20.5 C
Mykonos

Web Radio

Weather

20.5 C
Mykonos
19.7 C
Athens

ΝΔ: Μεταγραφές, Φαβορί και Αουτσάιντερ στα Γαλάζια Ψηφοδέλτια – Κλείνουν οι λίστες με τους υποψήφιους

Εκλογές 2019 – ΝΔ: Οι πρώην βουλευτές, οι «προεδρικοί», οι «μεταγραφές», οι «διάσημοι» και τα «ανοίγματα» στα ψηφοδέλτια – Κλείνουν οι λίστες στην περιφέρεια – Φαβορί και Αουτσάιντερ στις μεγαλύτερες Περιφέρειες – Τα ονόματα που έχουν «κλειδώσει» και αυτά που ακούγονται…….

Μικρές διαφοροποιήσεις λόγω ποσόστωσης ανδρών – γυναικών.

Μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν ολοκληρώσει ήδη το 80% από τις γαλάζιες λίστες.

Τον τελικό λόγο τον έχει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, που δίνει το «οk» σε κάθε ένα, από τα περίπου 400 ονόματα.

Το ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία, δεν οφείλεται στην ένδεια υποψηφίων, καθώς συμβαίνει το αντίθετο.

Εκατοντάδες στελέχη σε όλη την Ελλάδα εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για να δώσουν τη μάχη του σταυρού με τη ΝΔ.

Ο πονοκέφαλος για την οδό Πειραιώς έχει να κάνει με την ποσόστωση για τις γυναίκες, την οποία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αύξησε με νόμο μόλις τον περασμένο Μάρτιο, στο 40%.

Η κίνηση αυτή του Μεγάρου Μαξίμου τρεις μήνες πριν τις εθνικές εκλογές, είχε ως αποτέλεσμα πολλοί άντρες υποψήφιοι που είχαν αρχίσει ήδη προεκλογική εκστρατεία, επενδύοντας χρόνο και χρήμα, να χρειάζεται να μετακινηθούν σε άλλη εκλογική περιφέρεια ή ακόμη και να κοπούν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Νότιος Τομέας της Β’ Αθήνας. Το σύνολο των υποψηφίων που θα περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο ανέρχεται σε 22, εκ των οποίων οι 13 είναι άντρες και οι 9 γυναίκες.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 14 άντρες, ενώ αναμένεται και ένας ακόμη. Αυτοί είναι: Νίκος Δένδιας, Χάρης Θεοχάρης, Τάσος Γαϊτάνης, Γιάννης Καλλιάνος, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Βασίλης Σπανάκης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Διονύσης Χατζηδάκης, Βασίλης Ανδρικόπουλος, Γρηγόρης Ψαριανός, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Δημήτρης Παπανικολάου, Μιχάλης Σταυριανουδάκης και Τέλης Αϊβαλιώτης.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βγουν από τη συγκεκριμένη Περιφέρεια (με μετακίνηση ή κόψιμο), ένας ή δυο υποψήφιοι.

Οι γυναίκες στο ίδιο ψηφοδέλτιο είναι: Άννα Καραμανλή, Σοφία Βούλτεψη, Θεοδώρα Πάλλη, Έμη Λιβανίου, Ιωάννα Γκελεστάθη, Ρένα Βασιλάκη, ενώ αναμένεται η ανακοίνωση για άλλες τρεις κυρίες.

Με δεδομένο πάντως, ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν στη ΝΔ από 154 (Pulse για τον ΣΚΑΙ) έως 160 έδρες (Metron Analysis για τον Alpha) στη νέα Βουλή, παρατηρείται συνωστισμός υποψηφίων.

Οι μεταγραφές στα γαλάζια ψηφοδέλτια

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και από πολιτικά στελέχη άλλων κομμάτων, να ενταχθούν στις τάξεις της κεντροδεξιάς παράταξης.

Κάποιοι από αυτούς δεν καταφέρνουν να διαβούν το κατώφλι της οδού Πειραιώς, όπως ο Δημήτρης Καμμένος, ενώ υπάρχουν άλλοι που στελεχώνουν ήδη τα γαλάζια ψηφοδέλτια. Στο πλαίσιο του ανοίγματος που έχει κάνει εδώ και τρία χρόνια ο κ. Μητσοτάκης προς άλλους πολιτικούς χώρους, την πρώτη θέση ανάμεσα σε εκείνους που εντάχθηκαν στη ΝΔ, κατέχουν εκείνοι που προέρχονται από το Ποτάμι Ιάσων Φωτήλας και Χάρης Θεοχάρης ανεξαρτητοποιήθηκαν από το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη και προσχώρησαν στη ΝΔ, διεκδικώντας τώρα την επανεκλογή τους σε Αχαΐα και Νότιο Τομέα Αθήνας αντίστοιχα.

Υποψήφιοι με την ίδια προέλευση είναι επίσης, ο Γιώργος Αμυράς (στα Ιωάννινα) ο Γρηγόρης Ψαριανός (στο Νότιο Τομέα, Β’ Αθήνας) ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας (στην Α’ Αθήνας), ενώ δεν έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει με την Κατερίνα Μάρκου στη Β’ Θεσσαλονίκης, η οποία δεν εξελέγη ευρωβουλευτής.

Από την Ένωση Κεντρώων προέρχονται οι Γιώργος Κατσιαντώνης (στη Λάρισα) και Γιάννης Καλλιάνος (στο Νότιο Τομέα, Β’ Αθήνας), ενώ στη Β’ Θεσσαλονίκης ενδέχεται, επίσης, να διεκδικήσει την επανεκλογή του ο Γιώργος Λαζαρίδης, που ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ και βρέθηκε στη ΝΔ.

Στην οδό Πειραιώς (ως υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα, Β΄Αθήνας), βρίσκεται πια και ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, μετά την παραίτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ και αφού πέρασε και από το Ποτάμι.

Άτομα καταξιωμένα στο χώρο τους, υπάρχουν πάντως σε όλες τις Περιφέρειες.

Στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας θα είναι υποψήφιοι δύο πρωταθλητές Ευρώπης, σε διαφορετικά αθλήματα: ο Δημήτρης Παπανικολάου από το μπάσκετ και ο Τάκης Φύσσας από το ποδόσφαιρο.

Αρκετοί είναι και οι γνωστοί δημοσιογράφοι: Αντώνης Πανούτσος και Γιάννης Λοβέρδος (Δυτικό Τομέα, Β’ Αθήνας), Μπάμπης Παπαδημητρίου (Νότιο Τομέα, Β΄Αθήνας), Δημήτρης Μαρκόπουλος (Β’ Πειραιά), Κωνσταντίνος Μπογδάνος (Α’ Αθήνας), αλλά και οι «παλιοί» και έμπειροι, Θόδωρος Ρουσόπουλος (Βόρειο Τομέα, Β’ Αθήνας) και Φωτεινή Πιπιλή (Α’ Αθήνας).

Τις τελευταίες πινελιές στις λίστες των υποψήφιων βουλευτών σε όλη τη χώρα βάζουν στη ΝΔ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους στενούς του συνεργάτες να «σκανάρουν» ένα προς ένα τα ονόματα των εν δυνάμει βουλευτών και να τακτοποιούν τις όποιες εκκρεμότητες.

Οι περισσότερες εξ αυτών σχετίζονται με την ποσόστωση ανδρών και γυναικών, εξαιτίας της οποίας, ακόμα και την τελευταία στιγμή, προκύπτουν «καραμπόλες» και μικρές διαφοροποιήσεις στη στελέχωση των ψηφοδελτίων σε σχέση με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό.

Πέραν της Αττικής, μεγάλη βαρύτητα το γαλάζιο επιτελείο δίνει και στην Περιφέρεια, η οποία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας της ΝΔ.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες μέρες, ωστόσο αρκετά είναι τα «κλειδωμένα» ονόματα, αλλά και αυτά που φέρονται σχεδόν σίγουρα για να συμπεριληφθούν στις σχετικές λίστες.

