως λένε στην Πειραιώς, τα πηγαινέλα του κ. Αρναουτάκη που συζητάει και με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ψυχράνει το αρχικό θερμό ενδιαφέρον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εναλλακτική υποψηφιότητα για τη ΝΔ, που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην Κρήτη λόγω και της καταγωγής του Κυρ.Μητσοτάκη, είναι ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, ενώ πηγές της Πειραιώς δεν απέκλειαν στην aftodioikisi.gr και «τη μεγάλη έκπληξη», χωρίς να δίνουν περισσότερες πληροφορίες.

Νότιο Αιγαίο

Η ΝΔ έχει περιφερειάρχη, τον Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος μάλιστα, φαίνεται να έχει καλές επιδόσεις στις δημοσκοπήσεις και γι’ αυτό δεν γεννάται θέμα είτε να μην είναι ξανά υποψήφιος είτε να μην στηριχθεί από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Βόρειο Αιγαίο

Αντίστροφη από το Νότιο Αιγαίο είναι η κατάσταση στο Βόρειο Αιγαίο, όπου, ναι μεν η ΝΔ έχει περιφερειάρχη (Χριστιάννα Καλογήρου) αλλά οι επιδόσεις της δεν είναι καλές, με αποτέλεσμα να αναζητείται λύση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σκέψεις να μην κατέβει  ξανά υποψήφια η κ. Καλογήρου, παρά το γεγονός ότι η ίδια το επιθυμεί, και να στηριχθεί από κοινού με το ΚΙΝΑΛ, ο γνωστός δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει και σχετικές συζητήσεις, κάτι που, σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις,  εξηγεί την αντιΣΥΡΙΖΑ στροφή που έχει πραγματοποιήσει εσχάτως ο κ. Μαλέλης.

Σ.σ. Στην φωτο ο χάρτης αποτυπώνει τα αποτέλεσματα των περιφερειακών εκλογών του 2014.

, Περιφερειακές εκλογές 2019: Κλείνουν οι υποψήφιοι της ΝΔ – Όλα τα ονόματα

, Περιφερειακές εκλογές 2019: Κλείνουν οι υποψήφιοι της ΝΔ – Όλα τα ονόματα

Follow Us

Trending Now

Εναρκτήρια Συνάντηση για το 2o πρόγραμμα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ  του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+SPORT στη Ρουμανία

ΣτoΒουκουρέστι την 10η και 11η Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνάντηση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Soft Skills Through Sport For Active Youth – AUR»..............

Σαντορίνη: Πτώση έως και 90% στις προκρατήσεις από την Κινεζική αγορά λόγω κοροναϊού

Πτώση ύψους έως και 90% παρουσιάζουν οι προκρατήσεις για την Σαντορίνη από την αγορά της Κίνας για το 2020....... Πτωτική τάση των κρατήσεων τουριστών μέχρι...

Premium

Με αρνητικό πρόσημο τα έσοδα των βραχυ-ιδιοκτητών σε Μύκονο και Σαντορίνη το 2019

Οι ελπίδες των βραχυ-ιδιοκτητών, που έτρεξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης να μισθώσουν τα ακίνητά τους μέσω Airbnb, προσδοκώντας ότι, έτσι, θα… ισοφαρίσουν...

Ενδείξεις για αυξημένο ενδιαφέρον Ιταλών τουριστών το 2020

Οι Ιταλοί ψηφίζουν Ελλάδα για το 2020- Αυξημένες οι προκρατήσεις από Ιταλία Αυξημένο ενδιαφέρον για προκρατήσεις στην Ελλάδα κατά την προσεχή τουριστική περίοδο, επιβεβαιώνει η...

Stories for You

Επίσημο αίτημα Χατζημάρκου για αεροπορική σύνδεση Ρόδου – Σύρου

Επίσημο αίτημα για αεροπορική σύνδεση μεταξύ Ρόδου – Σύρου έχει υποβάλει  ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, προς   τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών..... Αιτείται επίσης ενημέρωση για...

Δάσκαλος Εμπιστοσύνης στα σχολεία!! Ο θεσμός, στον οποίο θα καταφεύγουν τα παιδιά για την καταπολέμηση του bullying & οτιδήποτε τα απασχολεί!!

