16.3 C
米科诺斯

网络收音机

天气

16.3 C
米科诺斯
15.3 C
雅典

Οι Αφοσιωμένοι του Σαμαρά: Ποιους Βουλευτές Επηρεάζει ο πρώην Πρωθυπουργός!! Οι «σκληροί» και Οι «επιρροές» (名)

Στον απόηχο των, εντεινόμενων, φημών για έναρξη σύγκρουσης μεταξύ του νυν πρωθυπουργού 基里亚科斯米佐塔基斯 και του πρώην Αντώνη Σαμαρά, με επίκεντρο την επιλογή του Μαργαρίτη Σχοινά ( και όχι του κ. Σαμαρά) για τη θέση του Επιτρόπου της ΕΕ αλλά και της («χλιαρής», κατά τον πρώην πρωθυπουργό) στάσης της κυβέρνησης στο «Μακεδονικό», κάνουμε καταγραφή των «Σαμαρικών» βουλευτών της ΝΔ.

Των βουλευτών, πολλοί εκ των οποίων, όπως λένε κάποιοι εντός του κυβερνώντος κόμματος, είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν τον Α. Σαμαρά σε μία σύγκρουση, ακόμη και στα άκρα, με τον Κ. Μητσοτάκη σε περίπτωση που τελικώς, μετά την θέση του Επιτρόπου στην ΕΕ, δεν τον επιλέξει ούτε για τον διάδοχο του 普罗科皮斯·帕夫洛普洛斯 总统府, 早 2020.

Τι σημαίνει στα άκρα

Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά: Ακόμη και αυτό της αποχώρησης ενός αριθμού από τους 158 ND人大代表, με αποτέλεσμα να χαθεί η κυβερνητική πλειοψηφία.

Είναι γι’ αυτό που, όπως λένε ορισμένοι εντός ΝΔ, ο ίδιος ο πρωθυπουργός αν και στην ΔΕΘ μίλησε για εκλογές το 2023, φρόντισε να υπενθυμίσει ότι όποτε κι αν γίνουν οι επόμενες εθνικές εκλογές θα είναι, λόγω απλής αναλογικής, διπλές.

亦即, να στείλει το μήνυμα να μην ανοίγει η όρεξη σε κάποιους, 为什么, τελικά η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί θα είναι με ενισχυμένη και όχι απλή αναλογική, 和, 因此, θα στενέψει ο χώρος για ένα «σαμαρικό» (με ή χωρίς τον Αντώνη Σαμαρά) κόμμα, που πιθανόν θα θελήσει να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών.

Ποιοι είναι όμως οι βουλευτές που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν, ως άλλοι-ες Σουλιώτες-σες, τον πρώην πρωθυπουργό σε ένα νέο «χορό του Ζαλόγγου», ανάλογο με αυτό του 1993 在 (μια άλλη, 然后) κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Οι διαχωρισμός γίνεται ανάμεσα σε «σκληρούς» «Σαμαρικούς» και σε «επιρροές» του Α. Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ, που στο σύνολό τους φτάνουν τους 28 (ανάμεσα τους και πέντε υπουργοί της κυβέρνησης: 乔治艾迪斯, Voridis, 基基利亚斯, Κεραμέως και Μηταράκης).

Οι «σκληροί» (19)

