Μήνυμα Βερώνη: Ασφαλής προορισμός η Μύκονος για τους τουρίστες - Ξεκινάμε νέο περιφερειακό και νέα έργα σε ύδρευση και αποχέτευση [Video]

Το καθαρό μήνυμα ότι η Μύκονος αποτελεί ένα ασφαλή τουριστικό προορισμό έστειλε ο Δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης, σε κοινή συνέντευξη τύπου, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, μετά το πέρας της σύσκεψης με φορείς του νησιού, στο Δημαρχείο.

Μήνυμα Βερώνη: Ασφαλής προορισμός η Μύκονος για τους τουρίστες - Ξεκινάμε νέο περιφερειακό και νέα έργα σε ύδρευση και αποχέτευση [Video]

Το καθαρό μήνυμα ότι η Μύκονος αποτελεί ένα ασφαλή τουριστικό προορισμό έστειλε ο Δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης, σε κοινή συνέντευξη τύπου, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, μετά το πέρας της σύσκεψης  με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τις Αρχές, τους εκπροσώπους της Περιφέρειας και με φορείς του νησιού, στο Δημαρχείο.

"Η Μύκονος άλλαξε, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν έρθει εδώ, εμπεδώνουν το αίσθημα ασφάλειας σε κατοίκους και επισκέπτες", τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης κατά τη διάρκεια της αντιφώνησής του για να υπογραμμίσει πως "Η Μύκονος είναι ασφαλής, είναι παγκόσμιος προορισμός!", δήλωσε.

Ο Δήμαρχος, Χρήστος Βερώνης, τόνισε ότι έρχονται μεγάλα έργα υποδομών εντός στη Μύκονο.Συγκεκριμένα, ανέφερε πως "η Μύκονος ξεκινά νέο περιφερειακό, πολλά νέα έργα στην αποχέτευση, στην ύδρευση".

Παρακολουθήστε Video:

Ακολουθεί ολόκληρη η αντιφώνηση του Χρήστου Βερώνη:

"Eίμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα που δεχθήκαμε στο Δημαρχείο της Μυκόνου, τον υπουργό μας, Προστασίας Πολίτη, τον κύριο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, κυρίως για να τον ευχαριστήσουμε για το έργο που επιτελεί για την Μύκονο. 

Η Μύκονος άλλαξε, η Μύκονος άλλαξε, ξεκίνησε να αλλάζει από το πάσχα και άλλαξε μέσα σε 20 μέρες. Οι δυνάμεις που έχουν έρθει εδώ, η ασφάλεια έχει εμπεδωθεί, η Μύκονος είναι ασφαλής, είναι παγκόσμιος προορισμός! 

Μαζί, όπως είπε και ο ίδιος, θα κάνομε πολλά και του ευχόμεθα, να είναι για πολλά χρόνια σε αυτή τη θέση, διότι εμείς, εκεί θέλομε να είναι. 

Δεν μιλήσαμε βεβαίως σήμερα για τα έργα, η Μύκονος ξεκινά νέο περιφερειακό, πολλά νέα έργα στην αποχέτευση, στην ύδρευση. Βλέπετε ότι υπάρχει λειψυδρία, η Μύκονος δεν έχει λειψυδρία, αυτά όμως δεν είναι της παρούσης.

Θα τα πούμε με τον υπουργό μας, ο οποίος θα μας βοηθάει σε όλους τους τομείς, άλλη φορά, διότι θα έρχεται, και θα τον καλούμε να ξαναέρθει. 

Εκείνα όμως που θέλομε να τονίσομε, είναι αυτά που είπαμε και στην αρχή. Η Μύκονος άλλαξε, είναι ένας προορισμός ασφαλής, δεν θα υπάρχουν πια αυτά τα φαινόμενα.

Είναι ένας προορισμός, που είναι γνωστός σε όλο τον πλανήτη για αυτό είμαστε εδώ και τον ευχαριστούμε που είναι μαζί μας, τον ευχαριστούμε για αυτά που κάνει. Σ’ ευχαριστούμε υπουργέ"