11 C
Mykonos
Τρίτη, Δεκέμβριος 11, 2018

Ημερήσιες προβλέψεις σε όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 21/05

Post date:

Category:

Κριός

Γενικά

Αν εκμεταλλευτείς τις σημερινές συνθήκες, Κριέ, οι οποίες είναι καλές, θα δώσεις οριστικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που αντιμετωπίζεις εδώ και αρκετό καιρό. Μη χαλαρώνεις και μη βγαίνεις από τους στόχους σου, αφού οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, θα είναι εξαιρετικές. Δείξε συγκέντρωση και προσοχή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που έχετε σήμερα με το σύντροφό σου, Κριέ, είναι πλήρης και σας βοηθά να λύσετε κάποια θέματα της σχέσης σας. Φρόντισε μόνο να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά ίσως πεις λόγια, που μπορεί να στενοχωρήσουν το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά 
Θα μπορέσεις σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, να τακτοποιήσεις θέματα που είναι μέχρι τώρα σε στασιμότητα, προχωρώντας και στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου κινούνται σε σταθερή πορεία. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, ώστε να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος

Γενικά

Μην αφήσεις σήμερα, Ταύρε, κάποιες καθυστερήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σε απογοητεύσουν. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειάζεται λίγη υπομονή εκ μέρους σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς να αγχώνεσαι, και σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις στην άκρη κάποια άλλα θέματα που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο και αφιερωθείς περισσότερο στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μην πάρεις αποφάσεις για κάτι που αφορά την εργασία σου, Ταύρε, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου, που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά.

Δίδυμος

Γενικά

Ο Ήλιος από σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, Δίδυμε, και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! H ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Μην αφήσεις το άγχος να σου ανακόψει την πορεία και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά, αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Δίδυμέ μου, να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου, διότι τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, καλό είναι να μη βιαστείς και να φροντίσεις οι κινήσεις σου να είναι πολύ μελετημένες. Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο, εστίασε όμως πρώτα στις εκκρεμότητες που έχεις, ώστε να ανταπεξέλθεις και στις νέες υποχρεώσεις που έρχονται

Καρκίνος

Γενικά

Οφείλεις να λάβεις υπ’ όψιν σου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, Καρκίνε, και με ηρεμία να καταλήξεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, ίσως θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη μόνο στον εαυτό σου, χωρίς να ακούσεις τρίτους ανθρώπους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, Καρκίνε μου, αρκεί να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη θετικότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, και σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για μια αλλαγή σχεδίων, καλό είναι να δείξεις ουδετερότητα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις. Πρέπει σήμερα να προσέχεις σε όποια συναλλαγή κάνεις.

Λέων

Γενικά

H εύνοια των συνθηκών, Λέων, αρχίζει να φαίνεται ξεκάθαρα, ειδικά σήμερα, στη ζωή σου. Όλα όσα θέλεις να κάνεις, μπορούν να υλοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία. Μόνο πρόσεξε, διότι από τον πολύ ενθουσιασμό μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τους δικούς σου ανθρώπους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, ενώ θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, εξωτερικεύοντας τα συναισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε οτιδήποτε κι αν κάνεις σήμερα στο χώρο της εργασίας σου, Λέων, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην ανακοινώσεις ακόμη τα επαγγελματικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.

Παρθένος

Γενικά
Η σταθερότητα είναι ένας βασικός πυλώνας στη ζωή σου, Παρθένε μου, όμως τελευταία νιώθεις ότι έχει μετατραπεί σε στασιμότητα κι έχει περιορίσει τις φιλοδοξίες σου. Είναι καιρός να αλλάξεις γραμμή και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Βλέπεις, πως η τακτική που έχεις ακολουθήσει, σε περιορίζει, οπότε πάρε το ρίσκο κι άνοιξε τα φτερά σου, για να καταφέρεις να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, Παρθένε μου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου, καλό θα είναι να δείξεις διαλλακτικότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και φρόντισε να προχωρήσεις σε κάποια θέματα, που είναι σε στασιμότητα. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις από το παρελθόν για τα οικονομικά σου. Απόφυγε πάντως σήμερα να κάνεις σημαντικές χρηματικές συναλλαγές.

Ζυγός

Γενικά

Το άγχος θα σε συντροφεύει σήμερα, Ζυγέ μου, κυρίως σε σχέση με κάποια πράγματα, που θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς. Μην προσκολλάς τη σκέψη σου σε αυτές τις καταστάσεις. Αν κάτι δεν γίνεται τώρα, μπορεί να το καταφέρεις αργότερα, οπότε ηρέμησε και μη χαλάς τη διάθεσή σου. Όλα θα έρθουν, αν είσαι ψύχραιμος και συγκεντρωμένος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Ζυγέ μου, να κατανοήσεις κάποια προβλήματα που ίσως περνάει το ταίρι σου, βοήθησέ το να τα λύσει και μετά θα δεις, ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ζυγέ, θα τα πας αρκετά καλά, αλλά απόφυγε από τον εκνευρισμό που θα έχεις, να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην προχωρήσεις πάντως σε κάποια βιαστική κίνηση.

Σκορπιός

Γενικά

Η τύχη είναι απροσδόκητα καλή μαζί σου, Σκορπιέ, και θα βοηθήσει στην εκπλήρωση σημαντικών στόχων σου. Αυτό αλλάζει ολοκληρωτικά τη διάθεσή σου και σε γεμίζει αισιοδοξία. Δέξου τα δωράκια που σου χαρίζει η ζωή και σταμάτα να αναρωτιέσαι τι έκανες για να τ’ αξίζεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις σήμερα, Σκορπιέ, να πεις κάποια πράγματα στο σύντροφό σου, που εδώ και πάρα πολύ καιρό προβληματίζουν τις σκέψεις σου και σε στεναχωρούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ. Οι καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα δεις ότι σιγά – σιγά αρχίζουν να προχωρούν. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, ώστε να είσαι καλά στο μέλλον. Οι χρηματικές συναλλαγές και διεκδικήσεις σήμερα δεν ευνοούνται.

Τοξότης

Γενικά

Η στασιμότητα δεν έχει θέση στη ζωή σου, Τοξότη, αφού εσύ δεν αντέχεις ούτε καν την ιδέα της. Θέλεις συνεχώς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, αποκτώντας εμπειρίες και γνώσεις. Σκέφτεσαι συνεχώς έξυπνες ιδέες, οι οποίες λύνουν τα προβλήματα που σε απασχολούν κι ανοίγουν το δρόμο στα σχέδιά σου για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Τοξότη μου, θα έχεις την ευκαιρία κατά τη συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, να αντιμετωπίσεις επιτυχώς κάποιες δύσκολες πτυχές της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Τοξότη, να πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου, όπως και να προωθήσεις αλλαγές. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά να ξέρεις ότι είναι τελείως περαστικά. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Απόφυγε μόνο να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές, που δε χρειάζεσαι.

Αιγόκερως

Γενικά

Πολλά πράγματα έρχονται στο προσκήνιο, Αιγόκερέ μου, κι εσύ θα παίξεις ρόλο, δευτερεύοντα μεν, αλλά με μεγάλη σημασία. Το πρόβλημά σου εμφανίζεται, όταν σε αιφνιδιάζουν και θέλουν μία απάντηση άμεση, ενώ εσύ προτιμάς να τη σκεφτείς και να πάρεις τον χρόνο σου. Νιώθεις έτσι προστασία, αλλά για σοβαρά πράγματα αργείς κάποιες φορές να πάρεις συγκεκριμένη θέση και να την υποστηρίξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα νιώσεις έντονη την ανάγκη, Αιγόκερε, να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τη σχέση σου και σ’ έχουν προβληματίσει πολύ τον τελευταίο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα έχεις έντονο άγχος για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, οπότε θα ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις που θα σ’ ενθουσιάσουν. Πρέπει όμως πρώτα να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις και να τις καλύψεις άμεσα.

Υδροχόος

Γενικά

Πρέπει να ξαναθυμηθείς, Υδροχόε μου, ότι η ευθύνη για τη ζωή σου είναι δική σου υπόθεση κι ότι δε θα έρθει κάποιος να σε διασώσει, αναλαμβάνοντας τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις σου. Τότε μόνο θα δεις πάλι τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και, ωριμάζοντας, θα βρεις τη δύναμη και την ικανότητα να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις, αλλά και ν’ ανακαλύψεις την αξία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, θα θελήσεις να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να το κάνεις ευτυχισμένο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε μου, εξέτασε πάλι μερικά πράγματα, διότι μπορεί να έχεις κάνει λανθασμένες κινήσεις και να μην το έχεις αντιληφθεί. Σήμερα, προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή δείχνει σημαντική.

