25 C
Mykonos

web Radyo

Hava

25 C
Mykonos
22.7 C
Atina

Feribot Hatları – Plakiotakis: Η τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό θα πρέπει να γίνει δεύτερη φύση για όλους!!

Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι οδηγούμαστε σε χαλάρωση των μέτρων και μάλιστα οι έλεγχοι που πραγματοποιεί το Λιμενικό θα είναι ακόμη πιο εκτεταμένοι, Mr. vurguladı. Plakiotakis…….

Bay. Πλακιωτάκης στον ΑΝΤ1: Η αύξηση της πληρότητας, ήταν επιβεβλημένη λόγω της τουριστικής περιόδου

Denizcilik ve Ada Politikası Bakanı, ANT1 konuşan, τόνισε ότι η αύξηση της πληρότητας που ανακοινώθηκε ήταν επιβεβλημένη λόγω της τουριστικής περιόδου.

Ξεκαθάρισε όμως ότι αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι οδηγούμαστε σε χαλάρωση των μέτρων και μάλιστα οι έλεγχοι που πραγματοποιεί το Λιμενικό θα είναι ακόμη πιο εκτεταμένοι.

Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα αν εφαρμοστούν τα μέτρα, Mr. vurguladı. Plakiotakis, bunu vurgulamak η τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό θα πρέπει να γίνει δεύτερη φύση σε όλους.

Τέλος και ερωτηθείς αν η πληρότητα στα πλοία θα μπορούσε να αλλάξει και πάλι είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω, απάντησε ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται μετά από τις εισηγήσεις των ειδικών οι οποίοι εκτιμούν τα δεδομένα καθημερινά.

Bay. Πλακιωτάκης στο MEGA: Αυστηροποίηση ελέγχων – Να τηρούνται τα μέτρα

Σήμερα Δευτέρα ανακοινώθηκε η χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους των πλοίων, λίγες ώρες αφού αυξήθηκε η πληρότητά τους στο 85%.

Μέριμνά μας η δημόσια υγεία

MEGA'nın ana haber bülteniyle konuşma, Denizcilik ve Ada Politikası Bakanı, John Plakiotakis, κατέστησε σαφές ότι μέριμνα της κυβέρνησης είναι η ασφάλεια και η προστασία της δημόσιας υγείας και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται η αυστηροποίηση των μέτρων περιορισμού της πανδημίας.

«Καθοριστική προτεραιότητα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας».

Markos, ότι παρά το γεγονός ότι προ ημερών ο υπουργός Τουρισμού, Haris THEOCHARIS, είχε δηλώσει ότι η πληρότητα στα πλοία δεν πρόκειται να αυξηθεί, η κυβέρνηση προχώρησε σε αυτήν την απόφαση καθώς: «καθ όλη τη διάρκεια που εφαρμόζονται τα μέτρα δεν παρατηρήθηκε κανένα κρούσμα σε μέλος του πληρώματος, δεν εμφανίστηκε κανένα περιστατικό σε επιβάτη και όλη αυτήν την περίοδο είμαστε σε στενή συνεργασία με τους ειδικούς επιστήμονες και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι και οι επιβάτες να τηρούν συγκεκριμένα μέτρα».

Πρέπει να τηρούνται τα μέτρα

Bay. Πλακιωτάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη τήρησης των μέτρων περιορισμού της πανδημίας από τους πολίτες, τονίζοντας ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα δημιουργούνται και αναθεωρούνται από τους ειδικούς λοιμωξιολόγους, οι οποίοι παρακολουθούν την πορεία του ιού.

«Όλες οι κυβερνητικές αποφάσεις λαμβάνονται κατόπιν εισηγήσεως και οδηγιών των ειδικών επιστημόνων, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα».

Αυστηροποιούνται οι έλεγχοι

Ο υπουργός Ναυτιλίας επισήμανε για ακόμη μια φορά την ατομική ευθύνη του καθενός, σημειώνοντας ότι οι έλεγχοι θα ενταθούν ωστόσο δεν μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες, olarak, εκτός από τα πλοία της γραμμής, υπάρχουν και άλλα σκάφη τα οποία κάνουν τον γύρο των νησιών και ξεναγούν τους τουρίστες.

