Γιάννης Τσιφούτης: Στον ΠΑΟΚ το κορυφαίο ταλέντο του Ελληνικού ποδοσφαίρου !!

O φέρελπις Γιάννης Τσιφούτης υπέγραψε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Το ελπιδοφόρο ταλέντο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, άφησε την Μύκονο παίρνοντας μεταγραφή σ

Γιάννης Τσιφούτης: Στον ΠΑΟΚ το κορυφαίο ταλέντο του Ελληνικού ποδοσφαίρου !!
Γιάννης Τσιφούτης: Στον ΠΑΟΚ το κορυφαίο ταλέντο του Ελληνικού ποδοσφαίρου !!

O φέρελπις Γιάννης Τσιφούτης υπέγραψε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Το ελπιδοφόρο ταλέντο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, άφησε την Μύκονο παίρνοντας μεταγραφή σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Είναι μόλις 13χρονών και ήδη έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων στην Ευρώπη.........

Το όνειρο κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή ολοκλήρωσε ο Γιάννης Τσιφούτης, καθώς είναι και επίσημα παίκτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μια ομάδας που στηρίζεται στο νέο «αίμα» του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο 13χρονος φέρελπις μεσοεπιθετικός, Γιάννης Τσιφούτης που προέρχεται από τα Soccer Schools της Α.Ε Μυκόνου βρέθηκε μαζί με τους γονείς του, καθηγητές Φυσικής Αγωγής - προπονητές Βαγγέλη και Γωγώ, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και παρουσία του υπευθύνου ακαδημιών του συλλόγου, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, υπέγραψε στον Δικέφαλο.

Τον Γιάννη Τσιφούτη παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικά Club από την Ευρώπη και την Αθήνα όμως ο Δικέφαλος του βορά ήταν αυτός που κέρδισε την υπογραφή του 13χρονου ποδοσφαιριστή.

Στα 11 του χρόνια, ο Τσιφούτης έδειξε δείγματα του σπάνιου ταλέντου του όταν αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής του τουρνουά Soccer Schools «Τάκης Μιχαλέτος».

Τον Οκτώβριο του 2019, ο Τσιφούτης ήταν ένας από τους τέσσερις Έλληνες ποδοσφαιριστές που έλαβε πρόσκληση και ταξίδεψε στην Ισπανία κάνοντας προπονήσεις στη Smartfootball Academy στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο Complex Esportiu Futbol Salou και σε συλλόγους.

Ο Γιάννης Τσιφούτης θα διαμείνει μόνιμα πλέον στη Θεσσαλονίκη, όπου σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει την προετοιμασία με τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε φώτο από την υπογραφή του Γιάννη Τσιφούτη στον ΠΑΟΚ: