24.9 C
Mykonos

Web Radio

Weather

24.9 C
Mykonos
23.6 C
Athens

Ημερήσιες προβλέψεις σε όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 02/8/2019

Αποκαλύψεις, εντάσεις, τσακωμοί και ξαφνικά δυσάρεστα νέα, μας επιφυλάσσει το σημερινό εκρηκτικό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού. Απρόσμενα γεγονότα και καυγάδες, θα αναστατώσουν δυσάρεστα και θα συνετίσουν απρόσμενα, τα Σταθερά Ζώδια του 1ου δεκαημέρου!…..

Κριός

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, σε παρασύρει σε επιπολαιότητες και επικεντρώνεσαι μόνο σε θέματα διασκέδασης, προβολής και καλοπέρασης, χάνοντας την ουσία! Περιόρισε την απρόβλεπτη συμπεριφορά σου και την προκλητικότητα σου, σε ζητήματα καρδιάς, σε κοινωνικές συναναστροφές, αλλά και στις επαφές σου με παιδιά! Πέρασε όμορφα σήμερα, χωρίς όμως να απογοητεύεις αυτούς που σε αγαπούν και αγαπάς με υπερβολές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα να αναμένεις κάποια απρόβλεπτα γεγονότα ή ξαφνικές αποκαλύψεις, στην σχέση σου, που θα σε αποσυντονίσουν! Επίσης, πιθανόν να υπάρξει ένταση ή καυγάς, λόγω της τάσης σου για υπερβολική προσωπική προβολή, ερωτική ανεμελιά και ενίοτε απαιτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, παρέμεινε σοβαρός και ολιγαρκής απέναντι σε νέες γνωριμίες!

 Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αρκετά τα λάθη σου, τα οποία σε εκθέτουν και πλήττουν την καλή σου φήμη! Οικονομικά, οφείλεις να κόψεις άμεσα τα έξοδα!

Ταύρος

Γενικά
Φίλε Ταύρε, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε αφορά άμεσα και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Συγκρατήσου, διότι κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες σου, βγαίνουν στην επιφάνεια με την μορφή ξεσπασμάτων! Φρόντισε να είσαι απόλυτα ψύχραιμος σε οικογενειακά θέματα και καυγάδες που ενδεχομένως, να προκύψουν ξαφνικά! Να είσαι αποφασιστικός και ήρεμος, σε οποιαδήποτε παρεξήγηση δημιουργηθεί μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και στο σπίτι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κράτα μακριά από την σχέση σου νεύρα και γκρίνια, που μπορεί να πλήξουν σημαντικά τον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι στο ερωτικό παρελθόν τώρα, λόγω πάθους και παρορμητισμού! Το πιο σίγουρο είναι, πως θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά δεν θα υπάρξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ωστόσο στον τομέα της καριέρα, θα υπάρξουν απότομες απογοητεύσεις, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων απέναντι σου!

 Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικά λόγια! Με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού απέφυγε κουτσομπολιά, γιατί η σημερινή ημέρα, βγάζει μυστικές συζητήσεις στην φόρα και σε εκθέτει! Οφείλεις να παραμείνεις υποψιασμένος, σκεπτόμενος και λακωνικός σε επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και επικοινωνίες! Πες όχι σε εντάσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες και προσοχή στις μετακινήσεις, ιδίως στην οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου πλήττεται σήμερα, κυρίως επικοινωνιακά. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιοι καυγάδες και εντάσεις, με αποτέλεσμα να ειπωθούν λόγια που δεν πρέπει. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για φλερτ ή νέες γνωριμίες, αλλά καλύτερα να παραμείνεις μετρημένος ή ακόμα και υποψιασμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στα οικονομικά σου ζητήματα, φέρεσαι κάπως επιπόλαια και ενδεχομένως να υπάρξουν απώλειες!

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα υπάρξουν ορισμένα γεγονότα εκεί που δεν το περιμένεις, τα οποία θα νιώσεις ότι απειλούν τα κεκτημένα σου και ό,τι μέχρι τώρα έχεις πετύχει! Φρόντισε να είσαι έντιμος, λογικός και σοβαρός σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις επαφές και σχέσεις σου και θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν πρόκειται να σε βλάψει! Πες όχι λοιπόν, στην ισχυρογνωμοσύνη και στην κτητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει αρκετά σήμερα, αφού πιθανόν να προκύψουν κάποιες εντάσεις ή καυγάδες με το άλλο σου μισό! Μην ξεχνάς πως δεν χρειάζεται να γίνεται πάντα το δικό σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην τα θες όλα δικά σου και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί ο τομέας της καριέρας, να πηγαίνει όλο και καλύτερα, τα έξοδα όμως σήμερα θα σε αγχώσουν και επικεντρώνεσαι στον οικονομικό τομέα!

