23.4 C
米科诺斯

网络收音机

天气

23.4 C
米科诺斯
23.1 C
雅典

冠状病毒大流行: Προετοιμασία για το δεύτερο κύμα, διπλάσιες ΜΕΘ έως το τέλος του 2020!! Ο ρόλος των Κέντρων Υγείας!!

Προετοιμάζεται το project «Νοσοκομεία 2020», το οποίο αποτελεί προτεραιότητα για το αρμόδιο Υπουργείο, ενώ το κέντρο βάρους πέφτει στην ανάπτυξη νέων ΜΕΘ. Ο ρόλος των Κέντρων Υγείας!!….

Έντονες προετοιμασίες για την επόμενη ημέρα γίνονται από το υπουργείο Υγείας ώστε το NHS να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού που τοποθετείται χρονικά στο φθινόπωρο. Ήδη προετοιμάζεται το project «Νοσοκομεία 2020» το οποίο αποτελεί προτεραιότητα για το αρμόδιο υπουργείο, ενώ το κέντρο βάρους πέφτει στην ανάπτυξη νέων ICU, αφού µε την πανδημία διαπιστώθηκε ξεκάθαρα ότι οι ειδικές νοσηλείες µπορεί να χρειαστούν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Με βάση τον προγραμματισμό, θα δημιουργηθούν διπλάσιες κλίνες重症监护病房 (ICU) αλλά και σε Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας (PMR) έως το τέλος του έτους σε σχέση µε πέρυσι το καλοκαίρι.

Στο πλαίσιο αυτό -όπως, 而且, έχει ανακοινώσει ο 卫生部长- θα διατηρηθούν κάποια νοσοκομεία αναφοράς, 像 “救赎”, προκειμένου -αν χρειασθεί- να γίνονται εκεί οι νοσηλείες της Αθήνας.

而, θα διατηρηθεί φυσικά και η επιστημονική επιτροπή των Παθολόγων-Λοιμωξιολόγων, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και κάποιες μικρές «ενέσεις» ενίσχυσης του προσωπικού στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας.

与此同时, 虽然, σταδιακά θα ξεκινήσει και η αξιολόγηση των Μονάδων Υγείας από τον Σεπτέμβριο δεδομένου ότι ψηφίζεται εντός της εβδομάδας στη Βουλή το 法案 για τη δημιουργία του νέου Οργανισμού ΟΔΙΠΥ που θα αναλάβει να αξιολογήσει όλο το Σύστημα Υγείαςτόσο το δημόσιο, όσο και το ιδιωτικό.

Να σημειωθεί ότι με το νέο νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των Νοσοκομείων και τη δημιουργία του ειδικού Οργανισμού για τους ελέγχους, το υπουργείο Υγείας επιχειρεί να φέρει την ποιότητα στο ΕΣΥ και να ανταμείψει όσους φροντίζουν να παρέχουν ορθές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες, αλλά και να επιβάλει πρόστιμα σε όσους δεν τηρούν τους βασικούς κανόνες (私营部门).

在任何情况下, βασικές παρεμβάσεις στο ΕΣΥ δεν έχουν γίνει, 到目前为止!! Ούτε κτιριακού χαρακτήρα σε τέτοιο βαθμό που να αλλάξει η εικόνα, αλλά ούτε και σε επίπεδο προσωπικού.

Εξαιρούνται οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που δημιουργήθηκαν, εν μέσω επιδημίας, κυρίως από δωρεές.

Τα Κέντρα Υγείας

与此同时, στην πιθανή δεύτερη φάση της επιδημίας, για την οποία γίνονται προετοιμασίες για τον 九月, βασικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσουν τα 健康中心.

Παρότι το σχέδιο για τη Νέα Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας δεν έχει ακόμη προωθηθεί, ομάδες εργασίας του Υπουργείου Υγείας, επιχειρούν ήδη να προετοιμάσουν κάποια κεντρικά Κέντρα Υγείας στα οποία θα απευθύνονται οι πολίτες πριν φθάσουν στα νοσοκομεία.

