Μύκονος: Πρόσκληση στον εορτασμό της ενιαύσιας μνήμης του Πολιούχου Αγίου Αρτεμίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου και Μυκόνου κ. Δωρόθεος Β’ έχει την χαρά και την τιμή να προσκαλέσει άπαντες τους ευσεβείς και φιλακόλουθου

Μύκονος: Πρόσκληση στον εορτασμό της ενιαύσιας μνήμης του Πολιούχου Αγίου Αρτεμίου
Μύκονος: Πρόσκληση στον εορτασμό της ενιαύσιας μνήμης του Πολιούχου Αγίου Αρτεμίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου και Μυκόνου κ. Δωρόθεος Β’ έχει την χαρά και την τιμή να προσκαλέσει άπαντες τους ευσεβείς και φιλακόλουθους Μυκονίους και τους τα πρώτα φέροντες της νήσου Μυκόνου να παραστούν και να....... συμπροσευχηθούν στις Λειτουργικές Τελετές και Εκδηλώσεις για την ενιαύσιο Ιερά μνήμη του Πολιούχου της Μυκόνου Αγίου Αρτεμίου (Π.Δ. 139/15.10.2013), που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Οκτωβρίου, κατά το ακόλουθο Πρόγραμμα:

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 7.00 μ.μ.: Εόρτιος Δισαρχιερατικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου, συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου. * (Ο Σεβασμιώτος Δωρόθεος Β’ θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον Ιερό ναό του Αγίου Γερασίμου, Χώρας Μυκόνου)

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 7.00 π.μ. : Εναρξη Ορθρου 8.00 π.μ. : Αρχιερατική Χοροστασία 8.45 π.μ. : Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου και συνιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου και Σύρου και Μυκόνου κ. Δωρόθεου Β’, μετά το πέρας της οποίας θα ακολουθήσει πάνδημη λιτάνευση της Αγίας Εικόνας και του ιερού Λειψάνου του Αγίου Αρτεμίου δια της πόλεως και της παραλίας (γιαλός) Μυκόνου.

NewsRoom mykonosticker.com