Λέων

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε αφορά άμεσα και σου εφιστά την προσοχή! Ό,τι κι αν συμβεί τώρα, μείνε προσγειωμένος, ψύχραιμος και λογικός και μην αντιδράς με λάθος τρόπο, σε τυχόν απρόβλεπτα γεγονότα που προκύψουν! Επιπλέον, να είσαι συγκρατημένος και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γιατί λόγω της όψης, πιθανόν να είσαι προκλητικά οξύθυμος, αυτήν την περίοδο και ίσως έρθουν ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θέλουν ψυχραιμία τα αισθηματικά σου, αφού ξαφνικά γεγονότα και ίσως κάποιες απρόβλεπτες αναποδιές, θα φέρουν πολλές απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην δίνεις πολύ σημασία στην περίεργη συμπεριφορά του συντρόφου σου, έστω για σήμερα, γιατί αν δεν συγκρατηθείς, θα υπάρξουν σοβαρές ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές θα έρθουν σε επάγγελμα και χρήμα! Μην βιάζεσαι να δράσεις, γιατί είσαι επιρρεπής στα λάθη!

Παρθένος

Γενικά
Με το ανατρεπτικό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φίλε Παρθένε, οφείλεις να παραμείνεις ήρεμος και έντιμος σε κάθε σου δραστηριότητα και διαπροσωπική επαφή! Ώρα για σοβαρότητα και αλήθεια και μην δίνεις σημασία σε απρόβλεπτες φοβίες, αδικαιολόγητες απογοητεύσεις και ακατανόητα άγχη, διότιι θα είναι προσωρινή όλη αυτή η διάθεση! Το σημαντικότερο όμως μήνυμα της ημέρας, είναι η διαφύλαξη των μυστικών σου, γιατί έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις από εκεί που δεν το περιμένεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια απρόβλεπτα γεγονότα, αλλά και κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις παρασκηνιακών καταστάσεων, δικών σου ή του συντρόφου σου, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε γεμίσουν εσωτερική ένταση! Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάτι κρυφό στην ερωτική σου ζωή, καλό θα ήταν τώρα, να προστατευτείς διπλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα νιώσεις αγχωμένος και εξαντλημένος! Τα οικονομικά σου, θα έχουν λίγες, αλλά σίγουρα όχι αρνητικές εξελίξεις!

Ζυγός

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, είναι υπεύθυνο για την σημερινή σου ανεξήγητη τάση για καυγά και προβολή της ανεξαρτησίας σου! Είσαι λίγο παραπάνω απότομος στους τρόπους σου και ορισμένες φορές, προκλητικός στις αντιδράσεις σου! Φρόντισε να είσαι καλοπροαίρετος και ιδίως στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου έχεις τα περισσότερα νεύρα και οξυθυμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν σχετικά ήρεμα, αρκεί να προσέξεις δυο πράγματα μην το παρακάνεις με την ανάγκη σου για ανεξαρτησία και φυγή, γιατί θα δημιουργηθούν ρήξεις με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, δημιουργείς λάθος εντυπώσεις, λόγω υπερβολικής προκλητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικές και επαγγελματικές εξελίξεις, είναι κυρίως θετικές! Ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις λίγο τις σχέσεις σου με συναδέλφους, διότι μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις, από το πουθενά!

