17.3 C
Mykonos

Web Radio

Weather

17.3 C
Mykonos
17.9 C
Athens

Ημερήσιες προβλέψεις σε όλα τα ζώδια για το Σάββατο 6/7/2019

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Μπορεί αυτό το Σάββατο να στερείται κεφιού, ανεμελιάς και διασκέδασης, λόγω της Σελήνης στη Παρθένο, αλλά σίγουρα είναι ημέρα-ευκαιρία για αναδιοργάνωση της καθημερινότητας μας  και φροντίδα της εξωτερικής μας εμφάνισης!

Κριός

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι σε όλες τις υποχρεώσεις σου και ανανεώνεσαι, αποφασίζοντας να φροντίσεις λίγο περισσότερο και τον εαυτό σου! Αυτό που οφείλεις μόνο να προσέξεις την σημερινή ημέρα, είναι η τάση σου για διατροφικές υπερβολές! Επιπλέον, θα νιώσεις την ανάγκη να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις ανάγκες, ανθρώπων που αγαπάς! Η συμπεριφορά σου αυτή, θα λειτουργήσει εποικοδομητικά και για εσένα, ακόμα κι αν είσαι ανιδιοτελής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καταφέρνεις και εναρμονίζεσαι με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, τείνει να προχωρήσει την επαγγελματική σας σχέση, σε κάτι πολύ περισσότερο και εσύ πολύ πιθανόν να ανταποκριθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Γεγονότα και κάποιες εξελίξεις, θα σε κάνουν ξανά να αισθανθείς επαγγελματική ασφάλεια! Οικονομικά, μην στερείσαι πράγματα που αγαπάς να κάνεις, για λόγους ορθής διαχείρισης!

Ταύρος

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής στον περίγυρο σου, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το, ώστε να νιώσεις πρωταγωνιστής! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, χωρίς να ζητάς όλο και περισσότερα! Γενικά, η σημερινή ημέρα αποτελεί την απόλυτη συναισθηματική χαρά για σένα και σου επιτρέπει να γίνεις και πάλι παιδί, με κάθε τρόπο και να το γλεντήσεις! Μπορείς να καλοπεράσεις χωρίς δισταγμό, μέσα από δραστηριότητες, δημιουργικότητα και εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις μεγάλη ανάγκη σήμερα για ρομαντισμό, πάθος και μπόλικες ερωτικές δραστηριότητες! Ζητάς συνεχώς την προσοχή του συντρόφου σου, γεγονός που δεν είναι καθόλου δύσκολο, αφού έχεις εντυπωσιακή γοητεία και ερωτισμό! Αν είσαι ελεύθερος, από την μια αποζητάς την ασφάλεια της αγάπης και από την άλλη απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις, ακόμα κι αν σου προσφέρουν παροδική ερωτική χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, πρέπει να εκμεταλλευτείς την αυξημένη δημιουργικότητα σου και θα μπορέσεις να κατακτήσεις τις φιλοδοξίες σου! Οικονομικά, καλό θα ήταν να μην ρισκάρεις, ξοδεύοντας ανούσια!

Δίδυμοι

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα η συναισθηματική κατάσταση με τους δικούς σου ανθρώπους, θα γίνει πιο ισχυρή και θα σε ικανοποιήσει απόλυτα αυτό! Μπορεί μερικές φορές, να είσαι υπερβολικά ευάλωτος και ευμετάβλητος, όμως την σημερινή ημέρα, θα νιώσεις ήρεμος και ασφαλής με τους ανθρώπους που αγαπάς δίπλα σου, στην θαλπωρή και την ζεστασιά του σπιτιού σου! Γενικά, ενισχύεται η ανάγκη σου για συναισθηματικό δέσιμο με την οικογένεια και τους συγγενείς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς σήμερα, ένα άτομο του παρελθόντος! Μην παρασύρεσαι από αναμνήσεις και νοσταλγία, σε λάθος κινήσεις και προσεγγίσεις προς το άτομο αυτό! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, σου δίνει την ευκαιρία, να διορθώσεις παλαιά λάθη και να εξομαλύνεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, είσαι αρκετά αγχωμένος, όμως αυτό δεν σε εμποδίζει να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου! Τα οικονομικά του σπιτιού, μπορεί να σε επιβαρύνουν σήμερα!