Ιχθύς

Γενικά

Καλύτερα γίνονται για σένα τα πράγματα, Ιχθύ, αλλά όχι ιδανικά, αφού πρέπει να πείσεις τους άλλους ότι κάνεις το σωστό, το αυτονόητο ή να δώσεις εξηγήσεις για κάτι, και μάλιστα με επιχειρήματα. Αυτό σε βγάζει από το ρυθμό σου κι ίσως και την πιο ανάλαφρη πορεία, που θέλεις να δώσεις στα πράγματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου, διότι μπορεί να έχεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δε θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα στη δουλειά σου, Ιχθύ, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα τα ξεπεράσεις όλα με πολλή ευκολία. Οφείλεις να προσέχεις τα οικονομικά σου. Ό,τι κάνεις, πρέπει να το έχεις προϋπολογίσει λεπτομερώς.

Πηγή:oroskopos

Translate This Page


GreekEnglishFrenchItalianGermanSpanishTurkishRussianArabicChinese (Simplified)Portuguese

Follow Us

3,627ΥποστηρικτέςΚάντε Like
305ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
233ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Weather in Mykonos

Mykonos
broken clouds
11 ° C
11 °
11 °
66 %
3.1kmh
64 %
Τρ
12 °
Τε
12 °
Πε
17 °
Πα
18 °
Σα
17 °

What to Read Next...

Related stories You May Like

Ανασχηματισμός: Σχέδια με εκπλήξεις για τα πρόσωπα στο νέο κυβερνητικό σχήμα

αναθέσει τις αρμοδιότητές του στον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.

Airbnb: Ποδαρικό στο 2018 με φόρους και πρόστιμα!

Όσοι ενοικιάζουν ακίνητο μέσω της γνωστής πλατφόρμας Airbnb ή άλλης αντίστοιχης πλατφόρμας βραχυχρόνιας ενοικίασης στην περίπτωση

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων 5ης Αυγούστου 2018

(κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση)  

Εισαγγελικές πηγές για Novartis: Ντοκουμέντα ενισχύουν τις μαρτυρίες για μίζες σε...

προστατευόμενων μαρτύρων για «δώρα» σε πολιτικά πρόσωπα.

In Case You Missed It

Μετρητά τέλος για συναλλαγές πάνω από 300 ευρώ


Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών
Τα μετρητά και οι συναλλαγές που γίνονται βρίσκονται στο στόχαστρο και το

Μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ για πάνω από 5,5 εκατ. ιδιοκτήτες

Σημαντική μείωση του ΕΝΦΙΑ για πάνω από 5,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων η οποία ανέρχεται στο 30%

108.000 επιβάτες με 663 προσεγγίσεις σε ελληνικά νησιά από την celestyal...

Τη θετική πορεία που κατέγραψε το 2018 παρουσίασε η Celestyal Cruises, με βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα και με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο...

Web Radio Countdown

{loadposition webradio}

Best of Mykonos Ticker

More from Mykonos Ticker

περισσότερο

  Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης χαιρετίζει το υπερσύγχρονο ταχύπλοο Golden Express στην γραμμή των Κυκλάδων

  Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης χαιρετίζει με πλήρη ικανοποίηση τη νέα δρομολόγηση του υπερσύγχρονου ταχύπλοου Ε/Γ – Ο/Γ – Τ/Χ Golden Express της σύμπραξης...

  Τη στρατηγική για τη διαχείριση του στοκ των ακινήτων χαράσσουν οι τράπεζες

  Της Νένας Μαλλιάρα Στρατηγική για τη διαχείριση του στοκ των ακινήτων τους σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρίες διαχείρισης ακινήτων, χαράσσουν οι τράπεζες, ενόψει της στοχοθεσίας...

  Το θεατρικό έργο του Αντώνη Μπούμπα «Παράπονα στον Άγιο Βασίλη» στο Θέατρο Απόλλων

  Στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, «Χριστούγεννα στη Σύρο 2018», ο ΘΕΠΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ παρουσιάζει,........ στο Θέατρο Απόλλων, το θεατρικό...

  Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου – Δείτε τα θέματα προς συζήτηση

  Συνέρχεται μετά από πρόσκληση του προέδρου του, σε δημόσια τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μυκόνου . Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στη Χώρα...

  Τι αλλάζει στον κλάδο της αλιείας με τις νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες

  Ψηφίστηκαν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος «Θεματικός Τουρισμός - Ειδικές μορφές τουρισμού - Ρυθμίσεις για...

  Τα θεματικά τουριστικά προϊόντα ανοίγουν νέους ορίζοντες στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού

  Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Τουρισμού «Θεματικός τουρισμός – Ειδικές μορφές τουρισμού – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου...
  error: Content is protected !!