18.7 C
Mykonos

Radio web

18.8 C
Atenas
18.7 C
Mykonos

Clima

Coronavirus Vaccination in Mykonos – Ντίνα Σαμψούνη: Το Εμβόλιο Δικαίωμα και Προνόμιο Μαζί

Όπως έχουμε ξαναεπισημάνει, οι εμβολιασμοί σε όλη την χώρα, lugar, σύμφωνα με τον Εθνικό Επιχειρησιακό Σχεδιασμό και μετά από αποφάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών………..

Είναι δε πολυπαραγοντική συνάρτηση πραγματικών δεδομένων, όπως το πλαίσιο συμφωνίας της ΕΕ με τις παραγωγούς φαρμακοβιομηχανίες και οι εθνικές κατανομές των κρατών, η προμήθεια εμβολίων, η διασφάλιση εκτέλεσης των δεύτερων δόσεων, οι αναμενόμενες εγκρίσεις σκευασμάτων και η ικανή επάρκειά τους, η προτεραιοποίηση των εμβολιαστικών κατηγοριών, ο πληθυσμός περιοχών κ.α.

Στα παραπάνω πλαίσια πραγματοποιούνται και οι εμβολιασμοί στο Κ.Υ. Mykonos, de 28 janeiro.

até hoje, foi concedido 451 δόσεις εμβολίων όσα δηλαδή και τα προγραμματισμένα ραντεβού από τους πολίτες καθώς και τα υπόλοιπα αυτών που χορηγούνται αυστηρά σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο.

Οι ομάδες που έχουν εμβολιαστεί είναι οι υγειονομικοί, οι πολίτες άνω των 75 ετών και εφεξής οι ευπαθείς ομάδες όπως αυτές έχουν οριστεί.

A partir de amanhã 26/3 θα έχουν την δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού και οι πολίτες άνω των 70 anos, με τελικό στόχο να επεκταθεί ο εμβολιασμός σε όλο τον πληθυσμό.

Το σκεύασμα που χρησιμοποιείται στη Μύκονο μέχρι τώρα, είναι της εταιρείας pfizer, αυτό με τις ποιό αυστηρές προδιαγραφές ψύξης, αποθήκευσης, συντήρησης (frigoríficos, καταγραφείς θερμοκρασίας κλπ).

Σχετικά με τους Τακτικούς εμβολιασμούς στην ηλικιακή ομάδα 60 até 64 ετών στο νομό Κυκλάδων πραγματοποιούνται μόνο στο νησί της Σύρου. Για όλα τα νησιά όμως υπάρχει προγραμματισμός σύμφωνα με την κατηγοριοποίησή τους (abaixo 1.000 residentes, de 1.000 até 3.500 e mais 3.500 residentes).

portanto δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος να μετακινηθούν οι πολίτες για να εμβολιαστούν στην Σύρο (εξαιρώντας προσωπικές επιλογές), longo’ όσoν σε κάθε περίπτωση θα έχουν την δυνατότητα να το κάνουν στο νησί τους και επί του προκειμένου στη Μύκονο.

Καλούμε για άλλη μια φορά τους πολίτες που συμπεριλαμβάνονται στις ηλικιακές ομάδες άνω των 75 και άνω των 70 amanhã καθώς και τις ευπαθείς ομάδες να σπεύσουν να κλείσουν ραντεβού για να εμβολιαστούν στο Κ.Υ. Mykonos.

além de, διαβιβάζουμε ως πιθανότερη εξέλιξη την οριστική γνωστοποίηση του σχεδιασμού για τον εμβολιασμό όλων των κατοίκων των νησιών εντός του Απριλίου.

além de, η έλευση του εμβολίου δεν σηματοδοτεί το τέλος της πανδημίας αλλά την αρχή του τέλους της και την ελπίδα. paciência, καρτερικότητα, τήρηση των μέτρων για εμβολιασμένους και μη.

◦ Τέλος, διαβεβαιώνουμε, ότι όλοι εμείς στο Κέντρο Υγείας, παραμένουμε σε απόλυτη επιφυλακή, και επαγρύπνιση.

◦ Ακολουθώντας τις αποφάσεις των επιστημόνων μας, τις οδηγίες του Υπουργείου, τα πρωτόκολλα των ειδικών,η προσήλωση μας στη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας με κάθε μέσο, είναι ο απόλυτος σκοπός μας.

◦ Προτεραιότητά μας, είναι να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα δίπλα στον καθένα που μας χρειάζεται, άοκνα, σκληρά και καθημερινα κερδίζοντας όπως έχουμε άλλωστε αποδείξει το ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Μυκόνου

Dina Samsun

 

Siga isso Mykonos relógio em Google Notícia! Viver todos os desenvolvimentos, com seu prestígio www.mykonosticker.com

Siga o Mykonos Ticker no notícias do Google ser o primeiro a aprender todos os novos artigos!

Siga-nos

eshop em minutos!

Crie sua eshop com seu próprio domínio com etapas simples para a plataforma de assinatura mais fácil de eshop.

tendência Agora

Prêmio

Histórias para Você

Mais de Mykonos Ticker

erro: O conteúdo é protegido !!