Στην Αιτωλοακαρνανία, υποψήφιοι θα είναι δύο στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Σπήλιος Λιβανός και ο Βασίλης Φεύγας, καθώς και η προ ολίγων ημερών υποψήφια ευρωβουλευτής Τόνια Αράχωβα, που θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στη Βουλή μαζί με τους νυν βουλευτές Κώστα Καραγκούνη και Μάριο Σαλμά.

Στην Αργολίδα, ήδη έχουν ριχθεί στη μάχη η Ελένη Παναγιωτοπούλου, αναπληρώτρια Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος, όπως και ο Γιάννης Ανδριανός, που διεκδικεί την επανεκλογή του.

Οι μονοεδρικές

Στη μονοεδρική Ευρυτανία, η πλαστική χειρουργός Θωμαΐς Οικονόμου και ο νέος επιχειρηματίας Κλεομένης Λάπας θέλουν να αμφισβητήσουν την έδρα από τον Κωνσταντίνο Κοντογεώργο.

Μια άλλη μονοεδρική, αυτή της Ζακύνθου, η Πειραιώς θέλει να την «επανακτήσει» μέσω της Χριστίνας Τετράδη, επιχειρηματία και συζύγου του πρώην υφυπουργού Τουρισμού και βουλευτή Τάσου Λιάσκου.

Στην Ηλεία, ο Γιώργος Κοντογιάννης θα επιδιώξει να επιστρέψει στα βουλευτικά έδρανα μετά από χρόνια, όντας συνυποψήφιος του σημερινού βουλευτή, Κώστα Τζαβάρα.

Στην Ημαθία, εκτός από τον νυν βουλευτή Απόστολο Βεσυρόπουλο, στα ψηφοδέλτια θα βρίσκονται οι Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Τάσος Μπαρτζώκας.

Στο Ηράκλειο, πλήθος οι υποψήφιοι, όπου -πέραν του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη- θα δικαστούν ενώπιον των ψηφοφόρων ο γιατρός Γρηγόρης Ροδακάκης, ο πρώην βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, η Θεανώ Βρέντζου, πρώην αντιπεριφερειάρχης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου Ανδρέας Στρατάκης.

Στην Καβάλα ένας στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Μακάριος Λαζαρίδης, θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα, με συνυποψηφίους του τον αντιδήμαρχο της πόλης Γιώργο Φιλοσόγλου και τον νυν βουλευτή Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Στην Καρδίτσα, την κυριαρχία του Κώστα Τσιάρα θέλει να αμφισβητήσει η δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Μουζακίου, Σοφία Τόλια.

Στην Κοζάνη ακούγονται τα ονόματα των Μιχάλη Παπαδόπουλου, Γιώργου Δακή, Στάθη Κωνσταντινίδη, Παρασκευής Βρυζίδου και Εύης Πρώιου.

Στη μονοεδρική των Γρεβενών «παίζει» δυνατά η υποψηφιότητα του μηχανικού και πρώην αναπληρωτή γραμματέα Οργανωτικού Χρίστου Βλαχοκώστα.

Κυκλάδες

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στις Κυκλάδες, όπου υποψήφιος θα είναι ο πολιτικός επιστήμονας και ιστορικός, στενός πολιτικός φίλος του προέδρου της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας, που θα ανταγωνιστεί τον Γιάννη Βρούτση.

Όσο για τις θέσεις των υποψηφίων βουλευτών Κυκλάδων, αναφέρονται: ο εν ενεργεία βουλευτής και πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, η πολιτευτής Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογιυού, ο συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Φίλιππος Φόρτωμας, ο πολιτευτής Κυκλάδων, Γιώργος Βακόνδιος, η πρώην έπαρχος Θήρας, Θεώνη Λειβαδάρου, ο αντιδήμαρχος Θήρας, Μάρκος Καφούρος και η προερχόμενη από «Το Ποτάμι», Λίλη Αγγελοπούλου.

