21 C
Mykonos

web Radyo

Hava

21 C
Mykonos
19.6 C
Atina

Tinos tanıtımı ve projeksiyon için Tinos Belediyesi ürün stratejisi tanımlayın

Ο Καθορισμός προϊοντικής στρατηγικής του Δήμου Τήνου με βάση το marketing plan αποτέλεσαν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Δήμου υπό την προεδρία του Δημάρχου Γιάννη Σιώτου……. και με συμμετοχή της Αντιδημάρχου Τουρισμού κυρίας Ευγενίας Αλοιμόνου και των συνεργατών-συμβούλων του Δήμου Νότη Μαρτάκη (MTC GROUP) και Μαρίας Τζάννου (THE STORY TAILORS).

Σε δήλωσή του μετά το τέλος της σύσκεψης, Bay. Σιώτος σημείωσε ότι «τα δύο τελευταία χρόνια, η Τήνος πέτυχε να μπει δυναμικά στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό χάρτη, αναδεικνύοντας τα κίνητρα επισκεψιμότητας, που βασίζονται στο τρίπτυχο : Τέχνη-Πολιτισμός/ Γαστρονομία/Χωριά-Γραφικότητα.

Τα τρία αυτά χαρακτηριστικά στοιχεία του εναλλακτικού Τουρισμούσυμπλήρωσε ο Δήμαρχος- συνθέτουν, στη σύγχρονη εποχή, τα πλέον αποτελεσματικά «οχήματα» προσέγγισης των αγορών. ek, συνδέονται άμεσα με το μοντέλο ανάπτυξης που επιδιώκουμε για τον τόπο μας, δηλαδή την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς».

Στη σύσκεψη υπογραμίσθηκαν οι παρακάτω διαπιστώσεις:

-Με στόχο τη συντήρηση των παραδοσιακών αγορών και την προσέγγιση νέων, θα συνεχιστούν οι δράσεις για ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς και την προώθηση της αρχιτεκτονικής και της καλλιτεχνικής δημιουργίας, παράλληλα με τη γαστρονομία που, ayrıca, αποτελεί σημαντικό στοιχείο του τουριστικού προϊόντος του νησιού και τις εναλλακτικές δραστηριότητες όπως τα πεζοπορικά μονοπάτια.

-Η Τήνος, ως η Μούσα του Αιγαίου εμπνέει και εκπλήσσει ευχάριστα τον επισκέπτη με την γραφικότητα των χωριών της nerede «στοιχίζονται σεμνά πίσω από το σύμβολο της απόλυτης θρησκευτικότητας, τον Ναό της Παναγίας» και τον φυσικό της πλούτο. gerçek – και αυτό χρησιμοποιήθηκε ως επιχείρημα στην πολιτική προσέγγισης των αγορών- ότι η Τήνος, χάρη στη χωροταξία της, δεν δείχνει από την πρώτη στιγμή της άφιξης, τη συνολική της εικόνα, όπως ενδεχομένως κάνουν άλλα νησιά. Η μαγεία της ανακάλυψης παρακινεί τον επισκέπτη, ειδικά εκείνον που δεν ταξιδεύει μόνο για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

-Σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις, βρισκόμαστε στη φάση της μετάβασης από τη μαζικότητα της διακίνησης στην ατομικότητα της επιλογής. sonuç olarak, το όποιο συγκριτικό πλεονέκτημα μετατοπίζεται πλέον στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , δύο σημαντικούς παράγοντες που απευθύνονται στον επισκέπτη που έχει ειδικές αναζητήσεις, πέρα και πάνω από τη λογική της «ξαπλώστρας». Αναλύοντας τα δύο αυτά στοιχεία, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάγκη σύνδεσης αφενός της ποιότητας με την ποικιλομορφία των παροχών του προορισμού και αφετέρου της ασφάλειας που συμπεριλαμβάνει τη φιλόξενη συμπεριφορά των κατοίκων και τον επαγγελματισμό των ενασχολουμένων με τον Τουρισμό.

