23.9 C
Mykonos

Web Radio

Weather

23.9 C
Mykonos
23.6 C
Athens

Περιφερειακές εκλογές 2019: Κλείνουν οι υποψήφιοι της ΝΔ – Όλα τα ονόματα

Post date:

Category:

της aftodioikisi.gr από την Πειραιώς όπου αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας (σ.σ. πιθανή ημερομηνία η 21η Αυγούστου) να συνεδριάσει η αρμόδια, υπό τον Νικήτα Κακλαμάνη, Εκλογική Επιτροπή για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ΝΔ πρόκειται να δώσει επίσημο «χρίσμα» μόνο στις περιφέρειες και ίσως σε κάποιους μεγάλους δήμους (σ.σ. αν και η υπόθεση «κολλάει» στον δήμο Αθηναίων, όπου ο Κ. Μπακογιάννης, δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να είναι επίσημος υποψήφιος κόμματος, στα πρότυπα της υποψηφιότητας του και το 2014 στην Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας) και γι’ αυτό η αναζήτηση και επιλογή των υποψηφίων έχει ξεκινήσει από τις 13 περιφέρειες. Σε ορισμένες, μάλιστα, περιπτώσεις πρόκειται για εύκολη διαδικασία, καθώς η ΝΔ έχει εκλεγμένους περιφερειάρχες που έχουν καλές επιδόσεις.

Αναλυτικά:

Περιφέρεια Αττικής

Στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την Αττική, την οποία αυτή τη στιγμή έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Ρένα Δούρου, φαίνεται ότι έχει «κλείσει» η υποψηφιότητα του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ο οποίος σε πρόσφατη συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΝΔ  Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσε πρόθυμος να διευκολύνει το κόμμα του, αποσύροντας την υποψηφιότητα του από το δήμο Αθηναίων, ενόψει τη ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη. Πληροφορίες της aftodioikisi αναφέρουν ότι η υποψηφιότητα Πατούλη έκλεισε μετά και την απόσυρση του βασικού του αντιπάλου για τη θέση αυτή, δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, αλλά και την απόφαση του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη να είναι υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα. Γι’ αυτό το λόγο, για τους επαΐοντες θα αποτελέσει έκπληξη αν προχωρήσουν παλαιότερες συζητήσεις μεταξύ ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για κοινή στήριξη της υποψηφιότητας του πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, ο οποίος, πάντως, είναι πιθανόν να στηριχθεί από στελέχη της Πειραιώς και «γαλάζιους» αιρετούς που βρίσκονται απέναντι από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, τουλάχιστον υπογείως.

Κεντρικής Μακεδονίας

Η ΝΔ δεν πρόκειται να επαναλάβει το λάθος του 2014 με τις δύο υποψηφιότητες (Απόστολος Τζιτζικώστας, Γιάννης Ιωαννίδης) και μετά και την αποκατάσταση των σχέσεων Τζιτζικώστα-Μητσοτάκη, έχει ήδη επιλέξει ως υποψήφιο τον νυν περιφερειάρχη.

Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Μετά τον θάνατο του Γιώργου Παυλίδη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας επέλεξαν, με την στήριξη της Πειραιώς, τον «μητσοτακικό» Χρήστο Μέτιο για περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Ο κ. Μέτιος αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιος, αν και ορισμένοι από τους αντιπεριφερειάρχες του που ήταν αντίπαλοί του στις ενδοπαραταξιακές εκλογές, όπως ο Δ. Πέτροβιτς, επιχειρούν να βγουν, χωρίς επιτυχία προς το παρόν, μπροστά.

Δυτικής Μακεδονίας

Η ΝΔ έχασε το 2014 την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που κατείχε με τον Γιώργο Δακή, από τον υποψήφιο των ΑΝΕΛ Θόδωρο Καρυπίδη. Ο κ. Καρυπίδης αναμένεται να κατέβει αυτή τη φορά και με την (ανεπίσημη) στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και απέναντί του είναι πιθανό να βρει τον νυν βουλευτή Κοζάνης της ΝΔ Γιώργο Κασαπίδη, αν και ο ίδιος δείχνει να προτιμά την κεντρική πολιτική σκηνή. Ωστόσο, πρόκειται για μια υποψηφιότητα που δεν έχει ακόμη κλείσει, καθώς, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη θέση φλερτάρουν ακόμη οι πρώην δήμαρχοι Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης και Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιουμάρης. Όσο για τον πρώην περιφερειάρχη Γιώργο Δακή, δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πιθανότητες να είναι εκ νέου υποψήφιος της ΝΔ.

