28.2 C
米科诺斯

网络收音机

天气

28.2 C
米科诺斯
29.2 C
雅典

重新开放米科诺斯岛旅游: Ανοιχτοί από σήμερα και οι εσωτερικοί χώροι σε Restaurants, 咖啡店 & 酒吧 [GG]

Μύκονος Άρση Μέτρων!! Σε εξέλιξη η σταδιακή άρση των μέτρων!! Ανοίγουν από σήμερα οι εσωτερικοί χώροι σε Restaurants, 咖啡店 & 酒吧!! Pαρασκευή Φαγητού, Πώληση Αλκοόλ και Μουσική στις Παραλίες!!……

Πώς θα λειτουργήσουν!!

Σημειώνεται ότι για τη λειτουργία των εσωτερικών χώρων εστίασης των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που επαναλειτουργούν, ορίζεται μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών σύμφωνα με τη σχέση του ενός πελάτη ανά 2,20 平方米. 总许可面积, ενώ παραμένει σε ισχύ η διάταξη για τη λειτουργία των υπαιθρίων και ημιυπαιθρίων χώρων.

而, σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση, από το Σάββατο θα επιτρέπεται στις οργανωμένες παραλίες η μουσική και η κατανάλωση αλκοόλ, καθώς και η παρασκευή φαγητών.

从现在开始将近一个月, 7月1日, 音乐会开始, 哪里有规则, με βασικότερο ότι δε θα υπάρχουν όρθιοι, 但只能坐.

Τι ανοίγει το Σάββατο 6 六月

 • 室内餐厅的运作
 • 酒店饭店的经营
 • 提供食堂餐点和饮料
 • 在户外活动中提供餐食和饮料,
 • 茶点室提供的服务,
 • 表演艺术支持活动.

Τα μέτρα για τη λειτουργία των εσωτερικών χώρων σε εστιατόρια

先生. Παπαθανάσης αναφέρθηκε και στις προϋποθέσεις λειτουργίας στο εσωτερικό των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος τονίζοντας ότι:

 • μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών ορίζεται ως ο αριθμός που προκύπτει από την αναλογία ενός πελάτη ανά 2,20 平方米. 总许可面积.
 • Σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος με ΚΑΔ 56.30.10.09, 56.30.10.10 和 56.30.10.11, απαγορεύεται η χρήση των μπαρ ως χώρος παραμονής των πελατών.

而, καθορίζεται ως ελάχιστη απόσταση μεταξύ των τραπεζιών σύμφωνα με την διάταξη των καθισμάτων ως εξής :

一. Όταν στον ενδιάμεσο χώρο μεταξύ δύο παράπλευρων τραπεζιών δεν τοποθετείται καρέκλα σε κανένα εκ των δύο τότε η ελάχιστη απόσταση μεταξύ αυτών ορίζεται στα 0,90 米.

b. Όταν στον ενδιάμεσο χώρο μεταξύ δύο παράπλευρων τραπεζιών τοποθετείται καρέκλα σε ένα εκ των δύο τότε η ελάχιστη απόσταση μεταξύ αυτών ορίζεται στα 1,20 米.

ç. Όταν στον ενδιάμεσο χώρο μεταξύ δύο παράπλευρων τραπεζιών τοποθετείται καρέκλα σε κάθε ένα εκ των δύο τότε η ελάχιστη απόσταση μεταξύ αυτών ορίζεται στα 1,80 米.

Τέλος το φαγητό στα όρθια

Παράλληλα για την προσφορά γευμάτων από υπηρεσίες τύπου Catering και τη λειτουργία των εστιατορίων θα ισχύουν τα εξής:

在自助餐中用餐, 然后由公司的员工服务员执行, 无需让顾客与餐具接触,并且在提供的食物和消费者之间放置了透明的窗帘, προκειμένου να καλύπτει το σύνολο της επιφάνειας των γευμάτων και με άνοιγμα ικανό να πραγματοποιείται με ασφάλεια το σερβίρισμα των καταναλωτών.

自助餐之间的距离已设定 1,5 测量.

建议尽可能, να προσφέρονται έτοιμοι συνδυασμοί προϊόντων π.χ. 水果, 甜食.

Σε απόσταση από το Bar

Λόγω και της χαλαρής διάθεσης του τριημέρου, τα κέντρα διασκέδασης, τα οποία ανοίγουν τη Δευτέρα, θα λειτουργούν με τους κανόνες λειτουργίας της εστίασης όπως ισχύουν για υπαίθριους ημιυπαίθριους και εσωτερικούς χώρους.

还, σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των κέντρων διασκέδασης απαγορεύεται η χρήση των μπαρ ως χώρου παραμονής των πελατών.

Ντεσιμπέλ και αλκοόλ στην παραλία

Με οδηγίες ακρίβειας επαναλειτουργούν και τα 卫生设施 (餐馆, κυλικεία και μπαρ) εντός των παραλιών, καθώς υποχρεούνται να εφαρμόζουν τις αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας που έχουν θεσπιστεί για τα εστιατόρια, παρά την στέγασης τους στην ακρογιαλιά.

Πέρα από τις αναγκαίες αποστάσεις, στις παραλίες επιτρέπεται μόνο:

  • 出售酒精
  • 音乐播放和
  • 准备食材.

Παρά την ύφεση της πανδημίας, οι ιθύνοντες του υπουργείου Ανάπτυξης εξακολουθούν να συστήνουν την αποφυγή εκδηλώσεων προς αποφυγή συνωστισμού, ακόμη και σε ανοιχτούς χώρους.

Η προειδοποίηση των ειδικών αποκτά μεγαλύτερο νόημα και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, η οποία εκτός από αργία, είναι φέτος ένα ακόμη ορόσημο για τη λειτουργία επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων μετά την πανδημία, αφού παρέχονται και πάλι υπηρεσίες:

  • 从舞蹈中心
  • 从其他在线零售商店
  • 从咖啡馆, 与技术或机械游戏
  • 从娱乐中心-卡巴雷特或夜总会
  • 从可以上网的咖啡馆 (网吧)
  • 从娱乐中心咖啡厅
  • 从娱乐中心酒吧和
  • 从迪斯科娱乐中心

Με την Κοινή Υπουργική Απόφαση “与私人公司保持距离的规则, 全州公共服务和其他公共聚会场所, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19», που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2168, καθορίζονται όλες οι λεπτομέρειες για την λειτουργία των επιχειρήσεων, μεταξύ αυτών και τα εστιατόρια των ξενοδοχείων που ανοίγουν, αλλά και γενικά τα εστιατόρια.

公报 2168

装载机 正在加载...
EAD徽标 花费太长时间?

重装 重新载入文件
| 打开 在新标签页中打开

跟着我们

扫描订购

带有QR码的非接触式订单系统. 没有目录, 多语言和直接的产品信息!

现在趋势

重新开放旅游边界: 希腊与英国的边界从 15 七月

希腊与英国的边界从 15 七月!! 公告中 15 Ιουλίου θα ανοίξουν τα σύνορα της Ελλάδας με την...

重新营业 – “预付款定金”: 支付b的金额’ 周期

预计未来几天将开始付款 100.000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες που συμμετείχαν στον δεύτερο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής.......... Όλοι...

额外费用

教育 & 考试-Panhellenic 2020: 星期五 10 七月结果!! 法律估算, 奢侈品和医疗!! [文件]

星期二 7/7/2020, 锁定参加泛希腊学生的分数 2020 και την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες στα σχολεία όλης...

暂停巡航: 哥斯达黎加游轮公司将其游轮暂停时间延长至 15 八月

哥斯达黎加邮轮公司已决定将其邮轮的全球停飞范围扩大到 15 八月, λόγω της τρέχουσας κρίσης του COVID-19....... Αρχικά η εταιρεία...

故事你

教育 & 考试-Panhellenic 2020: 星期五 10 七月结果!! 法律估算, 奢侈品和医疗!! [文件]

星期二 7/7/2020, 锁定参加泛希腊学生的分数 2020 και την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες στα σχολεία όλης...

冠状病毒病: 25 新感染个案 – 该 11 进口的, 没有新的死亡

25 新确诊的病例冠状病毒病例报道,我国过去24小时 , 使总病例 3.511, όπως ανακοίνωσε γραπτώς το...

更多来自米科诺斯北京时间

注意!! EOF宣布对健康有害的膳食补充剂!!

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο ΕΟΦ σχετικά με συμπληρώματα διατροφής τα οποία είναι επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία...... 作为AEO报告, έπειτα από ενημέρωση από...

重新开放旅游边界: 希腊与英国的边界从 15 七月

希腊与英国的边界从 15 七月!! 公告中 15 Ιουλίου θα ανοίξουν τα σύνορα της Ελλάδας με την...

重新营业 – “预付款定金”: 支付b的金额’ 周期

预计未来几天将开始付款 100.000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες που συμμετείχαν στον δεύτερο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής.......... Όλοι...
错误: 内容受到保护 !!