25.6 C
Mykonos

web Radyo

Hava

25.6 C
Mykonos
25.8 C
Atina

Koronavirüs Pandemik – Mitsotakis: 3korumaya aylık genişletme A.’ yerleşim – Ödenekleri devam ediyor 800 avro

Το λεφτόδεντρο μαράθηκε οριστικά το 2015
Επιδότηση δανειοληπτών από το κράτοςΧρηματοδοτικά εργαλεία για τις επιχειρήσεις
Την επιτυχία αυτή πιστώνεται συνολικά ο ελληνικός λαός και όχι μόνο η κυβέρνηση. Για αυτό πάμε σε χαλάρωση των μέτρων……….
«Η κυβέρνηση έκανε μία πολύ ξεκάθαρη επιλογή. Προστάτεψε την υγεία, τη ζωή των πολιτών υποτάσσοντας σε αυτό τον υπέρτατο σκοπό τον οικονομικό της σχεδιασμό. Ενίσχυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και στήριξε τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Με άλλα λόγια δαπανήσαμε συνειδητά πολλούς πόρους προκειμένου καταρχάς να υπερασπιστούμε το υπέρτατο αγαθό που δεν είναι άλλο από την προστασία της υγείας των πολιτών», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση στη Βουλή για τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στη χώρα.

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην καναδική κυβέρνηση για την συντριβή του ελικοπτέρου. Είπε ακόμα ότι η κυβέρνηση θα προτείνει στην Βουλή σειρά νομοσχεδίων έως το τέλος Ιουλίου και να μην κλείσει η Βουλή αυτό το καλοκαίρι.

Η κυβέρνηση έκανε μία πολύ ξεκάθαρη επιλογή. Προστάτεψε την υγεία, τη ζωή των πολιτών υποτάσσοντας σε αυτό τον υπέρτατο σκοπό τον οικονομικό της σχεδιασμό. Ενίσχυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και στήριξε τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Με άλλα λόγια δαπανήσαμε συνειδητά πολλούς πόρους προκειμένου καταρχάς να υπερασπιστούμε το υπέρτατο αγαθό που δεν είναι άλλο από την προστασία της υγείας των πολιτών, Başbakan Kyriakos Mitsotakis vurguladı.

Είπε ότι στις 30/03 φτάσαμε τον μέγιστο αριθμό νοσηλευομένων σε κλίνες COVID και είχαμε πολλαπλάσιες που δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε. Είπε ότι χθες είχαμε μόνο 118 κλίνες γεμάτες με ασθενείς COVID.

Αναφερόμενος στην κρίση που προκλήθηκε είπε ότι οι συνέπειες θα είναι δραματικές και πολυεπίπεδες. Καμία γενιά δεν έχει ζήσει τέτοια κρίση που θέτει σε κίνδυνο την φύση και την υπόσταση του ανθρώπου. Πρόσθεσε ότι δεν κάνει κανέναν διαχωρισμό και έχει πολλά θύματα και κανέναν υπεύθυνο να λογοδοτήσει. Απέναντι σε αυτό η απόφασή μας ήταν άμεση. Η Πολιτεία να γίνει ασπίδα του πολίτη και η κυβέρνηση να γίνει θεματοφύλακας της κοινωνικής συνοχής.

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι προχθές η κυβέρνηση ανακοίνωσε το ολοκληρωμένο σχέδιό της για την άρση των περιορισμών στην κοινωνία. Εξήγησε ότι προκάλεσε αυτή την συζήτηση για να συζητηθούν οι προκλήσεις της οικονομίας. Το ελληνικό κράτος προχώρησε σε μέτρα ύψους 17 δις και με την αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων θα φτάσει τα 24 milyar. Η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα που απαγόρευσε τις απολύσεις, hala dedi.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι το πρώτο 4μηνο του 2020 ο ρυθμός απορρόφησης του ΕΣΠΑ παρά τις αντίξοες συνθήκες ήταν ο καλύτερος από όλα τα προηγούμενα 4μηνα. yukarıdaki 5 δις θα δαπανηθούν τόσο σε απευθείας ενισχύσεις όσο και σε χρηματοδοτικά εργαλεία για την ενίσχυση της αγοράς, Bay söyledi. Mitsotakis.

Πρόσθετη ανάσα χαρακτήρισε την εξάμηνη αναστολή καταβολής ΦΠΑ και εργοδοτικών εισφορών και στην εξόφληση δόσεων και βεβαιωμένων οφειλών.