Ηπείρου

Μετά την εξομάλυνση αλλά όχι αποκατάσταση των σχέσεων του προέδρου της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη και περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη, ο τελευταίος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο εκλεκτός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την Περιφέρεια Ηπείρου. Βεβαίως, από τον χώρο της κεντροδεξιάς, έχει ανακοινώσει την κάθοδό του και ο επικοινωνιολόγος Σπύρος Ριζόπουλος, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με στελέχη της Πειραιώς και παλαιότερα το όνομά του «έπαιξε» ως επίσημου υποψηφίου της ΝΔ. Μάλιστα, πληροφορίες της aftodioikisi.gr, αναφέρουν ότι είναι πιθανόν να στηριχθεί υπογείως από στελέχη του λεγόμενου «μητσοτακικού» μπλοκ.

Θεσσαλίας

Αν και ο νυν «γαλάζιος» περιφερειάρχης και πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός, καθώς οι επιδόσεις του στην Περιφέρεια δεν καταγράφονται ως θετικές, φλέρταρε το προηγούμενο διάστημα με μία υποψηφιότητα στο δήμο Λαρισαίων απέναντι στον νυν δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολο Καλογιάννη, δεύτερες σκέψεις τον επανέφεραν στην… πραγματικότητα και σε μία νέα υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πάντως, οι σχέσεις του κ. Αγοραστού με την Πειραιώς, παρότι έχουν κάπως εξομαλυνθεί,  συνεχίζουν να μην είναι και οι καλύτερες, καθώς κατηγορείται συχνά-πυκνά από «συντρόφους» του ότι κάνει (ευκαιριακό) «παιχνίδι» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στερεάς Ελλάδας

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Μπακογιάννη για το δήμο Αθηναίων, η ΝΔ αναζητά έναν ισχυρό υποψήφιο για να κοντράρει τον δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο που ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ως υπερκομματικός αλλά και τους δήμαρχο Σκύρου Μίλτο Χατζηγιαννάκη και γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη που επιχειρούν να είναι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ. Για το λόγο αυτό ακούγονται τα ονόματα του βουλευτή Εύβοιας και πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, που, όμως, προτιμά την κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά και του πρώην υπουργού Κώστα Μαρκόπουλου.

Δυτικής Ελλάδας

Ο υποψήφιος της ΝΔ το 2014 Ανδρέας Κατσανιώτης που είχε χάσει για μόλις 3.000 ψήφους (50,5 έναντι 49,5%) από τον νυν περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφιος. Ωστόσο, από την Πειραιώς φαίνεται να προκρίνουν τον πρώην βουλευτή Ηλείας, στενό συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη και υπεύθυνο επαρχιακού Τύπου, Γιώργο Κοντογιάννη, ο οποίος έχει επίσης εκφράσει την επιθυμία του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Πελοπόννησος

Μία δύσκολη περιφέρεια για τη ΝΔ μετά την οριστική ρήξη των σχέσεων του Κυρ.Μητσοτάκη με τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, ο οποίος είχε επανεκλεγεί το 2014 ως ανεξάρτητος και έχει ανακοινώσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος και το 2019. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η υποψηφιότητα που προκρίνεται από την Πειραιώς μετά την εξομάλυνση των σχέσεων του με τον Αντώνη Σαμαρά, είναι αυτή του νυν δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος μοιάζει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.  Αν τελικώς, δεν προχωρήσει η περίπτωση του κ. Νίκα, εναλλακτικά εξετάζονται οι υποψηφιότητες του πρώην νομάρχη Κορινθίας και πρώην αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, Νίκου Ταγαρά αλλά και της πρώην βουλευτού, Φεβρωνίας Πατριανάκου. Μάλιστα, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι, τελικώς, ο Π. Τατούλης που το 2019 θα είναι 66 ετών και έχει μακρά θητεία τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (δύο θητείες), θα κάνει τελικώς πίσω, προκειμένου να είναι εκ νέου υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Αρκαδία, η κόρη του Εύη Τατούλη, με αποτέλεσμα να διευκονύλει το έργο του υποψήφιου της ΝΔ.

