25.2 C
米科诺斯

网络收音机

天气

25.2 C
米科诺斯
25.3 C
雅典

新冠病毒 : 该Celestyal游轮暂停所有预防性邮轮多达5月1日 2020

新冠病毒 : 该Celestyal邮轮临时挂起所有邮轮多达5月1日 2020, ως προληπτικό μέτρο εξαιτίας των αναπόφευκτων συνθηκών που προκύπτουν λόγω της συνεχούς εξάπλωσης του COVID-19 και των οδηγιών και περιορισμών που θέτουν οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, σχετικά με την απαγόρευση των ταξιδιωτικών μετακινήσεων……..

Η Celestyal Cruises σε σχετική ανακοίνωσή της σημειώνει τα εξής: «Βρισκόμαστε όλοι αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη, απρόβλεπτη και συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση, η οποία έχει προκαλέσει σημαντική αναστάτωση στον τουριστικό κλάδο. 如规定, 最近, και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO), 每个行业和每个人都必须参与由世界各地的卫生和管理当局以下专业人员此意见和建议打击COVID-19和Celestyal邮轮病毒, 采取相应的行动, 降低医疗防疫的乘客和机组人员的风险或隔离.

除了, 随着越来越多的端口以禁止厘米/下车携带巡洋舰具体民族的乘客, με το κλείσιμο σημαντικών αξιοθέατων και με ορισμένες χώρες να επιβάλουν περιορισμούς στις δημόσιες συγκεντρώσεις και σε επισκέπτες, μια εταιρεία που εστιάζει στους προορισμούς, όπως η Celestyal Cruises, είναι αδύνατον να προσφέρει, αυτή την περίοδο, την εμπειρία που υπόσχεται στους επιβάτες της.

因此, πήραμε τη δύσκολη αλλά υπεύθυνη απόφαση να αναστείλουμε προσωρινά τις κρουαζιέρες μας, 不可抗力, 之间 14 Μαρτίου και 30 四月 2020. Σχεδιάζουμε να ξεκινήσουμε ξανά τα δρομολόγιά μας την 1η Μαΐου 2020 με την κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου», με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia και στις 2 五月 2020 με την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο», με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, όπως ήταν προγραμματισμένες.

Για όσους ταξιδιώτεςέχουν καταβάλλει το αντίτιμο της κρουαζιέρας και έχουν επηρεαστεί από αυτή την προσωρινή αναστολή, προσφέρουμε τη δυνατότητα να επιλέξουν είτε την εξαργύρωση για μία μελλοντική κρουαζιέρα (未来游轮积分) 值得 120% 原始预订的价值, είτε επιστροφή του συνολικού ποσού που είχαν καταβάλει. 旅客将可以兑换为未来的巡航 (未来游轮积分) 直到十二月底 2021, 在我们的任何路线. 为了增加灵活性, 谁不是能够利用兑换通过空间集的未来巡航, 您会自动收到退款等于支付给Celestyal邮轮初始量, 期满后.

为了更好地服务游客, η Celestyal Cruises θα εκδώσει πιστωτικό που θα αφορά στη δυνατότητα εξαργύρωσης για μελλοντική κρουαζιέρα για όσους έχουν επηρεαστεί σύμφωνα με τα παραπάνω, και θα αποσταλούν απευθείας στους επιβάτες ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, ή με άλλον τρόπο που θα υποδειχθεί. Δεν υφίσταται η ανάγκη επικοινωνίας με το τηλεφωνικό μας κέντρο, εφόσον οι επιβάτες θα αξιοποιήσουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης για μία μελλοντική κρουαζιέρα.

