Μust Haves!! Τα 3 ωραιότερα χρώματα της μόδας για το φθινόπωρο 2016!!

Προτείνουμε τρία δυναμικά χρώματα για να εντάξετε στην φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σας!!   1. Υδάτινο μπλε (Riverside) Και το αποκαλο

Μust Haves!! Τα 3 ωραιότερα χρώματα της μόδας για το φθινόπωρο 2016!!
Μust Haves!! Τα 3 ωραιότερα χρώματα της μόδας για το φθινόπωρο 2016!!
Προτείνουμε τρία δυναμικά χρώματα για να εντάξετε στην φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σας!!
 

1. Υδάτινο μπλε (Riverside)

Και το αποκαλούμε υδάτινο γιατί οι λεπτοί, διαφορετικοί τόνοι του σκούρου μπλε στα υφάσματα εναλλάσσονται διαρκώς, παίζοντας με το φως, όπως ακριβώς η λάμψη του ουρανού που καθρεφτίζεται στο νερό της φύσης.

 Είναι η απόχρωση που εκφράζει την ήρεμη δύναμη του υδάτινου κόσμου, με την ικανότητα να διαμορφώνει τα διαχρονικά και σοφιστικέ looks που μαγνητίζουν τα βλέμματα.

2. Το ατμοσφαιρικό κόκκινο (Aurora Red)

Το βαθύ και αυθεντικό κόκκινο που είδαμε στις φετινές πασαρέλες είναι η ίδια χαρακτηριστική απόχρωση που γοητεύει το φωτογραφικό φακό πάνω στο ιστορικό κραγιόν της Audrey Hepburn, αλλά και στο iconic κόκκινο φόρεμα της Julia Roberts στο Pretty Woman.
Πρόκειται για ένα ηλεκτρισμένο και ζωηρό κόκκινο που εκπέμπει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, ενώ είναι και ευχάριστο στο μάτι, ένα χρώμα που αναδεικνύεται ιδανικά μέσα από τη δαντέλα, το βελούδο και το δροσερό σατέν ύφασμα.

3. Το τολμηρό Λιλά (Bodacious Lilac)

Ονομάστηκε statement χρώμα της χρονιάς από μια σειρά σχεδιαστών, γιατί εκφράζει τη ρευστότητα στη σημερινή διάκριση των δύο φύλων, ενώ ταυτόχρονα το τολμηρό λιλά συγκεντρώνει αρμονικά όλους τους ενδιάμεσους τόνους του dusky και magnetic pink μαζί με το αθώο μωβ της πασχαλιάς.
Ένα χρώμα πρόκληση για τη διεθνή μόδα, που ενώ δεν ενδείκνυται για τους χειμωνιάτικους μήνες, φέτος θα πρωταγωνιστήσει ως κομμάτι κλειδί ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα ρούχα της φθινοπωρινής μας ντουλάπας.
 
Ισορροπία ανάμεσα σε ψυχρούς και ζεστούς τόνους, οι οποίοι όμως εύκολα συνδυάζονται μεταξύ τους!!