Ιονίων Νήσων

Η Νέα Δημοκρατία έχασε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων το 2014 από τον σημερινό περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο (ΣΥΡΙΖΑ) λόγω αφενός του κλίματος νίκης του σημερινού κυβερνώντος κόμματος και αφετέρου της αρνητικής θητείας του πρώην περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου. Ο κ. Σπύρου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης αλλά στην Πειραιώς φαίνεται ότι βρίσκονται κοντά σε άλλη υποψηφιότητα γνωστού αυτοδιοικητικού του νησιού: Του πρώην δημάρχου Κερκυραίων Γιάννη Τρεπεκλή, ο οποίος είχε κατέβει το 2014 υποψήφιος δήμαρχος στην Κέρκυρα, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση με σχεδόν 22%. Με αυτό τον τρόπο αφενός ενοποιούνται οι δυνάμεις της ΝΔ στο δήμο υπό την Μερόπη Υδραίου, που ήταν διασπασμένες το 2014 (Υδραίου, Τρεπεκλής), ενώ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατεβάζει έναν ισχυρό υποψήφιο απέναντι στον «φθαρμένο» Θ.Γαλιατσάτο.

Περιφέρεια Κρήτης

Μπερδεμένη είναι προς το παρόν η κατάσταση με τον υποψήφιο της ΝΔ στην Περιφέρεια Κρήτης. Κι αυτό γιατί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσω του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, υπήρξε φλερτ που ακόμη δεν έχει τελειώσει με τον νυν περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη. Ωστόσο, όπως λένε στην Πειραιώς, τα πηγαινέλα του κ. Αρναουτάκη που συζητάει και με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ψυχράνει το αρχικό θερμό ενδιαφέρον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εναλλακτική υποψηφιότητα για τη ΝΔ, που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην Κρήτη λόγω και της καταγωγής του Κυρ.Μητσοτάκη, είναι ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, ενώ πηγές της Πειραιώς δεν απέκλειαν στην aftodioikisi.gr και «τη μεγάλη έκπληξη», χωρίς να δίνουν περισσότερες πληροφορίες.

Νότιο Αιγαίο

Η ΝΔ έχει περιφερειάρχη, τον Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος μάλιστα, φαίνεται να έχει καλές επιδόσεις στις δημοσκοπήσεις και γι’ αυτό δεν γεννάται θέμα είτε να μην είναι ξανά υποψήφιος είτε να μην στηριχθεί από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Βόρειο Αιγαίο

Αντίστροφη από το Νότιο Αιγαίο είναι η κατάσταση στο Βόρειο Αιγαίο, όπου, ναι μεν η ΝΔ έχει περιφερειάρχη (Χριστιάννα Καλογήρου) αλλά οι επιδόσεις της δεν είναι καλές, με αποτέλεσμα να αναζητείται λύση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σκέψεις να μην κατέβει  ξανά υποψήφια η κ. Καλογήρου, παρά το γεγονός ότι η ίδια το επιθυμεί, και να στηριχθεί από κοινού με το ΚΙΝΑΛ, ο γνωστός δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει και σχετικές συζητήσεις, κάτι που, σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις,  εξηγεί την αντιΣΥΡΙΖΑ στροφή που έχει πραγματοποιήσει εσχάτως ο κ. Μαλέλης.

Σ.σ. Στην φωτο ο χάρτης αποτυπώνει τα αποτέλεσματα των περιφερειακών εκλογών του 2014.