Από τα προαναφερόμενα ονόματα, τα έξι (6) θα συμπεριληφθούν στο οριστικό ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες, σύμφωνα αναμένονται εντός της εβδομάδας, πιθανότατα έως και την Τετάρτη.

Δωδεκάνησα

Στα Δωδεκάνησα επέλεξε ο κ. Μητσοτάκης να είναι υποψήφια βουλευτής, η «φωνή του Πολυτεχνείου» κατά τα χρόνια της Δικτατορίας, καθηγήτρια Αντωνία Μοροπούλου, μαζί με τον αρχιτέκτονα Αντώνη Γιαννικούρη και τον νυν βουλευτή Μάνο Κόνσολα. Επίσης, ακούγονται οι πρώην βουλευτές Μίκα Ιατρίδη και Γιάννης Παππάς.

Πρώην βουλευτές

Στη Λάρισα, θα είναι εκ νέου υποψήφιοι οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και ο πρόσφατα μεταγραφείς από την Ένωση Κεντρώων Γ. Κατσιαντώνης

Στα Τρίκαλα, οι Ηλίας Βλαχογιάννης και Θανάσης Λιούτας, μαζί με τον νυν βουλευτή Κώστα Σκρέκα.

Στη Λακωνία, θα είναι υποψήφιοι ο βουλευτής Θανάσης Δαβάκης, καθώς και οι Φεβρωνία Πατριανάκου και Γιάννης Κουλιζάκος.

Στην Αχαΐα, ο νυν βουλευτής Ιάσων Φωτήλας, καθώς και οι Θανάσης Νταβλούρος, Γιώργος Κουτρουμάνης, Γιώργος Καραμαλίκης και Ελένη Κονιδάρη.

Στη Μαγνησία, νέα υποψηφιότητα θα είναι αυτή του δικηγόρου Γεώργιου Καλτσογιάννη, ενώ την επανεκλογή του θα διεκδικήσει ο Χρήστος Μπουκώρος

Στην  Πέλλα οι πρώην βουλευτές Δάνης Τζαμτζής και Διονύσης Σταμενίτης θα διεκδικήσουν την επιστροφή τους στο Κοινοβούλιο απέναντι  στον νυν βουλευτή Γιώργο Καρασμάνη.

Στις Σέρρες, ο πολιτικός επιστήμονας -φίλα προσκείμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη- Τάσος Χατζηβασιλείου θα «συναγωνισθεί» τους Κώστα Αχ. Καραμανλή και Φωτεινή Αραμπατζή.

Στη Φθιώτιδα, εκτός του Χρήστου Σταϊκούρα, υποψήφιος θα είναι και ο πρώην Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ Γιάννης Οικονόμου, επίσης πρώην στενός συνεργάτης της κ. Μπακογιάννη.

Στη Βοιωτία, εκτός του βουλευτή Ανδρέα Κουτσούμπα, θα είναι υποψήφιος  ο Γιάννης Καράμπελας.

Στην Εύβοια θα αναμετρηθεί και πάλι το δίδυμο Σίμου Κεδίκογλου και Κώστα Μαρκόπουλου.

 Στη Φωκίδα θα αγωνιστούν για την εκλογή τους η Ασπασία Μανδρέκα, ο Γιάννης Μπούγας, ο Κωνσταντίνος Χαλιορής και ο Άθως Φαρδέλος.

Στη Θεσπρωτία, ο Αντώνης Μπέζας θα θελήσει να επιστρέψει, αμφισβητώντας τον νυν βουλευτή Βασίλη Γιόγιακα.

Στα Ιωάννινα, ο Κώστας Τασούλας θα έχει απέναντί του τον Γιώργο Αμυρά, που έχασε στις λεπτομέρειες την τελευταία έδρα στην Ευρωβουλή.

Στην Άρτα, συνυποψήφια του νυν βουλευτή Γιώργου Στύλιου θα είναι η Εύη Καραμπίνα, κόρη του πρώην βουλευτή Κώστα Καραμπίνα.

