23.4 C
米科诺斯

网络收音机

天气

23.4 C
米科诺斯
24 C
雅典

Aegean Islands-Sports Tourism: Νέο διαφημιστικό σποτ της Περιφέρειας για τον Αθλητικό Τουρισμό (视频)

Ο τουρισμός και ο αθλητισμός είναι έννοιες αλληλένδετες και συμπληρωματικές και εκφράζουν την ανθρώπινη δημιουργική συμπεριφορά, η οποία εκδηλώνεται με εξειδικευμένες δεξιότητες και τεχνικές .
Ο αθλητικός τουρισμός είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς στον τουρισμό.
Έρχεται να ενισχύσει την ταυτότητα του Νότιου Αιγαίου ως της Περιφέρειας με τις περισσότερες και μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που έχουν φιλοξενηθεί στα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων……..

Στόχος του νέου διαφημιστικού σποτ της Περιφέρειας είναι να ενισχύσει την εικόνα του Νοτίου Αιγαίου ως αθλητικού προορισμού, προβάλλοντας πλούσιο υλικό από αθλητικές εκδηλώσεις και διοργανώσεις που έχουν φιλοξενήσει μικρά και μεγάλα νησιά του Νότιου Αιγαίου.

Ως αποτέλεσμα εντατικής προσπάθειας διάρκειας 4 岁月, 区域N. Αιγαίου πέτυχε να καθιερώσει τα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων ως προορισμούς μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων φιλοξενώντας μόνο για το 2019 : 21 Διεθνείς Αγώνες και παγκόσμιες αθλητικές συναντήσεις, 27 Πανελλήνια Πρωταθλήματα και 67 Περιφερειακά Αναπτυξιακά Τουρνουά. Αυτός ο πλούτος αθλητικών διοργανώσεων, που έφερε μεγάλο αριθμό αθλητών και επισκεπτών-συνοδών στα νησιά της Περιφέρειας και χάρισε σε όλη την Περιφέρεια μεγάλη δημοσιογραφική κάλυψη σε όλες τις χώρες του κόσμου και σε, 几乎, όλα τα αθλήματα, είναι και η βάση του υλικού του νέου διαφημιστικού σποτ της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου που εντάχθηκε στην μεγάλη τουριστική της καμπάνια.

Εμβληματικές και μη, διεθνείς ή εθνικές και τοπικές, μικρότερες ή μεγαλύτερες, για ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, οι αθλητικές δράσεις που έχει διοργανώσει, θεσμοθετήσει και στηρίξει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τα τελευταία χρόνια αποτελούν το πρόσφορο έδαφος για την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται σε ένα βαθμό και η επέκταση της τουριστικής περιόδου.

足球, 篮球, Beach Volley, Tae Kwo Do, Windsurfing, Αναρρίχηση, 网球, Αγώνες αυτοκινήτου, Ιστιοπλοΐα, 轨道, Ποδηλασία, Καταδύσεις, 骑术, Σκοποβολή, Καράτε, 棋, Αγώνες Δρόμου, Μαραθώνιος, Kite Surfing, Parkour & Free Running, είναι αθλήματα στα οποία η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στήριξε ή διοργάνωσε μεγάλες συναντήσεις και έβαλε τα νησιά του Ν. Αιγαίου στον παγκόσμιο χάρτη των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

爱琴海南部的地区, 乔治Hadjimarkos, δήλωσε για το νέο διαφημιστικό σποτ Αθλητικού Τουρισμού: «Η νέα διαφημιστική καμπάνια του Νότιου Αιγαίου, 今年, 由于大流行造成的特殊情况, 尽管它将潜在访问者的注意力集中在产品的核心上, 由希腊群岛提供, δηλαδή αυτό του ήλιου και της θάλασσας, 然而, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ξεφεύγει από την γενικότερη αναπτυξιακή στρατηγική της να προωθήσει τις εναλλακτικές μορφές, να ενισχύσει την μείωση της εποχικότητας και τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος. Κάθε βήμα, κάθε δράση μας είναι βάσει ενός ολοκληρωμένου σχεδίου μέσα στη μεγαλύτερη εικόνα, που δεν είναι άλλη από το να διατηρήσουμε τα νησιά του Νότιου Αιγαίου στο επίκεντρο του τουριστικού ενδιαφέροντος».

Το νέο σποτ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον Αθλητικό Τουρισμό
THE AEGEAN ISLANDS Your real summer. Like no other

跟着我们

扫描订购

带有QR码的非接触式订单系统. 没有目录, 多语言和直接的产品信息!

现在趋势

限制措施: 新的JMC为商店提供什么, 婚礼, 洗礼和葬礼-罚款和“挂锁” 20 天 [文件]

政府已采取严格措施限制冠状病毒的传播, 这是民防部副部长昨天宣布的, Νίκος Χαρδαλιάς και τα...

冠状病毒限制措施: 这些是阿提卡的新措施 – 在封闭的空间和正方形中必须使用面罩

停止“红色”阿提卡冠状病毒的新措施, 宣布子. 健康中的信息...

额外费用

新韩国 – 儿童安全活动: 后 16 儿童乘摩托车的乘客, 在一个特殊的座位上 12 车里岁月!!

推翻新的韩国!! 家长的“陷阱”角!! 坐到 12 之后 16 骑摩托车的孩子!!..... Σύμφωνα με τον ΚΟΚ...

重新开放邮轮: 米科诺斯岛被列入Seabourn Sojourn世界邮轮计划 2022

3 Seabourn Sojourn World Cruise计划中的希腊目的地 2022!! Η Seabourn ανακοίνωσε το πρόγραμμα της παγκόσμιας κρουαζιέρας του Seabourn Sojourn που θα πραγματοποιηθεί...

故事你

新韩国 – 儿童安全活动: 后 16 儿童乘摩托车的乘客, 在一个特殊的座位上 12 车里岁月!!

推翻新的韩国!! 家长的“陷阱”角!! 坐到 12 之后 16 骑摩托车的孩子!!..... Σύμφωνα με τον ΚΟΚ...

禁烟令:欧洲委员会拒绝了店主取消吸烟禁令的要求

国务委员会拒绝了Panhellenic餐饮娱乐业商店和消费者协会的申请,认为没有根据。, με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί...........

更多来自米科诺斯北京时间

与旋风 – 恶劣的天气“贾诺斯”: Hardalias宣布的所有措施 – 可能的洪水, 灾难 [视频]

“贾诺斯”天气恶劣,民防部副部长, 尼克Chardalias, 向公民宣布紧急措施和指示!! 可能的洪水, 灾难!! Ποιες περιοχές θα...

Tropicana季节结束: 让我们放心, 直到我们再次在米科诺斯见面!

季节关闭 04.10.20 !! 谢谢大家度过了一个美好而安全的夏天, 我们爱您在这里的每一刻 . See you all...

内政部长塔基斯·西奥多里卡科斯在医院紧急情况下

内政部长因严重的胃痛被送往医院, Τάκης Θεοδωρικάκος...... 内政部长被送往医院, 塔基斯Theodorikakos, λόγω έντονων...
错误: 内容受到保护 !!