Follow Us

Είσαι Έμπορος;
Καταχώρησε τα προϊόντα σου στο MarketHUB
Καταχωρήστε το κατάστημα και τα προϊόντα σας ακόμα και εάν δεν έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα.
Το πρώτο e-shop πολλαπλών καταστημάτων στην Ελλάδα

Weather in Mykonos

Mykonos
light rain
23.9 ° C
25 °
22.2 °
69 %
1.5kmh
0 %
Wed
23 °
Thu
24 °
Fri
23 °
Sat
21 °
Sun
21 °

Τι προσέχει μια γυναίκα πάνω σου;

Οι γυναίκες που αναζητούν κάτι εφήμερο φαίνεται ότι επικεντρώνεται σε 5 μεμονωμένα χαρακτηριστικά αντί για ολόκληρο το πρόσωπο, σύμφωνα με έρευνα στο Journal of...

Δροσερό, λαμπερό, απαλό δέρμα με καρπούζι!! 4 super tips!!

Η διαδικασία είναι απλή: Ψιλοκόβετε την ψίχα από το καρπούζι, την τυλίγετε σε ένα κομμάτι από

6 δροσερά καλοκαιρινά ροφήματα και… επίπεδη κοιλιά!!

που πέρα από δροσιά θα σας χαρίσουν και… κοιλιά-σανίδα!!

Τα πρέπει και τα μη ώστε η επιδερμίδα μας να λάμπει!! Τα 5 συχνά καλοκαιρινά λάθη ομορφιάς!!

Επειδή και η ομορφιά θέλει τρόπο και όχι κόπο, εσύ δεν έχεις παρά να προσέξεις για να μην κάνεις λάθη που σε μεγαλώνουν το...

Instagram: Τα Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν σας Χακάρουν τον Λογαριασμό !!

Το χακάρισμα λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να συμβεί στον καθένα!! Μπορείτε άμεσα να κάνετε κάποια απλά βήματα για να ανακτήσετε τα δεδομένα...

Νέος Αλγόριθμος της Google, θα «τιμωρεί» αυστηρά το copy & paste

Η Google θα ανεβάζει ψηλά στις αναζητήσεις το αυθεντικό και πρωτότυπο περιεχόμενο - Elevating original reporting in Search - Google is bumping up original...

Νέα λειτουργία του Facebook, «καθαρίζει» το ιστορικό των χρηστών, αλλά δεν το διαγράφει!!

Το νέο εργαλείο της εφαρμογής δίνει στον χρήστη κάποιο έλεγχο για τα στοιχεία που λαμβάνει η εταιρεία........ Μια νέα λειτουργία θέτει σε εφαρμογή το Facebook...

Επόμενος στόχος του Facebook, να διαβάζει το μυαλό μας και να αποκομίζει κέρδη από τις πληροφορίες που αντλεί από μέσα του

Το Facebook θέλει να διαβάσει το μυαλό σας και να το κάνει νέα πηγή δεδομένων σας Το κοινωνικό δίκτυο χρηματοδοτεί έρευνα που αναπτύσσει μηχανισμούς για...

What to Read Next...

Related stories You May Like

Μισθοί και Συμβάσεις: Αλλάζουν όλα στα Δικαιώματα των Μερικώς Απασχολούμενων [Νομοσχέδιο]

, Περιφερειακές εκλογές 2019: Κλείνουν οι υποψήφιοι της ΝΔ – Όλα τα ονόματα
Ο εργαζόμενος που εργάζεται με καθεστώς μερικής απασχόλησης για κάθε επιπλέον ώρα που παράσχει, θα πάρει αύξηση κατά 12%....... ενώ παράλληλα, αν δεν δηλωθεί στο...

Γιώργος Χατζημάρκος: «Η μεγαλύτερη ελληνική γη, το Καστελόριζο»

, Περιφερειακές εκλογές 2019: Κλείνουν οι υποψήφιοι της ΝΔ – Όλα τα ονόματα
Στο εμβληματικό ακριτικό νησί ο Περιφερειάρχης, για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Απελευθέρωσης Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, μετέβη στο εμβληματικό, ακριτικό νησί...

In Case You Missed It

Ο Τρόπος που θα διοικηθούν τα Νομικά Πρόσωπα Δήμων και Περιφερειών...

, Περιφερειακές εκλογές 2019: Κλείνουν οι υποψήφιοι της ΝΔ – Όλα τα ονόματα
Εγκύκλιος του Υφυπουργού Εσωτερικών, που δημοσιεύθηκε την 16η Σεπτεμβρίου, υπ' αριθμ.102/13.9.2019, αφορά την συγκρότηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων των ΟΤΑ Α’ και...

