23.1 C
米科诺斯岛

网络收音机

天气

23.1 C
米科诺斯岛
22.2 C
雅典

冠状病毒大流行 – 措施: Η Μύκονος επιδημιολογικά επιβαρυμένη περιοχή με πλαφόν 50 人!! Από σήμερα εφαρμόζονται τα νέα μέτρα!!

Σε εφαρμογή από σήμερα τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό!! “关键” για την ανάσχεση της διασποράς η χρήση μάσκας. 上 επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, 和米科诺斯岛, ισχύει τόσο ο περιορισμός των 50 人…..

Σε εφαρμογή μπαίνει από σήμερα και τουλάχιστον μέχρι τις 24 八月, η νέα δέσμη μέτρων που αποφασίστηκε στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την περασμένη Παρασκευή και ανακοίνωσε την ίδια ημέρα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, 尼克Chardalias.

Τα νέα μέτρα στοχεύουν στον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη χώρα μας, 哪里, ειδικά τις τελευταίες ημέρες, 它是在上升.

Τα τριψήφια νούμερα κρουσμάτων των τελευταίων ημερών χτύπησαν το καμπανάκι του κινδύνου στην επιτροπή των ειδικών που παρακολουθούν την πορεία του κορονοϊού. 更加如此, καθώς τα κρούσματα εντοπίζονται κυρίως σε νέες ηλικίες και ειδικά σε άτομα που επιστρέφουν στις εστίες τους από τουριστικούς προορισμούς.

Το σημείο «κλειδί» για την ανάσχεση της διασποράς της πανδημίας, είναι η χρήση μάσκας.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει αυστηρή σύσταση για γενικευμένη χρήση μάσκας για μια εβδομάδα σε όλους τους χώρους από όσους ταξιδιώτες επιστρέφουν από διακοπές σε περιοχές με επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα.

还, υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους και υποχρέωση χρήσης μάσκας σε υπαίθριες συναθροίσεις όπου δεν μπορούν να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

Ωστόσο μεγάλο ρόλο παίζει και η ατομική ευθύνη του καθενός, καθώς όπως ανέφερε και ο Νίκος Χαρδαλιάς, η κυβέρνηση μπορεί να λαμβάνει τα μέτρα που απαιτούνται «αλλά τίποτα, κανένα μέτρο, ούτε η δράση των ελεγκτικών αρχών, ούτε τα πρόστιμα, μπορούν να αντικαταστήσουν την ατομική ευθύνη. Το έχουμε πει ξανά, δε γίνεται σε κάθε μέρος της χώρας, δίπλα σε καθέναν να βρίσκεται ένας αστυνομικός. Άλλωστε ακριβώς ο συνδυασμός των μέτρων της πολιτείας και της ατομικής ευθύνης των πολιτών, ήταν που έκανε τη χώρα μας παράδειγμα σε όλο τον κόσμο στην πρώτη φάση. Σήμερα που σε ολόκληρο τον κόσμο εκδηλώνεται η δεύτερη φάση της πανδημίας, χρειάζεται να δείξουμε την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη»

Τι ισχύει από σήμερα, 星期一, 17 八月和时间 06:00

«Πλαφόν» ατόμων στις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, κλείσιμο καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 την επομένης, αλλά και νέα τοπικά «lockdown» περιλαμβάνει η νέα δέσμη μέτρων που μπαίνει σε εφαρμογή από σήμερα και μέχρι τις 24 八月.

Από σήμερα ισχύουν τα Νέα Μέτρα και στην Μύκονο:

1. 在流行病学影响的地区, θεσπίζεται έως τις 24 八月限制 50 για όλες τις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις και συναθροίσεις, εκτός από αυτές στις οποίες εφαρμόζονται ειδικοί κανόνες, 例如在餐厅, 剧院, 电影院.

2. Απαγόρευση λειτουργίας χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 在上午 και στην Περιφέρεια Αττικής, συμπεριλαμβανομένων όλων των νησιών του Αργοσαρωνικού και στα Κύθηρα, 至 24 八月.

Άρα στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, στις οποίες ισχύει τόσο ο περιορισμός των 50 人 στις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις, όσο και η απαγόρευση λειτουργίας των χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 在上午, 拥有的:

η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Περιφέρεια Αττικής,

οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, 迪基, Λάρισας και Κέρκυρας,

– 各市 米科诺斯, 帕罗, 圣托里尼, 沃洛斯, Κατερίνης, 罗兹, 安提帕罗斯, 扎金索斯和科斯.

3. Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε χώρους υψηλού συγχρωτισμού, εντός στρατοπέδων και σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και χώρους φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

4. Όλοι όσοι επιστρέφουν από άδειες στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και αυτοί που εργάζονται σε χώρους υψηλού συγχρωτισμού (πχ εντός στρατοπέδων, σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και χώρους φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών) πρέπει να υποβάλλονται σε προληπτικό εργαστηριακό έλεγχο για το νέο κορονοϊό με ευθύνη των εργοδοτών ή των προϊσταμένων τους.

5. Τα μέλη των ομάδων αυξημένου κινδύνου για σοβαρή νόσο από τον κορωνοϊό που εργάζονται στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα στο εξής θα εργάζονται με τηλεργασία ή back office, κατά την επιλογή του εργαζομένου και έως 31 八月.

Τοπικό «lockdown» σε Πάρο και Αντίπαρο

Στη νέα δέσμη μέτρων περιλαμβάνονταν και αυτά που είχαν άμεση ισχύ (从 15 八月) και αφορούσαν στα τοπικά «lockdown» σε Πάρο και Αντίπαρο.

Στα δύο νησιά των Κυκλάδων και μέχρι τις 24 Αυγούστου έχει εφαρμοστεί:

– 暂停任何形式的活动.
– 禁止任何形式的公民集会 9 任何原因的人, 在公共和私人场合.
– 在用餐区,每张桌子最多可容纳人数,最多 4 人, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού, 最多允许 6 人.
Υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού, τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.
Ισχύουν και οι περιορισμοί των επιδημιολογικά επιβαρυμένων περιοχών.

Παράταση τοπικού «lockdown» στον Πόρο

Παράταση έως τις 24 Αυγούστου των επιπρόσθετων μέτρων δόθηκε και στον Πόρο που ήταν ήδη σε καθεστώς ειδικών μέτρων, με μόνη διαφορά ότι το κλείσιμο των καταστημάτων έχει μεταφερθεί τα μεσάνυχτα αντί για τις 11:00 现行.

跟着我们

扫描订购

带有QR码的非接触式订单系统. 没有目录, 多语言和直接的产品信息!

现在趋势

各地区提供初级卫生保健, 港口资金, EPAL和专业 – 旅游培训

地方政府职责的重大变化, 由内政部N / S来. 转移到TOMY地区, 健康中心, 综合诊所, EPAL, ΙΕΚ και...

爱琴海群岛: 同 5,8 百万. 支持欧元 41 多德卡尼斯群岛农业部门的私人投资

区域总督签署了包括第二产业投资的决定, 在多德卡尼斯群岛开发的本地CLLD / LEADER计划的框架内 (安藤)........... 加入计划...

额外费用

冠状病毒–英国不检疫清单: 英国“绿色”名单中的五个希腊岛屿

英国增加了圣托里尼岛, 莱斯沃斯, 蒂诺斯, 认为安全的目的地列表中的Serifos和Zakynthos, ανακοίνωσε την Πέμπτη...

人工智能: 人工智能系统可以在几分之一秒内诊断出肌张力障碍

美国科学家开发了第一个“智能”诊断工具, 利用人工智能并能够, 分析大脑的闪电磁共振成像, 到...

故事你

诺贝尔和平奖 2020: 在联合国世界粮食计划署 [世界粮食计划署]

在联合国世界粮食计划署诺贝尔和平奖 2020!! Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης είναι ένα παρακλάδι του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που ειδικεύεται στην παροχή...

重新开放邮轮:Covid-19测试于 100% 乘客和机组人员, 登上游轮

国际游轮协会 (CLIA) 代表 95% 全球旅客容量, αποκάλυψε ότι θα επιβάλλει τεστ ανίχνευσης κορονοιού πριν από την επιβίβαση...

更多来自米科诺斯北京时间

诺贝尔和平奖 2020: 在联合国世界粮食计划署 [世界粮食计划署]

在联合国世界粮食计划署诺贝尔和平奖 2020!! Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης είναι ένα παρακλάδι του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που ειδικεύεται στην παροχή...

各地区提供初级卫生保健, 港口资金, EPAL和专业 – 旅游培训

地方政府职责的重大变化, 由内政部N / S来. 转移到TOMY地区, 健康中心, 综合诊所, EPAL, ΙΕΚ και...

重新开放邮轮:Covid-19测试于 100% 乘客和机组人员, 登上游轮

国际游轮协会 (CLIA) 代表 95% 全球旅客容量, αποκάλυψε ότι θα επιβάλλει τεστ ανίχνευσης κορονοιού πριν από την επιβίβαση...
错误: 内容受到保护 !!