Στην Πρέβεζα, απέναντι στον νυν βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη θα βρεθεί ο Σπύρος Κυριάκης.

Follow Us

Weather in Mykonos

Mykonos
clear sky
20.5 ° C
21.7 °
19.4 °
72 %
6.2kmh
0 %
Τρ
21 °
Τε
21 °
Πε
21 °
Πα
21 °
Σα
22 °

10 Stylish φθινοπωρινά σύνολα!! Οκτώβριος με update layering!!

Ιδέες για τα πιο κομψά φθινοπωρινά σύνολα -Τον Οκτώβριο κάνουμε layering!! Τα καταστήματα ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ έχουν πλημμυρίσει με όλα τα φθινοπωρινά trends..... Τα ράφια...

Τι προσέχει μια γυναίκα πάνω σου;

Οι γυναίκες που αναζητούν κάτι εφήμερο φαίνεται ότι επικεντρώνεται σε 5 μεμονωμένα χαρακτηριστικά αντί για ολόκληρο το πρόσωπο, σύμφωνα με έρευνα στο Journal of...

3 Χρήσιμα Tips για το καθάρισμα του κινητού!! Χρειάζεται τρόπος και προσοχή!!

Ένα από τα αντικείμενα που συγκεντρώνει πολλά μικρόβια επάνω του και θα πρέπει να καθαρίζεται τακτικά, είναι το κινητό μας τηλέφωνο.... Ωστόσο, καθώς πρόκειται για...

Wi-Fi: Εντοπίστε αυτούς που σας… κλέβουν το internet!! Πώς θα τους σταματήσετε!!

Wi-Fi στο σπίτι. Καμία φορά η σύνδεσή σας μπορεί να σας προβληματίσει. Σας προβληματίζει η ταχύτητα του ίντερνετ στο σπίτι σας; Μήπως όμως δε φταίει...

Market Hub, ένα innovative marketplace e-commerce πολλαπλών καταστημάτων με πολλαπλά οφέλη

Σ ένα κορεσμένο χώρο, όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, το Market Hub είναι μια αξιόλογη καινοτόμα πρόταση που διαμορφώνει νέα δεδομένα στο ελληνικό e-commerce, πολλαπλών...

2 Έξυπνοι τρόποι για να βρείτε το κινητό σας όταν βρίσκεται στην «Σίγαση»

Δύο εύκολοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βρείτε το κινητό σας ακόμα κι αν το έχετε σε αθόρυβη λειτουργία!!...... Είναι από τα πιο...

What to Read Next...

Related stories You May Like

Γ. Χατζημάρκος στον ΥΠΕΣ: Τραγική η έλλειψη τεχνικού προσωπικού της Περιφέρειας

, ΝΔ: Μεταγραφές, Φαβορί και Αουτσάιντερ στα Γαλάζια Ψηφοδέλτια – Κλείνουν οι λίστες με τους υποψήφιους
Με επιστολή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, την οποίαν κοινοποιεί και στον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, υποβάλλει  .....το...

Γ. Πλακιωτάκης: Επανασχεδιασμός των άγονων γραμμών και διορθωτικές παρεμβάσεις στο θεσμικό...

, ΝΔ: Μεταγραφές, Φαβορί και Αουτσάιντερ στα Γαλάζια Ψηφοδέλτια – Κλείνουν οι λίστες με τους υποψήφιους
Συνάντηση εργασίας είχε ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας και o γ.γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Λούλης, με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,...

In Case You Missed It

Τράπεζες: Χρέωση ακόμη και για αλλαγή PIN στις κάρτες!! Νέες προμήθειες...

, ΝΔ: Μεταγραφές, Φαβορί και Αουτσάιντερ στα Γαλάζια Ψηφοδέλτια – Κλείνουν οι λίστες με τους υποψήφιους
Οι προμήθειες των τραπεζών συνεχίζονται!! Ποιες συναλλαγές αφορούν!! Αυξάνεται ο αριθμός των συναλλαγών επί των οποίων οι τράπεζες χρεώνουν προμήθειες. Για παράδειγμα Επιβάλλεται χρέωση για την έκδοση...