Bay. Μητσοτάκης μίλησε για συνεκτικό πρόγραμμα πολλών παρεμβάσεων που διαμορφώνει ομπρέλα προστασίας στην επιχειρηματικότητα. Για τους πιο ευάλωτους είπε ότι παρατάθηκαν τα επιδόματα ανεργίας και την ενίσχυση με 400 ευρώ των 160.000 μακροχρόνια άνεργων.

Μίλησε επίσης για απρόσκοπτη χρηματοδότηση της υγείας. Οι κλίνες ΜΕΘ έγιναν από 565 içinde 1015 και εγκρίθηκαν προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών. Το ΕΣΥ απέκτησε σε χρόνο ρεκόρ επάρκεια υλικών και νέων τεχνολογιών. Έγινε κανονικός πόλεμος για το ποια χώρα θα έχει επάρκεια σε προστατευτικό εξοπλισμό και τον κερδίσαμε αυτό τον πόλεμο και ευχαρίστησε τους ιδιώτες δωρητές.

Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ και την κριτική που δέχθηκε είπε ότι θα περιμένει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ αφού ακούσει τον κ. Tsipras. Αυτό που κάνετε είναι να ποτίζετε ένα φυτό που δεν υπάρχει πλέον γιατί το λεφτόδεντρο μαράθηκε το 2015. Όσο λίπασμα και να προσθέσετε δεν θα φυτρώσουν βλαστάρια, dedi.

Όσο για το περίφημο μαξιλάρι είπε, είναι καιρός να εξηγηθεί ότι δημιουργήθηκε για να αποκοιμηθεί πάνω του η κοινή γνώμη. Τα χρήματα αυτά μένουν παγωμένα ως ενέχυρο μιας αξιοπιστίας την οποία κάποτε η χώρα δυστυχώς δεν διέθετε, diyen Başbakan.

Δεχτήκαμε μια σκληρή επίθεση, η οικονομία δέχθηκε ένα μεγάλο πλήγμα αλλά το κράτος κατάφερε να χρηματοδοτήσει την υγεία και να χρηματοδοτήσει επιχειρήσεις. Η χώρα πια κινείται χωρίς το βάρος των υπερβολικών πλεονασμάτων και η αξία των ομολόγων της αξιολογείται από την ΕΚΤ. Η επιτυχής αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης μπορεί να γίνει το θεμέλιο για την ανάταξη της οικονομίας μας.

Δεν θα κρύψω ότι οι δυσκολίες θα είναι πολλές και οφείλουμε να τις μοιράσουμε δίκαια, Bay söyledi. Mitsotakis. Ζήτησε επίσης εθνική ενότητα και είπε μάλιστα ότι αυτό περιμένουν οι πολίτες από τον πολιτικό κόσμο. Θα έχουμε σκληρή πολιτική αντιπαράθεση και διάλογο για τα επιστημονικά δεδομένα και όλα αυτά τα επιζητώ. Η κυβέρνηση επιζητεί την δημιουργική κριτική. Όχι όμως την λασπολογία και την αμφισβήτηση ανθρώπων που προσέφεραν στο κοινό καλό χωρίς να φορούν κομματικό καπέλο. Αν θεωρούμε ότι με την ευκαιρία της κρίσης έκλεισε ένας κύκλος τότε θα είναι ευχής έργο αν αυτήν την πρόοδο την αποδείξουμε και μέσα σε αυτή την αίθουσα. Η χώρα μας μπορεί να γίνει και παράδειγμα υπέρβασης των συνεπειών της κρίσης.

Προστασία πρώτης κατοικίας και συνέχιση των επιδομάτων ειδικού σκοπού

Μέχρι να αρθεί και η τελευταία αρνητική επίπτωση της πανδημίας η κυβέρνησης θα εξακολουθεί να χορηγεί την αποζημίωση ειδικού σκοπού και τα επιδόματα σε ανέργους.

Όσοι επιστρέφουν στην δουλειά σε συνθήκες μειωμένου ωραρίου και τζίρου θα δουν τις αποδοχές τους να ενισχύονται.

Θα δίνεται πρόσθετη στήριξη σε επιχειρηματίες που δεν θα μπορούν να ενισχύσουν πλήρως το εργατικό τους δυναμικό. Θα εξειδικευθούν όλα στις 5 öğleden sonra.

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι κανένας πολίτης δεν θα δει το σπίτι του εν μέσω κρίσης να χάνεται και ανακοίνωσε την παράταση για 3 μήνες της προστασίας της Α κατοικίας.

