19.8 C
米科诺斯岛

网络收音机

天气

19.8 C
米科诺斯岛
16.8 C
雅典

COE: Ακυρώνει με Απόφαση βόμβα, τη μεταβίβαση 10.119 ακινήτων από τους Δήμους, στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκανε δεκτές τις αιτήσεις πέντε δήμων ανά την επικράτεια, που ζητούσαν να ακυρωθούν οι αποφάσεις με τις οποίες μεταβιβάστηκαν 10.119 ακίνητα του Δημοσίου στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ)……..

Οι σύμβουλοι Επικρατείας έκαναν δεκτές τις αιτήσεις ακύρωσης των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης, 卡拉马里亚, 位于Halandri, Χανίων και Ωραιοκάστρου.

Σημειώνεται ότι στο ΣτΕ ενώ είχαν προσφύγει οι Δήμοι Αλίμου, 希腊Argyroupoli, 位于Halandri, 卡拉马里亚, Χανίων και Ωραιοκάστρου, η απόφαση ακυρώνεται στο σύνολό της, ανεξάρτητα από το εάν προσέφυγε κάποιος Δήμος ή όχι.

Οι αποφάσεις του ΣτΕ

详细, η 7μελής σύνθεση του Δ’ 欧洲委员会系, με μια σειρά αποφάσεών της (930-934/2020) ακύρωσε την μεταβίβαση στην ΕΤΑΔ, 10.119 ακινήτων που είχαν συνολικό εμβαδό 511.357.451 平方米. και συνολική δομημένη επιφάνεια 22.601 平方米。, τα οποία είναι κατοχυρωμένα στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

而, το ΣτΕ απέρριψε την παρέμβαση υπέρ του κύρους της υπουργικής απόφασης της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας.

Σύμφωνα με τις εν λόγω πέντε δικαστικές αποφάσεις, ο αριθμός των ακινήτων που μεταβιβάστηκαν στην ΕΤΑΔ, 减少了, σύμφωνα με έγγραφο (7.6.2019) του τμήματος μητρώου, προς το ΣτΕ.

Αρχικά μειώθηκε κατά 2.330 ακίνητα και εν συνεχεία κατά 603 (σύνολο μειώσεων 2.933).

该 2.933 αυτά ακίνητα εξαιρέθηκαν από την μεταβίβαση, καθώς δεν είχαν εκδοθεί οι αναγκαίες αποφάσεις του υπουργού Οικονομικών και του ΚΥΣΙΟΠ, 而 14 εξ αυτών των ακινήτων δεν είχε ολοκληρωθεί ο προβλεπόμενος έλεγχος.

Το ΣτΕ ακύρωσε την προσβαλλόμενη υπουργική απόφαση, 等等, καθώς εκδόθηκε χωρίς προηγουμένως να έχει εξεταστεί για τα μεταβιβαζόμενα ακίνητα, εάν υφίσταται η συνδρομή των αναγκαίων εκείνων προϋποθέσεων που προβλέπουν στην νομιμοποίηση της μη υπαγωγής τους στην κατηγορία των εξαιρουμένων από την μεταβίβαση, 而, δεν είχε τηρηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία ταυτοποίησης και ελέγχου των μεταβιβαζομένων ακινήτων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρέπει να εξαιρεθούν ή όχι από την μεταβίβαση, προσθέτουν οι σύμβουλοι Επικρατείας.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας αναφέρουν ότι όπως προκύπτει, η διαδικασία ελέγχου ξεκίνησε στις26.6.2018, δηλαδή μετά την έκδοση της προσβαλλόμενης υπουργικής απόφασης.

最后, το ΣτΕ έκρινε ότι η προσβαλλόμενη υπουργική απόφαση και οι συμπροσβαλλόμενες, είναι νομικά πλημμελείς καθώς εκδόθηκαν χωρίς προηγουμένως να εξεταστεί, όπως απαιτεί ο νόμος 4389/2016, η νόμιμη προϋπόθεση της μη υπαγωγής των μεταβιβαζομένων ακινήτων στις εξαιρέσεις που προβλέπει το άρθρο 19 该法案 4389/2016, με αποτέλεσμα να πρέπει να ακυρωθούν.

跟着我们

扫描订购

带有QR码的非接触式订单系统. 没有目录, 多语言和直接的产品信息!

现在趋势

购物折扣: 中级秋季折扣开始 2020 从星期日开始 1 十一月 2020

中级秋季折扣从11月1日开始,一直持续到 14 του ίδιου μήνα...... Τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να λειτουργήσουν την...

新冠病毒 – 下午三its: 到处都是面具,之后有宵禁 00:30 作为 5 早上在“橙色”和“红色”区域

迷你禁区,夜间禁止交通并在各处设置口罩, 基里亚科斯·米索塔基斯(Kyriakos Mitsotakis)在讲话中宣布,在因冠状病毒而标有橙色的地区. Ο πρωθυπουργός...

额外费用

希腊出国投票: 海外希腊选民的注册平台将于11月准备就绪

该电子平台预计于11月启动, 海外希腊选民将通过该选民登记在特别选民名单中,...

黑钱: 被判入狱的人将被判黑钱!!

有了新规定,控制范围扩大到那些被判刑甚至很小的人, 如果犯罪导致经济利益!!..... "Mπλεγμένοι με κατηγορίες για...

故事你

10月28日国定假日: 庆祝活动将如何在体育馆和体育馆举行

没有学生游行, 但星期二每节都有活动 27 Οκτωβρίου και παράδοση σημαίας στους σημαιοφόρους από τους διευθυντές θα εορταστεί φέτος στα...

爱琴海岛屿 – 贸易支持: 开启 21 十月. 程序“ ISLANDS”中的应用程序平台, 支持小型企业

开启 21 十月程序“ ISLANDS”中的应用平台, για την στήριξη των μικρών επιχειρήσεων του Νοτίου Αιγαίου Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε...

更多来自米科诺斯北京时间

购物折扣: 中级秋季折扣开始 2020 从星期日开始 1 十一月 2020

中级秋季折扣从11月1日开始,一直持续到 14 του ίδιου μήνα...... Τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να λειτουργήσουν την...

10月28日国定假日: 庆祝活动将如何在体育馆和体育馆举行

没有学生游行, 但星期二每节都有活动 27 Οκτωβρίου και παράδοση σημαίας στους σημαιοφόρους από τους διευθυντές θα εορταστεί φέτος στα...

冠状病毒–英国不检疫清单:英格兰将米科诺斯岛列为“安全”地区, 丹麦和加那利群岛

后 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η Αγγλία πρόσθεσε τη Μύκονο, 加那利群岛, τις Μαλδίβες και τη Δανία στη λίστα των «ασφαλών» χωρών και περιοχών......... Αυτό σημαίνει...
错误: 内容受到保护 !!