Καρκίνος

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα γεγονότα και συγκυρίες, ενισχύουν την πνευματική σου εξέλιξη, σε γεμίζουν νέες γνώσεις και μαθαίνεις νέα που σε χαροποιούν ιδιαίτερα! Ιδανική ημέρα για εξόδους, επικοινωνίες, νέες γνωριμίες, συναντήσεις και ωφέλιμες συμφωνίες! Ήρθε η στιγμή να μιλήσεις με την καρδιά σου και να επικοινωνήσεις με αγάπη, ώστε οι σχέσεις σου με τα αδέρφια, τους γείτονες και τους γνωστούς σου, να ενδυναμωθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ήρθε η ώρα να βγεις έξω και να κατακτήσεις κόσμο! Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο, μία συνάντηση ή μία νέα γνωριμία! Φλέρταρε όσο μπορείς και γλέντησε το! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφο σου και θα δεις πως όλα μπορούν να λυθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πετυχαίνεις άψογες σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Πες όχι σήμερα στα αλόγιστα έξοδα!

Λέων

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα ίσως αποφασίσεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στο σπίτι σου, από πράγματα που δεν χρειάζεσαι ουσιαστικά και δεν τα έχεις ξεφορτωθεί ακόμα! Γενικά, θα ασχοληθείς με την προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και των προσωπικών σου αξιών. Επιπλέον, θα διεκδικήσεις και θα καταφέρεις να νιώσεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση ξανά, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις, ανακτώντας την αυτοεκτίμηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα υπάρξει μία ένδειξη ενδιαφέροντος για εσένα, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Προσπάθησε να τον κάνεις με διακριτικό τρόπο, να ανοιχθεί περισσότερο και επιτέλους, να σε πλησιάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, ήρθε η στιγμή να νιώσεις ασφαλής, σίγουρος και κυρίως ήρεμος για την σχέση σου και επιπλέον να απολαύσεις με το ταίρι σου, ερωτικές αισθησιακές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση για δουλειά σήμερα, όμως το πείσμα και η εντιμότητα σου, δεν θα σε εγκαταλείψουν! Αρκετές οι οικονομικές διακυμάνσεις σήμερα και ίσως νιώσεις ανασφάλεια κάποιες στιγμές!

Παρθένος

Γενικά

Φίλε Παρθένε, η Σελήνη στο Ζώδιο σου σήμερα και θα σε βοηθήσει στην αναζήτηση και στον προσδιορισμό της προσωπικότητάς σου, καταφέρνοντας να χρησιμοποιήσεις σωστά τα ταλέντα σου και την διαίσθηση σου, ώστε να ξεχωρίσεις και να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου! Πρόκειται για την κατάλληλη ημέρα που θα επικεντρωθείς σε εσένα τον ίδιο επιτέλους και όχι στις ανάγκες των άλλων, όπως κάνεις συνήθως!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς εύκολα να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού σε χαρακτηρίζει έντονος συναισθηματισμός, ευαισθησία, λάμψη, πάθος, ερωτισμός και γοητεία! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως γίνεις λίγο περισσότερο απαιτητικός από ό,τι συνήθως απέναντι στο ταίρι σου, γεγονός που πιθανόν να το δυσαρεστήσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την ικανότητα σήμερα, να παίξεις τον σωστό ρόλο στον εργασιακό χώρο και να δώσεις αυτό που περιμένουν οι άλλοι από σένα! Οικονομικά, μην είσαι παρορμητικός σε έξοδα και μην το παρακάνεις!

Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, δώσε σημασία στα όνειρα που είδες σήμερα, γιατί θα σου δώσουν πολλές απαντήσεις στα συναισθηματικά σου ή ψυχολογικά σου διλήμματα και ερωτήματα! Επίσης, προτίμησε να προωθήσεις παρασκηνιακά τα σχέδια σου, αφού υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου, που μπορεί να είναι φιλικοί μεν, αλλά όχι και άξιοι της εμπιστοσύνης σου! Γενικά, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για σένα για να ενδοσκόπηση, σκέψεις, αναθεώρηση και προστασία των μυστικών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ο σύντροφος σου πιθανόν να δυσαρεστηθεί σήμερα από την τάση σου να μένεις μόνος σου, βυθισμένος στις σκέψεις σου. Αν είσαι ελεύθερος, την σημερινή ημέρα, ίσως υπάρχουν εξελίξεις που αφορούν έναν κρυφό, απωθημένο σου πόθο! Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, χειρίσου το σωστά, ώστε να μην χαλάσουν όλα από αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανεπτυγμένη σου δημιουργικότητα, είναι τα χαρακτηριστικά που σήμερα θα σε οδηγήσουν σε επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι τόσο πολύ, διότι αργά ή γρήγορα, θα δεις ότι υπάρχουν λύσεις!

Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα προσπάθησε να περάσεις όμορφα μαζί με τους φίλους σου, βγείτε έξω, μιλήστε, εκμεταλλευτείτε την ημέρα ώστε να αλληλοβοηθηθείτε και μην ψάχνεις αφορμές από εκεί που δεν υπάρχουν, για ανόητες παρεξηγήσεις μαζί τους! Γενικά, την σημερινή ημέρα, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις κοινωνικές και φιλικές ομάδες που ανήκεις και τα επικείμενα γεγονότα και εξελίξεις, θα σε βοηθήσουν να δεθείς πολύ με αυτές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, θα φέρει σίγουρα νέες γνωριμίες, πολλές εξόδους, επαφές και επικοινωνίες , δίνοντας σου την ευκαιρία να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή και να πετύχεις συναισθηματικούς στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα να συναντηθείτε, εσύ και ο σύντροφος σου, με φίλους και να περάσετε όμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μην είσαι προκλητικός απέναντι στους συναδέλφους, χωρίς λόγο, ώστε να μην έχεις παρεξηγήσεις! Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές, είτε θετικές, είτε αρνητικές!

Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα ίσως χρειαστεί να αναλάβεις εσύ τον ρόλο του ισχυρού ή ακόμα και του αρχηγού στην οικογένεια, ώστε να καταφέρετε να λύσετε κάποια προβλήματα που τώρα προέκυψαν και θα επηρεάσουν έντονα τις εξελίξεις σου, τους στόχους σου, τους σκοπούς σου, αλλά και κατάσταση μέσα στον οικογενειακό τομέα και το σπίτι! Επίσης, η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται εμφανώς και κερδίζεις τον σεβασμό των γύρων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν αρκετά σημάδια ενδιαφέροντος, από τον γοητευτικό συνάδελφο ή συνεργάτη, που σου αρέσει εδώ και καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, σταθερότητα, σιγουριά ή ακόμα και ένα βήμα επισημοποίησης, μπορείς να επιδιώξεις και να τα καταφέρεις, επιστρατεύοντας την ώριμη σου γοητεία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μεγάλο μέρος των επαγγελματικών σου στόχων και φιλοδοξιών σου, θα εκπληρωθούν! Μην μπλέκεσαι σε οικονομικούς ανταγωνισμούς, απλά για λόγους επίδειξης!

Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα καταφέρνεις, με την βοήθεια της τύχης, να πάρεις χαρά μέσα από επαφές, επικοινωνίες, σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια, ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και εποικοδομητικές συναντήσεις! Ετοιμάσου, να αισιοδοξήσεις ξανά, να καλοπεράσεις και να φιλοσοφήσεις με βελτιωμένη και ανεβασμένη διάθεση για την ζωή! Στηρίζεσαι έντονα στις πεποιθήσεις και τις αξίες σου και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει στο να πετύχεις υψηλούς στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος οργάνωσε ή ξεκίνησε σήμερα ένα ταξίδι ή μία εκδρομή με τον σύντροφο σου, που σαφώς θα ανανεώσει κατά πολύ την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις συναρπαστικές και πολλές γνωριμίες, όπως και μπόλικο φλερτ ή ένα ερωτικό χαρμόσυνο νέο, είδηση, τηλεφώνημα ή μήνυμα, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μην υποστηρίζεις τα «πιστεύω» σου με παράλογο τρόπο, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις! Οικονομικά, ιδανική ημέρα για να κάνεις συμφωνίες και συναλλαγές!

Υδροχόος 

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα καταφέρνεις με την γοητεία σου, να πείθεις τους άλλους να σου κάνουν χατίρια, να εκπληρώνεις επιθυμίες, αλλά και να μαθαίνεις τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου και σε αφορά! Γενικά, οι αποκαλύψεις την σημερινή ημέρα, είναι με το μέρος σου και η σαφώς έντονη συναισθηματική σου φύση, όπως και η διορατικότητα σου, είναι αυτές που θα σου δώσουν τις λύσεις σε ό,τι μέχρι τώρα σε απασχολούσε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, τα ερωτικά σου θέματα, σίγουρα θα σε απασχολήσουν πολύ σήμερα! Είναι η ιδανική ημέρα για καυτές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις ισχυρές επιθυμίες, θες να ανήκεις κάπου και να νιώθεις ασφάλεια και για το λόγο αυτό, εκμεταλλεύεσαι το γοητευτικό σου ταλέντο, να σαγηνεύεις το άτομο που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, λόγω της διορατικότητας σου, εκπληρώνεις πολλούς από τους στόχους σου! Οικονομικά, πριν προχωρήσεις σε συμφωνίες και συμβόλαια, έλεγξε αν υπάρχουν οι απαραίτητες εξασφαλίσεις και εγγυήσεις!

