11.7 C
Mykonos

web Radio

Weather

11.7 C
Mykonos
8.7 C
Athens

Η πρώτη σοβαρή κρίση στο κυβερνητικό στρατόπεδο, με γκρίνια πολλές φορές υπάρχει και από μετριοπαθή στελέχη της κυβέρνησης!!

Η πρώτη σοβαρή κρίση στο κυβερνητικό στρατόπεδο είναι γεγονός. Σε ένα κομβικό Υπουργείο που θα κληθεί σύντομα να χειριστεί το μείζον ζήτημα του Ασφαλιστικού, εκδηλώθηκε η πρώτη μεγάλη κρίση……

που έδειξε ότι στο υπουργικό συμβούλιο υπάρχουν εύθραυστες ισορροπίες και ανταγωνισμοί που αργά ή γρήγορα θα εκδηλωνόταν.

Η κρίση στο Υπουργείο Εργασίας με αφορμή το προ ημερών δημοσίευμα του Reuters, κατά το οποίο στα σχέδια της κυβέρνησης είναι να πουλήσει χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε ιδιωτικές εταιρίες άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου.

Ένα δημοσίευμα του Reuters ήταν αρκετό για να σημάνει συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου και να ξεκινήσει φημολογία για τη σχέση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση και του υφυπουργού, Νότη Μηταράκη.

Το δημοσίευμα του διεθνούς πρακτορείου υποστήριζε πως η Ελλάδα σχεδιάζει να πουλήσει σε ιδιώτες επενδυτές οφειλές 12 δισ. ευρώ προς τα ασφαλιστικά ταμεία για να λάβει άμεσα ρευστότητα και να διευκολύνει την ανάκτηση άλλων απαιτήσεων.

Μάλιστα, το Reuters απέδιδε τις σχετικές πληροφορίες σε ανώτατη κυβερνητική πηγή.

Τις επόμενες ώρες στο Μαξίμου βρίσκονταν σε αναμμένα κάρβουνα και τα τηλέφωνα από κυβερνητικά στελέχη έδιναν και έπαιρναν.

Οι  αντιδράσεις κάποιων υπουργών ήταν έντονες, καθώς θεωρούσαν πως το δημοσίευμα δόθηκε από τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Νότη Μηταράκη και πως το άρθρο τον φωτογράφιζε ξεκάθαρα.

Μάλιστα, αποδέκτης της σχετικής δυσφορίας για το δημοσίευμα έγινε προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με στελέχη να θεωρούν απαράδεκτο να υπάρχουν διαρροές από κυβερνητικό παράγοντα για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Ενοχλημένος εμφανίστηκε και ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος διέψευσε σε διάστημα δύο ωρών τις πληροφορίες του Reuters.

Κατά πόσο η αντίδραση Βρούτση ήταν σε απόλυτη συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα, με κάποιους κυβερνητικούς κύκλους να υποστηρίζουν πως ο υπουργός Εργασίας λειτούργησε κατ’ εντολή του πρωθυπουργού, «αδειάζοντας» ουσιαστικά τον υφυπουργό του.

Η διάψευση από πλευράς του υπουργού Εργασίας ήταν λακωνική:

«Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για την πώληση 12 δισ ευρώ ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών οφειλών σε funds, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα», ανέφερε ο Γιάννης Βρούτσης.

Αυτή είναι η μία εκδοχή, διότι κυκλοφόρησε και μια άλλη, που είναι σε τελείως διαφορετική από την παραπάνω γραμμή.

Όπως ακούστηκε, το Μέγαρο Μαξίμου είχε ενημερωθεί για το δημοσίευμα και είχε δώσει το «πράσινο φως» στον κ. Μηταράκη να μιλήσει στο πρακτορείο για το συγκεκριμένο θέμα.

Αυτός ήταν ο λόγος που το Μαξίμου δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση, άρα δεν πήρε θέση και άφησε τον Βρούτση να βγάλει τα κάρβουνα από τη φωτιά.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι πληροφορίες που υποστήριξαν πως το σχέδιο τιτλοποίησης οφειλών στα ασφαλιστικά Ταμεία είχε συζητηθεί τις προηγούμενες ημέρες και είχαν γίνει κρούσεις σε funds και ξένους επενδυτικούς οίκους, ωστόσο δεν ελήφθη κάποια απόφαση και θα συνεχίζονταν οι διεργασίες για να διαπιστωθεί κατά πόσο μπορεί να τιτλοποιηθεί ένα μέρος των ασφαλιστικών εισφορών.