«Γι’ αυτό επιβλήθηκε υποχρεωτικός η μάσκα και στους εξωτερικούς χώρους. Από εκεί και πέρα είναι θέμα και των ακτοπλοϊκών εταιρειών, αλλά και των εταιρειών που δραστηριοποιούνται είτε στα ημερόπλοια είτε στα θαλάσσια ταξί, να λάβουν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα».

«Έχουν αυστηροποιηθεί οι έλεγχοι σε όλα τα επίπεδα», bakan vurguladı, υπογραμμίζοντας ότι τα πρόστιμα επιβάλλονται κανονικά όπου παρατηρούνται παραβιάσεις.

Ayrıca bakınız

Bizi takip et

Siparişe Tara

QR Kod ile temassız siparişler sistemi. Katalog yok, çok dilli ve doğrudan ürün bilgisi!

Bu aralar moda

Ege Adaları: ile 5,8 milyon. Euro destekleniyor 41 On İki Ada'da tarım sektörünün özel yatırımları

Bölge Valisi, ikincil sektör yatırımlarını dahil etme kararını imzaladı, On İki Ada Gelişiminin Yerel CLLD / LEADER Programları çerçevesinde (ANDO SA)........... Την ένταξη στο Πρόγραμμα...

Altın Şafak kınandı: Bir suç örgütü kurmak ve yönetmek için suçlu politikacılar

Michaloliakos bir suç örgütünü yönetmekten mahkum edildi, Kepekli, tavşan, Germenis, Panagiotaros ve Papas - Suçlu ve 15 itibaren 17 κατηγορούμενους πλην Σαντοριναίου...

Ödül

Yapay zeka: Yapay zeka sistemi distoniyi saniyenin kesirlerinde teşhis ediyor

ABD'deki bilim adamları ilk "akıllı" teşhis aracını geliştirdiler, yapay zeka kullanan ve yetenekli, beynin yıldırım manyetik rezonans görüntülemesinin analizi, için ...

Ege adaları: "Yeni şarap bağları dikimleri için ruhsat verilmesi- 31-10-2020'ye kadar başvurular »

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Δωδ/σου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για χορήγηση άδειας νέας φύτευσης οινοποιήσιμων αμπελώνων.......... ...

Sizin için Hikayeleri

Yolculukları Yeniden Aç: Seyir çekingen bir şekilde yeniden başlar!! Devam filmi için "çarpışma testleri" gezileri!!

Ülkemizde kruvaziyer aktivitesi yavaş yavaş açılıyor, bugün, Salı 6 Ekim ve kadar 16 ay, το πλοίο World Explorer...

glamping: Bakanlık tarafından verilecek yeni Glamping Signal nedir?. turizm

glamping: Doğada lüks bir konaklama deneyimi, kırsalda turistik konaklama, çevre dostu ve uyumlu malzemelerden yaratılmıştır ...

Mykonos Ticker daha fazla

Türkçe NAVTEX: Yeni Türk Navtex'i 28 Ekim'de, Ege'nin "kalbinde" gerçek ateşle egzersiz yapmak için

Recep Tayyip Erdoğan gösteriye devam ediyor ve keşif kontaklarına "dinamit" koyuyor!! Türkiye'nin zorluklarının sonu yok, ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή...

Yapay zeka: Yapay zeka sistemi distoniyi saniyenin kesirlerinde teşhis ediyor

ABD'deki bilim adamları ilk "akıllı" teşhis aracını geliştirdiler, yapay zeka kullanan ve yetenekli, beynin yıldırım manyetik rezonans görüntülemesinin analizi, için ...

Besin Güvenliği & Hijyen: EFET'ten iş adamlarına ve çalışanlarına Mikonos'ta Gıda Hijyeni ve Güvenliği Seminerleri.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (EFET) üzerinde 13 ve 14 Mikonos Ofisinde Ekim,....... aşağıdaki gibi: Ω Ρ Α Ρ...
hata: İçerik korunmaktadır !!