Σκορπιός

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε προειδοποιεί να είσαι υπεύθυνος, τίμιος και ειλικρινής! Κάποια ξεσπάσματα σου και η νευρικότητα σου, θα σε εκθέσουν κοινωνικά! Η αλήθεια είναι πως αρκετοί σημαντικοί τομείς της ζωής σου, θα κλονιστούν από κάποια ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές, όμως εσύ οφείλεις να είσαι ψύχραιμος και να προσέξεις την αντίδραση σου, γιατί ενδεχομένως να χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα υπάρξουν κόντρες με το άτομο που σε ενδιαφέρει, λόγω της οξυθυμίας σου και του ευέξαπτου χαρακτήρα σου! Μην είσαι τόσο προκλητικός στην συμπεριφορά σου, διότι μπορεί να σε παρεξηγήσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να προστατέψεις την σχέση σου από ρήξεις και εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η καριέρα σου θα κλονιστεί από κάποια απρόοπτα γεγονότα, τα οποία θα σε αιφνιδιάσουν. Οικονομικά, χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα, αν δεν θες να έχεις σοβαρές απώλειες!

Τοξότης

Γενικά

Φρόντισε σήμερα φίλε Τοξότη, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, περιόρισε επιπολαιότητα και νεύρα σε κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που έρχονται, όσον αφορά επαφές, σπουδές, μακρινούς συγγενείς, επικοινωνίες, συναντήσεις ή ταξίδια! Να παραμείνεις ώριμος σε κάθε σου κοινωνική συναναστροφή ή μετακίνηση και προσγειωμένα αισιόδοξος! Να είσαι προσγειωμένος, διότι η υπεραισιοδοξία σου και η ανεμελιά σου, θα σε προδώσουν, με κάποια ξαφνικές αρνητικές καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε επανάσταση χωρίς αιτία, απέναντι στον σύντροφο σου! Μην ταράζεις την ηρεμία της σχέσης σου, με κόντρες, αντιδράσεις και υπερβολικές φιλελεύθερες απόψεις! Αν είσαι ελεύθερος και ψάχνεις για μία νέα γνωριμία ή μία νέα σχέση, τώρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος, διότι κάνεις λάθος επιλογές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην είσαι παρορμητικός σε επάγγελμα και χρήμα! Κάνεις λάθη, που ενδεχομένως αργότερα να μετανιώσεις, γι’ αυτό παρέμεινε λογικός και σκεπτόμενος!

Αιγόκερως

Γενικά
Θα χρειαστεί αγαπητέ Αιγόκερε να γίνεις άμεσα έντιμος, διότι μάλλον το παρακάνεις στα απαγορευμένα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Ξεπερνάς τα όρια, σε θέματα κουτσομπολιού, καχυποψίας, μυστικών και θυμού, γεγονός που σε οδηγεί σε απανωτά λάθη, που αργότερα μετανιώνεις, επειδή απλά εκτίθεσαι! Μάθε να συγχωρείς και να ξεπερνάς κάποιες καταστάσεις! Πες ναι στην λογική και την ψυχραιμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και ανήκεις σε αυτούς που κρατούν ένα ερωτικό μυστικό, κάθε είδους, είσαι και εκείνος που πρέπει να προσέχεις περισσότερο! Κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις, που ανατρέπουν τα πάντα! Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι να αποφύγεις κόντρες και καυγάδες, κατά την διάρκεια ενός φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, δεν θα υπάρξουν αξιοσημείωτες αλλαγές. Ο οικονομικός τομέας, είναι αυτός που θα σε αγχώσει περισσότερο, λόγω κάποιων απρόσμενων εξόδων!

Υδροχόος 

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού, πρέπει σήμερα να προσπαθήσεις να είσαι αρκετά διπλωματικός, υποχωρητικός, καθόλου εγωιστής και οπωσδήποτε ψύχραιμος, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές ξαφνικές και ανατροπές, θα καταφέρεις να γλιτώσεις εντάσεις και ρήξεις, με ανθρώπους σημαντικούς για εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει κάποια απρόοπτα γεγονότα και οξύθυμες καταστάσεις, που θα αναστατώσουν τον συντροφικό τομέα! Απέφυγε την ένταση και τα νεύρα, όπως και την τάση σου για κόντρα και επανάσταση, στον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην βιαστείς να ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι αρκετά προκλητικός απέναντι σε συνεργάτες, ιδίως όταν κάτι σε ενοχλεί! Περιόρισε επίσης, την τάση σου για σπατάλες!

