27.2 C
Mykonos

web Radyo

Hava

27.2 C
Mykonos
30.2 C
Atina

Eğer ekran kapağını kapatın ederken Laptop açık bırakın!! Ne tür bir işlem yapmanız gerekir!!

, Windows, varsayılan olarak, Uyku Modu duruma PC'nizi koyarak görüntülü kapağını kapattığınızda,….

γεγονός που δεν είναι ιδιαίτερα βολικό εάν θέλετε το laptop σας να διατηρήσει τη λειτουργία του ενώ το θέλετε εκτός του οπτικού σας πεδίου.

Δείτε πώς να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση

Είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος έναν κόσμο στον οποίο δεν μπορεί ναδιπλώσειτον υπολογιστή του, να τον τοποθετήσει στο σακίδιό του και να το πάρει όπου θέλει μαζί του.

Ένα laptop βέβαια δεν μπορεί να πλησιάσει σε επίπεδο εργονομίας έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, όσες ανέσεις κι αν προσφέρει.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το laptop σας σε ένα εργασιακό περιβάλλον γραφείου, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει συνεχώς να σκύβετε προς μια οθόνη που είναι πολύ χαμηλή και να χρησιμοποιήσετε ένα trackpad που όσο καλό και να είναι δεν μπορεί να αγγίξει την άνεση και την ακρίβεια ενός ποντικιού.

Εάν επιθυμείτε ένα πιο βολικό setup στο γραφείο σας, διαλέξτε κάποια από τις αγαπημένες μας external οθόνες, klavyeler, και ποντίκια -συν USB hubs αν χρειάζεστε θύρες για όλα αυτά- και αναδημιουργήστε την desktop εμπειρία σας με τον φορητό υπολογιστή σας.

Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως: varsayılan olarak, τα Windows βάζουν το PC σε κατάσταση Sleep Mode όταν κλείνετε το καπάκι της οθόνης.

Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα βολικό εάν θέλετε το laptop σας να διατηρήσει τη λειτουργία του, ενώ το θέλετε εκτός του οπτικού σας πεδίου (θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το laptop σαν μια δεύτερη οθόνη, doğal olarak, αλλά αυτό απαιτεί χώρο στο γραφείο σας που ίσως να μη διαθέτετε).

Επιλέξτε την ενέργεια που θα πραγματοποιείται όταν κλείνετε το καπάκι

Μπορείτε να αλλάξετε αυτή συμπεριφορά σε οποιαδήποτε έκδοση των Windows με μια μικρή αλλαγή μέσα στον παλιό pre-Windows 10 Πίνακα Ελέγχου (Control Panel).

Ανοίξτε το μενού Έναρξης και ψάξτε για τον Πίνακα Ελέγχου.

Μεταβείτε στα:

Υλικό και ήχος >

Επιλογές Παροχής Ενέργειας >

Επιλέξτε την ενέργεια που θα πραγματοποιείται όταν κλείνετε το καπάκι.

Μπορείτε ακόμα να πληκτρολογήσετεκαπάκιστο μενού έναρξης για βρείτε απευθείας το μενού.

alan Όταν κλείνω το καπάκιπροσφέρει ένα μενού με τέσσερις επιλογές -Αναστολή λειτουργίας, Αδρανοποίηση, Τερματισμός Λειτουργίας και Καμία ενέργεια- βασιζόμενο στην κατάσταση παροχής ενέργειας του laptop: με μπαταρία ή στην πρίζα.

örneğin, μπορείτε να το ρυθμίσετε στο Καμία ενέργεια όταν το laptop είναι στην πρίζα, αλλά να επιλέξετε την Αναστολή λειτουργίας όταν ο υπολογιστής φορτίζει με μπαταρία.

Η ρύθμιση αυτή επιτρέπει στοκλειστόlaptop να συνεχίζει να λειτουργεί όσο είναι συνδεδεμένο σε πηγή ενέργειας, ώστε να χρησιμοποιείται ως μια εναλλακτική desktop επιλογή χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με την ίδια τη συσκευή.

daha, θα σιγουρέψει ότι το laptop σας δεν θα συνεχίσει να λειτουργεί ενώ κλείσετε το καπάκι της οθόνης και το βάλετε στο σακίδιό σας κατά λάθος, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην υπερθέρμανση της συσκευής σας.

