14.6 C
Mykonos

web Radyo

14.2 C
Atina
14.6 C
Mykonos

Hava

70'lerin büyük şarkıcısı Lefteris Mytilineos vefat etti

"Şüpheler" i söylemeyen… 70'lerin büyük şarkıcısı Lefteris Mytilineos koronavirüsten öldü. O yaşta ölen 75 yaşında Lefteris Mytilineos koronavirüs tarafından vuruldu, 70'lerin en ünlü şarkıcılarından biri……

O yaşta ölen 75 yaşında Lefteris Mytilineos, 70'lerin en ünlü şarkıcılarından biri.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Son zamanlarda, Loutraki'de bir bakım ünitesinde yaşıyordu, oradan koronavirüs tarafından vurulduğu Korint Genel Hastanesine götürüldü..

Kişisel Facebook hesabı aracılığıyla ölüm haberini duyurdu., Giannis Bournelis'in uzun süredir birlikte çalıştığı.

Cenazesi dün Velo, Corinth'de gerçekleşti..

Birkaç kelimeyle Lefteris Mytilineos

Lefteris Mytilineos kariyerine dönemin yetenek gösterisi ile başladı.

George Economides'in "yeteneklerinde", Radyo Atina'dan bir takım elbise ve soba eşliğinde birincilik ödülünü kazandı., ödül olarak.

Lefteris Mytilineos'un en büyük başarısı Grigoris Bithikotsis'in müzikli "Doubts" şarkısı oldu..

Birkaç kelimeyle Lefteris Mytilineos

Lefteris Mytilineos kariyerine dönemin yetenek gösterisi ile başladı. George Economides ve Rena Dor'un "Yetenekler" bölümünde, Radyo Atina'dan bir takım elbise ve soba eşliğinde birincilik ödülünü kazandı., ödül olarak.

THE Lefteris Mytilineos O günü Atina doğdu 24 Nisan 1946 ve yaklaşık olarak serbest bırakıldı 20 eksiksiz stüdyo albümleri, Columbia Records gibi etiketlerde, η CBS Records International, EMI ve diğerleri.

Kariyerine George Economides'in "Talent" adlı yetenek gösterisiyle başladı., en büyük başarısı ise Grigoris Bithikotsis'in müzikli "Doubts" şarkısı oldu.. Repanis, kıvırcık, Pisagor, Γκάτσος, Moutsis, Akis Panou, Chian, Mitsakis, Katiniaris, Soukas işbirliklerinden bazıları Midilli'nin Kalıntıları.

Lifo o ile bir röportajda Lefteris Mytilineos diğer şeylerin yanı sıra söyledi: «Σπούδασα στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, klasik şarkı ve vokal. Bir amcam beni oraya götürdü, annemin erkek kardeşi. Nefes almayı öğrendim, sesini nasıl yayınlarsın, yorulmamanın yolları, taç ne zaman çıkarılmalı, nereden kesilir. Acele etmeyin, melodi su gibi akıyor, bal gibi. Kulaklarını okşamak. tabii, çalıştığımız alanda, Bildiğiniz gibi, tahrif ediliyor. Davullar sık ​​sık kırılır. Mağazadan çıkıyorum ve hastayım.

Giannis Vogiatzis ve Polymeris'i çocukken söyledim. Maroudas ve Gounaris'i sevdim. Wembo'da büyük bir zayıflığım vardı. Katie Belinda öldüğünde birlikteydim – iyi arkadaşım.

Zayıflığım; Eliza Marelli. Harika şarkıcı, harika bir kadın. Profesyonel bir şarkıcı olacağımı hiç düşünmemiştim. Amcam suçlu! George Economides'in yetenekleriyle yarıştım ve dünyanın oylarıyla birincilik ödülünü kazandım. Ben de ödülü kazandım – takım elbise ve ocak.

Ekonomidler, halk türküsüne muhalif olmasına rağmen, beni sevdi. Grove'da arka arkaya iki hafta şarkı söylemek için birkaç yaz gelmiştim.. Bana çok yardımcı oldu. Tüm arkadaşlarım gibi. Birinin benimle savaştığına dair hiçbir şikayetim yok ve tüm bunların iddia edildiği gibi. "Kötü" olan şey, yıldırım hızıyla başlamam, Diskografiye kırılmamış çocuk girdim 21 yıllar ve benim sekmelerim var. Bana ne olduğunu bile fark etmemiştim ve birdenbire Moscholou ve Kokotas ile gün batımı ve Bithikotsis'in kutsamaları. Daha sonra ne olduğunu tam olarak anladım. Ve kim, daha, ben.

Hafif bir halk şarkıcısıysam; Ben muhtemelen bir piçim! Bende buralıyım, Ben de oralıyım, Halk şarkısı ve sözde ışık arasında denge kuruyorum. Rebetis, yine de, Ben asla. ne, tabii, ağır halk. Ve olmak istemedim. Buzuki'nin uyumlu notalar çıkarmasını seviyorum, sert ve sert ses yok, kulağını öldürmemek. Ben Sakız okulundanım. Onun evine gidiyordum, Kypseli şehrinde, ve altı ay boyunca onun şarkılarından ikisini söylemek için prova yaptık. Erotik şarkıcı; Kesinlikle evet. romantik; Bunu söyleyemem. Romantik olmak konusunda pek iyimser değilim. Ben her zaman ihanete uğramış ve üzgün olanlarla oldum ".

Lefteris Mytilineos'un diskografisi

• "Lefteris Mytilineos" (Columbia, 1971)
• "No. 2" (EMI (yeniden yayın), 1974)
• "İllüzyonlar" (Columbia, 1975, bölünmüş albüm)
• "Numara 3" (Columbia, 1975)
• "Bir gözyaşı.." (Columbia, 1977)
• "Işıkları İndir" (CBS, 1979)
• "Nerede olabilirsiniz" (CBS, 1980)
• "Seni unutacağım" (CBS, 1981)
• "Bir an durun" (CBS, 1983)
• "Şafaktan Hemen Önce" (CBS, 1984)
• "Bekleyeceğim" (CBS, 1985)
• "Sahip olduğum ve sahip olmadığım şeyler" (CBS, 1986)
• "Anormal ... Seni Seviyorum" (Pan-Vox, 1987)
• "Halk Çılgınlığı" (Pan-Vox, 1988, bölünmüş albüm)
• "Hiçbir Şey Size Benzemiyor" (EMI, 1988)
• "Hainler İçin" (EMI, 1990)
• "Ve sen soruyorsun" (Music Box International, 1994)
• "Yalnızca İki Gece" (Music Box International, 1996)
• "Benim imzam" (Efsane Kayıtları, 2002

Bizi takip et

dakikalar içinde alışveriş yap!

En kolay eshop abonelik platformuna basit adımlarla e-mağazanızı kendi alan adınızla oluşturun.

Bu aralar moda

Ödül

Sizin için Hikayeleri

Mykonos Ticker daha fazla

hata: İçerik korunmaktadır !!