14.1 C
Mykonos

Web Radio

12.2 C
Athens
14.1 C
Mykonos

Weather

Mykonos Coast Guard: Σύλληψη ζεύγους για μεταφορά κοκαΐνης μέσα σε λούτρινα κουκλάκια [Video]

Ενας 43χρονος Αλβανός ο Αντριάν, γνωστός με το κωδικό όνομα «Άρης» και δεξί του χέρι μια 32χρονη γοητευτική ξανθιά γυναίκα η Νέλα, συνελήφθησαν από τους αξιωματικούς της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου με την συνδρομή του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης………….
Αρχηγός του κυκλώματος των χειμερινών dealers της Μυκόνου φέρεται ένας 45χρονος Αλβανός ο Αντριάν, γνωστός στις πιάτσες της Αθήνας και της Μυκόνου με το κωδικό όνομα «Άρης» και δεξί του χέρι μια γοητευτική ξανθιά γυναίκα η Νέλα. Μάλιστα,  πηγαινοέρχονταν στην Αθήνα για να ψωνίζουν κόκα και να τη ρίχνουν στην πελατεία του νησιού των ανέμων, χρησιμοποιώντας λούτρινα αρκουδάκια για να κρύβουν τη «λευκή κυρία».

Το απόγευμα της 29ης Ιανουαρίου ήταν η τελευταία μεταφορά. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης μετά από πληροφορίες μπλόκαραν το ζευγάρι μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο και τους πέρασαν χειροπέδες.

Η πληροφορία

Οι πληροφορίες που έφθασαν πριν μερικές ημέρες στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου και του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης έδιναν συγκεκριμένα πρόσωπα και κρίθηκαν  άκρως αξιόπιστες με αποτέλεσμα οι δύο υπηρεσίες που κατά την άψογη συνεργασία τους έχουν να επιδείξουν μεγάλες επιτυχίες στο ξεδόντιασμα κυκλωμάτων, να πιάσουν αμέσως δουλειά. Από την έρευνα, διαπίστωσαν ότι ο 43χρονος Αντριάν, που κυκλοφορεί ως «Άρης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο διαβιβαστικό, είναι «ηγετικό στέλεχος με ρόλο στην οργάνωση:

α) της προμήθειας των ναρκωτικών ουσιών από έτερα άτομα – συνεργάτες του στην Αθήνα και

β) της μεταφοράς των κατεχομένων από το κύκλωμα ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στη Μύκονο για την περαιτέρω διακίνηση τους σε έτερα άτομα – συνεργάτες τους που διαμένουν στη Μύκονο.

Στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ελέγχων, οι ανωτέρω αλλοδαποί εντοπίστηκαν να εξέρχονται την 29-01-2021 από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμένα της Μυκόνου, ο 43χρονος με Ι.Χ.Ε όχημα ενώ η 32χρονη ως πεζή. Στη συνέχεια αμφότεροι τέθηκαν υπό διακριτική επιτήρηση. Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή χειριστή συνοδού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου, ακινητοποίησαν αμφότερους τους αλλοδαπούς οι οποίοι κινούνταν με Ι.Χ.Ε. όχημα κατευθυνόμενοι προς το λιμένα Μυκόνου.

Μετά από ενδελεχή έλεγχο διαπιστώθηκε η μεν 32χρονη να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένα εντός λούτρινου παιχνιδιού, τρεις (03) νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, σε μορφή βράχου, τριακοσίων δέκα επτά γραμμαρίων και τριάντα πέντε δεκάτων του γραμμαρίου (317,35γρ), ο δε 43χρονος να μεταφέρει και αυτοβούλως παραδίδει τέσσερις (04) αυτοσχέδιες ισοβαρείς νάιλον συσκευασίες, περιέχουσες λευκή σκόνη κοκαΐνης συνολικού βάρους τριών γραμμαρίων και δέκα οκτώ δεκάτων του γραμμαρίου (3,18γρ).

Δείτε Video:

Από την έρευνα της υπηρεσίας μας εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του παραπάνω στελέχους «Άρης» και συγκεκριμένα ότι πρόκειται για τον κατηγορούμενο κάτοικο Μυκόνου – περιοχή Καντούνια και ότι κινείται με το υπ΄αριθμον (σ.σ αναφέρεται στον αριθμο) όχημα μάρκας Volkswagen χρώματος ερυθρού». Μάλιστα, όπωε χαρακτηριστικά αναφέρουν στο μικροσκόπιο μπήκαν και τα ταξίδια του 43 χρονου στην Αθήνα «Ο κατηγορούμενος βρισκόταν στην Αθήνα οπερίπου 10 ημέρες και σχεδίαζε τη μεταφορά ποσότητας κοκαίνης στη Μύκονο με πλοίο της γραμμής την οποία προμηθεύτηκε από συνεργάτη του αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Αθήνα».

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά, ένα (01) Ι.Χ.Ε. όχημα, τρία (03) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των εξακοσίων ευρώ (600€).

Follow Us

eshop στο λεπτό!

Δημιουργήστε το eshop σας με δικό σας domain με απλά βήματα στην πιο εύκολη συνδρομητική πλατφόρμα κατασκευής eshop.

Trending Now

Premium

Stories for You

MarketHUB

Χιλιάδες προϊόντα. Καταστήματα από όλη την Ελλάδα. Το MarketHUB σίγουρα έχει κάτι που ψάχνετε!

More from Mykonos Ticker

error: Content is protected !!