Πιθανόν η αλήθεια να βρίσκεται κάπου στη μέση, ωστόσο το δημοσίευμα μάλλον στάθηκε αφορμή για να ξαναβγούν στην επιφάνεια πληροφορίες για κακή χημεία μεταξύ Βρούτση και Μηταράκη.

Στους διαδρόμους του Υπουργείου εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται πως οι σχέσεις του υπουργού και του υφυπουργού είναι τυπικές και το κλίμα μεταξύ τους ψυχρό.

Και βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε την ευκαιρία να ασκήσει κριτική. Η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Εργασίας ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου δήλωσε ότι «ο κ. Μηταράκης διαρρέει στο Reuters τα σχέδια της κυβέρνησης για εκχώρηση σε funds ασφαλιστικών οφειλών ύψους 12 δισ. ευρώ, για να έρθει λίγο αργότερα πανικόβλητος ο κ. Βρούτσης να τον διαψεύσει.

Να σημειωθεί πως  η πρώτη κόντρα των δύο ανδρών έλαβε χώρα το Σεπτέμβριο με αφορμή δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας για το ίδιο θέμα, τη μελλοντική τιτλοποίηση χρέους προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Η επισήμανση που γινόταν είναι ότι πρόκειται για χρέος που αφορά μεγαλο – οφειλέτες, από 200.000 ευρώ και άνω και το οποίο σωρρευτικά, φτάνει στα 15 δισ. ευρώ.

Τότε  ο Υφυπουργός Εργασίας, Νότης Μηταράκης, επιβεβαίωσε το δημοσίευμα, ενώ ο πολιτικός του προϊστάμενος, το διέψευσε.

Μάλλον οι δύο υπουργοί έχουν μια διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων για το θέμα των χρεών προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία ή το συγκεκριμένο θέμα γίνεται η αφορμή για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους.

Πάντως από το Μέγαρο Μαξίμου επιμένουν πως δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα με τους δυο Υπουργούς ούτε τέθηκε ποτέ θέμα απομάκρυνσης του Νότη Μηταράκη από το υπουργείο.

Αντίστοιχα και ο Υπουργός Εργασίας δηλώνει πως η σχέση με τον υφυπουργό ήταν και παραμένει καλή.

Βεβαίως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και μένει να αποδειχθεί αν το Μέγαρο Μαξίμου παίζει το ρόλο του «πυροσβέστη» μεταξύ των δύο ανδρών.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έγιναν έξαλλοι όταν είδαν ότι με βάση το δημοσίευμα ο Υφυπουργός Νότης Μηταράκης «ηγείται του συγκεκριμένου σχεδίου» και βέβαια από τη συνέχειά του που ήταν η άμεση αντίδραση του Υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για την πώληση 12 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών οφειλών σε funds όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα» απάντησε ο Γ. Βρούτσης για να ανταπαντήσει ο Ν. Μηταράκης, «ουδέν σχόλιο» με το Μέγαρο Μαξίμου να διαψεύδει ότι θα υπάρξει αντικατάστασή του.

Βεβαία προ ημερών είχε βρεθεί στο κόκκινο και ο Γ. Βρούτσης που άναψε φωτιές στο οικονομικό επιτελείο όταν μίλησε για 1 εκατ. εκκρεμούσες συντάξεις, καθώς ουσιαστικά μέτρησε τα εκκρεμή αιτήματα στο πρωτόκολλο των υπηρεσιών.

Εξάλλου όπως όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν δεν αποκλείεται μετά τις γιορτές να γίνει ο πρώτος διορθωτικός ανασχηματισμός.

Ήδη πολλοί βρίσκονται στο κόκκινο κατά τη διαδικασία αξιολόγησης του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργού Άκη Σκέρτσου.

Ο Ν. Μηταράκης απλά με τον τρόπο που κινήθηκε ανέδειξε, ένα από τα μεγάλα εσωτερικά προβλήματα της κυβέρνησης, αυτό των εγωισμών και των ισχυρών ανταγωνισμών και βέβαια των διαφορετικών συμφερόντων, τα οποία δημιουργούν και ισχυρές συγκρούσεις.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι ατυχείς δηλώσεις μελών της κυβέρνησης ή οι συνειδητές ιδεολογικές αναφορές που δείχνουν και την μεγάλη αντίθεση στο εσωτερικό του υπουργικού συμβουλίου.

Εκνευρισμό προκάλεσαν και πάλι στο Μέγαρο Μαξίμου οι δηλώσεις της Yφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνας Μιχαηλίδου που μετά τα όσα ατυχή είχε πει για τον εθελοντισμό της 28ης Οκτωβρίου και την απροθυμία να σχολιάσει δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ. για ρατσιστικές συμπεριφορές σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΣΟΕΕ με την εξής φοβερή διαπίστωση –προκάλεσε πληθώρα ειρωνικών σχολίων στο εσωτερικό της κυβέρνησης- ότι στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο εντοπίστηκαν όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας.

Σε αρκετά Υπουργεία υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός!!

Ενδεικτικά αναφέρονται, το υπουργείο Υγείας, όπου δεν υπάρχει καθόλου καλή χημεία μεταξύ του υπουργού Βασίλη Κικίλια και του υφυπουργού Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ιδιαίτερο ρόλο με κάλυψη του Μεγάρου Μαξίμου έχει ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και πρώην δικαστικός Δημήτρης Κράνης που κυριολεκτικά υπερακαλύπτει τον υπουργό Κωνσταντίνο Τσιάρα.

Στο υπουργείο Εξωτερικών ο Νίκος Δένδιας διαπιστώνει ότι το πρωθυπουργικό γραφείο υπό τον ταλαντούχο Δημήτρη Μητρόπουλο, στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού, έχει ιδιαίτερο και επαυξημένο ρόλο στα διπλωματικά ζητήματα, ενώ κεντρικό ρόλο θα παίξει πλέον και ο νέος διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του Κυρ. Μητστοτάκη, Γρηγόρης Δελαβέκουρας.

Στα ζητήματα της μεταναστευτικής πολιτικής, ο άριστος διπλωμάτης αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος δεν έχει αρμοδιότητες και αδικείται από το ρόλο που του έχει ανατεθεί, ενώ ο νέος ισχυρός παίκτης είναι ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ένας ικανότατος πρώην αρχηγός ΓΕΣ, που έχει πλέον την επιχειρησιακή ευθύνη για το μεταναστευτικό, ενώ έχει ιδιαίτερο βάρος η παρουσία του στο Πεντάγωνο που επισκιάζει εν πολλοίς τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Γκρίνια πολλές φορές υπάρχει από μετριοπαθή στελέχη της κυβέρνησης, όπως τον Ν. Δένδια, τον Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και σημαίνοντα στελέχη της ΝΔ όπως η Ντόρα Μπακογιάννη για σκληρές δεξιές τοποθετήσεις υπουργών, όπως του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη πρόσφατα.

Άρης Ραβανός

Follow Us

Trending Now

Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή με 40% -Τι θα προβλέπει ο νέος εκλογικός νόμος για τους ΟΤΑ

Οι νέοι τοπικοί άρχοντες, θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή εφόσον πιάσουν το όριο του 40% σύμφωνα με το νέο εκλογικό νόμο που προωθεί...

Καθιερώνεται κατόπιν εξετάσεων Πιστοποιητικό Πληροφορικής, για πιστοποίηση γνώσης Η/Υ

Θεσπίζεται Κρατικό Πιστοποιητικό Πληροφορικής, το οποίο χορηγείται με εξετάσεις και πιστοποιεί τη γνώση χειρισμού Η/Υ....... Θα πιστοποιεί τη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών στα αντικείμενα: α)...

Premium

Διάλειμμα Εργαζομένων: Διευκρινήσεις στο νόμο για το Διάλειμμα στα καταστήματα, Υποχρεώσεις εργοδοτών, Δυνατότητα να απομακρυνθούν από την εργασία τους

Πότε μπορεί να παίρνει ένας εργαζόμενος διάλειμμα στην εργασία του. Το υπουργείο Εργασίας προχωρά σε διευκρινήσεις καθώς οι καταγγελίες για για αυθαιρεσίες εργοδοτών πολλαπλασιάζονται....... Κατά...

Δυνατότητα επανένταξης 35.000 οφειλέτες που απώλεσαν τη ρύθμιση των 120 δόσεων στα Ταμεία

Δεύτερη ευκαιρία να επανενταχθούν στη ρύθμιση των 120 δόσεων έχουν 35.000 οφειλέτες των ταμείων, οι οποίοι την έχασαν...... Ο λόγος για εκείνους τους εργοδότες και...

Stories for You

Δήλωση Ζοζέπ Μπορέλ στο The mirror: Η ΕΕ είναι έτοιμη να στείλει στρατό στη Λιβύη εάν είναι απαραίτητο

Ο νέος επικεφαλής διπλωμάτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εξωτερική πολιτική Ζοζέπ Μπορέλ, καλεί την ΕΕ να στείλει στρατιώτες στη Λιβύη,......... εάν είναι απαραίτητο,...

