25 C
米科诺斯

网络收音机

天气

25 C
米科诺斯
24.4 C
雅典

Χιλιάδες λαού συνόδευαν την Αγία Εικόνα στην Ιερά Μονή Κεχροβουνίου

προκειμένου να ευλογηθούν από την πάροδο της αγίας Εικόνος και εν συνεχεία διαυτοκινητοπομπής προς την Ιερά Μονή Κεχροβουνίου όπου τελέσθηκε Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου και τη συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου και Σύρου και Τήνου κ. Dorotheou乙. 法师. Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος ιερούργησε στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας.

法师. Μητροπολίτης Χαλκίδος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο γεγονός του Οράματος και της Ευρέσεως της αγίας Εικόνος, στη Σάρκωση του Θεού διά της συνεργίας της Θεοτόκου και στην αναγνώριση του ανθρωπίνου προσώπου χάριν του οποίου ο Κύριος ενηνθρώπησε ως μοναδικής προσωπικότητος του κάθε ανθρώπου προς τον οποίον οφείλουμε αγάπη και σεβασμό. Ευχαρίστησε τον Σεβ. 先生. Δωρόθεο για την πρόσκληση, την υποδοχή και τη φιλοξενία και παρότρυνε τους χιλιάδες προσκυνητές και ακροατές του Θείου Κηρύγματος να αναγνωρίζουν πάντοτε στα θαύματα την εσωτερική κυρίως αναγέννηση του ανθρώπου δια της συνεχούς μετανοίας και του αναβαπτισμού.

法师. 先生. Δωρόθεος ευχαρίστησε τους Αρχιερείς, τους συμμετέχοντας εις την λαμπράν αυτήν Πανήγυριν, της Εξοχωτάτης επί τιμή Πρωθυπουργού και Προέδρου του Αρείου Πάγου και Διευθυντρίας του Νομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού κας. 乙. 塔努, του Προέδρου Πρωτοδικών Σύρου κ. ķ. Πασιαλή, του Αντιπροέδρου της Βουλής κ. 中号. 乔治艾迪斯, του Κυβερνητικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτού των Κυκλάδων κ. 我. Vroutsi, 民政事务专员蒂诺先生. 我. 祖母, του Δημάρχου Τήνου κ. S.. Ορφανού, του συνεργάτου του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. X. Κουνέλη, των Πολιτευτών των Κυκλάδων Αικ. Monogyiou, Φιλ. 负载, ç. Χριστόπουλου και Χρ. Πολατσίδη, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου και της Τήνου, του Προέδρου και μελών της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων, του Αντιπροέδρου, Γεν. Γραμματέα και μελών της Διοικούσης το Πανελλήνιον Ιερόν Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Επιτροπής.

Ευχαρίστησε τον Αρχιερατικό Επίτροπο της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, τους Ιερείς του Πανιέρου Ναού Ευαγγελιστρίας και τους εργαζομένους στο Ιερό Ίδρυμα, την Ηγουμένη της Ιεράς ΜονήςΚυρίας των ΑγγέλωνΚεχροβουνίου Ιουλιανή Μοναχή και την περί αυτήν Μοναστική Αδελφότητα αλλά και τις Αδελφές εκ της Ιεράς Μονής Παναγίας Μικροκάστρου Σιατίστης οι οποίες συνέψαλλον για την προσπάθεια της λυσιτελούς περαιώσεως της λαμπράς αυτής εορτής του Οράματος.

结束, ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον Διευθυντή του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος για την αναμετάδοση των Ιερών Ακολουθιών.

Η Ηγουμένη μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας παρέθεσε Μοναστηριακή Δοχή προς όλους.

上 6 το απόγευμα θα τελεσθεί Εσπερινός στον Ιερό Ναό της Αγίας Πελαγίας στην Ιερά Μονή και στις 7 η αγία Εικών λιτανευτικώς θα οδεύσει πεζή προς την πόλη της Τήνου όπου περί ώραν 9ην θα πραγματοποιηθεί υποδοχή στα προπύλαια της πόλεως και δια της παραλιακής οδού με δέηση επί της μαρμαρίνης εξέδραςΠαντανάσσηςθα επιστρέψει στον Πανίερο Ναό.跟着我们

扫描订购

带有QR码的非接触式订单系统. 没有目录, 多语言和直接的产品信息!

现在趋势

重新营业-税收: 季节性职业减税!! 谁受益,多少!!

正在立即实施包括减税在内的“共同工作”计划, ασφαλιστικές ρυθμίσεις και δέσμη μέτρων με έμφαση στις εποχικές επιχειρήσεις για να διασωθούν...

教育 & 考试-Panhellenic 2020: 星期五 10 七月结果!! 法律估算, 奢侈品和医疗!!

他们在星期五宣布 10 七月 2020, 泛希腊考试课程成绩 2020 GEL和EPAL!!..... Η ανακοίνωση των βαθμολογιών των μαθημάτων...

额外费用

暂停巡航: 哥斯达黎加游轮公司将其游轮暂停时间延长至 15 八月

哥斯达黎加邮轮公司已决定将其邮轮的全球停飞范围扩大到 15 八月, λόγω της τρέχουσας κρίσης του COVID-19....... Αρχικά η εταιρεία...

重新开放旅游 & 隔离: Hotel Karantina和米科诺斯岛!! 13 基克拉泽斯!! [整个清单 – 文件]

Karantina旅游住宿区域的整体列表!! 旅游部已经公布了要出租的区域的最终清单。.

故事你

头条新闻和周日报纸的背面 5 七月 2020

Τι γράφει ο Κυριακάτικος Τύπος Διαβάστε τα 14 第一亮点和周日报纸的封底 (该悬浮液被连续地更新!!)...... ...

冠状病毒病: 25 新感染个案 – 该 11 进口的, 没有新的死亡

25 新确诊的病例冠状病毒病例报道,我国过去24小时 , 使总病例 3.511, όπως ανακοίνωσε γραπτώς το...

更多来自米科诺斯北京时间

冠状病毒病: 科学家担心夏季聚会和人群

Panhellenic医学协会主席说:“如果我们的病例没有增加,这将是新闻。”, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος..... Αν και η Ελλάδα έχει καταφέρει να...

冠状病毒旅游: 从明天起暂停直到 15 七月是塞尔维亚人进入希腊

政府, 与专家合作, 密切监视,并将每天继续监视, την εξέλιξη των επιδημιολογικών κύκλων στην Ευρωπαϊκή Ένωση...

冠状病毒大流行 – 科学家到哪里: 冠状病毒病 19 空中传播

如何传播电晕的闹钟响了 239 来自的科学家 32 国家, 谁, με ανοικτή επιστολή τους προς τον...
错误: 内容受到保护 !!