19.3 C
米科诺斯岛

网络收音机

天气

19.3 C
米科诺斯岛
17.2 C
雅典

冠状病毒大流行对策: Τηλεδιάσκεψη για κορωνοϊό υπο τον Μητσοτάκη!! Νέα μέτρα τοπικού χαρακτήρα, αν κριθεί αναγκαίο!!

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, 基里亚科斯米佐塔基斯, 为王冠. Όλα όσα συζητήθηκαν στη Νέα Τηλεδιάσκεψη!! Νέα μέτρα τοπικού χαρακτήρα, αν κριθεί αναγκαίο!!…..

Στη συζήτηση τέθηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της πανδημίας, 而先生. Μητσοτάκης τόνισε πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει νέα μέτρα τοπικού χαρακτήρα, 在必要时.

Σημαντική αύξηση των κρουσμάτων στις νεότερες ηλικίες

Στη διάρκειά της έγινε εκτίμηση της κατάστασης και παρουσιάστηκαν αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας, τα κρούσματα ανά περιοχές και ηλικίες και τα δεδομένα από το σύστημα Υγείας. Από τα στοιχεία προκύπτει ότι υπάρχει σημαντική αύξηση των κρουσμάτων στις νεότερες ηλικίες.

Ειδική αναφορά έγινε για τα πρωτόκολλα επιστροφής στην εργασία για εκείνους που γυρίζουν από διακοπές. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, ύστερα από τη συζήτηση που θα γίνει στην επιτροπή των επιστημόνων.
Η απόφαση για το μήνυμα από το 112

Αποφασίστηκε δε η αποστολή πανελλαδικού μηνύματος από το 112 για την ανάγκη τήρησης των μέτρων προστασίας για όσους επιστρέφουν.

还, έγινε συζήτηση για την προετοιμασία ανοίγματος των σχολείων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Νέα μέτρα τοπικού χαρακτήρα, αν κριθεί αναγκαίο

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη για παρεμβάσεις τοπικού χαρακτήρα, αν κριθεί από τους ειδικούς, ενώ ζήτησε την κωδικοποίηση των κανόνων για τη χρήση μάσκας, ώστε να είναι σαφές στους πολίτες πού είναι υποχρεωτική.

谁参加了视频会议

Στην τηλεδιάσκεψη έλαβαν μέρος ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, 旅游部长哈里斯·THEOCHARIS, 国务部长乔治·Gerapetritis, 民事保护和危机管理副部长Nikos Hardalias, 卫生部副部长Vassilis Kontozamanis, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου Ακης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, 议会首相办公室主任Michalis Bekiris, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Sotiris Tsiodras教授, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο καθηγητής Επιστήμης των Δεδομένων Κίμων Δρακόπουλος.

跟着我们

扫描订购

带有QR码的非接触式订单系统. 没有目录, 多语言和直接的产品信息!

现在趋势

土耳其侵略: 卡斯特罗里佐(Kastellorizo​​)的希腊舰队正在与Oruc Reis及其“护卫舰”作战 [相片]

Navtex由Turks扩展为Oruc Reis!! 扩大罗得岛和克里特岛的研究!! 土耳其对希腊的新挑战正在进行中, 作为...

圣诞 2020 冠状病毒规则: 如何庆祝这个圣诞节!!

最近几天,越来越多的科学家指出,我们应该忘记圣诞节和除夕,并且谈论一年的变化。.

额外费用

米科诺斯岛建筑: 由于预批准期间数据不完整,吊销了米科诺斯岛的建筑许可证

在对米科诺斯岛颁发的建筑许可的预先批准进行审核之后,环境部发现了许多违规行为, 就在强加...

施工限制 – Hatzidakis: 计划外施工的新公式

环境部在夏季提出的限制其发展的两项主要建议之一最终将不会提交国会。.

故事你

爱琴海岛屿 – 贸易支持: 开启 21 十月. 程序“ ISLANDS”中的应用程序平台, 支持小型企业

开启 21 十月程序“ ISLANDS”中的应用平台, για την στήριξη των μικρών επιχειρήσεων του Νοτίου Αιγαίου Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε...

新 5 欧元纸币: 新钞票已发行 5 欧元, 克里斯汀·拉加德(Christine Lagarde)签名 [PIC]

克里斯蒂娜·拉加德(Christine Lagarde)签名的五欧元新钞票现已成为事实!! 她亲自介绍了他们..... 拉加德女士被引以为傲的照片...

更多来自米科诺斯北京时间

10月28日国定假日: 如何在小学庆祝10月28日周年

没有学生游行, 但每节都有活动,并且导演将旗交到旗手, θα εορταστεί φέτος στα δημοτικά σχολεία η επέτειος...

港口警察电子服务: 港口警察以电子方式为公民提供服务 [e-ΔΛΑ]

港口警察现在将以电子方式为公民提供服务 . 以电子方式注册和处理港口警察权的申请. Στην αρχική...

冠状病毒疫苗: 俄罗斯疫苗将使冠状病毒的病情在太空中得到控制 10-12 个月

莫斯科Gamalei国家流行病学和微生物学国家科学中心的主任,该中心开发了俄罗斯Sputnik-V疫苗, ο Αλεξάντρ Γκίντσμπουργκ ευελπιστεί ότι...
错误: 内容受到保护 !!