Ιχθύες

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε κάθε δραστηριότητα στην καθημερινότητα σου και φυσικά να έχεις οργανώσει σωστά τον χρόνο σου, ώστε να διεκπεραιώσεις όλες σου τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου! Μην επιδιώξεις και μην αποφασίσεις σήμερα, αλλαγές στην εμφάνιση σου και επιπλέον, θα πρέπει να μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου σε θέματα αντοχών και κούρασης, διότι μπορεί να εξαντληθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, μπορεί να μην είναι πολλές σήμερα, όμως αν παρατηρήσεις τις λεπτομέρειες σε κάποια λόγια, θα διαπιστώσεις ότι έχεις κάνει κάποιες λάθος επιλογές στο παρελθόν! Αν είσαι ελεύθερος, μείνε συγκρατημένος σε έναν έρωτα που εξελίσσεται σε χώρο επαγγελματικό, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες έκρυθμες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν και θα σε κουράσουν στον χώρο της εργασίας! Παράλληλα, κάποια μικρά έξοδα, σε αγχώνουν, ίσως παραπάνω από όσο πρέπει!

oroskopos.gr

Follow Us

Scan to Order

Σύστημα ανέπαφων παραγγελιών με QR Code. Χωρίς καταλόγους, πολυγλωσσικό και άμεση ενημέρωση προϊόντων!

Trending Now

Restrictive measures: Μάσκα παντού!! Τι ισχύει για αυτοκίνητα και αυλές σπιτιών!!

Τι ισχύει με τη μάσκα παντού σε πυλωτή πολυκατοικίας, αυλή και ΙΧ!! Από τα ξημερώματα του Σαββάτου θα ισχύουν τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση...

Restrictive measures: Όλα τα μέτρα που θα ισχύουν από Δευτέρα στην Μύκονο, που θα είναι στο Επίπεδο 2 Επιτήρησης

Όλα τα μέτρα που θα ισχύουν από Δευτέρα στην Μύκονο, που θα είναι στο Επίπεδο 2 Επιτήρησης!! Nέα μέτρα μπαίνουν ξανά στη ζωή μας...

Premium

Restrictive measures: Απαγόρευση κυκλοφορίας – Αυτό είναι το έντυπο μετακίνησης εργαζομένων του Δημοσίου {Εγγραφο}

Σε εφαρμογή τίθεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου η εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας μεταξύ 00:30 έως 5:00 στις «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές...

Restrictive measures: Έτσι θα γίνονται οι μετακινήσεις τη νύχτα στις «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές

Τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να μετακινηθούν κατ’ εξαίρεση, κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας, οι εργαζόμενοι και άλλα πρόσωπα περιέγραψε ο Νίκος...

Stories for You

Προσοχή!! Ανακαλούνται άμεσα από τον ΕΦΕΤ ζυμαρικά, τα οπολια περιέχουν αλλεργιογόνο ουσία που δεν αναφέρεται!!

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα συγκεκριμένα ζυμαρικά και είναι αλλεργικοί στο αυγό, να μην το καταναλώσουν..... Στην ανάκληση ζυμαρικών από την...

Προσοχή!! Ο ΕΦΕΤ άμεσα ανακαλεί συσκευασμένα παγάκια, που εντοπίστηκαν κολοβακτηρίδια!!

Την ανάκληση μη ασφαλούς συσκευασμένου πάγου από την αγορά ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων..... Συγκεκριμένα ο ΕΦΕΤ προέβη σε δειγματοληψία του προϊόντος «Παγάκια συσκευασμένα...

More from Mykonos Ticker

Coronavirus Disease: 935 νέα περιστατικά μόλυνσης – 91 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 5 νέοι θάνατοι

935 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις κρουσμάτων κορωνοϊού, και 5 νέοι θάνατοι καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην χώρα μας, ανεβάζοντας συνολικά τα κρούσματα σε  29.992 και...

Daylight Saving Time: Μία ώρα πίσω θα γυρίσουν, τα ρολόγια μας την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, τα ξημερώματα!!

Σήμερα τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Οκτωβρίου στις 04:00, οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω...... Μία ώρα πίσω θα γυρίσουν τα ρολόγια την Κυριακή...

Γιάννης Ζιγδης, ένας Αιγαιοπελαγίτης Πολιτικός – Το πολιτικό του ανάστημα και η αγάπη για την πατρίδα ας μας καθοδηγεί

«Στην Ελλάδα δεν μας έλειψαν ούτε τα χρήματα, ούτε η μόρφωση, ούτε η παλικαριά…», έλεγε ο φιλόσοφος, οικονομολόγος και πολιτικός του Αιγαίου αναζητώντας το...
error: Content is protected !!