Αλλά γιαυτό θα αποφασίσετε εσείς -μπορείτε πάντα να ρυθμίσετε το κουμπί τροφοδοσίας να οδηγεί σε Αδρανοποίηση από το ίδιο μενού, ώστε να μπορείτε γρήγορα να κλείνετε το laptop σας πριν το βάλετε στο σακίδιό σας.

Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα laptops που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως desktops.

Χρησιμοποιήστε αυτή τη δυνατότητα εάν θέλετε να μετατρέψετε ένα παλιό laptop σε home server.

Η επιλογή αυτή θα σας επιτρέψει να οργανώσετε τον server και να κρατήσετε τον υπολογιστή εκτός του οπτικού σας πεδίου εκτός και αν όντως τον χρειαστείτε.

ek, είναι χρήσιμο για να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση στο laptop από το smartphone ή το tablet.

Εάν ακόμα λειτουργεί με το καπάκι της οθόνης κλειστό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση από παντού.

Bizi takip et

Siparişe Tara

QR Kod ile temassız siparişler sistemi. Katalog yok, çok dilli ve doğrudan ürün bilgisi!

Bu aralar moda

BİZE. Dışişleri Bakanı – Pompeo: Ayasofya müze olarak kalacak

Ayasofya'nın mevcut müze rejimine saygı duyun, UNESCO tarafından resmen tanınan, Türk hükümetini Amerikalılara çağırıyor ...

Koronavirüs hastalığı: 23 Yeni enfeksiyon vakası – içinde 3.432 kayıt, yeni ölüm yok

23 Yeni coronavirüs vakaların vakaları ülkemizde son 24 saatte bildirildi doğruladı , toplam dava sayısını 3.432, yazılı olarak ilan ettiği gibi ...

Ödül

Asfalia ve Katehaki'den sinsi polis memurlarını "kaldırıyorlar", bir yolsuzluk yüzüğü hakkındaki vahiylerden sonra!! Mykonos dikkat çekiyor!!

EL.AS.'nin Yolsuzluk Devresi için EYP: Polis memurlarıyla bir yolsuzluk yüzüğü kaldırıldı!! Şantaj ve korumadan para aldılar!! Vahiylerin ardından memurlar "parçalandı"!! Üyeler ...

Turizmin Yeniden Açılması & Karantina: Mikonos Oteller Benzer Oylamaya Sahip!! 13 Kiklad!! [Tüm liste – belge]

Karantina Turizm Konaklama alanlarının tam listesi!! Turizm Bakanlığı kiralanacak alanların nihai listesini kamuoyuna açıkladı..

Sizin için Hikayeleri

OAED: İstihdam programı başvuruları başlıyor 36.500 işsiz – 41 Mykonos [Koşullar ve Kriterler]

Topluma hizmet programı için OAED'e elektronik başvuru gönderme prosedürü 36.500 işsiz, Mikonos Belediyesi için 41 işe alım, başlar ...

Otel Yatırımları: Çok yıldızlı yatırımlar 4 Mykonos bölgesindeki yeni oteller

Mikonos'ta yeni oteller için yatırım ilgisi azalmadı 2020. Yetkili makamların vermiş olması dikkat çekicidir. 4 yeni lisanslar ...

Mykonos Ticker daha fazla

Mülkiyet ve İnşaat: Yeni bina kodu ile konut yapımında neler değişiyor

Yeni bir bina kodu geliyor . Yarı açık havada mikroskopta,, yükseklik, arsa üzerinde mülk konumu. Bonus τετραγωνικών σε όσους "κόβουν" katlar . Kullanımı ne zaman değiştirmek mümkün olacak ....... Dikkat çekici değişiklikler,...

Emlak Vergisi: 1 Temmuz'dan itibaren otel inşaat masrafları için KDV nasıl ödenir? 2020 [belge]

A.1150 / 2020 sayılı Karar, Katma Değer Vergisi ödeme prosedürünü belirler, otel işletmelerinin inşaat işlerinin maliyetine tekabül ...... "1. Süreç...

Turizmin Yeniden Açılması – DW: TUI Atina'ya testler ve karantina kuralları koydu

Η Ελλάδα αιφνιδιάζει τους τουρίστες Κριτική στη νέα οδηγία που ισχύει από σήμερα για τους νεοαφιχθέντες στην Ελλάδα τουρίστες από γερμανικά μέσα ενημέρωσης. TUI ...
hata: İçerik korunmaktadır !!