Ανησυχία και προβληματισμός για το περιστατικό στον Βύρωνα. Έρχονται αλλαγές για την καταπολέμηση του bullying..... Την ανησυχία του Υπουργείου Παιδείας προκαλούν τα απανωτά κρούσματα βίας στα...

Blue Star Ferries: Διαμόρφωση των δρομολογίων λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο. την Τρίτη 18/2

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της 24ωρης απεργίας των ναυτεργατικών Σωματείων της Π.Ν.Ο. την Τρίτη 18/02/2020 τα δρομολόγια των πλοίων μας θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:.... BLUE...

Weather in Mykonos

Mykonos
clear sky
11.6 ° C
12 °
11.1 °
62 %
8.7kmh
0 %
Δε
13 °
Τρ
13 °
Τε
14 °
Πε
15 °
Πα
13 °

What to Read Next...

31+1 Ιδέες και μικρές λεπτομέρειες, Αποκριάτικης Διακόσμησης!!

Μπορούμε απλώς να δώσουμε λίγη παραπάνω προσοχή, σε μικρές λεπτομέρειες, εστιάζοντας στα έντονα χρώματα!!

Sexy και Εντυπωσιακά Αποκριάτικα Μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια!! [Videos]

τα eyeliner, τα μολύβια ματιών και χειλιών, οι σκιές και φυσικά πολύ φαντασία είναι τα βασικά εργαλεία

Εκπληκτικό μακιγιάζ για βραδινές Αποκριάτικες εμφανίσεις!! [Video]

Μακιγιάζ για να κλέψετε τις εντυπώσεις στις βραδινές Αποκριάτικες εμφανίσεις σας!! Καθηλώστε τους πάντες με το αστραφτερό βλέμμα σας με αυτό το σαγηνευτικό βραδινό...

Έφηβοι εκτεθειμένοι στο Διαδίκτυο!! Το 30% δηλώνουν ότι έχουν συναντηθεί με κάποιον που γνώρισαν στο διαδίκτυο!!

Ένα στα τρία παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου έχει συναντηθεί με κάποιον που γνώρισε στο διαδίκτυο. Παιδιά Δημοτικού που ξενυχτούν παίζοντας σε κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς...

Το doodle της Google για τη γιορτή των ερωτευμένων!! Αγίου Βαλεντίνου 2020!!

Τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου τιμά η Google και αφιερώνει το σημερινό της doodle σε όλους τους ερωτευμένους!!.... Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια...

Διεγράφησαν από Facebook & Instagram, λογαριασμοί με fake news

Εντείνει τις προσπάθειές της, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, για περιορισμό των ψευδών ειδήσεων και της παραπληροφόρησης..... Το Facebook, που επιχειρεί να εντείνει τον αγώνα του...

Προσοχή!! Κινητά τηλέφωνα: Ποιες εφαρμογές στα mail σας κλέβουν τα δεδομένα!!

Εφαρμογές στα κινητά τηλέφωνα και συγκεκριμένα στην ανάγνωση των mail κλέβουν τα δεδομένα των χρηστών και στη συνέχεια τα πουλάνε με απώτερο στόχο φυσικά...

Related stories You May Like

Τα πέντε Αντρικά λάθη, την Ημέρα των Ερωτευμένων!!

, Περιφερειακές εκλογές 2019: Κλείνουν οι υποψήφιοι της ΝΔ – Όλα τα ονόματα
Η 14η του Φλεβάρη αποτελεί την ημέρα που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται ο έρωτας σε ολόκληρο τον

Τέρμα στην τροχοπέδη της γραφειοκρατίας- Σχεδιάζεται πλατφόρμα που θα συγκεντρώνει τα...

, Περιφερειακές εκλογές 2019: Κλείνουν οι υποψήφιοι της ΝΔ – Όλα τα ονόματα
Τέρμα η τροχοπέδη της γραφειοκρατίας, αλλά και η ταλαιπωρία, το χάσιμο χρόνου κι ενέργειας για τους πολίτες, οι οποίοι μέχρι σήμερα υποχρεώνονται να προσκομίζουν...

In Case You Missed It

Πώς θα υποβάλλετε δήλωση ορθών στοιχείων ακινήτων στον Δήμο Μυκόνου

, Περιφερειακές εκλογές 2019: Κλείνουν οι υποψήφιοι της ΝΔ – Όλα τα ονόματα
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 4647/2019 (ΦΕΚ 204/16-12-2019 τεύχος Α’), οι ιδιοκτήτες ακινήτων, ηλεκτροδοτούμενων ή μη ηλεκτροδοτούμενων, έχουν την...

