Summer Travel Flights: Η Ρουμανική αεροπορική εταιρεία Blue Air, ξεκινά πτήσεις σε 10 Ελληνικούς προορισμούς [Μύκονο] με χαμηλού κόστους εισιτήρια

Summer Travel Flights: Η Ρουμανική αεροπορική εταιρεία Blue Air, ξεκινά πτήσεις σε 10 Ελληνικούς προορισμούς [Μύκονο] με χαμηλού κόστους εισιτήρια

Ολική επαναφορά της Blue Air στην Ελλάδα!! Απευθείας πτήσεις από Ρουμανία προς 10 ελληνικούς προορισμούς ξεκίνησε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Ρουμανίας, Blue Air.

Με δεκάδες νέες πτήσεις και νέους προορισμούς επανέρχονται οι αεροπορικές στην Ελλάδα μεταξύ αυτών η Ρουμανική Blue Air, που ενώνει το αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου και της Μπακάου με αυτό των Αθηνών (ΔΑΑ) και τα περιφερειακά αεροδρόμια Μυκόνου, Ρόδου, Ηρακλείου και Ζακύνθου.

Με αφετηρία τον μήνα Απρίλιο η αεροπορική της Ρουμανίας ξεκίνησε προσθέτοντας πτήσεις φτάνοντας σήμερα να εκτελεί για να καλύψει ζήτηση και την προσφορά εν μέσω θερινής περιόδου 17 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 5 ελληνικούς προορισμούς σύμφωνα με το Πρόγραμμα Καλοκαίρι 2021.

Η Blue Air πραγματοποιεί 17 απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Ρουμανίας και Ελλάδας σύμφωνα με το Πρόγραμμα της Θερινής Περιόδου 2021, με τις ακόλουθες συχνότητες:

  • Βουκουρέστι - Αθήνα: 7 πτήσεις / εβδομαδιαίως
  • Μπακάου - Αθήνα: 2 πτήσεις / εβδομαδιαίως
  • Βουκουρέστι - Ηράκλειο: 2 πτήσεις / εβδομαδιαίως
  • Βουκουρέστι - Ρόδος: 2 πτήσεις / εβδομαδιαίως
  • Βουκουρέστι - Μύκονος: 2 πτήσεις / εβδομαδιαίως
  • Βουκουρέστι - Ζάκυνθος: 2 πτήσεις / εβδομαδιαίως

Η Blue Air συνδέει την Ελλάδα με όλες τις περιοχές της Ρουμανίας με 5 συνδέσεις μεταξύ της Αθήνας και 5 βασικών ρουμανικών πόλεων, μέσω του Βουκουρεστίου / αεροδρομίου Otopeni: Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Suceava, Timisoara.

Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες για κράτηση και οι τιμές ξεκινούν από 29,99 ευρώ / ανά διαδρομή, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Όλες οι κρατήσεις περιλαμβάνουν την επιλογή αλλαγής ημερομηνιών ταξιδιού μία φορά, χωρίς το τέλος αλλαγής, πληρώνοντας μόνο τη διαφορά ναύλου, εφόσον προκύπτει.

Η Blue Air πραγματοποιεί ήδη πτήσεις από το Βουκουρέστι προς:

1. Αθήνα,

2. Ηράκλειο,

3. Ρόδο, 

4. Μύκονο,

5. Ζάκυνθο

και από το Μπακάο στην Αθήνα.

Διεύρυνση της παρουσίας από το καλοκαίρι του 2022

Με τα ελληνικά νησιά και την περιοχή της Θεσσαλονίκης να γίνονται γρήγορα αγαπημένα hotspot διακοπών, οι Ρουμάνοι ταξιδιώτες μπορούν να συνεχίσουν την περιπέτεια τους στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022, ανακαλύπτοντας πέντε νέους προορισμούς:

6. Θεσσαλονίκη,

7. Σαντορίνη,

8. Κέρκυρα,

9. Σκιάθο,

10. Χανιά (Κρήτη),

με τιμές από 29,99 ευρώ / ανά διαδρομή, συμπεριλαμβάνομένων όλων των φόρων.

Οι προοπτικές στην Ελλάδα

Με αφορμή την έναρξη δρομολογίων της Blue Air πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, όπου ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Blue Air.

‘Όπως ειπώθηκε, στο πλαίσιο της στρατηγικής τοποθέτησής της, ως η πρώτη επιλογή των Ρουμάνων για αεροπορικές μετακινήσεις με εταιρείες εξαιρετικά χαμηλού κόστους, η Blue Air επικεντρώνεται στην επέκταση του δικτύου της και στην παροχή αποτελεσματικών συνδέσεων με προορισμούς μεγάλου ενδιαφέροντος τόσο για διακοπές όσο και για επαγγελματικές δραστηριότητες, στις πιο προσιτές τιμές ταξιδιού.

Ο Krassimir Tanev, Διευθύνων Σύμβουλος της Blue Air, δήλωσε: «Είμαστε ευχαριστημένοι με την ανάπτυξη του ελληνικού μας δικτύου φέτος, καθώς η Ελλάδα είναι μια αγορά με ιδιαίτερη προτίμηση από τους πελάτες μας. Ξεκινώντας με το Θερινό Πρόγραμμα 2022, η Blue Air θα συνδέσει τη Ρουμανία με συνολικά 10 καυτούς προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα, προς όφελος των πελατών μας που μπορούν τώρα να απολαύσουν περισσότερες επιλογές σε προσιτές τιμές».

Ο Γιώργος Βήλος – Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece, δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε τις πτήσεις της Blue Air στα αεροδρόμια της Ζακύνθου, της Ρόδου και της Μυκόνου και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη συνολική επανεκκίνηση της δραστηριότητας της, μετά από μια δύσκολη και απαιτητική για όλους περίοδο. Η Blue Air εξυπηρετεί,  με ένα πλήρως αναβαθμισμένο μοντέλο λειτουργίας, τη μεγάλη και συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά της Ρουμανίας, η οποία διαχρονικά διατηρεί στενούς δεσμούς με τη χώρα μας, γεγονός που αντανακλάται στην κορυφαία θέση που κατέχει η Ελλάδα μεταξύ των αγαπημένων τουριστικών προορισμών για τους Ρουμάνους. Ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι η φετινή καλοκαιρινή περίοδος είναι η αφετηρία για ακόμη μεγαλύτερη παρουσία της Blue Air στα αεροδρόμια που εξυπηρετούμε στο άμεσο μέλλον. Από πλευράς μας, θα υποστηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο την αναπτυξιακή πορεία της Blue Air προσφέροντας ένα άρτιο επιχειρησιακό περιβάλλον και μια στενή και συνεπή συνεργασία σε όλους τους τομείς».

Η Blue Air εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων, BBT Air Aviation Services.