Ιχθύες

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα διεκδικείς με κάθε τρόπο και καταφέρνεις σταθερότητα και ασφάλεια στις διαπροσωπικές επαφές που έχεις με τους άλλους κι ευτυχώς οι καλοί και προσαρμοστικοί σου τρόποι σε βοηθούν σε αυτήν σου την προσπάθεια! Γενικά, πρόκειται για μία ημέρα που θα καταφέρεις μέσα από συναναστροφές, αλλά και συγκυρίες, να εναρμονιστείς με τους γύρω σου και να εξομαλύνεις ή απλά να βελτιώσεις όλες σου τις σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, περιστρέφεται κυρίως γύρω από τις ερωτικές σου σχέσεις, οι οποίες ομολογουμένως θα έχουν αρκετές διακυμάνσεις, γεγονός που θα σου δημιουργήσει κάποια αβεβαιότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, επιστράτευσε άμεσα λογική και κυρίως ψυχραιμία και θα διαπιστώσεις, πως δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω, από αυτά που ήδη έχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, μάθε να συνεργάζεσαι σωστά και να προσαρμόζεσαι άμεσα στις συνθήκες που επικρατούν! Οικονομικά, βρίσκεις επιτέλους σωστές ισορροπίες και κάνεις σωστή διαχείριση!

oroskopos.gr

Follow Us

Weather in Mykonos

Mykonos
few clouds
17.3 ° C
17.8 °
17 °
93 %
1.8kmh
20 %
Πα
22 °
Σα
22 °
Κυ
23 °
Δε
23 °
Τρ
22 °

10 Stylish φθινοπωρινά σύνολα!! Οκτώβριος με update layering!!

Ιδέες για τα πιο κομψά φθινοπωρινά σύνολα -Τον Οκτώβριο κάνουμε layering!! Τα καταστήματα ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ έχουν πλημμυρίσει με όλα τα φθινοπωρινά trends..... Τα ράφια...

Τι προσέχει μια γυναίκα πάνω σου;

Οι γυναίκες που αναζητούν κάτι εφήμερο φαίνεται ότι επικεντρώνεται σε 5 μεμονωμένα χαρακτηριστικά αντί για ολόκληρο το πρόσωπο, σύμφωνα με έρευνα στο Journal of...

3 Χρήσιμα Tips για το καθάρισμα του κινητού!! Χρειάζεται τρόπος και προσοχή!!

Ένα από τα αντικείμενα που συγκεντρώνει πολλά μικρόβια επάνω του και θα πρέπει να καθαρίζεται τακτικά, είναι το κινητό μας τηλέφωνο.... Ωστόσο, καθώς πρόκειται για...

Wi-Fi: Εντοπίστε αυτούς που σας… κλέβουν το internet!! Πώς θα τους σταματήσετε!!

Wi-Fi στο σπίτι. Καμία φορά η σύνδεσή σας μπορεί να σας προβληματίσει. Σας προβληματίζει η ταχύτητα του ίντερνετ στο σπίτι σας; Μήπως όμως δε φταίει...

Market Hub, ένα innovative marketplace e-commerce πολλαπλών καταστημάτων με πολλαπλά οφέλη

Σ ένα κορεσμένο χώρο, όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, το Market Hub είναι μια αξιόλογη καινοτόμα πρόταση που διαμορφώνει νέα δεδομένα στο ελληνικό e-commerce, πολλαπλών...

2 Έξυπνοι τρόποι για να βρείτε το κινητό σας όταν βρίσκεται στην «Σίγαση»

Δύο εύκολοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βρείτε το κινητό σας ακόμα κι αν το έχετε σε αθόρυβη λειτουργία!!...... Είναι από τα πιο...

What to Read Next...

Related stories You May Like

Νέες ταυτότητες: Εγχρωμες, με πρόσβαση σε ψηφιακές υπηρεσίες για την σταδιακή...

, Ημερήσιες προβλέψεις σε όλα τα ζώδια για το Σάββατο 6/7/2019
Στο μοντέλο της Εσθονίας στρέφεται η κυβέρνηση για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων που σχεδιάζει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2021.. Κύριες διαφορές σε...

Αλλάζει το θεσμικό πλαίσιο για τις προσλήψεις Ορισμένου Χρόνου σε ΟΤΑ...