Το Brexit προκαλεί προβληματισμό και άγχος στον τουρισμό για εισπράξεις 2...

, Περιφερειακές εκλογές 2019: Κλείνουν οι υποψήφιοι της ΝΔ – Όλα τα ονόματα
Το επικείμενο Brexit , παρά την ομαλή εξέλιξη των προκρατήσεων, δημιουργεί προβληματισμό και άγχος στους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου καθώς ανατρέπονται ταξιδιωτικές πρακτικές και...

More from Mykonos Ticker

Vamos Καρναβάλι!! Βγάλτε τις μάσκες και διαλέξτε στολή!!

Γράφει η Βασιλική Κ. Μαργέτη - Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, MSc Ήρθαν οι Απόκριες!! Μάσκες, αποκριάτικα κοστούμια, σερπαντίνες, αποκριάτικοι χοροί, εύθυμη διάθεση γλεντιού, καρναβάλι. Πετάξτε τις...

Έφηβοι εκτεθειμένοι στο Διαδίκτυο!! Το 30% δηλώνουν ότι έχουν συναντηθεί με κάποιον που γνώρισαν στο διαδίκτυο!!

Ένα στα τρία παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου έχει συναντηθεί με κάποιον που γνώρισε στο διαδίκτυο. Παιδιά Δημοτικού που ξενυχτούν παίζοντας σε κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς...

Καρναβαλιστείτε!! Μπείτε στο ρόλο του ζωδίου σας!!

Οι απόκριες απαιτούν μεταμφίεση και μάλιστα πετυχημένη. Τι θα μεταμφιεστούμε ανάλογα με το ζώδιό μας και πώς κάθε ζωδιακός χαρακτήρας θέλει να περνάει αυτές...

Με αρνητικό πρόσημο τα έσοδα των βραχυ-ιδιοκτητών σε Μύκονο και Σαντορίνη το 2019

Οι ελπίδες των βραχυ-ιδιοκτητών, που έτρεξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης να μισθώσουν τα ακίνητά τους μέσω Airbnb, προσδοκώντας ότι, έτσι, θα… ισοφαρίσουν...

Υποχρεωτική η διαμεσολάβηση για το διαζύγιο!! Τα υπέρ και τα κατά, του νέου θεσμού εξωδικαστικής επίλυσης των διαφορών!!

Διχασμένες οι νομικές απόψεις!! Διαμεσολάβηση είναι ένας τρόπος εξωδικαστικής επίλυσης των διαφορών, κατά την οποία τα μέρη, συνοδευόμενα από τους δικηγόρους τους και επιδιώκουν...

Η Δύναμη της Αποκριάτικης Μεταμφίεσης

Μέσω μιας μεταμφίεσης μπορούμε να πειραματιστούμε εκ του ασφαλούς με εναλλακτικά κοινωνικά πρότυπα, ρόλους, φαντασιώσεις ακόμη και

Ελέγχονται Εξονυχιστικά από 4.500 «Ράμπο» της Πολεοδομίας, 67.000 Αυθαίρετα!!

Στο «στόχαστρο» 67.000 ιδιοκτήτες που δήλωσαν τα Αυθαίρετα!! Βαριά πρόστιμα για ψευδείς δηλώσεις, έως και απώλεια της άδειας άσκησης επαγγέλματος, για τον μηχανικό....... Στο μικροσκόπιο...

Πανελλήνιες: Θα προσμετρώνται οι βαθμοί Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου για εισαγωγή στα ΑΕΙ

Σχεδιάζεται συνυπολογισμός του βαθμού και των 3 τάξεων του Λυκείου για την εισαγωγή σε ΑΕΙ, επαναφορά της Τράπεζας θεμάτων στην Α’ Λυκείου, προωθείται η...

Τα Πρωτοσέλιδα και τα Οπισθόφυλλα των εφημερίδων της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2020

Τι γράφει ο Κυριακάτικος Τύπος  Διαβάστε τα 15 πρώτα Πρωτοσέλιδα και τα Οπισθόφυλλα των Κυριακάτικων Εφημερίδων (η ανάρτηση ανανεώνεται συνεχώς!!)...... ...
error: Content is protected !!