Διάλειμμα Εργαζομένων: Διευκρινήσεις στο νόμο για το Διάλειμμα στα καταστήματα, Υποχρεώσεις εργοδοτών, Δυνατότητα να απομακρυνθούν από την εργασία τους

Πότε μπορεί να παίρνει ένας εργαζόμενος διάλειμμα στην εργασία του. Το υπουργείο Εργασίας προχωρά σε διευκρινήσεις καθώς οι καταγγελίες για για αυθαιρεσίες εργοδοτών πολλαπλασιάζονται....... Κατά...

Ποινές & Πρόστιμα για παραβιάσεις του ΚΟΚ σε Παραλία & Αιγιαλό – Πως θα αποδίδονται στους Δήμους [Έγγραφο]

Πως θα αποδίδονται στους Δήμους τα πρόστιμα για παραβάσεις ΚΟΚ στην παραλία-αιγιαλό Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση αναφορικά με τα πρόστιμα από παραβάσεις...

Weather in Mykonos

Mykonos
broken clouds
11.7 ° C
12.2 °
11 °
58 %
10.3kmh
75 %
Σα
12 °
Κυ
11 °
Δε
11 °
Τρ
11 °
Τε
13 °

What to Read Next...

Το Απόλυτο μακιγιάζ των Γιορτών!!

Η περίοδος των γιορτών των Χριστουγέννων θέλει, λίγο ή περισσότερο, να έχουμε κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις!!....... Είτε πρόκειται για ένα πάρτι στο γραφείο, είτε για...

Γιορτινά χτενίσματα πολλών αστέρων!! Lovely, Classic & classy!!

Το συγκεκριμένο χτένισμα δεν είναι περίπλοκο σαν το σινιόν!!

60+1 Ιδέες για να φτιάξετε μόνες σας, Χριστουγεννιάτικα στολίδια

και η ικανοποίηση να στολίσετε με φτιαγμένα από τα χέρια σας αντικείμενα.

45+1 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης για το Σαλόνι, που ασκούν γοητεία!!

Με πολύ μικρά πράγματα που μπορείτε να βάλετε τριγύρω στο σαλόνι με τα διαφορετικά χρώματα τους

Windows 10: Η μυστική υπηρεσία NSA αποκάλυψε σοβαρό κενό ασφαλείας στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft

Η μυστική υπηρεσία NSA των ΗΠΑ αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα κενό ασφαλείας στα Windows 10 της Microsoft. Σε μια πρωτοφανή για μυστική υπηρεσία κίνηση...

Online πλέον η μεταβίβαση αυτοκινήτου!!

Online οι μεταβιβάσεις ΙΧ, «Big Brother» σε point system, εξεταστές και Ταξί!! Σε συνεργασία με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναβαθμίζονται και απλοποιούνται οι διαδικασίες...

Τελείωσε η υποστήριξη της Microsoft για τα Windows 7: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η υποστήριξη των Windows 7 τελειώνει επίσημα σήμερα. Μετά την ολοκλήρωση της υποστήριξης, το λειτουργικό σύστημα δεν θα λαμβάνει πλέον ενημερώσεις ασφαλείας, τεχνική υποστήριξη ή...

Τίθεται σε εφαρμογή η χορήγηση προσωρινής άδειας οδήγησης από τη μέρα της εξέτασης

Στο υπό δημόσια διαβούλευση σχέδιο νόμου του υπουργείου Μεταφορών για την αδειοδότηση υδατοδρομίων προβλέπεται διάταξη για την χορήγηση προσωρινής άδειας οδήγησης μετά από την...

Related stories You May Like

Επιμηκύνεται η προθεσμία για την 3η φάση του Μεταφορικού Ισοδύναμου

, Η πρώτη σοβαρή κρίση στο κυβερνητικό στρατόπεδο, με γκρίνια πολλές φορές υπάρχει και από μετριοπαθή στελέχη της κυβέρνησης!!
Επιμηκύνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης για τη 3η φάση 2019 του Μεταφορικού Ισοδύναμου και ορίζεται....... νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης η...

Η νέα Διαδικασία με την οποία θα γίνει η εκλογή Προέδρου...

, Η πρώτη σοβαρή κρίση στο κυβερνητικό στρατόπεδο, με γκρίνια πολλές φορές υπάρχει και από μετριοπαθή στελέχη της κυβέρνησης!!
Τη νέα διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας που προβλέπεται μετά την αναθεώρηση του Συντάγματος αναμένεται να «εγκαινιάσει» εντός των επομένων εικοσιτετραώρων...... η μέχρι και...