Οι αναχωρήσεις δρομολογίων που ακυρώνονται είναι:

  • «3 Ήπειροι», 7 διανυκτερεύσεων – 14, 21 和 28 三月 2020
  • «Εκλεκτό Αιγαίο»,7 διανυκτερεύσεων – 4, 11, 18 和 25 四月 2020
  • «Εικόνες του Αιγαίου» 3 和 4 διανυκτερεύσεων – από τις 16 Μαρτίου έως τις 30 四月 2020

Από την έναρξη της λειτουργίας της Celestyal Cruises εδώ και έξι χρόνια, με βάση μια εμπειρία δεκαετιών στον τομέα της φιλοξενίας, πρώτη μας προτεραιότητα εξακολουθεί να αποτελεί η ευημερία των επιβατών και των εργαζομένων μας. Τα δύο μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοιά μας, κατάλληλα να προσφέρουν μια αυθεντική και εξαιρετικά προσωπική εμπειρία, παρέχουν συστηματικά στους επιβάτες και τους ταξιδιωτικούς συνεργάτες μας αξέχαστες, «βραβευμένες» εμπειρίες κρουαζιέρας στις περιοχές δραστηριοποίησης μας. Η αρχή της φιλοσοφίας της εταιρίας βασίζεται στην μοναδική ελληνική κληρονομιά, που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με τους μοναδικούς πολιτιστικούς προορισμούς και προσφέρει αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στον προορισμό.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η Celestyal Cruises θα κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει τους επιβάτες, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της και ελπίζει ότι με τη σειρά τους θα δείξουν και εκείνοι την υποστήριξή τους. 当情况恢复常态, 该Celestyal游轮很高兴地欢迎其再次游船上的乘客.

欲了解更多信息或预订, 您可以拨打: 联合王国 0800-411-8038 / 北美 877-337-4665 / 欧洲 +30-216-40-09-999 亲临现场www.celestyal.com“.

跟着我们

Scan to Order

Σύστημα ανέπαφων παραγγελιών με QR Code. Χωρίς καταλόγους, πολυγλωσσικό και άμεση ενημέρωση προϊόντων!

现在趋势

税收结算 : 税务局债务清算的总体计划 – 在 12 免息或 24 低息分期付款

预计财政部将于7月份向议会提交有关紧急规章的立法。, με βάση την οποία όλοι οι...

出租物业: 该 4+1 大家都需要知道的租赁声明的变更

业主和租户的详细新义务能源证书的规定 - 适用于他之前的合同的内容 2014 και ποια...

额外费用

米科诺斯 – 重新开放体育: 米科诺斯在起跑线上的轨迹

Μετά από προπονητική και αγωνιστική αδράνεια μηνών ο στίβος της Μυκόνου "πατάει" ταρτάν και ξεκινά τους αγώνες του........ Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη στις...

旅游重新开放 – 联合王国: 与希腊的“空中桥梁”正在准备中!! 关于的公告 29 六月!!

上 29 鲍里斯·约翰逊(Boris Johnson)预计将在6月宣布与英国达成“空中桥梁”协议, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα...... 特别是, 在...

故事你

教育: 幼儿园将从九月开始如何运作-所有数据

教育部通过相关通知确定了该国幼儿园的详细运营. Παρουσιάζονται τα δεδομένα που χρειάζονται να γνωρίζουν εκπαιδευτικοί και γονείς....... 在...

自治 – 太阳. 米佐塔基斯: 未来几年, 2,5 十亿. 数千个项目中的欧元, 同 40.000 就业 [视频]

他将“ Antonis Tritsis”程序描述为“集合式”, 首相在介绍地方政府“安东尼·特里西斯”新发展与团结计划期间,...... 在中心...

更多来自米科诺斯北京时间

米科诺斯 – 重新开放体育: 米科诺斯在起跑线上的轨迹

Μετά από προπονητική και αγωνιστική αδράνεια μηνών ο στίβος της Μυκόνου "πατάει" ταρτάν και ξεκινά τους αγώνες του........ Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη στις...

旅游重新开放 – 社会旅游: 以下是一些技巧,可帮助您充分利用假期

Με γρήγορους ρυθμούς το υπουργείο Τουρισμού ολοκλήρωσε τη διαδικασία έναρξης του προγράμματος «Τουρισμός για Ολους» στο πλαίσιο ενίσχυσης του εσωτερικού τουρισμού αλλά και τόνωσης...

教育 & 考试-Panhellenic 2020: 主题, 答案和评论, 物理和拉丁语专业

泛希腊运动会上成千上万的GEL候选人的焦虑达到顶峰 2020, καθώς τα εξεταζόμενα μαθήματα Φυσική και Λατινικά είναι τα δύο μαθήματα που πιθανόν θα...
错误: 内容受到保护 !!