21.1 C
米科诺斯

网络收音机

天气

21.1 C
米科诺斯
21.6 C
雅典

冠状病毒: 在 4 经济措施的第一包的支柱 – 四和增值税的悬挂欠税

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ανακοίνωσε πριν από λίγο την Αναστολή ΦΠΑ και οφειλών σε ΔΟΥ για τέσσερις μήνες, μεταξύ άλλων ως την πρώτη δέσμη οικονομικών μέτρων που εδράζονται πάνω σε 4 πυλώνες αντιμετώπισης των επιπτώσεων του κοροναϊου………

如前所述信息, τα μέτρα που αφορούν στα εργασιακά θα είναι οριζόντια ενώ σε ό,τι αφορά τα ασφαλιστικά θα είναι στοχευμένα και θα συνδέονται με τις επιχειρήσεις που πλήττονται.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών οι επιπτώσεις θα είναι μεν παροδικές, αλλά τελικά θα είναι πολύ πιο σημαντικές και επώδυνες από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Συνέστησε ψυχραιμία, εγρήγορση και προνοητικότητα.

Οι τέσσερις πυλώνες μέτρων είναι οι εξής:

1ος Πυλώνας: Πρωτοβουλίες ενημέρωσης των πολιτών.
Έχει τεθεί στη διάθεση της Κυβέρνησης ο μηχανισμός της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για άμεση επικοινωνία συγκεκριμένων μηνυμάτων προς τους πολίτες, αναφορικά με θέματα υγειονομικού και οικονομικού περιεχομένου, που αφορούν τον κορονοϊό.

Έχει ήδη αποσταλεί, μέσω της ΑΑΔΕ, εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας, προς όλους τους φορολογούμενους, ενημερωτικό υλικό για τον ιό.

Και έχουν δρομολογηθεί πρόσθετες δράσεις προς την κατεύθυνση ενημέρωσης των πολιτών για τη δυνατότητα μείωσης της απευθείας και άμεσης επαφής τους με τις δημόσιες αρχές, μέσω της διενέργειας ηλεκτρονικών συναλλαγών.

2ος Πυλώνας: Πρωτοβουλίες ενίσχυσης του συστήματος δημόσιας υγείας.
Υπάρχει πλήρης υποστήριξη του συστήματος υγείας σε έκτακτες δαπάνες που απαιτούνται, όπως προβλέπεται και στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, αναφορικά με έξοδα μισθοδοσίας, εξοπλισμό ΜΕΘ, 毒品, 卫生材料, δαπάνες για καθαριότητα και φύλαξη, μεταφορά και ανάλυση δειγμάτων, και οτιδήποτε άλλο απαιτηθεί.

Ήδη ενισχύθηκε ο Προϋπολογισμός του Υπουργείου Υγείας με 15 百万. 欧元, για την προμήθεια αναγκαίου υγειονομικού υλικού.

3ος Πυλώνας: Πρωτοβουλίες, σε εθνικό επίπεδο, από κοινού με τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εξάπλωσης του ιού στη μεγέθυνση των οικονομιών, στα δημόσια οικονομικά και στην πραγματική οικονομία.

Βασικές κατευθύνσεις αυτών των πρωτοβουλιών θα είναι η τόνωση της ρευστότητας και η διαφύλαξη της απασχόλησης.

Η πρώτη δέσμη τέτοιων μέτρων είναι:

-Η αναστολή πληρωμής ΦΠΑ, πληρωτέου τέλος Μαρτίου, 为 4 个月, σε κλάδους και περιοχές όπου διακόπτεται η οικονομική δραστηριότητα της επιχείρησης, με κρατική εντολή, 超过 10 天.

-Η αναστολή πληρωμής βεβαιωμένων οφειλών προς τις ΔΟΥ, καθώς επίσης και των δόσεων ρυθμίσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών, πληρωτέων τέλος Μαρτίου, 为 4 个月, αντίστοιχα σε κλάδους και περιοχές όπου διακόπτεται η οικονομική δραστηριότητα της επιχείρησης, με κρατική εντολή, 超过 10 天.

