Χρήστος Βερώνης: Επέκταση του δικτύου ύδρευσης για αύξηση της παροχής νερού προς Αι. Γιάννη και Αλογόμανδρα

Χρήστος Βερώνης /Υλοποιήθηκε από συνεργείο της ΔΕΥΑ Μυκόνου ένα σημαντικό έργο επέκτασης του δικτύου ύδρευσης, μέσα και πίσω από το Δημοτικό Στάδιο, στον Κόρφο Μυκόνου.

Χρήστος Βερώνης: Επέκταση του δικτύου ύδρευσης για αύξηση της παροχής νερού προς Αι. Γιάννη και Αλογόμανδρα

Υλοποιήθηκε από συνεργείο της ΔΕΥΑ Μυκόνου ένα σημαντικό έργο επέκτασης του δικτύου ύδρευσης, μέσα και πίσω από το Δημοτικό Στάδιο, στον Κόρφο Μυκόνου. Πρόκειται για νέο τμήμα του δικτύου με πλαστικό σωλήνα, διατομςής Φ125, πολυαιθυλενίου υψηλής ποιότητας, κατάλληλος για την μεταφορά νερού υπό πίεση. Το νέο τμήμα του δικτύου θα συμβάλλει στην αύξηση της παροχής νερού προς Αι. Γιάννη και Αλογόμανδρα και την κάλυψη των αναγκών υδροδότησης  πολλών κατοικιών και τουριστικών καταλυμάτων των περιοχών.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης, για την υλοποίηση του σημαντικού έργου που συμβάλλει στην αύξηση παροχής νερού προς Αι. Γιάννη και Αλογόμανδρα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημείωσε:
«Επέκταση της ύδρευσης από την αφαλάτωση, μέσα και πίσω από το γήπεδο Κόρφου με σωλήνα Φ125, για αύξηση της παροχής προς Αι. Γιάννη και Αλογόμανδρα».