 1. 阿多尼斯乔治艾迪斯 (发展部部长): Πρόκειται για τον Υπαρχηγό Α΄, ο οποίος σε περίπτωση που το «σενάριο Novartis», εξελιχθεί αρνητικά, λέγεται ότι θα μπει μπροστά.
 2. 马基斯·沃里迪斯 (Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης): Πρόκειται για τον Υπαρχηγό Β΄, που πολλοί θεωρούν ότι θα μπει μπροστά, σε περίπτωση που ο, άσπονδος φίλος του, Άδωνις Γεωργιάδης δεν αναλάβει αυτό τον ρόλο.
 3. 瓦西利斯·基基利亚斯 (卫生部长)
 4. Θανάσης Πλεύρης
 5. 康斯坦丁Kyranakis
 6. Κώστας Καραγκούνης
 7. Κωνσταντίνος Βλάσης
 8. 安德烈亚斯Katsaniotis
 9. Γιάννης Παππάς
 10. Βασίλης Γιόγιακας
 11. Στράτος Σιμόπουλος
 12. Δημήτρης Βαρτζόπουλος
 13. Χρήστος Κέλλας
 14. 哈拉兰博斯Athanasiou
 15. Θανάσης Καββαδάς
 16. Μίλτος Χρυσομάλλης
 17. Διονύσης Σταμενίτης
 18. Στέργιος Γιαννάκης
 19. Χρήστος Μπουκώρος

Οι «επιρροές» (9)

 1. 赢Kerameus (教育部长)
 2. 诺蒂斯·米布 (劳工部长)
 3. Ζωή Ράπτη
 4. Βασίλης Οικονόμου
 5. Σίμος Κεδίκογλου
 6. Γιώργος Κωτσός
 7. Στέφανος Γκίκας
 8. Σάββας Χιονίδης
 9. Κωνσταντίνος Σκρέκας

跟着我们

现在趋势

冠状病毒–重新营业: 夜总会怎么办, 海滩酒吧, 体育馆

由 15 将于六月决定关闭餐厅, 发展部长说, ενώ ανέφερε ότι υπό...

新冠病毒 – 欧盟委员会: 22,5 十亿. 欧元赠款和 9,4 十亿. 康复基金向希腊提供的贷款

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ BLOOMBERG Πακέτο δημοσιονομικής τόνωσης ύψους 750 十亿. 委员会将向欧盟成员国提出建议, εκ των οποίων...

额外费用

冠状病毒旅游 – 瑞安航空: 英国和爱尔兰在希腊度假的预订量大增

瑞安航空期望英国效仿其他欧洲国家, 未来几周撤出检疫计划, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος...

新冠病毒 – 欧盟委员会: 22,5 十亿. 欧元赠款和 9,4 十亿. 康复基金向希腊提供的贷款

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ BLOOMBERG Πακέτο δημοσιονομικής τόνωσης ύψους 750 十亿. 委员会将向欧盟成员国提出建议, εκ των οποίων...

故事你

Corovanirus重新营业餐厅: 何时收到房地产和网吧!!

Πότε θα ανοίξουν Internet Cafe και Κτήματα για Δεξιώσεις. Για το άνοιγμα επιχειρήσεων που έχουν βάλει «λουκέτο» λόγω κορωνοϊού,...... ρωτήθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, 尼克Papathanassis,...

Corovanirus – 重新开放餐厅: Αποσαφηνίσεις για τους όρους και τους κανόνες λειτουργίας της Εστίασης [文件]

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, εξέδωσε Νέα Εγκύκλιο με διευκρινίσεις για τους όρους και τους κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης. Υπάρχει αναφορά, 连,...

更多来自米科诺斯北京时间

新冠病毒 – 重新开放餐厅: 降低到 13% 餐饮增值税-修正案已提交国会 [文件]

为因电晕而减免的财产所有人减免税!! 13% MMM的饮料和门票增值税!! Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία...

冠状病毒旅游: Πρόγραμμα ύψους 30 百万. ευρώ για την ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού

Τι ισχύει για τα καταστήματα τις Κυριακές Τροπολογία για το πρόγραμμα “Τουρισμός για Ολους” αλλά και για την αύξηση της ενίσχυσης τουριστικών φορέων και σωματείων...

内阁通过视频会议与总理会晤 – 将讨论什么

部长会议星期四在 11.00, 在总理的主持下, 基里亚科斯米佐塔基斯, μέσω τηλεδιάσκεψης........ 会议的主题是: -Ενημέρωση για υγειονομικά...
错误: 内容受到保护 !!