-Η Τήνος, ειδικά στην εκτός αιχμής περίοδο, όπως αυτή του Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου, «λειτουργεί» και ως city break προορισμός, πράγμα που σημαίνει ότι χρήζουν ενίσχυσης οι τυχόν εκδηλώσεις στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, πέραν από εκείνες του καλοκαιριού (Φεστιβάλ κλπ).

Η κυρία Αλοιμόνου, στο πλαίσιο της συζήτησης τόνισε την ανάγκη εκσυγχρονισμού της καμπάνιας με ακόμα μεγαλύτερη ένταση στη χρήση της νέας τεχνολογίας και των ψηφιακών καναλιών προβολής που δίνουν τη δυνατότητα στοχευμένης επικοινωνίας σε ειδικά κοινά και αγορές στόχους. ek, sivri την ανάγκη για εξωστρέφεια και υλοποίηση δράσεων που θα ισχυροποιήσουν τη θέση της Τήνου ως εναλλακτικού προορισμού.

uç, συζητήθηκαν θέματα συμμετοχής σε εκθέσεις ενεργοποίησης του εθελοντισμού, οργάνωσης εξειδικευμένων σεμιναρίων για τους επαγγελματίες του νησιού και διερεύνησης νέων αγορών με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Bizi takip et

Mykonos Hava

Mykonos
az bulutlu
21 ° C
21.7 °
20 °
64 %
3.1kmh
20 %
evlenmek
21 °
koleksiyon
20 °
Cuma
19 °
Oturdu
19 °
Güneş
19 °

İleri Oku Ne ...

İlgili hikayeleri Hoşunuza Gidebilecek

E-maliyetlerin beri Doğru aceleyle üç adaletsizlikler, ama tutulan ...

, Καθορισμός προϊοντικής στρατηγικής του Δήμου Τήνου για την προώθηση και προβολή της Τήνου
Risk ekstra vergi 22%!! tedbir tabi gelir aynı miktarda vergi mükellefleri nedeniyle ... dayanışma artırımı eşitsiz miktarlarda kapsamalıdır .... Üç ciddi çarpıtmalar ...

üniversite '74… Ritsos "Romiosyni" okur, στην επέτειο του Πολυτεχνείου και...

, Καθορισμός προϊοντικής στρατηγικής του Δήμου Τήνου για την προώθηση και προβολή της Τήνου
Στην πρώτη επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ο Γιάννης Ρίτσος διαβάζει στίχους από τη «Ρωμιοσύνη» σκορπίζοντας κύματα συγκίνησης..... Ένα εξαιρετικό απόσπασμα με τον ποιητή Γιάννη...

Durumda sen It Cevapsız

okullar Noel tatili için kapalı olduğunda & ne zaman açılış!!

, Καθορισμός προϊοντικής στρατηγικής του Δήμου Τήνου για την προώθηση και προβολή της Τήνου
17 Kasım kapatılmasının ardından, Öğrencilerin Noel tatili için geri sayım başlar!!....... Noel tatili gereğidir 24 Aralık ...

Vroutsi Kouka için olumlu yanıt özerk kurulması için istekte ...

, Καθορισμός προϊοντικής στρατηγικής του Δήμου Τήνου για την προώθηση και προβολή της Τήνου
Belediye Mikonos Konstantin Koukas tarafından gündeme isteğine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı cevap, görüşmede bugün, için ...

Mykonos Ticker daha fazla

ENFIA icra vergi tabanını genişletmek, Planı Mülkiyet Land ek olarak

Διευρύνεται η φορολογική βάση επιβολής του ΕΝΦΙΑ και στα εκτός σχεδίου ακίνητα και οικόπεδα αναμένεται να γίνει με το τρίτο κύμα αλλαγής των αντικειμενικών...

transferlerinde Geri Dönüşler, memurlar için maaş ve izin İçişleri Bakanlığı tarafından teşvik

Με τις εισηγούμενες διατάξεις, üçten ikiye azaltılmış hareketlilik yıllık döngüleri, ve prosedürler hızlandırılır. Ne lisans rejimine değiştirir. içinde değiştirir ...
hata: İçerik korunmaktadır !!