Χρήστος Βερώνης: Αντί να επικροτεί τα έργα, η Πρωτοβουλία Διάλυσης του νησιού και των Social Shares??? εγκαλεί το Δήμο ενώ θα έπρεπε να σιωπά

Mayor of Mykonos, Christos Veronis / Προκλητικό να  κουνάνε το δάχτυλο  και να εγκαλούν το Δήμο, οι πρωταγωνιστές της διάλυσης της Μυκόνου και των ανύπαρκτων των Social Shares???

Χρήστος Βερώνης: Αντί να επικροτεί τα έργα, η Πρωτοβουλία Διάλυσης του νησιού και των Social Shares??? εγκαλεί το Δήμο ενώ θα έπρεπε να σιωπά

Mayor of Mykonos, Christos Veronis / Προκλητικό να  κουνάνε το δάχτυλο  και να εγκαλούν το Δήμο, οι πρωταγωνιστές της διάλυσης της Μυκόνου και των ανύπαρκτων Social Shares,  για  την  ανάρτηση στην ομάδα «Μύκονος Πρώτη Ξανά», αναφορικά με το «σωστό- υπόγειο έργο, που έστω και με λάθος τρόπο, έγινε από την Περιφέρεια», αυτοί που άφησαν απλήρωτο και ανενεργό το site, του Δήμου Μυκόνου, αναφέρει σε σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης.

Αναλυτικά το σχόλιο του Δημάρχου, Χρήστου Βερώνη:

«Για φανταστείτε..!!!!

Η "Πρωτοβουλία Δράσης", όνομα που ταυτίστηκε με τη "διάλυση" του νησιού, να μας ρωτάει για το σωστό - υπόγειο έργο, που έστω και με λάθος τρόπο, έγινε από την Περιφέρεια, προκειμένου να ασφαλτοστρωθεί στη συνέχεια το τμήμα αυτό.

Και μάλιστα, γιατί γράφουμε στην Ομάδα μας!!!

Μα γιατί από το Σεπτέμβριο του 23, ούτε τις υποχρεωτικές αναρτήσεις δεν κάνατε στο σαιτ του Δήμου, αφού το είχατε αφήσει απλήρωτο!!!

Μη βιάζεστε.. 

Αν θέλετε..., μιλάμε και για τα χρήματα που μας ζητά κάποια εταιρεία για άλλο σαιτ, ή fb, που είναι ανύπαρκτο...!!!

Αντί να ασχολείστε, με το ποιός "φρόντισε" να κατηγορηθεί το νησί σε αθηναϊκό μέσον, για την ασφαλτόστρωση, -που έστω κ λίγο αργά- πάντως γίνεται, κάνετε και ερωτήσεις !!!

Όλοι κατάλαβαν...!!!»