2024 Hatzimarkos Message: Ευχές και απολογισμός. Τέλος διαδρομής και αφετηρία άλματος. Αυτό είναι το 2024 που περιμένουμε [Video]

2024 Hatzimarkos Message / Governor of South Aehgean islands Giorgos Hatzimarkos extends New Year greetings - Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου για το νέο έτος

2024 Hatzimarkos Message: Ευχές και απολογισμός. Τέλος διαδρομής και αφετηρία άλματος. Αυτό είναι το 2024 που περιμένουμε [Video]

Αφήνουμε πίσω μια ακόμα χρονιά που είχε όλα όσα χαρακτηρίζουν την εποχή στην οποία ζούμε. Προκλήσεις, αγωνίες, κινδύνους αλλά και όσα επίσης χαρακτηρίζουν το νέο Νότιο Αιγαίο όπως το κτίσαμε με σκληρή συλλογική δουλειά. Νέες κατακτήσεις, διακρίσεις και κορυφές.

Ένα Νότιο Αιγαίο που στα βαθιά σκοτάδια ανακάλυπτε την προοπτική και στις αλλεπάλληλες κρίσεις αντέτασε τις ανεξάντλητες δυνατότητες.

Το νέο Νότιο Αιγαίο δεν πνίγεται στην μιζέρια.

Το νέο Νότιο Αιγαίο φέρνει την μια πίσω από την άλλη εθνική, ευρωπαϊκή και διεθνή διάκριση η ακόμα καλύτερα πρωτιά.

Το νέο Αιγαίο κτίζει έξυπνα και με σχέδιο το μέλλον του. Διακρίνεται και κερδίζει πληθυσμό, θέσεις εργασίας, εισόδημα, βιωσιμότητα, αειφορία και μέλλον!

Το 2023, η ομάδα μου και εγώ λάβαμε την υψηλότερη τιμή και αναγνώριση που μπορεί να απολαύσει κάνεις στην πολιτική. Την ευρεία εμπιστοσύνη των πολιτών. Την κρατάμε δίπλα στην καρδιά μας ως παράσημο και χρέος μαζί.

Συνεχίζουμε με οδηγό την υψηλότερη κατάκτηση μας, την συλλογική αυτοπεποίθηση και πίστη στις δικές μας δυνάμεις, στο δικό μας σχέδιο, στα δικά μας χέρια.

Κάθε μέρα νησί & έργο, Κάθε μέρα νησί & δράση, Κάθε μέρα νησί & πρωτοβουλία, Κάθε μέρα νησί & πρόοδο.

Ένας τόπος που μέσα στο ιστορικά μεγαλύτερο σερί κρίσεων πέτυχε να βγει Μπροστά, κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία.

Χρόνια Πολλά,
Με Υγεία, Ειρήνη, Χαμόγελο και επιτυχίες σε κάθε ατομικό και συλλογικό στόχο,
Καλή Χρονιά