Ψήφισμα της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου για την απώλεια του Κωστή Λεβογιάννη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου, ευθύς μόλις πληροφορήθηκε τον αδόκητο θάνατο του εκλεκτού Μέλους της Ένωσης, Κωστή Λεβογι

Ψήφισμα της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου για την απώλεια του Κωστή  Λεβογιάννη
Ψήφισμα της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου για την απώλεια του Κωστή Λεβογιάννη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου, ευθύς μόλις πληροφορήθηκε τον αδόκητο θάνατο του εκλεκτού Μέλους της Ένωσης, Κωστή Λεβογιάννη, συνεδρίασε και απεφάσισε:..... 1.Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος. 2.Να διαθέσει συμβολικά, αντί στεφάνου, ποσόν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, στη μνήμη του. 3.Να οργανώσει, εν καιρώ, εκδήλωση για το πνευματικό και συλλογικό του έργο.

Ο Κωστής Λεβογιάννης υπήρξε ενεργό Μέλος της Ε.ΚΥ.Τ. από της ιδρύσεώς της έως σήμερα. Είχε εκλεγεί Γενικός Γραμματέας στο πρώτο Δ.Σ. της Ένωσης και πάντοτε μετείχε με ουσιαστικό τρόπο στις δραστηριότητες αυτού του παγκυκλαδικού δημοσιογραφικού συλλογικού οργάνου.

Ο Κωστής αγαπήθηκε με θέρμη ψυχής από όλα τα Μέλη της Ένωσης, αγάπη την οποία και ο ίδιος εκδήλωνε αμοιβαίως με ανυπόκριτο ενθουσιασμό.

Η απώλεια του Κωστή Λεβογιάννη αποβαίνει βαρύ πλήγμα για την Ε.ΚΥ.Τ., τα Μέλη της οποίας πάντοτε θα κρατούν ζωντανό στην καρδιά τους τον φίλτατο Κωστή, τον άοκνο πνευματικό και κοινωνικό λειτουργό, τον ικανότατο και συνειδητό Ελληνιστή, τον εγκαρδίως χαμογελαστό φίλο !

Αιωνία του η μνήμη! Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ         ΜΑΓΚΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΖΙΩΤΗΣ