18 C
Mykonos

web Radyo

Hava

18 C
Mykonos
16.9 C
Atina

Kısıtlayıcı önlemler: Resmi Gazete'de yeni koruma tedbirleri!! Okullar için sağlananlar, maskeler, Gezinme, odak, Kilise vb. [GG]

Bugün Hükümet Gazetesinde yayınlandı, ikinci salgın dalgası için yeni koruma önlemleri, που μεταξύ άλλων προβλέπουν υποχρεωτική χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους. Ολες οι εξαιρέσεις και τα νέα μέτρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού…..

Στην απόφαση περιγράφεται αναλυτικά τι ισχύει για odak, okullar, mesafe, MMM, arabalar σε όλη την επικράτεια ανάλογα με το επίπεδο επικινδυνότητας coronavirüs που βρίσκεται η κάθε περιοχή.

maskeler ve Sokağa çıkma yasağı öyle απάντηση içinde επέλαση της πανδημίας!!

Επίσης ανεξάρτητα από το επιδημιολογικό επίπεδο, προβλέπεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες αλλά και ιδιωτικές επιχειρήσεις, από εργαζομένους και κοινό, καθώς και την υποχρέωση τηλεργασίας τουλάχιστον του 20% çalışanlar.

Εκκλησία

«Οι στιγμές για την πατρίδα μας είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοιού απειλεί την υγεία και τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας.

Η Εκκλησία μας, nerede, ilk kez, μπήκε στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας για την προστασία του ανθρώπινου προσώπου και τήρησε, και τηρεί, όλες τις οδηγίες και όλες τις υποδείξεις των αρμοδίων υγειονομικών αρχών της χώρας μας, καλεί, εν όψει της Δοξολογίας για την εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, και μέσα στα όρια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής μας, τους δημοτικούς, περιφερειακούς και λοιπούς πολιτικούς αξιωματούχους να συμμετάσχουν, αυτή τη χρονιά, με έναν διαφορετικό τρόπο», επεσήμανε σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Αρχιεπίσκοπος, Jerome.

okullar

Εισήγηση για «διαλείμματα μάσκας» ζητάει το υπουργείο Παιδείας από την αρμόδια επιτροπή για τον coronavirüs.

Τα νέα αυστηρά μέτρα που επιβάλλονται στις περιοχές που βρίσκονται seviye 3 ve 4 (SS: μεταξύ αυτών και η Αττική) προβλέπουν στα σχολεία των συγκεκριμένων περιοχών η χρήση μάσκας να γίνεται ακόμα και στα διαλείμματα.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής το προαύλιο ήταν ο μοναδικός χώρος στον οποίο τα παιδιά μπορούσαν να βγάλουν τη maskelemek.

Πλέον δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα και η πολιτική ηγεσία ζήτησε διευκρινίσεις για το αν μπορούν οι μαθητές να κάνουν κάποια «διαλείμματα» από τη μάσκα κατά τη διάρκεια της ημέρας τους στο σχολείο.

Διευκρινίζεται πάντως ότι κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Γυμναστικής, öğrencilerin δεν θα φορούν maskelemek.

Gezinme: Χρήσιμες πληροφορίες

 • Για τους εργαζομένους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η μετακίνηση θα γίνεται όπως στην περίοδο του lockdown, yani με την επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας και βεβαίωσης εργοδότη που πρέπει να ανανεώνεται κάθε 14 günler.
 • Özel sektör çalışanları için, θα απαιτείται άδεια κυκλοφορίας από τον εργοδότη, που συμπληρώνεται στην ΕΡΓΑΝΗ. Η γνησιότητα του εγγράφου αποδεικνύεται από τον αριθμό πρωτοκόλλου του.
 • Για άλλα πρόσωπα που χρειάζεται να μετακινηθούν για επαγγελματικούς σκοπούς, όπως ελεύθεροι επαγγελματίες, επιτηδευματίες, serbest çalışan, αυτοί συμπληρώνουν στην ΕΡΓΑΝΗ σχετικό έγγραφο με τους κωδικούς του TAXISNET.
 • Memurlar, εφόσον χρειαστούν κατ’ εξαίρεση μετακίνηση, αυτή γίνεται με την επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου και βεβαίωση κίνησης από σχετική εφαρμογή στο apografi.gov.gr ή από τον αρμόδιο προϊστάμενο.
 • Για επείγουσες ανάγκες υγείας (hastane, eczane) θα υπάρχει κατανόηση από τα ελεγκτικά όργανα.
 • Το πρόστιμο για την παραβίαση του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας ορίζεται στα 150 avro.

maskeler: Η υποχρέωση χρήσης μη ιατρικής μάσκας

 • Σε όλα τα επιδημιολογικά επίπεδα, επιβάλλεται μάσκα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους εργασίας, εξαιρουμένων όσων εργάζονται σε ατομικό χώρο χωρίς την παρουσία οποιουδήποτε άλλου προσώπου.
 • Σε περίπτωση που μια περιοχή εντάσσεται στη στήλη με το χαμηλό ή το μέτριο επιδημιολογικό επίπεδο, επιβάλλεται μάσκα και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους, όπου δεν είναι δυνατή η τήρηση απόστασης ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων.
 • Σε περίπτωση που μια περιοχή εντάσσεται στη στήλη με το υψηλό ή το πολύ υψηλό επιδημιολογικό επίπεδο, επιβάλλεται μάσκα και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους, ανεξαρτήτως της συνδρομής της προϋπόθεσης τήρησης απόστασης της περ. b), καθώς και σε όλους τους χώρους των σημείων 15 ve 16 eşitlik. 1 makale 1, εξαιρουμένων των καθήμενων στα τραπεζοκαθίσματα ή στο μπαρ.