Ο Διαμιανός Δακτυλίδης γνωστοποιεί την στήριξή του στον Α.Ο. Μυκόνου

, ΝΔ: Μεταγραφές, Φαβορί και Αουτσάιντερ στα Γαλάζια Ψηφοδέλτια – Κλείνουν οι λίστες με τους υποψήφιους
Την πρόθεσή του να ανταποκριθεί άμεσα ως χορηγός , εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία των τμημάτων του Α.Ο Μυκόνου, και να  συνεχίσει το έργο και...

More from Mykonos Ticker

Δημοτικά Συμβούλια: Θα αποφασίζουν πλέον, οι πραγματικά παρόντες στις Συνεδριάσεις!! [Έγγραφο]

Αλλάζει σημαντικά ο τρόπος λήψης αποφάσεων από τα Δημοτικά Συμβούλια!! Η μεταβολή που επιφέρει η κυβέρνηση, με το αρ.178 του πολυνομοσχεδίου, ορίζεται πως τα...

«Τα παιδιά να μάθουν τη λέξη σεβασμό, κι ας κάνουν λάθος στον πολλαπλασιασμό!!»

Το «Φωτεινό Αστέρι», είναι μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που στόχο έχει την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά έως 16 ετών. Οι άνθρωποί της ενδιαφέρονται...

Μύκονος: Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Άνω Μεράς

Ο Πρόεδρος του νέου Κοινοτικού Συμβουλίου Άνω Μεράς Μυκόνου Πέτρος Γ. Σταυρακόπουλος, σας προσκαλεί την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 17:00΄ μ.μ., στην ........αίθουσα...

3 Χρήσιμα Tips για το καθάρισμα του κινητού!! Χρειάζεται τρόπος και προσοχή!!

Ένα από τα αντικείμενα που συγκεντρώνει πολλά μικρόβια επάνω του και θα πρέπει να καθαρίζεται τακτικά, είναι το κινητό μας τηλέφωνο.... Ωστόσο, καθώς πρόκειται για...

Απεσταλμένος της Βουλής στις Βρυξέλλες ο Φίλιππος Φόρτωμας. «Στρατηγικές για την προώθηση της διάστασης του φύλου»

Η ενσωμάτωση της διάστασης του φύλου σε διακοινοβουλευτικά προγράμματα συζητήθηκε στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος για την υποστήριξη κοινοβουλίων τρίτων χωρών...... Σε συνάντηση με θέμα τις...

Ξεκίνησε η συνεργασία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

Γ. Χατζημάρκος: “ Ο στόχος μας είναι ν' ανοίξουμε νέες ευκαιρίες για τα νησιά μας” Φιλόδοξο αναπτυξιακό έργο εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και παραγωγής «καθαρής» ενέργειας...

Διαδοχικές επιβαρύνσεις λόγω των αναπροσαρμοσμένων αντικειμενικών στα ακίνητα

Τι μεταβάλλεται στα τεκμήρια κατοικιών και στα τεκμαρτά εισοδήματα Επακόλουθο στο ύψος των φορολογικών επιβαρύνσεων επί των εισοδημάτων χιλιάδων φυσικών και νομικών προσώπων θα έχουν...

Τσιγάρο στα σχολεία τέλος!! Η εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας!!

Εγκύκλιος για απαγόρευση καπνίσματος στα σχολεία Εγκύκλιο απέστειλε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας προς τις Περιφέρειες και τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Υγειονομικού Ελέγχου, με...

ΥΠΕΝ: Παράταση έως έξι μήνες για την τακτοποίηση αυθαιρέτων

Το υπουργείο Περιβάλλοντος σκοπεύει να δώσει παράταση από τέσσερις έως έξι μήνες για τους τελευταίους ιδιοκτήτες που οφείλουν να τακτοποιήσουν τα αυθαίρετα τους. Δεν...
error: Content is protected !!