Katerina Monogiou: Κοσμοσυρροή στην προεκλογική ομιλία της Κατερίνα Μονογυιού στην Μύκονο [εικόνες & videos]

Katerina Monogiou / Κοσμοπλημμύρα στο “Hippie fish” restaurant για την υποψήφια βουλευτή Κατερίνα Μονογυιού.

Katerina Monogiou: Κοσμοσυρροή στην προεκλογική ομιλία της Κατερίνα Μονογυιού στην Μύκονο [εικόνες & videos]

Στο  ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο “hippie fish” restaurant στην παραλία του Αγίου Ιωάννη Μυκόνου, παρουσία εκπροσώπων  της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και εκπροσώπων γενικότερα των φορέων της Μυκόνου, η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με την Νέα Δημοκρατία Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε την τελευταία ομιλία της με στόχο την επανεκλογή της την 21η Μαΐου.

Με αγκαλιές και φιλιά υποδέχτηκαν οι Μυκονιάτες και οι Μυκονιάτισσες την Κατερίνα Μονογυιού κατά την είσοδό της στην κατάμεστο “Hippie Fish” 
Παρακολουθήστε video:

Την Κατερίνα Μονογυιού προλόγισαν ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο Αντιπεριφερειάεχης Πολιτισμού Κυκλάδων Στέλιος Μπρίγγος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μυκόνου Γιάννης Θεοχάρης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μυκόνου Γιώργος Πολυκανδριώτης.

Ο Αντιπεριφερειάεχης Πολιτισμού Κυκλάδων Στέλιος Μπρίγγος,υπενθύμισε ότι το 2019 η Κατερίνα μου είχε ζητήσει να κάνω ένα σύντομο χαιρετισμό, ώστε και εγώ να της ευχηθώ καλή επιτυχία.
Πρόσθεσε ότι το 2019 ήταν η πρώτη φορά πού κατόρθωσε να εκπροσωπήσει την Μύκονο στην Βουλή των Ελλήνων και ήταν ένα επίτευγμα…
Παρακολουθήστε video:

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς τόνισε, ότι είμαστε όλοι εδώ, για να δηλώσουμε εμπράκτως, όλοι εδώ, γιατί όλοι εδώ είμαστε φίλοι σου, ότι είμαστε μαζί σου, ότι το νησί σου είναι μαζί σου……..
Παρακολουθήστε video:

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μυκόνου Γιάννης Θεοχάρης στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ;ότι "Αυτές οι εκλογές είναι πονηρές λόγω του εκλογικού νόμου και δεν έχει κανένας αντίθετη γνώμη ότι η Νέα Δημοκρατία θα τερματίσει πρώτη. Το πρόβλημα είναι ποια θα είναι η διαφορά με το δεύτερο κόμμα, που καθορίσει ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός την επόμενη μέρα ... " και πρόσθεσε....

Παρακολουθήστε video:

O πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μυκόνου Γιώργος Πολυκανδριώτης στην σύντομη προσλαλιά του είπε ότι " Είμαι πολύ χαρούμενος, ένα παλιό μέλος, ένα μέλος της Τοπικής και Βουλευτής....."

Παρακολουθήστε video:

Την Κατερίνα Μογουιού  παρουσίασε επίσης η καλή της φίλη, Αννα Γρυπάρη.

Κατά την έναρξη της ομιλίας της, η Κατερίνα Μονογυιού ευχαρίστησε το πλήθος των παρευρισκομένων για τη δυναμική και συνάμα συγκινητική τους παρουσία και δήλωσε «έιναι μεγάλη τιμή πού ήλθατε εδώ πέρα κοντά μου, σήμερα μιλάω στην οικογενειά μου, στους φίλους μου στο νησί πού μεγάλωσα, σ΄αυτό που με γαλούχησε με ήθη και αξίες….
Παρακολουθήστε video:

Παράλληλα προέβη σε αποτίμηση του κοινοβουλευτικού της έργου


Η Κατερίνα Μονογυιού αναφέρθηκε εκτενώς και σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και υγείας λέγοντας "Επειδή η χώρα μας έχει υπογεννητικότητα δώσαμε επίδομα 2.000 ευρώ σε κάθε παιδί που γεννιέται και θεσμοθετήσαμε το αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε παιδί. Σχεδιάσαμε προγράμματα μαζικών προληπτικών ελέγχων για τον καρκίνο του μαστού και τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, γιατί η πρόληψη είναι το Α και το Ω και με το πρόγραμμα " Φώφη Γεννηματά " πού το παρουσίασε  πρός τιμήν του ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης, έγινε πράξη. Προστατεύουμε τις γυναίκες, κάνουμε το καλύτερο για την πρόληψη".

Συγκινημένη η Κατερίνα Μονογυιού μίλησε για τα έργα που πέτυχε για την Μύκονο , όπως μεταξύ άλλων:

 • Ενέργειες μου για την ενίσχυση της Μυκόνου με 130 αστυνομικούς για τη θερινή σεζόν 2023 
 • Ενέργειες μου για την προκήρυξη μίας (1) θέσης Επιμελητή Α’ ειδικότητας Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου 
 • Ενέργειες μου για την ενίσχυση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυκόνου με ένα πυροσβεστικό όχημα και εννέα (9) πυροσβέστες. 
 • Πρωτοβουλία μου για την πραγματοποίηση της πρώτης Απευθείας πτήσεις Κουβέιτ – Μύκονος. 
 • Παρέμβαση μου για την ενίσχυση της Μυκόνου με λιμενικούς
 • Κοινοβουλευτική ερώτηση μου για τους εργαζόμενους του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου. 
 • Κοινοβουλευτική ερώτηση μου για την αντιμετώπιση των περιστατικών βίας και την πάταξη της εγκληματικότητας στη Μύκονο. 
 • Αναφορά μου στη Βουλή για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Μυκόνου.
 • Κοινοβουλευτική ερώτηση μου για την οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Πανδημία 
 • Aναφορά μου στη Βουλή για την παραμονή πυροσβεστικού οχήματος στη Μύκονο 
 • Eνεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση και ανακαίνιση το&ups