Infostorms: Ένα φαινόμενο που ερμηνεύει σε υψηλό βαθμό γιατί εμπιστευόμαστε με...

, Περιφερειακές εκλογές 2019: Κλείνουν οι υποψήφιοι της ΝΔ – Όλα τα ονόματα
Πρόκειται για τις καταιγίδες πληροφορίας που κατακλύζουν καθημερινά το μυαλό και τις αισθήσεις μας. Οι infostorms είναι ένα φαινόμενο του 21ου αιώνα και δεν...

More from Mykonos Ticker

Συνεργασία Πλακιωτάκη και Χατζημάρκου για κάλυψη και ποιοτική αναβάθμιση των ακτοπλοϊκών γραμμών στο Ν. Αιγαίο

Γ. Χατζημάρκος: “Ικανοποιείται το πάγιο αίτημα των νησιών για κάλυψη και ποιοτική αναβάθμιση των ακτοπλοϊκών γραμμών” Την αύξηση των κονδυλίων για τις “άγονες γραμμές” στην...

Πρόσκληση σε Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου – Επένδυση στην θέση «Καραπέτης»

Αντικείμενο της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, η Έγκριση μελέτης οριοθέτησης υδατορέματος στη θέση «Καραπέτης» του Δήμου Μυκόνου μετά από έγγραφο της Π.Ν.ΑΙ...... Ειδική...

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών: Ξεκινούν σήμερα Ηλεκτρονικά και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Ηλεκτρονικές εγγραφές πρωτοετών φοιτητών μέχρι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου Από σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου ξεκινά η λειτουργία της εφαρμογής για τις εγγραφές των επιτυχόντων φοιτητών στα...

Αυστηρότερη εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου για τους Δημόσιους Χώρους

Το Υπουργείο Υγείας από τις αρχές του επόμενου μήνα, θα επιχειρήσει την αυστηρή εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.... όπως ανέφερε σήμερα ο υπουργός, Βασίλης Κικίλιας, στον...

Πακέτο 6 Εφιαλτικών και Επώδυνων Μέτρων φέρνει για όσους δεν προσέλθουν στα Κτηματολογικά Γραφεία

Τσουχτερά πρόστιμα με τον μήνα, μπλόκα σε μεταβιβάσεις, οικοδομικές άδειες, αγροτικές επιδοτήσεις και ενοικιάσεις...... Εκτιμούν ότι είναι αδύνατη η ολοκλήρωσή του μέχρι το 2020 και...

Αναπλήρωση των Προέδρων στις Κοινότητες σε περίπτωση Απουσίας ή Κωλύματος [Εγκύκλιος]

Ποιος μπορεί να αναπληρώσει τον Πρόεδρο στις Κοινότητες, διαφέρει αναλόγως του πληθυσμού της Κοινότητας,....... σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο που έχει διαμορφώσει ο...

Το αεροδρόμιο της Μυκόνου, πρώτο στην λίστα της AirHelp με τις περισσότερες καθυστερήσεις στην Ευρώπη

Με καθυστέρηση αναχωρούν μία στις δύο πτήσεις από το αεροδρόμιο της Μυκόνου, μία επίδοση που το φέρνει στην κορυφή της σχετικής ευρωπαϊκής λίστας...... Σύμφωνα με...

Κλειστά όλα τα Σχολεία, Δεν θα γίνουν Μαθήματα, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου!! [Εγκύκλιος]

Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου» Χωρίς τις τσάντες τους θα πάνε στα σχολεία την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου οι μαθητές, καθώς...

Αιφνίδια αποχώρηση του Σταμάτη Δακτυλίδη από τον Α.Ο Μυκόνου – Νέοι κλυδωνισμοί στη διοίκηση της ομάδας

Παραίτηση «βόμβα» στα θεμέλια του Α.Ο Μυκόνου από τον «χρυσό» χορηγό της ομάδας και κορυφαίο αθλητικό παράγοντα των Κυκλάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους...
error: Content is protected !!