In Case You Missed It

Επιμηκύνεται η προθεσμία για την 3η φάση του Μεταφορικού Ισοδύναμου

, Η πρώτη σοβαρή κρίση στο κυβερνητικό στρατόπεδο, με γκρίνια πολλές φορές υπάρχει και από μετριοπαθή στελέχη της κυβέρνησης!!
Επιμηκύνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης για τη 3η φάση 2019 του Μεταφορικού Ισοδύναμου και ορίζεται....... νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης η...

Οι σπρίντερς και οι άλτες του Α.Ο.Μυκόνου ετοιμάζονται για τους πρώτους...

, Η πρώτη σοβαρή κρίση στο κυβερνητικό στρατόπεδο, με γκρίνια πολλές φορές υπάρχει και από μετριοπαθή στελέχη της κυβέρνησης!!
Οι μικροί αθλητές και οι αθλήτριες του στίβου του Α.Ο.Μυκόνου ετοιμάζονται για τους πρώτους αγώνες της χρονιάς, που όπως κάθε χρόνο διεξάγονται στον κλειστό...

More from Mykonos Ticker

Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης – Διαδικασία Επιλογής – Ποιοι και πως μπορούν να επιλεγούν [Έγγραφο]

Με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 7 του ν. 4623/2019 (Α΄134) επανήλθε σε ισχύ το άρθρο 77 του ν.3852/2010 (Α΄87), με το...

Καθιέρωση συστηματικού ελέγχου τήρησης ωραρίου εργασίας των Υπαλλήλων σε Ο.Τ.Α. Α΄ και Β΄ βαθμού, Δημόσιες Υπηρεσίες και Ν.Π.Δ.Δ. [Έγγραφα]

Στους Δήμους και στις Περιφέρειες της Χώρας, καθώς και στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου που αυτοί έχουν συστήσει ή συμμετέχουν, απευθύνεται η δεύτερη Εγκύκλιος...

Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή με 40% -Τι θα προβλέπει ο νέος εκλογικός νόμος για τους ΟΤΑ

Οι νέοι τοπικοί άρχοντες, θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή εφόσον πιάσουν το όριο του 40% σύμφωνα με το νέο εκλογικό νόμο που προωθεί...

Καθιερώνεται κατόπιν εξετάσεων Πιστοποιητικό Πληροφορικής, για πιστοποίηση γνώσης Η/Υ

Θεσπίζεται Κρατικό Πιστοποιητικό Πληροφορικής, το οποίο χορηγείται με εξετάσεις και πιστοποιεί τη γνώση χειρισμού Η/Υ....... Θα πιστοποιεί τη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών στα αντικείμενα: α)...

Ακίνητα: Δημιουργείται ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για την δήλωση των πραγματικών τετραγωνικών στους Δήμους

Το Υπουργείο Εσωτερικών σχεδιάζει την δημιουργία Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας, μέσω της οποίας οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα δηλώσουν αδήλωτα τετραγωνικά στους Δήμους, ώστε να αποφευχθεί η...

Bloomberg: Ενας λάθος υπολογισμός ή ένα στραβοπάτημα, μπορεί να οδηγήσει σε θερμό επεισόδιο Ελλάδας και Τουρκίας

Η ανταπόκριση του πρακτορείου Bloomberg από τις Βρυξέλλες επισημαίνει τους κινδύνους στην Μεσόγειο από τις κινήσεις Ερντογάν. Αφορμή οι δηλώσεις Ερντογάν για αποστολή πλοίου...

Online με το Taxisnet οι ταμειακές μηχανές!! Αποσύρονται όσες δεν μπορούν να συνδεθούν με την ΑΑΔΕ!! [Έγγραφο]

Δείτε τις 179 μάρκες που αποσύρονται. Αναλυτικές λεπτομέρειες και καταληκτικές προθεσμίες ανακοίνωσε η Αρχή. Τι οφείλουν να κάνουν οι ιδιοκτήτες των ταμειακών μηχανών, πού...

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενέκρινε τα δρομολόγια Golden Star Ferries και Fast Ferries

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με έκτακτη ανακοίνωση πού εξέδωσε πριν από λίγο σχετικά με την αποδοχή της......... ομόφωνης θετικής γνωμοδότησης του Συμβουλίου...

Συνάντηση Φίλιππου Φόρτωμα με τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Χρ. Ροϊλό για την βελτίωση των Κέντρων Υγείας Μήλου και Άνδρου

Η δυσλειτουργία και η υποστελέχωση των Κέντρων Υγείας Μήλου και Άνδρου τέθηκαν επί τάπητος σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε....... με πρωτοβουλία του Βουλευτή Κυκλάδων, Φίλιππου...
error: Content is protected !!