Στόχος να αποφεύγεται η επαφή με μεγάλες Μονάδες Υγείας από πιθανά κρούσματα του κορωνοϊού.

在任何情况下, αυτό που επιδιώκεται σε αυτή τη φάση είναι να λειτουργήσουν σε 24ωρη βάση περισσότερα Κέντρα Υγείας αστικού τύπου, αφού σήμερα ο αριθμός όσων λειτουργούν όλη την ημέρα δεν ξεπερνά τα πέντε.

Στην επόμενη φάση πάντως και προς το τέλος του χρόνου -όπως είχε αποκαλύψει το Έθνος της Κυριακής- αναμένεται να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας και των Κέντρων Υγείας, αφού αναμένεται να δημιουργηθούν δίκτυα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (PHC).

Το κάθε δίκτυο θα έχει στην «καρδιά» του το Κέντρο Υγείας που θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση και θα απλώνεται ακτινωτά σε όλη τη γεωγραφική περιοχή.

网络 θα στηθούν με βάση τα πληθυσμιακά κριτήρια, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής – 比如, 例如, εάν ζουν πολλοί ηλικιωμένοι, 年轻, ή εργατικό δυναμικό.

跟着我们

扫描订购

带有QR码的非接触式订单系统. 没有目录, 多语言和直接的产品信息!

现在趋势

冠状病毒限制措施: 这些是阿提卡的新措施 – 在封闭的空间和正方形中必须使用面罩

停止“红色”阿提卡冠状病毒的新措施, 宣布子. 健康中的信息...

冠状病毒病: 310 新的感染病例- 67 经插管治疗, 三新死亡

310 最近24小时内,我们记录了新确诊的冠状病毒病例和3例新死亡, 使总病例 13.730 和...

额外费用

新韩国 – 儿童安全活动: 后 16 儿童乘摩托车的乘客, 在一个特殊的座位上 12 车里岁月!!

推翻新的韩国!! 家长的“陷阱”角!! 坐到 12 之后 16 骑摩托车的孩子!!..... Σύμφωνα με τον ΚΟΚ...

重新开放邮轮: 米科诺斯岛被列入Seabourn Sojourn世界邮轮计划 2022

3 Seabourn Sojourn World Cruise计划中的希腊目的地 2022!! Η Seabourn ανακοίνωσε το πρόγραμμα της παγκόσμιας κρουαζιέρας του Seabourn Sojourn που θα πραγματοποιηθεί...

故事你

新韩国 – 儿童安全活动: 后 16 儿童乘摩托车的乘客, 在一个特殊的座位上 12 车里岁月!!

推翻新的韩国!! 家长的“陷阱”角!! 坐到 12 之后 16 骑摩托车的孩子!!..... Σύμφωνα με τον ΚΟΚ...

禁烟令:欧洲委员会拒绝了店主取消吸烟禁令的要求

国务委员会拒绝了Panhellenic餐饮娱乐业商店和消费者协会的申请,认为没有根据。, με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί...........

更多来自米科诺斯北京时间

冠军联赛: PAOK的明星扔掉本菲卡

凭借鲁本·迪亚斯(Ruben Dias)自己的进球和安德里亚·齐夫科维奇(Andrija Zivkovic)的进球,PAOK将本菲卡扔在了画布上 2-1 και προκρίθηκε στα play-off του Τσάμπιονς...

冠状病毒旅游: 他们迷路了 460 十亿. 来自世界旅游业的美元

Αιτία ήταν η μείωση των διεθνών τουριστών κατά 65%, 由于边境关闭和其他各种旅行限制. Η μείωση του αριθμού...

新韩国 – 儿童安全活动: 后 16 儿童乘摩托车的乘客, 在一个特殊的座位上 12 车里岁月!!

推翻新的韩国!! 家长的“陷阱”角!! 坐到 12 之后 16 骑摩托车的孩子!!..... Σύμφωνα με τον ΚΟΚ...
错误: 内容受到保护 !!