Εξήγγειλε νέο πρόγραμμα Γέφυρα το οποίο θα επιδοτεί την δανειοδότηση των πολιτών από το κράτος.

Θα επιβραβεύει και συνεπείς δανειολήπτες που έχουν πληγεί οικονομικά από τον κορονοϊό.

Στην διάθεση των επιχειρήσεων είναι όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουν ήδη εξαγγελθεί.

Τις επόμενες ημέρες νέα δέσμη μέτρων για την ανακούφιση των επιχειρήσεων που θα δουν τον τζίρο τους να μειώνεται αλλά και μέτρα για την ανακούφιση από την κρίση στον Τουρισμό.

Κλείνοντας είπε ότι η πανδημία πρέπει να γίνει το έναυσμα ενός νέου παραγωγικού μοντέλου βασισμένου σε κλάδους που μπορούν να προσελκύσουν επενδύσεις και να δίνουν στην οικονομία την δυναμική που χρειάζεται.

Bizi takip et

Siparişe Tara

QR Kod ile temassız siparişler sistemi. Katalog yok, çok dilli ve doğrudan ürün bilgisi!

Bu aralar moda

Koronavirüs hastalığı: 207 yeni enfeksiyon vakaları - 54 entübe olarak tedavi edilir, üç yeni ölüm

207 Yeni teyit edilmiş koronavirüs vakaları, Ülkemizde son 24 saatte 3 yeni ölüm kaydedildi, toplam dava sayısını 13.240 ve ...

Okullarda yüz maskeleri: Pediatrik Göğüs Hastalıkları Derneği tarafından okulda maske kullanımına oybirliğiyle "EVET"!!

Με ένα επιστημονικό κείμενο με τίτλο "Ομοφωνία" Hellenic Pediatric Pulmonary Society, gereklilikle ilgili tüm şüpheleri ve soruları cevaplar, Ayrıca...

Ödül

Okulların yeniden açılması: Covid-19'a uygunluk için okul sağlığı denetimleri!! Kantinlere büyük vurgu [Acil Genelge]

Sağlık Bakanlığı'nın acil genelgesi, Koronovirüse karşı önleme ve ihtiyati tedbirlerle okullarda kontroller için tüm Bölgelere. Durum kontrolleri ...

Okulların yeniden açılması - Α΄ ΕΛΜΕ Κυκλάδων: 180 okulların açılmasından kısa bir süre önce Kiklad Adaları'ndaki öğretmen pozisyonları

- Genel ve özel eğitimde ciddi eksiklikler. - Σχολεία με ελάχιστους καθηγητές Λίγο πριν το άνοιγμα των σχολείων και στις Κυκλάδες βρισκόμαστε μπροστά σε μια...

Sizin için Hikayeleri

Dijital Yönetişim – ADS: değişiklikler, modernizasyon ve yeniden markalaşma!! Tasarım neler içeriyor!!

KEP ağı mekansal olarak kuruldu ve organize edildi 2002 ve o zamandan beri önemli değişikliklere uğramadı. KEP modernize ediliyor, yenileniyor, logosunu değiştir,...

Mülkiyet vergisi: Taxisnet'te pazartesiye ve eylül sonuna kadar A.’ ENFIA dozu

Muhtemelen hafta sonu veya en geç pazartesi, 14 Eylül, ENFIA beyanlarının Taxisnet'e gönderilmesi bekleniyor. Toplam tutar ...

Mykonos Ticker daha fazla

Koronavirüs hastalığı: 207 yeni enfeksiyon vakaları - 54 entübe olarak tedavi edilir, üç yeni ölüm

207 Yeni teyit edilmiş koronavirüs vakaları, Ülkemizde son 24 saatte 3 yeni ölüm kaydedildi, toplam dava sayısını 13.240 ve ...

Coronavirus sırasında Airbnb: "Yolculuk, bildiğimiz gibi, tamamdır", Airbnb CEO'su uyarıyor

Ne görüyoruz, diyor, "Bu, seyahatin çehresini sonsuza kadar değiştiren büyük bir devrim". Bazı insanlar dünyanın geri dönmesini bekler..

Vergi ve Vergilendirme: AADE'den "Rambo" için önemli başarı!! 25 vergi kaçırma davaları 15 milyon. avro!!

Bağımsız Kamu Gelir İdaresi denetçileri, vergi kaçıranları nasıl tespit etti?!! Levrek kontroller tarafından çıkarıldı, AADE'nin özel denetimlerinin "Rambos" u tarafından gerçekleştirildi ....... Araştırma ...
hata: İçerik korunmaktadır !!