Εξαιρούνται από τη χρήση μάσκας

 • Οι περιπτώσεις ομαδικής ή ατομικής άσκησης και μόνο κατά τη διάρκειά της.
 • Οσοι οδηγούν μόνοι στο αυτοκίνητό τους. Το ίδιο και όσοι είναι της ίδιας οικογένειας και επιβαίνουν στο ίδιο αυτοκίνητο.
 • Η μάσκα είναι υποχρεωτική και στα διαλείμματα των σχολείων. Εξαιρείται η ώρα της φυσικής αγωγής.

Ζωντανή Μουσική – Gece kulüpleri

 • Στα κέντρα διασκέδασης και στα μπαρ απαγορεύεται ρητά η ζωντανή μουσική και η διασκέδαση γίνεται αποκλειστικά με καθήμενους και πληρότητα 30% ruhsatın.
 • Στην εστίαση επιτρέπεται η ζωντανή μουσική έως τρία άτομα χωρίς μικροφωνική, με υποχρεωτικά όλους τους πελάτες καθήμενους και 50% ehliyetlerinde belirtilen koltukların.

odak

Το πρόβλημα εστιάζεται στα sıhhi tesisler και πως θα χρησιμοποιείται η μάσκα στα τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονται στους εξωτερικούς χώρους.

Η απόφαση αναφέρει πως η χρήση της μάσκας θα είναι πλέον υποχρεωτική τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Στα καταστήματα εστίασης, εφόσον τηρούνται αυστηρά οι αποστάσεις στα τραπέζια, οι πελάτες όταν κάθονται στα τραπέζια θα μπορούν να μην χρησιμοποιούν τη μάσκα τους αλλά θα πρέπει να τη φορούν υποχρεωτικά στους χώρους αναμονής αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους.

GG. με τα Νέα Μέτρα Προστασίας

Η παρούσα ισχύει από τις 24 Ekim 2020 ve zaman 6:00 yukarı 6 Kasım 2020.

yükleyici Yükleniyor...
EAD Logosu Çok uzun sürüyor?

Tekrar yükle Belgeyi yeniden yükle
| Açık Yeni sekmede aç

Bizi takip et

Siparişe Tara

QR Kod ile temassız siparişler sistemi. Katalog yok, çok dilli ve doğrudan ürün bilgisi!

Bu aralar moda

Yeni Kilitleme Kısıtlamaları: Bir rota birçok kod, ne SMS 13033 Süper Market'e gitmek istersem gönderirim, eczane, Birlikte banka!!

Birinin banka çıkışına gitmek için evden çıkmak istemesi durumunda, süpermarket ve eczane, θα πρέπει να στείλει τρία...

Yeni Kilitleme Kısıtlamaları: Yarın cumartesi genel Kilitleme!! Tüm yeni tedbirler ve "tuzlu" para cezaları [belge]

Ülke çapında kilitlenme, tarafından 30 Kasım!! Tüm Yunanistan griye döndü!! Cumartesi'den itibaren hangi önlemler uygulanacak?, ne açık kalır ve ne kapanır!! In ...

Ödül

Yeni Kilitleme Kısıtlamaları: Kilitleme sırasında Gemilerle kimler ve nasıl seyahat edebilecek!!

Koronavirüsün yayılmasını sınırlamaya yönelik yeni önlemler ve yeni kilitlenme nedeniyle gemi ile yolcu taşımacılığında yeni "fren". bilgilere göre, αναμένεται...

Yeni Kilitleme Kısıtlamaları: Serbest seyahat formu!! Yeni talimatlar

Bu, Serbest Çalışanlar için seyahat formudur, yanlarında olması gereken, kilitlenme sırasında. ayrıntılar, οι νέες...

Sizin için Hikayeleri

Hava Durumu tahmini: Cumartesi günü sıcaklık düşüşü fark edilir!! Ege'de "çılgın" rüzgarlar!!

Cumartesi günü doğu anakara ile Orta ve Güney Ege'de yağmur bekleniyor 7 Kasım 2020. Sıcaklık önemli ölçüde değişmeyecek. Βόρειοι...

800-euro yardımı: Kadar ödenek 800 avro – Ödemeler ne zaman başlar? – Tüm program

Çalışanların iş sözleşmelerinin referans ay başına askıya alınmasına ilişkin sorumlu beyanların sunulması için kurumsallaştırılmış prosedür, προβλέπει την πραγματοποίησή της από τις επιχειρήσεις και...

Mykonos Ticker daha fazla

Yeni Kilitleme Kısıtlamaları: Bir rota birçok kod, ne SMS 13033 Süper Market'e gitmek istersem gönderirim, eczane, Birlikte banka!!

Birinin banka çıkışına gitmek için evden çıkmak istemesi durumunda, süpermarket ve eczane, θα πρέπει να στείλει τρία...

Feribotlar – Yelken Yasağının Kaldırılması: Mikonos'a Pire ve Rafina'dan Ayrılışı Kaldırmak

Yasağı kaldırmak!! Gemilerin güzergahları normal şekilde devam ediyor, Pire limanlardan, Rafina ve Lavrio!!...... Η μικρή υποχώρηση των ανέμων το πρωί...

Coronavirus Salgını-Kilitlenme: Tekrarlayan kilitlenmelerden kaçınmak için ne gerekir

Mosialos: Tekrarlayan kilitlenmelerden kaçınmak için ne gerekir. Από τι εξαρτάται για να μην μπεί η Ελλάδα σε επαναλαμβανόμενα lockdown..... Την εκτίμηση ότι θα...
hata: İçerik korunmaktadır !!