, Ημερήσιες προβλέψεις σε όλα τα ζώδια για το Σάββατο 6/7/2019
Επαναπροσδιορίζεται το θεσμικό πλαίσιο, για την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) και την ανανέωση ή παράταση...

In Case You Missed It

Τράπεζες: Χρέωση ακόμη και για αλλαγή PIN στις κάρτες!! Νέες προμήθειες...

, Ημερήσιες προβλέψεις σε όλα τα ζώδια για το Σάββατο 6/7/2019
Οι προμήθειες των τραπεζών συνεχίζονται!! Ποιες συναλλαγές αφορούν!! Αυξάνεται ο αριθμός των συναλλαγών επί των οποίων οι τράπεζες χρεώνουν προμήθειες. Για παράδειγμα Επιβάλλεται χρέωση για την έκδοση...

Ο Διαμιανός Δακτυλίδης γνωστοποιεί την στήριξή του στον Α.Ο. Μυκόνου

, Ημερήσιες προβλέψεις σε όλα τα ζώδια για το Σάββατο 6/7/2019
Την πρόθεσή του να ανταποκριθεί άμεσα ως χορηγός , εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία των τμημάτων του Α.Ο Μυκόνου, και να  συνεχίσει το έργο και...

More from Mykonos Ticker

Ασκήσεις που γυμνάζουν ταυτόχρονα κοιλιά και χέρια!! [Video]

Τι γίνεται όταν ένα μοντέλο της Victoria’s Secret συναντά έναν διάσημο personal trainer;.... Δημιουργούν το πιο απαιτητικό και αποτελεσματικό πρόγραμμα γυμναστικής για επίπεδη κοιλιά και...

4 ζώδια που είναι πιθανό να γνωρίσουν νέο έρωτα μέσα στον Οκτώβριο!!

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου που έγινε στις 12/10 μεταξύ άλλων, φέρνει νέα ξεκινήματα στα ερωτικά!! Όχι για όλα τα ζώδια... Η Πανσέληνος των Κυνηγών, όπως...

7 ιδανικές τροφές που ανακουφίζουν τον πόνο στις αρθρώσεις!!

Επτά τροφές που ανακουφίζουν τον πόνο στις αρθρώσεις και είναι δανικές για την αρθρίτιδα!! Κάθε φλεγμονώδης κατάσταση που αφορά τις αρθρώσεις του ανθρώπινου σώματος αποκαλείται...

Ποια είναι η αθώα καθημερινή συνήθεια που μας γερνάει πρόωρα??

Η.... αθώα καθημερινή συνήθεια που μας γερνά πρόωρα και επηρεάζονται όλα μας τα όργανα και επιταχύνει τη γήρανση, είναι η έλλειψη ύπνου...... Αυξάνει επίσης τη...

Μάικ Πενς: Ηνωμένες Πολιτείες και Τουρκία συμφώνησαν για κατάπαυση του πυρός στη Συρία.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς, ανακοίνωσε ότι η Τουρκία συμφώνησε σε πενταήμερη κατάπαυση του πυρός στη Συρία. Ο  Μάικ Πενς εξήγησε ότι θα υπάρξει...

Η ιδανική ώρα της ημέρας για γυμναστική, που ξυπνά τον μεταβολισμό!! [Νέα Έρευνα]

Όταν γυμναζόμαστε ψάχνουμε πάντα να βρούμε τον τρόπο, ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα: την άσκηση που υπόσχεται γράμμωση στα χέρια και τους...

Το αφήγημα να φέρουμε περισσότερους τουρίστες έχει τελειώσει -Τα νέα δεδομένα για τον τουριστικό κλάδο είναι να παίξει επίθεση και όχι άμυνα

Η διαχείριση των τουριστικών προορισμών, υπο το πρίσμα των υψηλών ροών τουριστών που δέχεται η Ελλάδα είναι το μεγάλο στοίχημα της τουριστικής βιομηχανίας. Από...

Εφορία : Επανακαταμέτρηση των τετραγωνικών μέτρων στα ακίνητα που έχουν δηλώσει στο Ε9 οι φορολογούμενοι

Επανακαταμέτρηση των τετραγωνικών μέτρων από τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς σε σπίτια, αυλές και κάθε μορφής ακίνητο που έχουν δηλώσει στο Ε9 οι φορολογούμενοι, και...

Τα πλαστικά που «καταργούνται» στην Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2020!!

Ένα φιλόδοξο σχέδιο για τα πλαστικά μιας χρήσης, που ενδέχεται να υπερβεί ακόμα και όσα ορίζει η σχετική ευρωπαϊκή οδηγία, ετοιμάζει η κυβέρνηση και...
error: Content is protected !!