-Αντίστοιχα μέτρα για τις ασφαλιστικές εισφορές και τις ρυθμίσεις αυτών, προσθέτοντας πρώτες, ουσιαστικές παρεμβάσεις στο πεδίο της εργασίας.

– Η δημιουργία μηχανισμού παρακολούθησης, με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία της ΑΑΔΕ, των τραπεζών αναφορικά με ηλεκτρονικές συναλλαγές και του Υπουργείου Εργασίας αναφορικά με τον αριθμό εργαζομένων και των ασφαλιστικών εισφορών, ώστε να παρεμβαίνουμε έγκαιρα, στοχευμένα και αποτελεσματικά στους κλάδους της οικονομίας και τις περιοχές που παρατηρείται σημαντική πτώση της οικονομικής δραστηριότητας.

4ος Πυλώνας: Πρωτοβουλίες, 在欧洲层面, ώστε να αναληφθούν, 及时, συντονισμένες ευρωπαϊκές δράσεις.
Αφού επαναξιολογηθεί η κατάσταση στο Eurogroup της επόμενης εβδομάδας, θα πρέπει να αναληφθούν, 立即, συγκεκριμένες πρωτοβουλίες αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εξάπλωσης του ιού στη μεγέθυνση των οικονομιών και στα δημόσια οικονομικά.

Πρωτοβουλίες τόσο στην κατεύθυνση πρόληψης της εξάπλωσης του ιού και ενίσχυσης των συστημάτων υγείας, όσο και τόνωσης της ρευστότητας και διαφύλαξης της απασχόλησης.

Πρωτοβουλίες που πρέπει να εξαιρεθούν – ως προς τις σχετικές δημοσιονομικές επιπτώσεις – από το υφιστάμενο πλαίσιο, με την ευελιξία που προβλέπεται σε έκτακτες περιστάσεις από τους ευρωπαϊκούς κανόνες.

跟着我们

现在趋势

希腊冠状病毒 – 米佐塔基斯: 合作, 减税和创业支持 – 旅游反击 2021

15 Ιουνίου ανοίγουν τα εποχικά ξενοδοχεία Για τους επόμενους 5 个月减少了 24% 在 13% MMM上任何类型的票的增值税.

冠状病毒大流行 : 4 新感染个案 – 在 2.840 记录, 没有新的死亡

4 新确诊的病例冠状病毒病例报道,我国过去24小时 , 使总病例 2.840 周二宣布 19...

额外费用

冠状病毒旅游 – THEOCHARIS: 重新启动旅游而无需对来自国外的旅行者进行检疫和检疫

哈里斯·狄奥哈里斯, 旅游部长, 分析政府在重大问题上的方案, 强调游客将未经测试和隔离。.

希腊冠状病毒 – Staikouras: 哪里减少增值税,这是什么? 15 员工和企业措施

财政部长克里斯托斯·斯泰科库拉斯宣布该计划 4 通过引入针对工人和企业的十五项新措施来重启经济。.

故事你

冠状病毒期间的餐厅: EFET的完整指南 – 所有食品措施, 顾客, 人员和交付

专注的完整指南, 鉴于下周一该行业重启, 25 五月, 由EFET发行.... ..的新框架.

在冠状病毒中飞行: 航班的新“地图”, 更严格的健康规则, 较少的航班

强制使用口罩, 测温法和严格的健康规程. 在世界各国政府放松封锁之际, 航空公司正在逐步尝试.

更多来自米科诺斯北京时间

冠状病毒业务: 谁有权在夏季月份减租

有可能将降低的租金扩大为 40%, 在六月, 给所有仍然关闭的公司和属于分支机构的公司...... 的...

冠状病毒旅游 – THEOCHARIS: 重新启动旅游而无需对来自国外的旅行者进行检疫和检疫

哈里斯·狄奥哈里斯, 旅游部长, 分析政府在重大问题上的方案, 强调游客将未经测试和隔离。.

希腊冠状病毒 – Staikouras: 哪里减少增值税,这是什么? 15 员工和企业措施

财政部长克里斯托斯·斯泰科库拉斯宣布该计划 4 通过引入针对工人和企业的十五项新措施来重启经济。.
错误: 内容受到保护 !!