27.8 C
米科诺斯

网络收音机

天气

27.8 C
米科诺斯
27.6 C
雅典

Coronavirus and Face masks: Πού θα είναι υποχρεωτική η μάσκαΤο αίτημα των επιστημόνων

Ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανή η χρήση μάσκας και στις εκκλησίεςΤι ζητούν οι επιστήμονες

Την υποχρεωτική χρήση της μάσκαςπέρα από τα σούπερ μάρκετφαίνεται να αποφασίζει η κυβέρνηση, όπως επιβεβαίωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, 斯泰利奥斯Petsas……..

Οπως επιβεβαίωσε ο κ. Πέτσας το μεσημέρι της Δευτέρας, εξετάζεται η υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε διάφορους κλειστούς χώρους όπως τα εμπορικά κέντρα, τα εμπορικά καταστήματα αλλά και οι εκκλησίες. «Επομένως κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να στείλουμε μήνυμα ότι εχθρός είναι ο εφησυχασμός και η χαλάρωση. Αυτόν πρέπει να καταπολεμήσουμε», 突出.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο πεδίο της πανδημίας της covid-19, 先生. Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τόνισε: «Παρά τη μικρή αύξηση των κρουσμάτων, η Ελλάδα παραμένει σε πολύ καλύτερη επιδημιολογική κατάσταση από πολλές άλλες χώρες και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής μας που έχει δημιουργήσει έναν ειδικό αλγόριθμο, ο οποίος μας βοηθά να παίρνουμε αποφάσεις για το πώς θα κατανείμουμε τους στοχευμένους ελέγχους μας στις πύλες εισόδου της χώρας. Που εφαρμόζει αποτελεσματική παρακολούθηση και ιχνηλάτηση των κρουσμάτων. Που προβλέπει από συγκεκριμένα αυστηρά, αλλά λειτουργικά, 健康协议, μέχρι δωμάτια καραντίνας, ώστε να αποφεύγεται η διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα. Όλα αυτά δεν τα κάνουν άλλες χώρες, ούτε στην έκταση, ούτε στον ολότητά τους. 我们是 – και κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να παραμείνουμε- μια ασφαλής χώρα, για κατοίκους και επισκέπτες».

Συνέχισε λέγοντας πως «η αύξηση των κρουσμάτων σε αστικά κέντρα, όπως στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη, υπενθυμίζει ότι ο ιός εξακολουθεί να είναι εδώ και να τρέφεται από τη χαλάρωσή μας. 出于所有这些原因, αποφασίστηκε να απαγορευτούν τα πανηγύρια, να γίνει υποχρεωτική η χρήση μάσκας στα σούπερ μάρκετ για εργαζόμενους και καταναλωτές, αλλά και να ενταθούν οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα. Όχι για τιμωρητικούς λόγους, αλλά για να παραμείνει ισχυρό το μήνυμα ότι ιός είναι ανάμεσά μας και οφείλουμε να τηρούμε σχολαστικά όλα όσα μας υπαγορεύουν οι ειδικοί. Αποστάσεις, 面具, ατομική υγιεινή».

先生. Πέτσας πρόσθεσε πως «τις επόμενες ημέρες, 如果必要的话, ακολουθώντας τις εισηγήσεις των ειδικών, η χρήση μάσκας θα καταστεί υποχρεωτική και σε περισσότερους κλειστούς χώρους».

跟着我们

扫描订购

带有QR码的非接触式订单系统. 没有目录, 多语言和直接的产品信息!

现在趋势

冠状病毒大流行-Γώγος: 如果案件不减少,将扩大措施!! 在大街上戴口罩的可能性已经打开!!

«Με τις μάσκες προστατεύει ο ένας τον άλλο» Τα νέα μέτρα που πάρθηκαν λόγω αύξησης των κρουσμάτων, 使用口罩和采取其他措施的可能性,...

限制措施: 新的JMC为商店提供什么, 婚礼, 洗礼和葬礼-罚款和“挂锁” 20 天 [文件]

政府已采取严格措施限制冠状病毒的传播, 这是民防部副部长昨天宣布的, Νίκος Χαρδαλιάς και τα...

额外费用

在爱琴海群岛就业: 在 55.676 7月至8月两个月的工作

8月记录的“ ERGANI”系统 13.361 基克拉泽斯和多德卡尼斯群岛的新工作, .......... 它们是在爱琴海南部地区创建的 13.361 νέες θέσεις...

米科诺斯: Katerina Asimokopoulou在泛希腊半程马拉松锦标赛中

Katerina Asimakopoulou将代表A.O.. Μυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του ημιμαραθωνίου το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στο αθλητικό χώρο...

故事你

新韩国 – 儿童安全活动: 后 16 儿童乘摩托车的乘客, 在一个特殊的座位上 12 车里岁月!!

推翻新的韩国!! 家长的“陷阱”角!! 坐到 12 之后 16 骑摩托车的孩子!!..... Σύμφωνα με τον ΚΟΚ...

禁烟令:欧洲委员会拒绝了店主取消吸烟禁令的要求

国务委员会拒绝了Panhellenic餐饮娱乐业商店和消费者协会的申请,认为没有根据。, με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί...........

更多来自米科诺斯北京时间

AirBnB税: Airbnb将税务信息发送给AADE以进行注册 2018 和 2019

位于希腊的所有条目的详细信息 25 九月 2020 全年 2019 και έως το τέλος του Σεπτεμβρίου για...

Medicane: 来自EMY的新紧急公告!! “贾诺斯”改变轨迹!! 在接下来的几个小时内继续他的课程 – 来自受影响地区的实时图像

来自EMY的新紧急公告!! 地中海气旋将沿着向南的路线“消灭”. Ποια πορεία θα ακολουθήσει..... Νέα δεδομένα...

冠状病毒大流行: Mitsotaki-Tsiodra的Attica钟-活动聚会的新措施

报警信号, 特别是针对雅典市中心的阿提卡和特定市政区, έστειλαν στη διάρκεια της σημερινής τακτικής σύσκεψης για την πορεία...
错误: 内容受到保护 !!